Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
24875 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Iedere onbenul uit Sneek kan alles posten maar gekke Kah3 blokkeren ze, ga kakken man!

zon

Wat ik denk dat mis is gegaan, al kan ik het niet zien op dit moment, is dat je woorden hebt getypt die geblokkeerd worden door een filter die we gebruiken. Die filter heeft standaard een lijst woorden die die niet toelaat. Maar hij laat ook woorden niet toe, die… Read more »

Dat ze nu geen antwoord geven snap ik want ze hebben geen reden behalve dat zon Winkbuul als stemmentrekker heilig heeft verklaard…

De weigering is al meer dan een uur geleden en nu maar nadenken waarom ook weer, lastig he?

De kantine, het alternatief! Voor wat?

Een post weigeren en geen uitleg of commentaar doet me denken aan…

PWHB

Voor als je het tussen alle reacties zogenaamd weer niet gelezen hebt @beckenbauer :Nou, ik heb ff met pierre gesproken. Dan kan jij meteen kappen met je gepronk over je roda iconen. En wat er bij evv is gezegd klopt ook geen frikandel van. Of heeft ie je vragenlijstje al… Read more »

O ja snap het al! Zon accepteert geen kritiek op Winkbuul.

Waarom worden mijn posten geweigerd?

Winkbuul.

Wat betreft AK kan dat verhaal nog zo’n drie maanden duren hoorde ik net. Niemand kan mij nog wijsmaken dat die beste kerel zuiver op de graad is. Hoelang zit AK al in beperking? Zelfs voor Dubai begrippen is dit abnormaal.

JelleuutSnits

Ja Jelle zat volop in de voorbereiding om zichzelf als de nieuwe spits van Roda te gaan aandienen. Hij heeft al veel loopwerk gedaan en met de bal gegoocheld en dat ging hem allemaal uitstekend af. Vanmorgen zou hij nog een laatste test doen hier in Echt met hoge uitzondering… Read more »

beckenbauer

Nou beast, nu zul je wel helemaal kwijlend voor de buis zitten morgen om 15.10u
Verstappen pole position.
Hopelijk heeft hij morgen geen slippende koppeling tijdens de start.

Bacchus

Volgende week begint de competitie in de KKD. Roda begint tegen Almere van Molenaar met in de gelederen oa nieuwe spits Verheydt. Eredivisie al gestart gisteren. PEC degradatie-kandidaat. Net als Emmen en Fortuna. Benieuwd hoe de promovendi het gaan doen: RKC moet naar VVV, Sparta op bezoek bij grote broer… Read more »

darkrazer64

Goed geregeld deze open dag.
Waarvan hulde.
Herken alleen bijna geen spelers en geen Beckenbauers en Harries.
Voor volgende week vrijdag komt een CV zoals ik al eerder aangaf met Schenkeveld.

Winkbuul.

Ik vraag mij af waar de gemiddelde fan de logica vandaan haalt dat het wel goed zal komen? De spelers die gisteren in de basis stonden missen elke basisvaardigheid zoals een bal van vijf meter spelen naar een speler van je eigen kleur. En net zoals afgelopen seizoen zit er… Read more »

butcher
zon

Iemand enig idee hoe het met de fysieke/conditionele gesteldheid van Alberg is? Zag op de foto afgetraind uit in ieder geval. Maar dat heeft uiteraard niks te zeggen.

Bermuda3H

Hoop dat de strategie( zoals ik reeds eerder poste) van F.S. ( A.K. uiteindelijk de baas.) niet in een disaster gaat eindigen. Er gebeurd heel veel, maar wie wat aftikt blijft vooralsnog in nevelen gehuld.

Bermuda3H

Misschien handig
om het “overzicht,” in de kantine te bewaren; reageer je NIET op het hoofdthema, open dan een nieuw “gesprek”; invalshoeken, commentaren gaan anders “ondergesneeuwd” raken en dat is zonde….

Bermuda3H

Ik constateer dat meerdere posters hier ook met een meer kritisch oog naar bepaalde “maneuvers” binnen RJC willen, en zijn gaan kijken. Dat is “an sich” een goede ontwikkeling in de kantine. Ongenuanceerd elkaar de maat willen nemen moet en hoeft niet de bedoeling te zijn. We komen ook allen… Read more »

Bermuda3H

Laat ik het andersom stellen; stel ik was F.S.; dan zou ik voordat ik werkelijk G.dl.V. de club cadeau zou willen doen, A) een bankgarantie willen, of beter een fors bedrag op een derden rekening laten storten bij de notaris) B) Bovendien zou ik in het voortraject al een eerste… Read more »

darkrazer64

Hou de naam Schenkeveld maar in de gaten!!!

Sjevemet

Toch mooi dat een trouwe sponsor als Medisana behouden blijft voor onze club! ?

beckenbauer

Als je onze Ike Ugbo, onze nieuwe spits zo bezig ziet,……dan kommt Freude auf Freunde. Oordeel zelf:

https://youtu.be/kQUaOimbYgI

Bermuda3H

Mogelijk zitten we er allemaal naast, en heeft F.S. al van kiet af aan het zo ingeregeld / in elkaar gezet, en contractueel laten opstellen, dat het overname circus door G.d.l V. alleen maar dient om tijdwinst te creëren voor A.K. (m.a.w. dat overname gedoe van G.dl.V. krijgt 100% geen… Read more »

beckenbauer

Onder het topic “Wedstrijdbeelden” staan de foto’s van de oefenwedstrijd tegen Groene Ster. (afkomstig van John Melchers, vriend van de RodaJCKantine)

zon

Vanaf het vakantieadres zie ik dat Medisana rugsponsor blijft en de selectie zo goed als compleet is. Servus zeggen ze hier!

Bacchus

Na de Jong en de Ligt nu ook van de Beek weg bij Ajax.
Afstand tov andere eredivisieclubs zal nóg groter worden.
Slechte zaak voor het Nederlandse clubvoetbal.
Ruim €200 miljoen transfergeld haalt men binnen na vetkoop van dit trio..

Bermuda3H

Heb het Idee dat Zeist de “zaak” kunstmatig op de lange baan aan het schuiven is. Hoe langer ze wachten met het ” oordeel” hoe serieuzer hun besluitvorming moet overkomen. Het “natrekken” van G.dl.V.,s Financiële CV moet voor een internationaal oprerend Accountant kantoor een fluitje van een cent zijn. We… Read more »

Bermuda3H

INFO; De Limburger; Fandag RJC, P4 en gedeelte Stadion plus rondleidingen. Pagina regio 7 “Om de hoek” Wie heeft dit naar de krant gecommuniceerd