Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
28.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peppie

Nooit een speler waarvan je denkt. Knap dat ze die hebben gehaald.

Peppie

Pwhb is mod maar zie je alleen als er gestookt moet worden. Opruien van mensen. Hou ik niet van. De mensen op wzr zijn verstandig genoeg en kunnen hun eigen mening vormen

Bacchus

Heb eens wat rondgekeken hier. De artikelen op het forum vind ik top.

darkrazer64

Ja hè
Niet alleen hij.
Pwhb ook

Peppie

Wanneer kunnen we eindelijk eens een speler verwachten waarvan je van te vorenweet dat die wat Kan

Peppie

Die mahispe op wzr slaat ook een beetje door. Mijn god.

Bacchus

Hallo, hoorde via via over de Rodakantine
Ziet er op het eerste oog goed uit!

darkrazer64

Mooie site.
Gelukkig weer reële praat hier

beckenbauer

Is die weer op vrije voeten dan?

Op wzr moet je weer zoals ieder jaar geduld hebben, de selectie is heus niet zo slecht en nog meer van dat jaarlijks geleuter. Ieder jaar hetzelfde. Het ene jaar heb je de figuren die denken dat wij een Leicester jaar krijgen en een ander jaar “is het heus niet… Read more »

Peppie

En wel iedereen vragen om te doneren en daarna de toegang weigeren en die Admin grijpt maar niet in. Ongelooflijk. Geld innen en bel houden.

Peppie

Wat een maffia gebeuren daar. Niets verkeerds en dan een weekban. Stelletje flikker.

Peppie

Er was budget buiten speedy van 400K voor nieuwe spelers. Zat in de begroting van 5.2. Dus waar blijven die spelers?

Peppie

oh lees het al. Aandelen Murcia. Maar als morgen hem iemand geld biedt voor de aandelen van Roda verkoopt die ze ook. Hij heeft Roda alleen voor zijn eigen ego. Hij komt er dadelijk achter dat je met een club geen winst kunt maken en dan wil die er snel… Read more »

Peppie

Wie wil zijn aandelen verkopen?

Mauricio heeft een sweetheart deal met Frits Schrouff. Wat ik me afvraag, gaat hij z´n Murcia belang nu ook voor niks van de hand doen?

beckenbauer

Op zaterdag 13 juli 2019 speelt Roda JC het derde oefenduel in de voorbereiding voor het seizoen 2019-2020. EVV Echt is op Sportpark in de Bandert in Echt de tegenstander (aanvang 19.00 uur). EVV Echt – Roda JC Kerkrade Zaterdag 13 juli 2019 | aanvang 19.00 uur Sportpark in de… Read more »

Zijn we er toch weer ingetuind. Schrouff en zijn adviseur zijn met die Mexicaan in zee gegaan op basis van wat. Hij krijgt de club gratis, investeert niet, belooft het gepeupel over 3 jaar eredivisie en natuurgras. Op basis van wat de Jong getekend heeft is ook vaag, een bankzitter… Read more »

zon

Vraag me ook af wat met het doneerde geld gaat gebeuren.

Dieter

Maar jij hebt de hel van 63 overleefd Jelle? En in 98 was je dr ook bij in de Kuip?

Wanneer gaan we eigenlijk lekker rijden met de Deauville?

zon

Is de KNVB wel al met de screening begonnen, of doen ze dat pas als die de aandelen van Murcia verkocht heeft. Vanaf dan zou je dan 7 à 8 weken (of langer) moeten rekenen. Niet echt bevorderend voor eventuele aankopen dan.

JelleuutSnits

Met onze nieuwe treiner J.P. de Jong ben ik nu al in mijn sas,nu de zakkevullers fut (weg) zijm mut ie dat jonge spul flink achter diem kloote gaam zitte, en laate bosloope,bosloope,bosloope, tot ze geem boom of bos meer kunnem ziem. Dan eem dag oefene met de bal, hierna… Read more »

Peppie

Kun je ook normaal praten snellejelletuutfrites

JelleuutSnits

Ondertusse hebbe die vrouwkes van Oranje mij op de been houde,jonge,jonge wat heb ik genotem van die meiskes,met volle inzet werke,bikkele,schoffele zich ut licht uut de ooge speule,en daarbie ok nog goe foeballe,en dus met rech de 2e plak haale,als Roda dit gaat zien laate voor 50%,dan zulle wij weer… Read more »

JelleuutSnits

Ik zat er moi durhenne altied als die “oege” ( stommeling,uilskuiken ) van Molenaar mie weer eens voor miem potem het lopen in het PLS. Man,man wat heb deze palingboer,ons unne puinzooi voorschotelt in de afgeloope tiet,de honde zulle er geen paling meer van luste,nog zoon seizoen zal ik niet… Read more »

beckenbauer

Plots was daar in juni de mededeling van Roda JC: de club kreeg in Mauricio García de la Vega een nieuwe eigenaar van vreemde komaf. De 51-jarige Mexicaan is van plan de Kerkraadse club er weer bovenop te helpen en terug te brengen naar de Eredivisie. (Lees verder op Forum)

Winkbuul.

Het is wachten totdat Vega zijn belangen in Murcia heeft verkocht. Dan pas zal de KNVB groen licht geven. Dat kan nog een poos duren want wie wil aandelen van een club met miljoenen aan schulden. Tot die tijd zal er naar mijn mening weinig gebeuren qua nieuwe spelers. Den… Read more »

beckenbauer

Mauricio García de la Vega wil de nieuwe eigenaar van Roda JC worden, maar de deal is nog altijd niet helemaal rond (Lees verder op forum)

Sjevemet

Shit man nog niet zeker of onze Mexicaanse vriend de club mag overnemen. Maar goed zijn geloof ook pas op de helft van de 8 weken die de knvb nodig heeft. We zullen wel zien of we bij de eerste thuiswedstrijd een Desperado kunnen ?.