Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zon

Goeie docu https://www.2doc.nl/documentaires/2022/09/what-s-left.html
Ook voor d’r Harrie

Hoe de PvdA haar idealen verloochende en bijvoorbeeld akkoord ging met rechtse funeste bezuinigingen in tijden van crisis, maar het neoliberale rechtse beleid gewoon de nagel aan de doodskist zal zijn (en inmiddels is) voor de Nederlandse onder- en middenklasse.

thebeast4000

zonnetje, jij hebt nog nooit een rechtse regering gezien, laat me zwijgen gehad. het tij is aan het keren. de mensen zijn het zat. asiel, klimaat, stikstof, woningnood, allemaal linkse hobby’s. kijk maar naar zweden en italie. en ook hier gaat het vroeg of laat gebeuren.

Zon

Docu niet gezien dus.

thebeast4000

tuurlijk niet joh, alleen al het woord pvda en dan die achterlijke toep timmermans in brussel, die moeten ze ook het rennen bijbrengen.

thebeast4000

ik zie net een mooie docu trouwens beste zonnetje: Breuklijnen, Sinan in de banlieus van Europa, door Sinan Can en Daniëlle van Lieshout, wordt van 26 tot 29 september om 22.15 uur uitgezonden op NPO2.

Zon

Ik kijk vrijwel alle 2docs. Mooie programma’s. Niet alleen die die mijn mening aanstaan omdat ik al bevooroordeelde mening heb. Soms word je namelijk verrast. Maarja jij bent al zo gehersenspoeld dat ik t wel snap.

Zon

https://www.berliner-zeitung.de/news/fruehere-partner-verklagen-corona-kritiker-reiner-fuellmich-li.269732.amp

Reiner Fuellmich, een wappie-advocaat die geliefd wordt in FvD en coronawappie kringen, uitgenodigd is bij Willempie Engel en consorten, is er met meer dan 1 miljoen euro donatiegeld vandoor, zonder dat ie zijn beloofde tribunaal begonnen is.

Haha! Word wakker schaapjes!

thebeast4000

schaapjes, hou jij nu maar eens bezig met die leugens van links over het klimaat, heb je het druk genoeg.

wesleylangen

@thebeast4000
Betreft het huizen te kort. Dat is toch puur mensen tegen elkaar uitspelen. Er zijn inclusief asielzoekers minder daklozen in nederland dan daklozen. Het probleem ligt dat pandjesmelkers al die panden kunnen verhuren voor 100 euro per vierkante meter. Leg daar wat latten op en iedereen heeft onderdak.

thebeast4000

dat is bullshit. ik denk dat je laatst ook de uitspraak gehoord hebt dat er elk jaar een stad als venlo bijgebouwd moet worden om alle migranten te huisvesten van dat jaar. dan hebben we het nog niet over de eigen bevolking. dan hebben we het over mensen die nog… Read more »

wesleylangen

Van wie komt die uitspraak dan? Ben er niet bekend mee.

Maar je negeert de leegstand dus volkomen?

thebeast4000

tuurlijk zal er het een en ander leeg staan, maar dat dekt echt de lading niet. nogmaals: er moet elk jaar een stad als venlo bij om alleen de asielzoekers te huisvesten. we zijn op 4 kleine kutlandjes na het land met de grootste bevolkingsdichtheid en toch staan we op… Read more »

thebeast4000
butcher

https://twitter.com/Klaus_Arminius/status/1566116758976712709?s=20&t=XnmD7Wj_RSrlj82SibRrpQ

De toekomstige stemmers van D66,Denk,Bij1,Groen Links en Vvd.

butcher
Zon
Zon

Een journalistiek meesterwerk om de wappies op een niet-gemene manier voor schut te zetten, waarbij de meest slimme een 14-jarige geïnterviewde meid is: https://www.ad.nl/binnenland/bonte-demonstratie-op-de-dam-tegen-stikstof-media-en-het-coronagebeuren~a7f501f8/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

butcher
beckenbauer

Enne @Wesley Langen ?

Discriminatie volgens politiechef ‘structureel probleem’ binnen politie

https://www.nu.nl/binnenland/6202470/discriminatie-volgens-politiechef-structureel-probleem-binnen-politie.html

Zou Derksen vroeger politie agent zijn geweest?

butcher

Magie Pim Fortuyn nog altijd enorm: ’Hij begreep ons en wij begrepen hem

https://archive.ph/ARR9h

butcher

OPINIE Job van Amerongen, politicoloog en publicist
’Fortuyn kan onmogelijk in vrede rusten’

https://archive.ph/QMKUW

Zon

https://www.nytimes.com/interactive/2022/04/30/us/tucker-carlson-tonight.html

Geniaal gemaakt door de New York Times. Hoe Tucker Carlson (van FoxNews), autoritaire en populistische propaganda maakt en gebruikt om zijn kijkers in een bepaalde hoek te drukken.

En we weten allemaal wie erin trapt en waar onze Poetin-verdediger aan zijn ideeën komt.

butcher

Dis Welle/the Wave zou ook “verplicht” op elke school getoond moeten worden.
Ik heb zelf theWave daar voor de 1e x, via vhs, gezien in de jaren 80.
We mogen alleen tegenwoordig het linkse ” gevaar” (antifa , EU populisme, globalisering en zo) niet over het hoofd zien.

Zon

Zo’n beetje iedere tekst die Hannah Arendt heeft geschreven, kan ik ook van harte aanbevelen.

butcher

Heb wel eens stukjes van haar gelezen. 1 van de mooiste vind ik dat ze betoogt dat nazisme en stalinisme twee loten aan dezelfde stam zijn. Dit idee is helaas nog niet echt algemeen geaccepteerd . Je kunt rustig Communistische symbolen dragen of in de klas hangen(en zelfs bij politieke… Read more »

Zon

Je zal dit soort daden maar verdedigen.

Knipsel.PNG
beckenbauer

Idioten die hier sympathie voor hebben mogen van mij ☠️???

butcher

Geen enkel verstandig mens zal voorstander zijn van een oorlog, hoop ik toch. De burger is nml altijd het slachtoffer van de politiek.

thebeast4000
beckenbauer

Schitterende column van Youp over Siegkut Spijten & Slikken 23 april 2022Youp van ‘t Hek Den Haag rijmt op Kaag. Maar niet lang meer. Ik kan me niet voorstellen dat er nog één D66’er is die haar als partijleider wil. Ze is waarschijnlijk al weg als u dit stukje leest. Of… Read more »

Zon

Hoe complotondernemers complotdenkers creëren om er vervolgens flink aan te verdienen! Willem Engel doet het, maar zo zijn er nog meer: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5303661/complot-belastingdienst-geboortetrust-miljoen-minister-oplichting

Wat een “complot” hè  ? 

Zon

Haha, ik heb het lang volgehouden. Maar deze moet even. Afgezien van de absolute triestheid van deze beesten, moet ik bekennen dat het beeld van deze Tsjetsjeense/Russische strijders me toch enigszins licht laat grijnzen omdat die playmobilnazi van een Baudet (samen met z’n schoothondjes, waaronder beest) dit soort moslims verdedigt… Read more »

1 2 3 17