Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
55.3K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rjc90

@beest Wat doet die Mexicaan dan uitstekend beest? Volgens mij doet die niks

thebeast4000

wat die uitstekend doet? door eerst eens te wachten of de begroting en overname goedgekeurd gaat worden. zie denbosch. die hadden met wat ze nu weten dan ook liever even gewacht denk ik. een overname en een club opbouwen doe je niet in 4 weken. daar is roda zowieso veel… Read more »

PWHB

Maar nu idd over voetbal………….maar vond de terechtwijzing wel even op zijn plaats. kunnen jullie als grote meneren toch wel begrijpen toch? ik vind het een groot streven om een forum te starten waar alles mag vernoemd worden…….alles mag en kan ( m.u.v. de regels) maar apropos..de mexicaan..ik kan er… Read more »

thebeast4000

mexicaan doet het tot nu toe uitstekend.

hahaha wat heeft die dan gedaan? Zou ik eens zeggen? Hij denkt hetzelfde te doen als de g7, oftewel beter saneren. Maar dat gaat niet buiten de jeugdafdeling te schrappen, wat die niet kan doen. En geloof me beest ,hoe erg jij het ook vind, jeugdopleiding blijft gewoon. Oftewel hij… Read more »

thebeast4000

wat hij al goed gedaan heeft? dat is die scout toevoegen, welkom in de 21ste eeuw. wat heeft zo’n van mierlo en van der luer nu precies gescout wat een verrijking is geweest? precies 0,0. weet je harrie, ik ben helemaal niet tegen eigen jongens zoals jij wel vaker zegt.… Read more »

hahaha en nog zeg je met heel veel woorden dat je hoopt dat ze bij de jeugd gaan saneren. Gaat niet gebeuren. Heeft zowel Schrouff, AK en ook de mexicaan zwaar tegengesproken. Jammer beest. Daarnaast hebben ze de laatste tien jaar meer dan 15man ofzo opgeleverd. En wie zegt me… Read more »

@beest je hebt helemal gelijk dat Harm een waardeloze td was. Echt waar, die was niks beter dan Caanen. Alleen was Caanen een onbetrouwbare hond ,en Harm niet. Maar dat we maar blij zijn dat Harm weg is die had ook dit jaar weer geld verspilt. Maar beest in godsnaam… Read more »

butcher

Vind het echt jammer dat Harm via de achterdeur vertrekt. Maar het is wel beter zo. Harm is niet de juiste TD voor Roda.

thebeast4000

nou, wacht maar eerst eens af wat er naar buiten gaat komen, ik hoor vanuit mijn kuil toch andere verhalen betreffende de betrouwbaarheid van harm.

thebeast4000

en betreffende die mexicaan, de man is nog geeneens eigenaar, heeft ook nog steeds geen goedgekeurde begroting, komt aan het hoofd te staan van een organisatie die van voor tot achter niet klopt, geld wat wegloopt door het afvoerputje, en dan na 2 dagen meld je td, die verantwoordelijk is… Read more »

ja snap harm wel, als die een dag langer was gebleven was hij ontslagen. Maar Harm is absoluut exit beest. Ik had je toch hoger ingeschat om daar nog over te beginnen. Dalijk als we de selectie in augustus nog niet rond hebben ga je Harm toch de schuld van… Read more »

thebeast4000

zolang harm ziek is is die niet exit. en geloof me, als ene geen vertrouwen heeft in harm als td dan ben ik dat wel, dat lijkt me wel duidelijk.

beest kom op hey! Wat is dat nu voor een sijfkoppigheid van een echt beest. Ben je nog altijd zo dat je niks toegeeft. Harm hebben we geen last meer van. Is toch hetzelfde he?

thebeast4000

ach harrie, de schuld, wie moet je de schuld geven? bij mensen die niet verder kunnen kijken dan het puntje van hun lul hoor je de laatste 5 of 6 jaar, die zouden het schuld zijn. tja, ook daar heb ik mijn mening over zoals je wel kunt verwachten

PWHB

Lekker zo’n komkommer met peper erop en dan helemaal erin tot kleine Simakala begint te hinikken
voldoende?

@PWHB De mods hier hebben de visie van vI met de snor ,Hansi en gijp . Humor dus ,iets wat jij blijkbaar niet hebt. Het leven is gelukkig niet zo grijs als jij en frenske. Knevel en vdBrink zijn nog niet zo saai als jullie twee dooie pieren. Hier wordt… Read more »

PWHB

als je jou uitspraken in een normale kantine doet, hoelang denk je dat je op de barkruk kunt blijven zitten? of zeg ik nu iets heel geks? Alszijnde niet anoniem zijn…

beckenbauer

Vind het ook kantine taal, wel grof maar dat gebeurt wel eens in de kantine wa?

PWHB

mwah, als deze kwestie blijft te lezen op een openbaar prikbord, mag ik toch openbaar mijn mening erover hebben? Of zijn kwetsende uitspraken ( lees : misplaatste humor) alleen voor leden beschikbaar?

PWHB

face to face is wat anders wa?

Dieter

Ik weet niet in welke kantines jij komt (misschien hockeykantines), maar in de doorsnee kantines hoor je zo’n uitspraak 10 keer op een avond. Waarschijnlijk nog wel een tandje erger. En zo is het meestal ook bij VI aan de tafel (je hoort het Gijp zo zeggen), op de nationale… Read more »

Het is inderdaad een grensgeval, maar in onze ogen is het niet racistisch en zoiets wordt ook wel eens gezegd in een kantine onder het mom van humor. Zeker niet als de context erbij wordt genomen (dus de andere prikkers van toen, waarin de grap ook over andere kantineleden wordt… Read more »

PWHB

kan mod 2 ook gewoon zijn eigen naam schrijven? Ander wordt kah3 dadelijk weer boos, omdat de mods hier anoniem zijn 🙂

PWHB

was maar 1 enkel voorbeeldje…..excuse moi. Hoeven we geen ophef over te maken. En nogmaals : als het hier blijft staan , mag het ook hier besproken worden. Of druist dat in tegen de regels?

Bij wijze van uitzondering reageer ik hier omdat het de eerste keer is. Maar we willen het prikbord vrijhouden van deze discussies. Daarvoor bieden we ruimte op het forum 🙂

PWHB

dat respecteer ik, maar waarom mogen niet geregistreerde dat niet zien dan? Op een prikbord waar alles mag en kan?

Ik zie het inderdaad. Was mij nog niet opgevallen. Kom er nog op terug.

butcher

herkomst van de financiële middelen onvoldoende aangetoond. Hierdoor voorziet de beroepscommissie integriteitsrisico’s.
Dat is de reden volgens het persbericht. Het kromme is, dat de eigen knvb sponsoren(lees ING) deze zelfde toetsing ook niet zouden doorstaan.

beckenbauer

Scoop:

Exit Jordania bij FC Den Bosch: KNVB geeft géén toestemming voor overname

Zie forum topic media voor het gehele artikel

thebeast4000

de reden wat vermeld wordt is wel anders dan de reden die in eerste instantie werd vermeld. dat wordt nog lachen als ak ten tonele gaat verschijnen.

Zon

Wilde het al net schrijven. GdlV weet ik niet, maar met AK zal die keuring lachen worden idd.

butcher

Ak kan het wel schudden denk ik.

beckenbauer

Hier kunnen we weer verder gaan PWHB.
Werd oninteressant voor de overige kantinebezoekers.

PWHB

welke?

Wel vet pwhb ,de legend in de kantine! Alleen jammer dat je nooit je echte mening over roda en het spelletje an sich geeft. Want volgens mij zie je het toch wel aardig. Hoorde ook dat jij ook lang tegen Jurjus was maar het gewoon niet durfde te prikken. Frenske… Read more »

PWHB

mijn mening over Jurjus heb ik nooit onder stoelen of banken geschoven toch? En nogmaals lieve harrie : mijn mening geven doe ik wel hoor, al is het niet altijd op een anoniem forum………if you only knew 🙂

beckenbauer

Gelukkig zul je hier in de kantine niet zien dat er onderscheid gemaakt wordt in het toepassen van de regels.
Welke fatsoensnormen worden volgens jou niet in acht genomen PWHB?

PWHB

i hope so…zijn die regels ergens terug te vinden?

beckenbauer

Linksboven in de menubalk: huisregels

PWHB

oke, thx, maar dan hebben de mods dus al gefaald hier toch? en behoorlijk ook! 1 tip ; de regeltjes aanpassen mss?

beckenbauer

Iedereen zijn eigen mening. Hebben tot nog toe geen klachten gekregen. Ergo, alleen maar complimenten.

Dieter

1 tip voor jou: probeer ook eens wat te onderbouwen als je iets beweert.

PWHB

Wel vet pwhb ,de legend in de kantine!…dat moet nog maar blijken………..want wat ik tot nu toe heb gelezen mag dan wel onder de noemer : alles mag en niks moet vallen……maar een heel klein beetje fatsoensnormen mag toch in acht worden genomen…………….toch?

Dieter

En dat gebeurt hier dan ook (een heel klein beetje). Die punt-toets blijft bij jou nog steeds hangen zie ik?

PWHB

Geen racistische of discriminerende uitlatingen, Punt toets of niet.

beckenbauer

Berichten die niet kunnen zijn weggehaald en de betreffende persoon die ze plaatste heeft een ban.
Lijkt me toch de manier om eea netjes en correct voor alle partijen af te handelen.
Nog meer zaken die we wellicht over het hoofd hebben gezien volgens jou?

PWHB

allemaal?

PWHB

mag ik copy /paste doen?

beckenbauer

Nee doe maar niet. Je hebt je punt gemaakt. Je mag nu weer over Roda prikken. Dat was toch ook je wens schreef je eerder.
Dus, wat vind jij van de Mexicaan PWHB?
Kolom wordt ook te smal zo.

PWHB

Ach, oorlog maken met mods kan iedereen,…………….totdat ze zelf mod zijn, en met hun eigen regeltjes om de oren geslagen worden…..

Dieter

Je spreekt uit ervaring?

@PWHB, uiteraard mag je wel copy/pasten als iets in jouw ogen fout is. Geven we je ook uitleg waarom in onze ogen iets wel kan, of dat we het over het hoofd hebben gezien. Edit; Ik lees je reactie over de racistische opmerkingen die de revu hebben gepasseerd. Alle zijn… Read more »

beckenbauer

Volgens de RvC van de kantine wel ja.
Trouwens wel goed dat je blijkbaar een kritische meelezer was de afgelopen tijd

thebeast4000

hoe zit dat dan met op de man spelen?

PWHB

het belerende toontje van jou ook toch? Als mod moet je je maar beter eens focussen over je eigen huisregels ipv iemand af te zeiken over puntjes. gaan we het over roda hebben, of over puntjes?

Dieter

Jij komt toch met die stelling (prikker 21:45)? Dan onderbouw het ook! Maar dat kun je niet zoals we van je gewend zijn. Wel A maar niet B zeggen. Laat je ongefundeerde opmerkingen dan ook achterwege, heeft niemand wat aan. Kunnen we het ook weer over Roda hebben (of iets… Read more »

PWHB

Dietertje….moet ik echt alle racistische opmerkingen die hier de revu hebben gepasseerd plaatsen?

Dieter

Dat heet onderbouwing ja Petertje. Geef je de mods ook een eerlijke kans er inhoudelijk op te reageren. Dat is nu niet zo.

beckenbauer

Welkom in onze kantine PWHB?
Lang op inschrijving moeten wachten.
Helaas geen Schultenbrau in onze kantine.
Voor de rest is zo’n beetje alles op biergebied te verkrijgen met als topper een lekker Westvleteren abdijbiertje
Onze barkeeper Schele Hank zal ook jouw drankjes keurig tappen dan wel inschenken.
Cheers

PWHB

alles wat Roda gerelateerd is boeit me, Vooral de mening van de echte supporters.

butcher

Duff Beer is het huismerk hier

PWHB

dan ben ik meteen verkocht….komen 2 werelden meteen bijelkaar ;))

Ennuh pwhb ,waar heb je Rodafrenske gelaten? Of ligt die al erin?

PWHB

is niet nieuws dat jij altijd verkeerde conclusies trekt, maar vertel………..wat wil je weten?

PWHB

profielfoto btw speciaal voor jouw lieverd 😉

PWHB

Eerst even een vraagje van belang ; welk merk bier schenken we hier in de kantine?

butcher

Heb zelf net een Radler 0.0 op…

PWHB

ik had het over bier 😉

butcher

Ik heb net mijn schoen uitgedaan om een Kwak te gaan drinken.

Sjevemet

Wat hebben we op het vat? Ik zin in een Gouden Carolus Cuvee van de Keizer

Rjc90

Mijn hoop is dat de KNVB die Mexicaan afkeurt en dan idd Roda 2.0. En dan hopelijk in de toekomst toch nog AK. Maar zal helaas wel niet

butcher

Mijn onderbuik gevoel geeft hetzelfde aan. Maar DLV is net pas bezig en heeft nog geen toestemming vanuit Zeist. Dus wij zijn ongedulding, we wachten al 10 jaar op beleid. DLV kan die 10 jaren aan puinhoop niet oplossen in enkele wekem. Wij willen spelers zien die ons laten promoveren,… Read more »

Rjc90

Ja met die Mexicaan wordt het niks. Alles voor niks gekregen en niks investeren. Echt weer Schrouff om de hele toko aan zo iemand over te dragen

Peppie

Die mexicaan wordt onze ondergang

Geef mij maar het project met Gerrie ,Ak en roda2.0

thebeast4000

ja, elk seizoen je beste spelers verkopen, dat schiet lekker op.

ja maar zeg nu zelf beest een project met een boegbeeld als gerrie en lokale ondernemers en een goede jeugd zou toch ook vet zijn! Als mexicaan dalijk onder een auto komt hebben we weer niks.

thebeast4000

wat heeft ger in al die jaren dan toegevoegd in godsnaam, vertel me dat dan eens?

Dieter

411 wedstrijden en een paar jaar als teammanager. En jij?

thebeast4000

ik vraag wat roda ermee opgeschoten is? dat wat die gespeeld heeft doet niets terzake.

thebeast4000

misschien moet je eerst eens weten wat precies de bedoeling was van dat roda 2.0. want ger was niet meer dan een boegbeeld. hij had eigenlijk geen enkele functie. zelfs de mensen die eigenlijk roda 2.0 waren zijn niet bekend bij het grote publiek. hoe kun je dan zeggen dat… Read more »

thebeast4000

nogmaals, hoop nu maar eens niet zoveel op ak, de kans dat hij niet komt schat ik hoger in dan dat die wel komt

Sjevemet

Ik schat de kans hoger in dat AK komt dan dat jij naar het stadion komt.

Peppie

Waar blijven de spelers?? Alweer een week om. Is toch niet normaal. Binnen 3 jaar naar de eredivisie. Waarmee?

beckenbauer

Niet zo moeilijk.
GdlV koopt gewoon een seizoenskaart voor de hele selectie om naar Fortuna S of V.V.V. te gaan kijken.
Die spelen toch Eredivisie ofwah?

@beest wat zou het vermogen dan zijn van gdlv?

thebeast4000

zal me een zorg zijn wat hij voor vermogen heeft. zoals hij al eerder zelf heeft gezegd, er lekt geld weg. maak je daar maar eens meer zorgen om.

beckenbauer

Daar zeg je iets heel zinnigs beast. De afgelopen jaren is er heel wat geld verdampt. Hoeveel is Schrouff lichter geworden, €19 miljoen was het toch?

butcher

19 miljoen en nog onderkant eerstedivisie. Een schande is het

Rjc90

*Verwijderd door moderator wegens ongepaste inhoud*

Rjc90

Hé beest, welkom in de kantine. Leuk dat je ook hier bent. Hoewel we het in her verleden vaak oneens waren vind ik je een echte aanwinst voor de site. Je hebt tenminste altijd een eigen mening. Blijf lekker jezelf en ik hoop dat je hier de komende tijd nog… Read more »

thebeast4000

dan laat mijn vrouw erbuiten en noem mijn ouders niet fout in de oorlog dan blijf ik misschien wel even hangen. maar ik zie dat je nog niet van je laffe maniertjes bent genezen.

Dieter

Voor dat laatste hoef je bij het Beest nooit bang te zijn 🙂

thebeast4000

nee inderdaad beste dieter, ik betrek nooit familieleden of de oorlog in een discussie om een punt te maken. jij ook?

Dieter

Ik doelde op de opmerking van Rjc90 dat die hoopt dat je lekker jezelf blijft en de komende tijd nog vaak zult prikken. Om antwoord te geven op je vraag: dat is zoals je weet ook niet echt mijn stijl nee.

beckenbauer

Welkom in onze Roda JC Kantine.
Je hebt al meteen een mattie gevonden om mee te keuvelen.
?