Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
45.5K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
beckenbauer

Welkom in de kantine Betty-Boob, leuk dat je een kijkje komt nemen.

Neem alvast een halve liter aan het buffet.?

Scoop

Simakala heeft net gescoord in de warming up. Helaas voor hem in eigen doel?

de beruchte kaartjes: https://ibb.co/Pmy1JVV

Betty-Boob

Hallo allemaal, mijn nieuwsgierigheid heeft toegeslagen. Hopelijk zal dit forum veel nieuws brengen.

Dieter

Welkom Betty! Ik hoop met je mee, er zal in ieder geval vast niet minder nieuws gedeeld worden dan elders 😉

Sjevemet

Hallo Betty welkom in de kantine. Mag ik jou een drankje aanbieden?

beckenbauer

Wordt makkie.
EVV SPEELT OOK OP KUNSTGRAS. En joekel van een veld

butcher

Maar goed dat die van ons het Eredivisieveld uit het Parkstadstadion gewoon zijn.

Bacchus

Je zult maar met je tentje op Bospop staan.
Toto zo vals als een nachtegaal met bronchitis, al paar flinke plensbuien die alles zeiknat maken en dan ook nog headliners die afzeggen: Snow Patrol en Sting

Zon

Wilde er graag naartoe, gelukkig niet gedaan.

darkrazer64

De komende 2 oefenpotjes zijn 30 spelers opgenomen in de selectie waarvan 5 testspelers en 6 van de A junioren.

butcher

Hopen dat de testspelers serieuze aanwinsten zijn of dat het alleen opvulling voor nu is

JelleuutSnits

Ik zit hier nu al enig tietje bie de Itak tegenover ut PLS,de busse voor de Roda-fans beginne al aardig binne te loope,ik hep togal een bus of 40 geteld,de krietiese zitte duudelik op het Kantine-prikbord,buute loope de Roda-daiharts alles skoon uutgedos in ut geel/zwart as die 2000 wat ik… Read more »

butcher

Iemand van hier trouwens die het Optiebeurs shirt gekocht heeft van Roda wat volgens mij op Marktplaats stond? Vind dat zelf nog altijd 1 van de mooiste.

Zon

Zou wel jammer zijn als die Glendon weg is. Scheen een goede traptechniek te hebben.

Dieter

Waarom is die eigenlijk afgetest? Niet goed genoeg? Fysiek niet in orde? Te hoge salariseisen? Vragen vragen.. achja als dr iets nooit verandert is het Roda en communicatie he 🙂

butcher

Dan zou je verwachten dat er betere spelers gaan komen. Dit terwijl Glendon toch wel aardig leek over te komen m.b.t. zijn voetbalkwaliteiten.

lodi

Een goede traptechniek, iets wat vorig seizoen ontbrak. Haha, ga geen namen noemen.

beckenbauer

Hoeveel spelers hebben we dan eigenlijk Beckenbauer? En ik rij niet met je mee op de brommer, vind die brommers helemaal niks aan.

beckenbauer

Jammer dat je niet meegaat Klaartje, Jelle en der Kaiser himself hadden er eigenlijk al op gerekend. Maar wel top dat je het nu al laat weten, staan we straks niet voor Jan met het grote geslachtsdeel voor noppes te wachten. Wat is de reden van je afzegging als ik… Read more »

beckenbauer

Waar haal je trouwens vandaan dat Beckie mit Moped gaat? Of ken je mijn bijnaam in de kantine inmiddels al? Als ik dorst heb en naar de tap sprint, zegt schele Hank (zo heet de barkeeper in de kantine) altijd: ei Beckie, zeit ge op de brommerd? (Schele Hank is… Read more »

beckenbauer

Oeps. Nog bijna het belangrijkste vergeten. Als je op de website van Roda gluurt, kun je zien dat de huidige selectie uit 3 keepers en 10 veldspelers bestaat, waarvan Souren en Novakovic herstellende zijn van een blessure.
Niet echt veel spelers dus.

beckenbauer

Gaat de wedstrijd vanavond gewoon door?
Nee, niet vanwege het weer, maar vanwege te weinig spelers beschikbaar

butcher
Bacchus

?
Schitterende commercial Butcher.
Begrijp je boodschap.
Heb inmiddels Pierre in de fanshop gebeld en doorgeven dat hij vanavond de kiksen meeneemt en ook Gerrie en Gene opbelt dat ze vanavond dringend nodig zijn.
Zo zie maar eens te meer, voor de beste ideeën moet je in de Rodajckantine zijn.

Ik hoop op een dikke vette afstraffing vanavond anders gaan de ogen toch niet open bij FC Knudde…

Zon

Maar zijn we dan nog zo verrast? Ik bedoel het is al jaren hommeles en na vorig seizoen zou je bijna zeggen dat t alleen maar nog kan meevallen. Daar moeten wel dan nog nieuwe spelers voor komen. Maar ik hoop dat ze dat bij Roda ook weten.

Dieter

Je zou wel iets meer verwachten ja met de intrede van onze Mexicaan, toch een soort El Salvador. Je koopt niet een club (meerderheid vd aandelen) om het vervolgens daarbij te laten, zou ik althans niet logisch vinden.

Sjevemet

Misschien een beetje vroeg om hier over na te denken. Hoe gaat het promotie degradatie systeem eruit zien nu sowieso de laatste twee van de eredivisie degraderen en eerste twee van de eerste divisie promoveren?

beckenbauer

Hoe het systeem er ook uit ziet is voor Roda niet zo heel spannend. Zolang er maar geen degradatie uit de KKD mogelijk is.
Kunnen de jonkies iig ervaring opdoen en meeballen als we ooit versterkingen gaan krijgen

Die testspelers moet je je niet te veel van voorstellen, waren vooral aangetrokken voor op de foto….

Zou die zoon van mahispe niks zijn? Vond ik altijd een leuke speler ,ook toen bij Dordrecht was hij ook wel aardig. zal ook niet bepaald de hoofdprijs kosten denk ik? Zeer snel en technisch vaardig. Weet zn hele naam niet meer.

butcher

Lumu. Marktwaarde van 150k, Fifawaarde van 65. De Fifawaardes zijn vrij realistisch. Lumu zelf komt ook volwassener over, maar hij wil naar Spanje. https://www.vice.com/nl/article/j5ngzy/badboy-jeroen-lumu-wacht-op-zijn-laatste-kans-als-profvoetballer

Dieter

Is een artikel van een jaar geleden Butcher. In plaats van in Spanje heeft die afgelopen seizoen volgens transfermarkt op het tweede niveau in Roemenië (11 wedstr) en tweede niveau van Portugal (8 wedstr) gespeeld.

beckenbauer

Als hij echt op die niveaus gespeeld heeft, is hij onhaalbaar voor Roda. Die mikken 4 etages lager. Qua afdankers bij andere clubs zou hij wel perfect passen in de Roda historie qua miskopen. Miskopen heten sind vorig jaar Caantjes trouwens?

Bacchus

Zou het JPdJ wel lukken dit opgewonden standje in het gareel te houden dan?
Bij de meeste clubs waar hij speelde was het steeds hommeles.
Maar dat zal waarschijnlijk niet aan hem gelegen hebben

Sjevemet

Goedemorgen heren, ligt er in de buurt van Echt toevallig een club als Sixsens?

beckenbauer

Je hebt de smaak aardig te pakken amigo. Af en toe saunaatje, niks mis mee. Lekker man. Heb van een vriend van een vriend gehoord dat er een leuke zit in de plaats waar onze Nielsie vandaan komt: Brüggen, maar dan wel in Dld. Daar hebben vele bezoekers een Golden… Read more »

Bacchus

Wordt nu langzaam echt tijd dat de nieuwe eigenaar met nieuwe spelers gaat komen die een beetje naam hebben zodat de verkoop van het aantal seizoenskaarten ook een boost krijgt. Persoonlijk zou ik graag zien dat Branco van den Boomen gehaald zou worden. Hoorde gisteren bij het foto-persmoment dat Anass… Read more »

Sjevemet

Denk dat onze Zorro sowieso wacht totdat hij goedkeuring heeft gekregen van de knvb om de club over te nemen. Is ook verstandig van hem. Dus voor nu verwacht ik niet veel soeps. Als de overname maar voor het sluiten van de transfermarkt rond is.

Bacchus

Het tempo van de KNVB kennende, zou dan wel eens kunnen betekenen dat de eerste aanwinst verwelkomt kan worden tegen de tijd dat de heaters weer aangaan

Sjevemet

Ben er ook bang voor ja. Als hij maar goed word gekeurd dan kan er tenminste gebouwd gaan worden.

butcher

Matchday!!!

beckenbauer

Is er een verplichte buscombi?
Wie gaat kijken?
Er wordt gefluisterd dat JPdJ 2 nieuwe mogelijke aanwinsten mee zal laten spelen.
Ben zeer benieuwd?

JelleuutSnits

Hoi Beckenbauer, Hoe je ut ook bekiekt daar in dat Ech gaat ut so wie so tof en jofel worre,het zou wat zijn om Pierre nog eens te kunne bewondere,zijn driedubbele schaar zal wel niet meer lukke maar een dubbele dat flikt hij nog wel. Jajem neem ik genoeg mee,we… Read more »

beckenbauer

De sidekick waar jij het over hebt is Kaiser, een Braziliaanse voetballer die nooit voetbalde maar wel bij veel clubs onder contract gestaan heeft zonder ook maar 1 minuut te speulem. En Kaiser scheen ook goed op te kunnen schieten met het vrouwelijke geslacht. Dus dat is op alle gebieden… Read more »

Dieter

Of die nooit voetbalde wordt nogal betwist Beckie.

beckenbauer

Heb het ook maar te horen gekregen via een Braziliaanse vriendin van een vriendin.
Je kent het wel, kantinepraat?

Rjc90

Ja ben in een positieve bui peppie.