Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
36K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
beckenbauer

Was/ben nog steeds kritisch mbt GdlV maar moet wel eerlijk toegeven dat hij met weldoordacht beleid bezig is. Eerst een prima trainer aangesteld en daarna zoals het op mij overkomt prima spelers gehaald die het nu mogen laten zien. Alberg is echt een hele goede voetballer. Wellicht mentaliteits- en gewichtsprobleem… Read more »

Peppie

Volgens mij heet hij Roland Alberg. Maar op twitter komen ze met welkom Ronald of welkom Aalberg. Verschrikkelijk.

VamosRoda

Alberg nr 7 lijkt er dus op dat wij met 2 spitsen gaan spelen aangezien Alberg middenvelder is. Middenveld voldoende keuze nu Klaassen, Cotan, Alberg daarnaast Souren of Verburgh en Milts evt vanaf links Voorin buiten Croux alleen Remans als echte spits (komt veel tekort) en Simakala is een nr… Read more »

zon

Op sociale media van Roda verschijnt weer een teaser.
Lijkt op Roland Alberg.

beckenbauer

Wie mag vandaag na afloop van de zware bergrit de gele trui aantrekken?

1. Alaphilppe
2 Bernal
3. Thomas
4. Kruiswijk
5. Pinot
6. Quintana

Beckie tipt Thomas

butcher

Het is hier aan het donderen en bliksemen in zuid-west Zeeland. Heerlijk die wind en afkoeling. Ik mis Limburg niet qua weer.

beckenbauer

Enne Jelle?
Jij lust er wel pap van zo te horen.
Heb je airco in je Friese hutje?

JelleuutSnits

Kus mien kloote,ik ga nymphie een lekkere beurt geeve,doei !

Dieter

Hey die Venema van Utrecht kan dr ook echt geen ene klote van he? Zie ik ook altijd overal door alles en iedereen opgehemeld worden, maar niemand heeft me nog kunnen uitleggen waarom. Heeft sowieso al de uitstraling van een eerstejaars B-junior, maar daar gaat toch werkelijk helemaal geen enkele… Read more »

beckenbauer

@Jelle Denk dat de kantinegasten nu ook wel eens andere verhalen willen horen dan over die zuiporgieën in dat boerendorp. Ze moeten al verplicht iedere avond de drankverhalen van onze barkeeper Schele Hank aan horen en staan te popelen om andere spannende belevenissen van je te horen. Ben je nergens… Read more »

Nog ´n centrale verdediger en een knipser zou mooi zijn. Ook hoop ik dat dit middenveld wat meer scorend vermogen heeft dan voorgaande selectie, dat is echt noodzakelijk om een beetje mee te doen.

Laten we hopen dat Alberg fit is, dan hebben op papier een leuk middenveld. Is zeker in de kkd je belangrijkste linie. Nu nog een goede spits erbij en we zijn redelijk goed op weg. De middenvelders wat we nu hebben ken ik behalve Souren niet maar moet beter zijn… Read more »

butcher

Beast heeft een goede kijk op het spel, lees graag zijn commentaren en ben het de laatste tijd vaker met hem eens dan vroeger.

Beest is aan het proberen z’n gelijk te halen en natuurlijk met terugwerkende kracht het gelijk van de onbetrouwbare corrupte hond Caanen. Mbt de nieuwe spelers ..zolang een nobody als Beest het ziet zitten dan hou IK mn hart vast. Want heeft beest het ooit eens goed gehad??? Dat is… Read more »

hetbeestje

ben je utrecht aan het kijken harrie? 1-1 thuis tegen de zware tegenstander zrinjski, wie kent ze niet. utrecht speelt ze helemaal van de mat, onze sterke eredivisionist…

butcher

Stel, Gladon komt, dan heb je toch een paar leuke spelers, op papier, rondlopen dit jaar.

Alberg verwacht ik ook niks van wanneer die zou komen. Denk idd dat hij tot de Kerst nodig heeft om fit te worden.

Dieter

Aangemoedigd door het Beest ben ik ook maar eens op transfermarkt gaan kijken. Nou komtie, Antonio Cotán kwam vorig seizoen liefst tot 10 (!) wedstrijden in de Segunda Division (waarvan 5 invalbeurten) en liefst 12 minuten verdeeld over 2 wedstrijden in de beker.
Jaja dit zijn cijfers!:)

Rjc90

Ja beest, ik zie je hebt alle nieuwe nobodies tot toppers gebombardeerd. En jij verandert nooit van mening dus je standpunt voor dit jaar is alweer bekend. Jij gaat nu het hele jaar volhouden dat d selectie prima is en als ze dan weer 14e ofzo worden dan ligt alles… Read more »

Peppie

Paul Gladon hebben ze het nu over. Nog even en dolberg komt in beeld. Roland Alberg afgekeurd in fucking Australië maar wij hebben hem nodig. Zal wel 10 kg overgewicht hebben en is binnen 3 maanden fit. Spanjaard kent geen hond. Ja Sevilla. Zo ken ik er nog een paar.… Read more »

JelleuutSnits

Zoojuust is ook ut katroostoofaale nieuws doordronge “Bie Moeke ” in Ech,dat ze een kaapitaale schofteriege streek wille gaan uuthaale bie Roda,de heele kroeg heef de petitie al ondertekend,stand was zojuust 425 onderteekeningen ! Roda “Blief met jullie goore pooten” af van Pierre en Lonnie voor die mense koome de… Read more »

JelleuutSnits

En jaawel hoor daar vliegt de deur oope bij “Bie Moeke” het is Huup Steeves en hij is gut drauf en zegt “Hary klootzak doot hie get te zoepe en pak dich zelf auch get” jaa liet Huup weete hij is in zijn sas met Klaassen,Croux,Alonso en Durwael als nieuwe… Read more »

Idd ja geen hond heeft die Spaanse jongen ooit gezien maar zijn wel positief alsof het een hele grote is. Ik begrijp het niet ,als we een speler halen die van de jeugd van ajax ,psv of Feyenoord halen doet men toch ook niet alsof het een Messi is of… Read more »

beckenbauer

Alberg schijnt contract getekend te hebben.
De naam Gladon wordt ook nadrukkelijk genoemd, net zoals de in eerste instantie afgewezen Kroaat Prtajin.
Zouden prima versterkingen zijn.???

Couto

Alberg is de volgende …. tja als je die fit en op niveau krijgt 🙂

Peppie

Vayrynen werd gehaald door Dortmund. O dan zal die wel wat kunnen hoor je dan. Dortmund is niet gek. We hebben het gezien. Ze kennen niemand en het zijn ineens hele goede. Kwestie van tijd dat je geluiden gaat horen dat ze spelen v de titel.

Sevilla b speelt wel gewoon la liga 2. Sevilla de afgelopen jaren diverse keren live in het stadion mogen meemaken, Cotan ken ik niet. Ook de promotie van Cadiz naar la liga 1 toendertijd getuige van geweest, vergis je niet in de segunda, dat is gewoon grotendeels eredivisie niveau.

mod1

RodaJCKantine is een online petitie gestart voor Pierre en Lonny te behouden voor Roda.
Svp allemaal onderteken én delen met en bij iedereen die deze 2 Roda kanjers wil steunen:

https://petities.nl/petitions/pierre-moet-blijven-in-de-fanshop-van-roda-jc-kerkrade?locale=nl

Peppie

En ja hoor. Johnnie weet dat die cotan of hoe hij ook heet een hele goeie is. Tuurlijk sevilla b heeft die ook gevolgd. Man man wat een figuren. Hebben hem nog nooit gezien. Straks komen ze weer met hun top 3.

zon

ALLE supporters moeten aangeven de fanshop te boycotten als L&P weggaan. Dan wordt er niks meer verkocht. Moet je kijken hoe snel Jumbo de beslissing terugdraait.

Moet zeggen heel leuk idee die podcast. Is prettig om naar te luisteren. Zal ´m vanaf nu iedere keer proberen te luisteren.