Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
20355 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
beckenbauer

Welkom alle nieuwe kantine bezoekers. Lees lekker mee of nog beter, neem deel aan de vele discussies/gesprekken zoals ze ook in een echte kantine gevoerd worden over Roda, de waan van de dag en alles wat ons bezighoudt.
We delen allemaal tenslotte dezelfde passie die ons verbindt: Roda JC

Toontje

Klopt Sjevemet te rustig ?

Sjevemet

Vinden jullie het niet knap hoe rustig het eigenlijk is rondom Roda? Had toch wat meer show verwacht van onze Mexicaan! Hoop wel op wat vuurwerk op de transfermarkt van hem.

Sjevemet

Ben benieuwd naar versterkingen. Zo’n Klaasen, leuk en aardig maar wat moeten we ermee? Hoop dat hij positief verrast. Maar je verwacht toch zeker basisspelers die van een met alle respect De Graafschap komen.

zon

Wat vinden we tot nu toe van Mauricio? Naar mijn mening ziet ie uit als een gladde aal. Maar tot nu toe zijn de sponsorbijeenkomst en de aanstelling van de trainer m.i. goede zetten. Ben benieuwd met wat voor spelers ie komt. Die Klaasen lijkt me weer zo’n gevalletje waar… Read more »

Winkbuul.

Hallo iedereen…..

Dieter

Denk een beetje aan je woordkeuze Harrie. Iemand ouwe zak en debiel noemen verdient niet de voorkeur.

butcher
beckenbauer

@butcher Snap die GdlV ook niet. Haal de 3 huidige 3 toppers uit de KKD, betaal ze voor mijn part €150.000 de man en er komen minimaal 2.500 EXTRA scc’s bij. Dus die gasten betalen zichzelf terug. Alleen al door de extra inkomsten van de meer verkochte scc’s. En dan… Read more »

zon

Limburger is ook weer uit op sensatie zo te lezen. Tijdens dat interview vragen ze hem wat die van het vrouwenvoetbal vindt en of er weer een vrouwenteam moet komen. Hij reageert daar positief op, maar het is maar een heel klein stuk uit t interview. Wordt bij gebrek aan… Read more »

Peppie

1847 kaarten. Roda leeft. Poeh poeh. Man het leeft voor geen meter. NAC 13000. Of hebben ze in Breda meer geld?

Ja wordt tijd voor fatsoenlijke aanwinsten anders speel je geheid weer komend jaar voor de katse kut. En dan is de zoveelste trainer de kop van jut.

beckenbauer

Benieuwd wie als volgende nieuwe aanwinst uit de Sombrero van Mauricio getoverd wordt

butcher

Stel , Klaasen voetbalt hetzelfde als Makrini, dan is het toch een vooruitgang. Qua salaris zal hij een stuk goedkoper zijn. We zullen hem daar ook op moeten beoordelen, als derde spits…oh wacht, dat was Nessi 🙂

beckenbauer
zon

Zolang Klaasen geen Makrini 2.0 is, ben ik tevreden.

beckenbauer

Was die met de boot dan daar @derharrie?

Er was ook iemand die Cisse had gezien bij het pls geloof ik . Of had diegene verkeerd gekeken en was het Afrikaan van het azc van de Beitel?

Dieter

Hoef je hier niet bang voor te zijn nee. Gewoon lekker vrijuit prikken, zolang je het niet te bont maakt mag hier vrij veel. Net zoals in de kantine/in het café.

w11

Nou geef die Klaasen gewoon eens een kans ipv iemand meteen weer af te zeiken!!

beckenbauer

Ik kan je meedelen dat het verdomde moeilijk is goeie te strikken. De echte cracks zijn allemaal al onder de pannen, dus hebben we via UWV enkele zware uitbehandelde “gevallen” kunnen strikken. Dus op voorhand vraag ik begrip voor wellicht af en toe gestuntel van hun kant. Ze verdienen een… Read more »

Peppie

Zal geen topper zijn.

ja weet niet wat ik van die Jan Klaasen moet denken….
Hoop niet een 2e Verburgh

DerMister

Zo, ik ben er ook bij hier, leuke site!

w11

Ik hoop eerder op fatsoenlijke spelers anders wordt het weer zo’n grijs seizoen!

BarryvanGalen

Kunnen we tenminste met zn allen de Tour gaan volgen. Beter als dat gepruts van die vrouwen.

Wilde eigenlijk dalijk naar de Nieuwstraat, zal nu maar niet gaan..

ja helaas, maar usa is gewoon beste land ter wereld

beckenbauer

Jammer voor de Oranje Leeuwinnen.
USA was een maatje te groot.
Toch puike prestatie om trots op te zijn?

Dieter

Deze aankoop geeft toch ook wel een idee van de financiële mogelijkheden onder onze Mexicaan. Die zijn er dus nauwelijks. Zijn we van dat waanbeeld dus ook alweer verlost als dit soort voetballers je nieuwe basisspelers worden.