Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
74.7K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bermuda3H

Misschien handig
om het “overzicht,” in de kantine te bewaren; reageer je NIET op het hoofdthema, open dan een nieuw “gesprek”; invalshoeken, commentaren gaan anders “ondergesneeuwd” raken en dat is zonde….

Bermuda3H

Ik constateer dat meerdere posters hier ook met een meer kritisch oog naar bepaalde “maneuvers” binnen RJC willen, en zijn gaan kijken. Dat is “an sich” een goede ontwikkeling in de kantine. Ongenuanceerd elkaar de maat willen nemen moet en hoeft niet de bedoeling te zijn. We komen ook allen… Read more »

Bermuda3H

Laat ik het andersom stellen; stel ik was F.S.; dan zou ik voordat ik werkelijk G.dl.V. de club cadeau zou willen doen, A) een bankgarantie willen, of beter een fors bedrag op een derden rekening laten storten bij de notaris) B) Bovendien zou ik in het voortraject al een eerste… Read more »

butcher

Linksom of rechtsom, de hele situatie is erg vreemd. GdlV en AK, wat is hun relatie en wie is de echte baas en eigenaar van Roda.

Bermuda3H

Dit is idd een “item” dat meerdere kantinebezoekers bezig houd. G.dl.V. heeft A.K. in Dubai bezocht. Opmerking van G.dl.V. goed gesprek met deze Jonge man gehad…tja…dan denk ik A.K. reageerd niet omdat hij van een ander level is..

beckenbauer

Wie gaat de ontslagvergoedingen voor HvV en EvdL ophoesten? (Er van uitgaande dat ook hij weg moet).
Komen die voor rekening van FS.
Of gaat GdlV de vink trekken?

Z24

Mss hoeft er voor Harm helemaal geen vergoeding betaald te worden. Zou mij niet verbazen als hij snel ergens anders gepresenteerd wordt. Contract wordt met wederzijds goedvinden ontbonden, iedereen blij.
Ergo: afscheid door de voordeur.

beckenbauer

@Z24 Zou je denken? HvV had contract voor onbepaalde tijd. Daar weet zelfs een stagiaire op een advocatenkantoor een slaatje uit te slaan. Zeker als de degene die de lolly is tropenjaren en dubbelfunctie heeft meegemaakt. PS op het forum bestaat ook het topic “Entertainment”. Jij was op wzr toch… Read more »

Bermuda3H

Denk of bevrees eigenlijk dat G.dl.V. helemaal geen vinkjes gaat trekken.

darkrazer64

Hou de naam Schenkeveld maar in de gaten!!!

beckenbauer

Wij hebben schele Hank al.
Die schenkt alles voor iedereen.

Sjevemet

Toch mooi dat een trouwe sponsor als Medisana behouden blijft voor onze club! ?

butcher

Erg goed. Vond het al vreemd hoe MJ vorige week op LinkedIn bezig was over de rug sponser. Hoopte dit al. Waarom zou je anders bezig zijn met de nieuwe sponsor op de rug terwijl jijzelf dat net jaren hebt gedaan.

beckenbauer

Als je onze Ike Ugbo, onze nieuwe spits zo bezig ziet,……dan kommt Freude auf Freunde. Oordeel zelf:

https://youtu.be/kQUaOimbYgI

Bermuda3H

Mogelijk zitten we er allemaal naast, en heeft F.S. al van kiet af aan het zo ingeregeld / in elkaar gezet, en contractueel laten opstellen, dat het overname circus door G.d.l V. alleen maar dient om tijdwinst te creëren voor A.K. (m.a.w. dat overname gedoe van G.dl.V. krijgt 100% geen… Read more »

beckenbauer

Je komt telkens weer met zeer boeiende theoriën. Iig NIET met duimzuigwerk. En vwb je laatste opmerking dat je gek bent geworden. Als dat zo is, zouden er zo links en rechts op de diverse Roda Forums al veel gasten in een dwangbuis rondlopen met pupillen zo groot als 1.000… Read more »

thebeast4000

dan zou frits knettergek zijn want ak gaat nooit door de keuring van de knvb komen.

viro

Wie zegt dat AK en Garcia geen bekende van elkaar zijn ?

beckenbauer

Onder het topic “Wedstrijdbeelden” staan de foto’s van de oefenwedstrijd tegen Groene Ster. (afkomstig van John Melchers, vriend van de RodaJCKantine)

Zon

Vanaf het vakantieadres zie ik dat Medisana rugsponsor blijft en de selectie zo goed als compleet is. Servus zeggen ze hier!

beckenbauer

Servus?
Dat klinkt alsof je in die Heimat van der Kaiser bent?
Und, ois klar Zon?

Bacchus

Na de Jong en de Ligt nu ook van de Beek weg bij Ajax.
Afstand tov andere eredivisieclubs zal nóg groter worden.
Slechte zaak voor het Nederlandse clubvoetbal.
Ruim €200 miljoen transfergeld haalt men binnen na vetkoop van dit trio..

Bermuda3H

Heb het Idee dat Zeist de “zaak” kunstmatig op de lange baan aan het schuiven is. Hoe langer ze wachten met het ” oordeel” hoe serieuzer hun besluitvorming moet overkomen. Het “natrekken” van G.dl.V.,s Financiële CV moet voor een internationaal oprerend Accountant kantoor een fluitje van een cent zijn. We… Read more »

thebeast4000

iets zegt mij dat jij een andere favoriet had voor de overname? zit ik er ver naast? jij hebt toch ook gehoord dat de knvb ernaar streeft om de beoordelingen binnen 7 a 8 weken te doen, hoe lang is vega nu bij roda?

Bermuda3H

Haha nee je zit 100% goed…Iedereen die een beetje nadenkt, en de feiten op een rijtje zet zal toch moeten concluderen dat G.dl.V. niet de grote mecenas/redder is die we voor ogen hadden. Hij komt joviaal over, en heeft een prachtige performance. Wat zijn feitelijk strijdplan is blijft echter in… Read more »

beckenbauer

Interessante zienswijze houdt je erop na.
Maar denk je dat AK ongeschonden door de KNVB screening komt?
Misschien was achteraf gezien verdergaan met de mensen van Roda 2.0 (met oa Ger Senden) nog niet zo’n slechte optie geweest.

Bermuda3H

INFO; De Limburger; Fandag RJC, P4 en gedeelte Stadion plus rondleidingen. Pagina regio 7 “Om de hoek” Wie heeft dit naar de krant gecommuniceerd

beckenbauer

Ze hebben het bij Roda veel te druk met filmpjes monteren en overleg met advocaten ivm ontslagen van werknemers.
En dan wil de PR er wel eens bij inschieten.

butcher

De nummer 13 van de koffieprut divisie, slechtse BVO in Limburg, heb je dan recht op een andere(betere) plek in de krant?

beckenbauer

@Jelle

Het was je misschien nog niet bekend maar we hebben een echte Caanen-kenner in ons midden in de kantine.
Mocht je vragen hebben over onze voormalige TD, vraag het thebeast4000.
Ook vragen over voormalige AD’s Wimpie Collard of Harm van Veldhoven, beast is the man én fan.

thebeast4000

krijg je weer geen aandacht thuis?

beckenbauer

Je doorziet ook alles beast.
Jij te weinig tegengas bij de buren?
Heb liever dat Jelle jou in je nekkie ligt te hijgen dan bij mij wa

thebeast4000

1 geluk, ik lees zijn kraam toch niet, dat scheelt.

beckenbauer

Heb je inmiddels de vlag uithangen in je kuil?
Harm definitief weg bij Roda

thebeast4000

nou, als ik het zo een beetje volg gaan we er toch flink op achteruit. is niet gedegradeerd, heeft niet verlengd met een trainer terwijl je laatste stond, heeft niet diezelfde trainer het jaar erop wel ontslagen terwijl je 7e stond, is niet verantwoordelijk voor het mislopen van de po’s,… Read more »

beckenbauer

Ben jij duiker van beroep? Haal eens ff adem kerel en relax. Jij moet afscheidsredes gaan schrijven bij DSM of het ABP als jubilarissen uit dienst gaan. Je weet toch zelf ook wel dat Harm een marionette was van de G7. Had naast dat hij geen budget had geen fuck… Read more »

thebeast4000

als ad misschien wel, maar echt niet op het gebied van zijn functie als td. hij heeft er een puinhoop van gemaakt. aimabele man, mijn hoela.

beckenbauer

Harm had geen budget omdat ene zekere 2e hands autoverkoper spelers gecontracteerd had die goud geld verdienden, waardoor Harm moest shoppen met een lege beurs.
En dan is het snel klaar.
Maar dat is het terrein van anderen zoals derHarrie.
Die kan je dat veel beter uitleggen.

thebeast4000

becky, die varynen had een salaris van meer dan een ton…..

beckenbauer

In Breda zeggen ze dan: “en gij gleuf dah?”
Begin jij nu ook al na te papagaaien wat geroepen wordt?

thebeast4000

geloof wat je wil becky, varynen had een salaris van meer dan een ton.

beckenbauer

Dan kom naar met bewijzen.
Of bedoel je dat hij een salaris van een ton had voordat hij naar Roda kwam.
Ik heb uit welingelichte bronnen begrepen dat hij voor €70.000 de bank mocht warmhouden.

thebeast4000

nogmaals, geloof wat je wil. mijn bronnen hebben het over 110000.

beckenbauer

Doet nu ook niet meer ter zake. Hij was de €70.000 niet waard, dus €110.000 al zeker niet.
Feit is wel dat spelers bij Roda bakken geld verdienden. En dat werd niet terugbetaald met goed spel.
En dan maar afvragen waarom iedere jaar rode cijfers werden geschreven.

thebeast4000

er wordt al 20 jaar rode cijfers geschreven anders hadden we nu nog een stadion en geen 19 miljoen schuld bij de gemeente. jij zegt dat er geen geld was, 70 of 110000, er was dus geld.

viro

De bronnen van dat dier zijn de buren !!! Daar werd dat vermeld. 1 ton valt best mee als je ziet dat die kale schildpad 1 miljoen heeft gekost.

thebeast4000

ja viro, daar ga ik van uit, door wat er bij de buren wordt verteld. maar hoe voelt dat viro dat harm de pietewei op is? tot de laatste dag van de competitie kon je hem niet ver genoeg in de kont kruipen en de laatste dag kwam je er… Read more »

viro

Raar dat jij de woorden gebruikt die bij jouw en Ton C de nsb er gebruikt worden. Jij zit zo diep in Ton C dat jij het eten eerder proeft wat die eet als Ton C zelf. Best sneu dat jezelf niks kunt verzinnen. EvdL leverd prima werk. Net als… Read more »

thebeast4000

weet je viro, ik heb je al eerder gevraagd wat de man precies verkeerd gedaan heeft, maar toen kwam je ook niet verder dan wat gemompel. eric levert helemaal niks. dat is gewoon natuurlijk verloop. het lijkt me logisch dat iemand als souren nu doorstroomd naar het 1ste. neem nu… Read more »

beckenbauer

Je info klopt niet. Er zijn de afgelopen 20 jaar 4 keer zwarte cijfers geschreven.

Bacchus

Op instagram van Prtajin staat een hint die aangeeft dat hij naar Roda komt.
Dus toch 2 spitsen: Ugbo en Prtajin.

Bermuda3H

E. vd. Luer en G.dl.V. hebben schijnbaar onlangs diverse gesprekken gevoerd. Eric kennende zal hij ongezouten zijn mening hebben geventileerd. In de trant van; jij bent nog helemaal niets hier, je lult over een jeugdopleiding, en nog 100 zaken. Je hangt hier de “opperkoempel” uit, maar de beurs trekken, ho… Read more »

Bermuda3H

Strakjes niet vergeten € 5,00 gepast mee te nemen, om een soepele doorstroming te garanderen. G.dl.V. zal persoonlijk toezien op zijn eerste grote cashflow…?

beckenbauer

En netjes aansluiten in de rij bij de receptie bij de hoofdingang.
De fanshop is vandaag GESLOTEN!
Weet iemand de reden?
Voorbereiding voor de fandag morgen?
Verplicht de snipperdagen opmaken voor Pierre?
Of verplicht thuis zitten vanwege een kritisch geluid?

JelleuutSnits

Met de handen in zijn spaarzame haren zat Jelle “Bie Moeke ” aan het buffet naast hem een groot limonadeglas vol met Beerenburg,drinks doe gein beer vandaag vroeg kastelein “Rooie Jen”langs zijn neus weg. Nee as ik zorge aan mien kop hep smakt ut bier mie niet,en nam nog maar… Read more »

beckenbauer

Je initiatief is te prijzen Jelle, maar onze trainer heeft uitdrukkelijk bij GdlV bedongen dat er minimaal 2 jonge gastjes komen voor de spitspositie. Met alle respect voor de jou genoemde spits-namen, maar de tijd van de kanonskogels terugkoppen en vijfjes dichtgesnoerd met een lederen veter die een permanente afdruk… Read more »

JelleuutSnits

Bij ons in Fryslan wordt altiet zegt “Hoe Ouwer ,Hoe Gouwer”dus van die jonge gasjes met geen gif in hun flikker daar loope er al teveel van rond. Dat zijn types die veel vraage maar niets bijdraage,dus daar hep je geen eene kloote aan ! Maar ik ga daalik maffe… Read more »

darkrazer64

Kroatië rules in die spitse.
Junker Skoubo duo

beckenbauer
beckenbauer