Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
28.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peppie

Wat er nu staat haalt never nooit niet de play-offs en een blik testers is een teken armoede. Goede spelers komen niet op proef.

Peppie

Noem me maar negatief, maar ik heb geen enkel vertrouwen dat er straks een elftal staat dat makkelijk bij de eerste 9 kan spelen. Totaal niet.

Peppie

Daar staat een foto van de A1. Waar staat een foto van het eerste elftal?

beckenbauer

Selectie foto staat op forum, topic media

JelleuutSnits

Hoi die Beckenbauer, Het is echt jofel van jouw dat je mij gaat oppikke bij het PLS,een ”Kaiserlijk”gebaar.Nee mijn pompebedde shirt zal ik nie aan hebbe,dat is vor Heereveen en Ljouwert (Cambuur). Ik kom in vol Roda-ornaat geel/zwart.Hopelijk gaat al dat volk op dat terrein in Ech,het fanatieke Rodavolk kennende… Read more »

beckenbauer

En ineens was daar Mauricio García de la Vega (51), een Mexicaan die vanuit het niets in Kerkrade neerstreek en de wederopbouw van Roda JC op zich heeft genomen. De investeerder stelt zichzelf voor en verklaart zijn drijfveren. (Lees dit uitgebreide artikel uitbVI verder op het forum)

butcher

Het is ook apart dat er niets aan geruchten speelt. Zou dat pas na een maand komen bij een eventuele goedkeuring door de knvb?

Peppie

Ziet er zeker beter uit.

zon

Top dit nieuwe uiterlijk van het prikbord. Overzichtelijker!

En berichten kunnen editen is heel fijn!

beckenbauer

Bericht van de Website van EVV. De tegenstander van morgen: Op zaterdag 13 juli staat reeds het eerste oefenduel op het programma : Roda JC is dan te gast in Sportpark In de Bandert. Roda JC heeft een zeer hectisch jaar achter de rug. Na het ontslag van Robert Molenaar… Read more »

Bacchus

Zojuist het maken van de selectiefoto mogen meemaken.
Was eerlijk gezegd beetje gênant om te zien.
Meen dat ik 17 spelers geteld heb.
Moet dus nog flink wat bij.

Peppie

Spelers interesseert alleen maar geld. Dan gaan ze nog winschoten wonen als het moet. Geld is de enige drijfveer.

Die lange zwarte neger uit Portugal blonk ook niet bepaald uit. Wel groot en sterk maar kwa niveau niet echt bijzonders. Logisch ook als een speler hier komt testen,als die echt kon voetballen hoeft een jeugdinternational niet op proef te komen. Waarschijnlijk dus alweer de zoveelste afdanker.

Peppie

Simakala heeft met JP gesproken en de doelstelling voor dit jaar is zeer optimistisch. Hij wil dit jaar minimal 1 doelpunt maken.

Ondertussen op de training …. Simikala heeft 3 hakjes gedaan wat mislukte en 4x zn staartje los en weer vastgemaakt.

beckenbauer

Over exact 4 weken is Almere te gast met een “oude” bekende in de dug-out, Robert Molenaar aka de degradatie architect. Mede dankzij hem en niet te vergeten mismanagement op CL niveau van de matties C & C speelt Roda momenteel kelder KKD.. En het ziet er echt niet naar… Read more »

Het lijkt dan net de tourploeg van Jumbo Visma…….

Peppie

Maar dit is typisch Roda. Soms denk ik zitten daar alleen maar onnozele. De ene na de andere foute beslissingen. Jaar in jaar uit.

Peppie

snap ik ook geen reet van. Wacht nog een week of 2 misschien 3. Ga je daar met 12 man op staan incl. 3 keepers. Wat een amateurs zijn het ook

Waarom eigenlijk nu een fotomoment?? Met 12 spelers en 3 keepers!

Excuses, ik heb ergens op geklikt waardoor het bericht van darkrazer bovenaan is gezet. Moet even door iemand anders naar gekeken worden hoe dit weg te halen (althans weer op de chronologische plek te zetten)

Ik ben wel blij dat Harm de spelers niet meer bij elkaar fantaseert! Zeer slechte td, geen oog voor talent en een netwerk van hier tot Maasmechelen.

Peppie

Wat maakt kleur nou uit. Nou ja. Heb wel graag dat ze naaer de goede kleur spelen

w11

Hoorde dat Roda ook met Oostenrijkse jeugd international bezig was, weet iemand daar meer over?

wat een vraag over negroïde spelers haha? Zal me een zorg zijn hoe ze uitzien als ze zo zwart zijn als vVelzen en zo voetballen als vVelzen aub niet halen en retour afzender en als ze zo wit zijn als Verburgh en zo voetballen als Verburgh ook aub niet halen… Read more »

darkrazer64

Ik ben benieuwd.
Stel volgende week worden 2 negroïde spelers gepresenteerd.
Hoe zullen de reacties zijn

w11

Iemand enig idee wat er met AK nu eigenlijk is? Hoorde via via dat Roborob weer ergens op het toneel was verschenen?

Peppie

Wie beslist in godsnaam over de scouting vraag ik me af.

Peppie

Nooit een speler waarvan je denkt. Knap dat ze die hebben gehaald.

Peppie

Pwhb is mod maar zie je alleen als er gestookt moet worden. Opruien van mensen. Hou ik niet van. De mensen op wzr zijn verstandig genoeg en kunnen hun eigen mening vormen