Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
39.7K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dieter

Maar jij hebt de hel van 63 overleefd Jelle? En in 98 was je dr ook bij in de Kuip?

Wanneer gaan we eigenlijk lekker rijden met de Deauville?

Is de KNVB wel al met de screening begonnen, of doen ze dat pas als die de aandelen van Murcia verkocht heeft. Vanaf dan zou je dan 7 à 8 weken (of langer) moeten rekenen. Niet echt bevorderend voor eventuele aankopen dan.

JelleuutSnits

Met onze nieuwe treiner J.P. de Jong ben ik nu al in mijn sas,nu de zakkevullers fut (weg) zijm mut ie dat jonge spul flink achter diem kloote gaam zitte, en laate bosloope,bosloope,bosloope, tot ze geem boom of bos meer kunnem ziem. Dan eem dag oefene met de bal, hierna… Read more »

Peppie

Kun je ook normaal praten snellejelletuutfrites

JelleuutSnits

Ondertusse hebbe die vrouwkes van Oranje mij op de been houde,jonge,jonge wat heb ik genotem van die meiskes,met volle inzet werke,bikkele,schoffele zich ut licht uut de ooge speule,en daarbie ok nog goe foeballe,en dus met rech de 2e plak haale,als Roda dit gaat zien laate voor 50%,dan zulle wij weer… Read more »

JelleuutSnits

Ik zat er moi durhenne altied als die “oege” ( stommeling,uilskuiken ) van Molenaar mie weer eens voor miem potem het lopen in het PLS. Man,man wat heb deze palingboer,ons unne puinzooi voorschotelt in de afgeloope tiet,de honde zulle er geen paling meer van luste,nog zoon seizoen zal ik niet… Read more »

beckenbauer

Plots was daar in juni de mededeling van Roda JC: de club kreeg in Mauricio García de la Vega een nieuwe eigenaar van vreemde komaf. De 51-jarige Mexicaan is van plan de Kerkraadse club er weer bovenop te helpen en terug te brengen naar de Eredivisie. (Lees verder op Forum)

Winkbuul.

Het is wachten totdat Vega zijn belangen in Murcia heeft verkocht. Dan pas zal de KNVB groen licht geven. Dat kan nog een poos duren want wie wil aandelen van een club met miljoenen aan schulden. Tot die tijd zal er naar mijn mening weinig gebeuren qua nieuwe spelers. Den… Read more »

beckenbauer

Mauricio García de la Vega wil de nieuwe eigenaar van Roda JC worden, maar de deal is nog altijd niet helemaal rond (Lees verder op forum)

Sjevemet

Shit man nog niet zeker of onze Mexicaanse vriend de club mag overnemen. Maar goed zijn geloof ook pas op de helft van de 8 weken die de knvb nodig heeft. We zullen wel zien of we bij de eerste thuiswedstrijd een Desperado kunnen ?.

beckenbauer

De jaarlijkse vriendschappelijke burenruzie tussen Alemannia Aachen en Roda JC is dinsdagavond een prooi geworden voor de Duitse club.(Lees voor de rest van het verslag verder op het forum)

beckenbauer

Er wordt dit seizoen toch op zondagavond gespeeld in de Eredivisie. Het duel tussen AZ en Fortuna Sittard van de eerste speelronde is door de KNVB verplaatst van 16.45 uur naar 20.00 uur. (Rest van dit artikel is te lezen op het forum: spelen op zondagavond)

beckenbauer

Nog minder dan een maand en Almere is te gast in het PLS. Als je dacht dat vorig seizoen een ramp was, krijg je dit als “verwende” Roda supporter voor je kiezen: -Een faillissement dat ternauwernood afgewend kon worden -de “ster-spelers” zijn (weer) vertrokken -de kroonprins spreekt inmiddels vloeiend Dubais… Read more »

Hoi Kah3, alles goed?

Ennuh Kah3, over het ajax trama heen?

Jullie moeten wel heel radeloos zijn…..

Dieter

Bij deze Beast je bent uitgenodigd door je vrienden.

@Rjc90 ja humor heeft hij wel maar gewoon totaal geen verstand van voetbal, wel van aardbeien heb ik me laten vertellen.

Rjc90

Daarbij ook iemand die toch vaak genoeg heeft laten zien kijk op het spelletje te hebben

Rjc90

Harrie alsjeblieft zeg. Dit is een site waar iedereen zich welkom moet voelen en zichzelf moet kunnen voelen. Beest is hier van harte welkom en moet hier kunnen prikken zoals hij wil. Is iemand met een eigen mening en humor die ik er hier graag bij zou hebben

Klopt het trouwens dat beest hier met hoofdletters moet schrijven of anders ban ?

Zal morgen eens op de training kijken of die testspelers potentie hebben
Moet trouwens zeggen dat er veel aso volk op deze site zit!

Och 1-4 ,jammer maar zegt toch niks, we hebben nu echt niet een slechter team wie mvv denk ik! We zullen zien wat er nog bij komt, komt goed.

Leuke site dit

Sjevemet

Roda und der TSV!

butcher

Hoop doet leven. Maar we bestaan nog.

Winkbuul.

1-4…..ach we hebben toch nog dik vier weken.

En hoe is het met de nieuwe testspelers, zijn ze beter dan die van Ton Caanen?

butcher

Bummer, 2-0