Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
28.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
darkrazer64

De komende 2 oefenpotjes zijn 30 spelers opgenomen in de selectie waarvan 5 testspelers en 6 van de A junioren.

JelleuutSnits

Ik zit hier nu al enig tietje bie de Itak tegenover ut PLS,de busse voor de Roda-fans beginne al aardig binne te loope,ik hep togal een bus of 40 geteld,de krietiese zitte duudelik op het Kantine-prikbord,buute loope de Roda-daiharts alles skoon uutgedos in ut geel/zwart as die 2000 wat ik… Read more »

butcher

Iemand van hier trouwens die het Optiebeurs shirt gekocht heeft van Roda wat volgens mij op Marktplaats stond? Vind dat zelf nog altijd 1 van de mooiste.

zon

Zou wel jammer zijn als die Glendon weg is. Scheen een goede traptechniek te hebben.

Hoeveel spelers hebben we dan eigenlijk Beckenbauer? En ik rij niet met je mee op de brommer, vind die brommers helemaal niks aan.

beckenbauer

Gaat de wedstrijd vanavond gewoon door?
Nee, niet vanwege het weer, maar vanwege te weinig spelers beschikbaar

Ik hoop op een dikke vette afstraffing vanavond anders gaan de ogen toch niet open bij FC Knudde…

zon

Maar zijn we dan nog zo verrast? Ik bedoel het is al jaren hommeles en na vorig seizoen zou je bijna zeggen dat t alleen maar nog kan meevallen. Daar moeten wel dan nog nieuwe spelers voor komen. Maar ik hoop dat ze dat bij Roda ook weten.

Sjevemet

Misschien een beetje vroeg om hier over na te denken. Hoe gaat het promotie degradatie systeem eruit zien nu sowieso de laatste twee van de eredivisie degraderen en eerste twee van de eerste divisie promoveren?

Die testspelers moet je je niet te veel van voorstellen, waren vooral aangetrokken voor op de foto….

Zou die zoon van mahispe niks zijn? Vond ik altijd een leuke speler ,ook toen bij Dordrecht was hij ook wel aardig. zal ook niet bepaald de hoofdprijs kosten denk ik? Zeer snel en technisch vaardig. Weet zn hele naam niet meer.

Sjevemet

Goedemorgen heren, ligt er in de buurt van Echt toevallig een club als Sixsens?

Bacchus

Wordt nu langzaam echt tijd dat de nieuwe eigenaar met nieuwe spelers gaat komen die een beetje naam hebben zodat de verkoop van het aantal seizoenskaarten ook een boost krijgt. Persoonlijk zou ik graag zien dat Branco van den Boomen gehaald zou worden. Hoorde gisteren bij het foto-persmoment dat Anass… Read more »

butcher

Matchday!!!

JelleuutSnits

Hoi Beckenbauer, Hoe je ut ook bekiekt daar in dat Ech gaat ut so wie so tof en jofel worre,het zou wat zijn om Pierre nog eens te kunne bewondere,zijn driedubbele schaar zal wel niet meer lukke maar een dubbele dat flikt hij nog wel. Jajem neem ik genoeg mee,we… Read more »

Rjc90

Ja ben in een positieve bui peppie.

darkrazer64

Toch wel mooi dat Dylan Groenewegen in zijn mooie Roda shirt de langste adem heeft

Peppie

Met 3-1 kun je tevreden zijn

Rjc90

Die de la Vega wordt een ramp volgens mij. In godsnaam hey laten we hopen dat Korotaev nog een hele belangrijke rol gaat spelen want als we het van die Mexicaan moeten hebben spelen we de komende jaren kansloos rechterrijtje eerste divisie

Rjc90

Wat gaat het worden tegen EVV? Ik denk een verdienstelijke 3-1 nederlaag

Rjc90

Site ziet er echt top uit nu!

Zijn toch geen uitgebreide wedstrijdbeelden man

Ziet goed uit!

beckenbauer

In de menubalk bovenin de site zie je naast het prikbord het topic wedstrijdbeelden staan.
Als je er op klikt, kom je meteen bij de uitgebreide wedstrijdbeelden van de oefenwedstrijden tegen WDZ en Alemannia Aachen.
Neem een kijkje en geniet van de beelden?

Einzelganger

Hallo mensen, wat een goed initiatief! Succes!

Peppie

Zitten straks weer 4000 man op de tribune in een akelig leeg pls met een matig veredeld jeugd elftal dat zijn best doet maar zwaar kwaliteit tekort komt.

Peppie

Roda leeft! Hou op man. Ja onder 50 prikborder ja. Het leeft voor geen meter. Die hype met die inzameling totaal overtrokken. Twente leeft en NAC leeft ook. Als je echt leeft dan heb je nu 7000 kaarten verkocht. Zelfs dat de club niet meer zou bestaan trekt de mensen… Read more »

JelleuutSnits

Hoi die Beckenbauer,Zo hadde wij in ut Noorde ”Us Abe”Lenstra,en hier in het Zuude zat dan “Ome Nol” de geldskieter ja de tiede vergaan mer dit zal met Roda tog niet gaan gebeure,klasse komp altiet weer bovedrieve. Als Roda dan dat Ech niet gaat afmake,oprolle met 6 a 7 nul… Read more »

Afweging maken voor morgen.
Of Beckenbauer in zijn jodelpakje voor het PLS zien staan of naar Roda kijken in Echt!

Nog 4 weken voor de competitie begint, we moeten minstens nog 7 basisspelers er bij krijgen en dat gaat niet lukken. De verkoop van de seizoenkaarten tot nu toe viel onze Mexicaanse vriend tegen, de voortgang, communicatie en invullen van de selectie valt mij tegen. We beginnen in augustus alweer… Read more »