Huisregels

De Roda JC Kantine is een plek waar je over voetbal en andere zaken kunt praten. Behalve een entertainende functie hebben we ook een educatieve en digitale nieuwsvergarende functie, samen met onze vrijwilligers(journalisten) en (geregistreerde) gebruikers. We leren van elkaar over voetbal, maatschappelijke problemen en andere Wereldse en niet-Wereldse zaken. Maar daarvoor zijn regels nodig om alles enigszins beschaafd te laten verlopen.

Edit Covid: voor Covid discussies hebben we een aparte pagina gerealiseerd. Deze worden niet toegestaan op de hoofdpagina.


• Je gebruikersnaam en account mogen geen kwetsende en/of aanstootgevende teksten bevatten.
• Reacties dienen in normaal Nederlands te worden geplaatst. MSN-, SMS, en Breezer-taal moet zoveel mogelijk worden beperkt.
• JE HOEFT NIET TE SCHREEUWEN IN HOOFDLETTERS OM JE PUNT DUIDELIJK TE MAKEN.
• Iedereen dus ook spelers, trainers, personeel en andere kantinegasten behandel je met respect.


• Géén racisme of discriminatie(https://bit.ly/2W1DTjv)
• Geen spam.
• Geen links naar ongure websites.
• Stevige uitdrukkingen en kritiek mogen, echter voorkom scheldpartijen en het bewust verzieken van de sfeer. Geen Godwins, deze verpesten de sfeer en de discussie.
• Persoonlijke info van mede kantinegasten is verboden om te plaatsen.
• Bedreigingen of doodsverwensingen worden absoluut niet getolereerd.
• Meerdere accounts zijn niet toegestaan en kan leiden tot een ban
• Gebruik van VPN, vals mailadres is niet toegestaan(ban) maar kan in overleg
• De eigenaar en moderatoren zijn niet aansprakelijk/verantwoordelijk wat door forumleden wordt geplaatst.

• Uitzonderingen van bepaalde regels zijn mogelijk, neem hiervoor contact op. Het modteam probeert verder altijd objectief te blijven. Wij accepteren geen zware aanvallen hierop omwille van respect naar onze inspanningen.


Aanpak
We proberen zoveel als mogelijk te waarschuwen bij overtredingen.
Je kan altijd het gesprek met ons aan gaan. (zowel in de kantine als via email). Bannen doen we niet graag, maar soms is dan nodig om de sfeer te bewaken. Bannen kan zonder waarschuwing gebeuren.

Email: rodajckantinemodteam@gmail.com of rodajckantine@gmail.com

Voor een samenvatting van de huisregels:

Godwins:

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Wet_van_Godwin

Privacy beleid

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van uw e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien u dit gebruikt. De privacybeleidspagina kunt u hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat uw reactie is goedgekeurd, is uw profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van uw reactie.

Media

Als u een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet u voorkomen dat uw afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.