Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
656 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
beckenbauer

De petitie voor Pierre (opgezet door de Kantine) had meer handtekeningen 🤓

butcher
thebeast4000
Creperes

Te ziek voor woorden

thebeast4000

In november overleden 3500 meer mensen dan normaal Mede door het coronavirus zijn in november veel meer mensen overleden dan gebruikelijk. Het statistiekbureau CBS telt ongeveer 3500 meer sterfgevallen dan normaal. De statistici kunnen later pas nagaan waaraan deze mensen zijn overleden. Wel weten ze dat verhoogde sterfte tijdens eerdere… Read more »

Bacchus

Knoeiend Roda stuit op hekkensluiter: ‘Misschien denken sommige jongens te veel na’ Vandaag om 17:00 door Jimmy Leenders Knoeiend Roda stuit op hekkensluiter: ‘Misschien denken sommige jongens te veel na’ Roda-trainer Jurgen Streppel.  Afbeelding: De Limburger/Bas Quaedvlieg     Al een paar weken kampt Roda JC met hetzelfde euvel: de… Read more »

Dieter

Je zit hier op de Beest-pagina @Bacchus, en die heeft niks met Roda.

Bacchus

Had het niet in de gaten, sorry

Dieter

Geen probleem.

thebeast4000
thebeast4000

oeps…..je zou maar met janssen gevaccineerd zijn. gelukkig doen die anderen het veel beter….. Experts dringen aan op extra vaccinatie ouderen: effectiviteit vaccins daaltUPDATEOuderen en kwetsbaren moeten zo snel als dat kan een extra coronaprik krijgen. Dat stellen vaccinexperts. Haast is geboden, omdat de vaccins minder goed beschermen dan gehoopt. … Read more »

Creperes

Wanneer stop je eens met al deze artikelen hier te dumpen????

thebeast4000

niet?

thebeast4000

https://www.nu.nl/politiek/6170867/kabinet-verslikte-zich-in-boostercampagne-waren-graag-eerder-begonnen.html en alweer een leugen van de bovenste beste de jonge.  ” Toch denkt De Jonge niet dat als er eerder was begonnen met boosteren, de druk op de zorg veel minder hoog was geweest. “Dat komt doordat mensen nog niet eens de eerste prik hebben genomen”, zei hij over… Read more »

thebeast4000

kijk, eentje die nadenkt, omtzigt die een academisch onderzoek vraagt naar de behoorlijke oversterfte omdat de cijfers van het rivm en de werkelijkheid niet overeen komen. dat kon nog wel eens heel vervelend gaan uitpakken heb ik zo het vermoeden. jullie snappen wel waar mijn vermoeden heen gaat hé?

thebeast4000

” “The individual, who was fully vaccinated and had mild symptoms that are improving ”  ” Fox News has confirmed that the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) has identified the first case of the omicron COVID-19 variant in the U.S. “The California and San Francisco Departments… Read more »

thebeast4000

de jong die desinformatie verwerpt….. artsen die een andere mening hebben worden door de inspectie vervolgd en mogen dus niet naar op1, jinek en dergelijke. dat wordt dus van bovenaf geregeld. gelukkig leven wij niet in een dictatuur.

thebeast4000
Zon

Het goede nieuws blijft maar binnen stromen vandaag

FFjEy-GWYAAo7iq.jpeg
butcher

Jij bent echt ziek, mensen met een afwijkende mening dan je eigen, dood wensen. Absurd. Dat is gewoon kleuterschoolgedrag.

Zon

Haha je kon het weer verwachten van de reservewappie hier. Leg me eens uit waar ik mensen dood wens? Ik ben gewoon verheugd met het nieuws dat gevaccineerden, die graag bijdragen aan de bestrijding van het virus en zich zorgen maken over het zorginfarct, volgens de eerste berichten dezelfde bescherming… Read more »

butcher

Je bent een geconditioneerd schaap dat niet zelfstandig kan denken. Indien je de impact van je woorden en verwijzingen niet kunt plaatsen, reageer dan niet op gevoelige onderwerpen. Maar jij denkt ook overal verstand van te hebben. Helaas pindakaas Zonnieboy, de wereld is groter dan Nederland 1 en de Telegraaf.… Read more »

Zon

Ach we gaan weer op de jij-bak tour. Laat dat nou net het voorbeeld zijn van niet zelfstandig kunnen denken, ouwe wappie. Ja dat zijn ook jij-bakken. Maar bij mij komt er verder nog wel iets inhoudelijks uit. “Indien je de impact van je woorden en verwijzingen niet kunt plaatsen”..… Read more »

Zon

Het is zó grappig. Je pleit voor vrijheid van meningsuiting. Dat is zo’n beetje je stokpaardje. Maar mensen met een andere mening dan de jouwe kunnen niet ‘zelfstandig nadenken’. Dat is frame pas écht fascistisch. Je lijkt net Sylvana wel. Jan Roos zou zich moeten schamen dat jij zijn plaatje… Read more »

viro

Gewoon dit forum sluiten. Doe je veel mensen een plezier mee.

thebeast4000

die paar wielrenners zijn ook de meerderheid een doorn in het oog, verkeersregels gelden volgens hun niet voor hun. dus die fietsen uit de vrije verkoop halen en alleen nog op de weg laten bij officiële wedstrijden. tevens elke fiets verplicht voorzien van een bel, verlichting en wettelijke reflectie. en… Read more »

beckenbauer
thebeast4000

misschien moeten ze eens bekend maken hoeveel van al die besmettingen eigenlijk gevaccineerd zijn, kunnen ze daar die ongevaccineerden ook de schuld van geven.

beckenbauer

Je hebt best goeie ideeën voor een wappie

Zon

Zeg nou maar meteen dat je als de joden in WOII behandeld wordt, dan hebben we dat ook weer gehad.

thebeast4000

lekkere vergelijkingen hou jij er op na. zegt een hoop over jou. viespeuk.

Zon

Haha wat nou, de wappies zijn toch echt diegenen die met jodensterren staan te protesteren

thebeast4000

kijk, dat komt omdat jij iedereen over 1 kam scheert vriend. ik ben geen wappie, heb niks aan mijn hoed met engel of baudet, maar ik heb me mijn eigen mening gevormd, dus niet zoals jij die alles voor zoete koek slikt en dat vervolgens als enige goeie mening blijft… Read more »

Rjc90

Ja je hebt zeker je eigen onderzoek gedaan hè hahaha. Dat is nou hét typische wappie argument

thebeast4000

nog zo’n eng mannetje, eentje die anderen dood wenst omdat ze een andere mening hebben.

Dieter

Nee jij wenst jezelf dood met je ‘andere mening’.

thebeast4000

komt spuit 11 ook weer om de hoek:

Rjc90(@Rjc90)

Noble Member
 Antwoord aan  thebeast4000
 1 december 2021 15:49

Misschien ga je dood aan covid, is het ook opgelost

0

 Reageer

Zon

Ik lees hier geen doodwens in, enkel feiten.

thebeast4000

komt nog een feitje: het percentage aso’s is mij hier te hoog, daar bestaat geen vaccin tegen. de groeten.

beckenbauer

Wappie has left The Building again?

Zon

De enige aso’s zijn diegene die bang zijn voor een prikje waardoor de zorg overspoeld raakt en mensen onnodig sterven omdat ze een grotere besmettingskans hebben.

thebeast4000

‘Trage boostercampagne is onbegrijpelijk’   “Onbegrijpelijk”, noemt voormalig RIVM-topman Roel Coutinho het feit dat de boosterprikcampagne in Nederland in vergelijking met andere Europese landen nog nauwelijks opschiet. Het ministerie van Volksgezondheid en het RIVM lijken niet geleerd te hebben van de vorige vaccinatierondes, meent de voorganger van Jaap van Dissel.   Want… Read more »

thebeast4000

weekdieren zijn het in den haag, al hadden ze ook nu weer ongelijk. maar die 9 maanden gaat ook niet werken.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/673199421/nederland-gedraaid-over-geldigheid-coronapas-eu

Rjc90

Vaccinatieplicht zou geweldig nieuws zijn!

thebeast4000

zal ik eens een wedje met je aan gaan dat ik niet gevaccineerd ga worden?

Rjc90

Misschien ga je dood aan covid, is het ook opgelost

Zon

Neuh, straks als die vaccinatieplicht er eenmaal is en er staan torenhoge boetes hopelijk op, verlies je al genoeg geld.

thebeast4000

ik krijg geen enkele boete, geloof me nu maar. wat ik wel mooi vind, ik ben eens benieuwd als je dadelijk over een week of 3/4 een spectaculaire daling gaat zien in het aantal ziekenhuis opnames. ben je dan ook mans genoeg om de schuld daar te leggen waar die… Read more »

Zon

Ja, want binnen nu en 2 weken worden eindelijk honderduizenden ouderen en medisch personeel geboosterd. In combinatie met de maatregelen zal dat leiden tot minder besmettingen en opnames

thebeast4000

en komt dat door die ongevaccineerden? roepen de ziekenhuizen op om grootouders en ouders op te halen en bij de kinderen thuis te laten herstellen door ongevaccineerden? dus? is het de schuld van de ongevaccineerden of van de verantwoordelijken dat drie kwart van de mensen in de ziekenhuizen 70 jaar… Read more »

Zon

Gelukkig is het nieuws er altijd net precies tijd als jij weer iets bleuds zegt.
Want ja! het klopt. Op basis van Duits onderzoek veroorzaken ongevaccineerden namelijk 3 kwart van alle besmettingen.
https://joop.bnnvara.nl/nieuws/ongevaccineerden-veroorzaken-driekwart-van-alle-besmettingen

1 2 3 11