Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
20362 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjevemet
beckenbauer
butcher

Molenaar lacht in zijn vuistje
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/889866/weggestuurde-molenaar-gniffelt-om-malaise-bij-roda-jc-het-steunt-me-.html

Snap het wel, van plek 7 naar plek 13 gezakt zonder hem.

beckenbauer

Onder het topic wedstrijdbeelden is een impressie te zien van de Roda JC fandag van afgelopen zaterdag 3 augustus.
(Beelden van Rodafansforlife)

mod1

Vrijdag start dan eindelijk de competitie in de KKD.
Eindelijk gaan we zien waar onze jongens staan.

We hebben een voetbalpoule in de kantine.
Speel gratis mee met de andere kantinegasten.
Voor de winnaar ligt een leuke prijs te wachten.

RodaJC Kantine, van én voor iedereen!

beckenbauer

Hierbij de nieuwe podcast van Kaalhei

https://m.soundcloud.com/user-387602760/s1e3-pascalgeurts

Persoonlijk vind ik ze te lang duren. De podcast opdelen in 3 kortere episodes zou m.i. het afluisteren aangenamer maken

Wat vinden jullie?

beckenbauer

Voor alle Cantinero’s die watertanden van damesvoetbal aka pottenbal:

http://www.clint.be/entertainment/voetbaldames-net-eerste-training-rug-en-gaan-meteen-wedstrijdje-spelen/

butcher

Even wat nieuws waarvan ik schrik;
De Belgische renner Bjorg Lambrecht (Lotto-Soudal, 22) is overleden na een zware val in de derde etappe van de Ronde van Polen

Sjevemet

Enkele tips wanneer de barslet van Schele Hank achter de bar staat.

https://www.dumpert.nl/mediabase/7733219/aa5531bc/barvrouw_versieren_doe_je_zo.html

beckenbauer

Het is wel afkicken zo’n dag zonder filmpje(s) over weer nieuw aangetrokken speler(s).

zon

Anske heeft het weer over een back die net ook op het MVV forum wordt genoemd. Een of andere Jovkle zegt dat. En die naam kan ik me vaag herinneren dat die ook op rodajcfans actief is geweest.

Bacchus

Vanavond eindelijk weer de heren van VI op de buis.
Werd tijd ook.

beckenbauer

Voor de afwisseling eens een column van Waterkneus die normaal wegleest. “Kriebels Had u dat ook, afgelopen weekeinde, dat gevoel van ‘hè hè’? Lekker weer ongegeneerd genieten van PEC Zwolle – Willem II. Van Donyell Malen en Orkun Kökçü, die dit jaar de smaakmakers gaan worden. Ook leuk: de komende… Read more »

Bermuda3H

Er is een plan B) nml G4 met mogelijk Stijn Korsten en A.K., Dat is ook het feitelijke plan van F.S. G.dl.V. wordt gebruikt als afleiding….

beckenbauer

Ben ik toch niet de enige die dit vind:

http://www.soccernews.nl/news/605458/kijkers-studio-voetbal-trekken-massaal-dezelfde-conclusie

Broer van Douwe: RAUSSSSSS

Bermuda3H

Poll; wie zit er vrijdag op de tribune.
A) G.dl.V.
B) F.S.
C) G.dl.V. & F.S.
D) 0………

Winkbuul.

Darkrazer64, kijk ff naar jouw prikker. Daar onder staan namelijk reacties op jouw prikker. En je weet ik ben de beroerste niet en snap dat het bij WZR op het prikbord allemaal een stuk simpeler werkt wil ik jou hierin met deze prikker een handje helpen. Het schijnt voor de… Read more »

Sjevemet

Kent u deze nog! Het rattenhok ik de fik. Kijk ook even de uitslag van ons RodaJC! ?

https://www.facebook.com/178944448971601/posts/1116728841859819/

Bermuda3H

Zonder spelers met een bepaalde enervaring, routine, en bepaald kwaliteitsniveau aan te trekken, m.a.w. investeren door middel van transfersommen of goede transfervrije spelers een goed salaris aan te bieden, daarbij tevens een meerjarig contract aan vast gekoppeld, zal RJC NOOIT meer een respectabele club worden. Dat scenario van eigen spelers… Read more »

beckenbauer

Bij de wedstrijdbeelden staan de wederom schitterende wedstrijdfoto’s tegen Eindhoven van de vriend van de kantine en huisfotograaf John Melchers

Bermuda3H

Voor de duidelijkheid; insinueren is m.i. niet aan de orde. Feit is dat F.S. en zijn raadsman Dhr. Nieuwenhuizen, zelf aangeven dat zij feitelijk niets over G.dl.V. weten m.b.t. zijn financiële on/ mogelijkheden, en al helemaal niet wat hij zou willen/ kunnen spenderen. De 2.0 optie geeft ook te veel… Read more »

JelleuutSnits

Voor vanavond een absolute kijktip voor iedere pure voetballiefhebber op NPO 1 om 23.05. Piet Keizer,de genialiteit van een nukkige linkspoot. De linksbuiten van Ajax,Piet Keizer,liet de voetbalwereld na zijn dood (2017 )achter met onbeantwoorde vragen. Piet Keizer 1943 ( A’dam ) – 2017 ( Aldaar) – Speelde slechts voor… Read more »

viro

GAE is ook over genomen vorig srizoen. Dat heeft de KNVB ook goed gekeurd. Dus waarom zouden ze Garcia dan afwijzen als hij alles op orde heeft ?

Bermuda3H

Ik wil helemaal niet negatief zijn, maar wil alleen maar objectief (zonder roze bril) de overname perikelen volgen, en met jullie hier “bespreken”. Zo nam ik gisteren nog eens het artikel in de Telegraaf door, van R. Kerckhoffs….; Nieuwenhuizen heeft GEEN idee mbt de financiële “achtergrond” van G.dl.V. Deze zou… Read more »

Sjevemet

Lekker man! van der Gijp zou een geweldige kantine gast zijn! Check zijn hoogtepunten maar eens.

https://youtu.be/YLEYkFvGIg0

beckenbauer
darkrazer64

Moderators.
Kan dat negatieve geschrijf van oa Bermuda3H en Winkbuul ook niet weggefilterd worden nu jullie dat toch al doen.Ze hebben hun eigen forum daarvoor tenslotte.Zou zonde zijn om deze kantine te besmeuren met antipathie berichten..

Sjevemet

Nog een paar dagen en dan start het nieuwe seizoen. Ik hoop dat we snel een goed ingespeeld team krijgen. Kwa nieuwe spelers zijn er twee spelers waar ik naar benieuwd en veel van verwacht, Croux en Alberg. Wat zijn jullie verwachtingen dit seizoen? Ik hoop op de eerste twee… Read more »

beckenbauer

Ingezonden brief in de Limburger nav de open brief aan Garcia de la Vega van Ron Meyer (prominent SP’er en Roda fan): Roda JC Young koempels, column Ron Meyer (1/8) “Ron Meyer haalt in zijn column aan dat ‘ome Frits’ 19 miljoen in Roda JC pompte maar vergat om betrouwbare… Read more »