Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
54K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zon

Is de KNVB wel al met de screening begonnen, of doen ze dat pas als die de aandelen van Murcia verkocht heeft. Vanaf dan zou je dan 7 à 8 weken (of langer) moeten rekenen. Niet echt bevorderend voor eventuele aankopen dan.

JelleuutSnits

Met onze nieuwe treiner J.P. de Jong ben ik nu al in mijn sas,nu de zakkevullers fut (weg) zijm mut ie dat jonge spul flink achter diem kloote gaam zitte, en laate bosloope,bosloope,bosloope, tot ze geem boom of bos meer kunnem ziem. Dan eem dag oefene met de bal, hierna… Read more »

beckenbauer

Wie zie jij graag komen om Roda te versterken Jelle?

JelleuutSnits

Hoi die Beckenbauer, Ut liefs um libero zooas ”Der Kaiser” zelf hed speuld natuurlik,maar da benne geem sente vor. Ik hou nogal van werkers, dravers en zwoegers wel met eem vleugjem tegniek naturlik.Roda hep altiet massa vam dit soort speulers had,ik denk dam aam Gene,Gerrie,Dick,Pierre,Vormer,van Geel,Baba,em die talloozem die ik… Read more »

Dieter

Que?

beckenbauer

In t huilands Diet s’il vous plait

butcher

Dravers alleen is niet genoeg. Die kun je op de draf en renbaan bekijken.
Voetbal moet je hebben in de ploeg.

Peppie

Kun je ook normaal praten snellejelletuutfrites

JelleuutSnits

Hoi die Peppie,Nee jong waar ik weerom kom is het a.b.n. sprekem nogal moeilik,ik slik de woordem altiet af,eem geele rakker slik ik ok met plezier af,jij ok?

beckenbauer

gaan jullie dit jaar ook weer de anti-zwarte pieten demonstratie versauen? Of ben je geen relfries?

JelleuutSnits

Ondertusse hebbe die vrouwkes van Oranje mij op de been houde,jonge,jonge wat heb ik genotem van die meiskes,met volle inzet werke,bikkele,schoffele zich ut licht uut de ooge speule,en daarbie ok nog goe foeballe,en dus met rech de 2e plak haale,als Roda dit gaat zien laate voor 50%,dan zulle wij weer… Read more »

Hey Jelle ben je ook een midLimbo

JelleuutSnits

Hoi die EML,Op dit soort intiemem vragem mag ik vam miem Pake en Moeke geem sjoege (antwoord) gaam geevem !

JelleuutSnits

Ik zat er moi durhenne altied als die “oege” ( stommeling,uilskuiken ) van Molenaar mie weer eens voor miem potem het lopen in het PLS. Man,man wat heb deze palingboer,ons unne puinzooi voorschotelt in de afgeloope tiet,de honde zulle er geen paling meer van luste,nog zoon seizoen zal ik niet… Read more »

beckenbauer

Mijn Fries is niet zodanig dat ik alles begrijp maar van harte welkom in de kantine Jelle.
Volgende maand is 11 Belgische bieren zuuptocht in Kerklaar.
Lijkt me iets voor mannen die graag lurken

beckenbauer

Plots was daar in juni de mededeling van Roda JC: de club kreeg in Mauricio García de la Vega een nieuwe eigenaar van vreemde komaf. De 51-jarige Mexicaan is van plan de Kerkraadse club er weer bovenop te helpen en terug te brengen naar de Eredivisie. (Lees verder op Forum)

Winkbuul.

Het is wachten totdat Vega zijn belangen in Murcia heeft verkocht. Dan pas zal de KNVB groen licht geven. Dat kan nog een poos duren want wie wil aandelen van een club met miljoenen aan schulden. Tot die tijd zal er naar mijn mening weinig gebeuren qua nieuwe spelers. Den… Read more »

Dieter

Lekker dan. Gaat weer zo’n Korotaev-verhaal worden dus.

beckenbauer

Tenzij GdlV zijn Murcia aandelen van de hand doet op de FS manier.
Maw voor nop en ook nog garant staan voor lopende schulden.
Maar denk niet dat GdlV zomaar miljoenen over de balk gooit.

Winkbuul.

Inderdaad, wederom laat de club zich gijzelen door één persoon. En gewoon weer blijven afwachten. Ik zeg niet dat Vega slecht of goed is want dat moet nog blijken. Dat hij niet investeerd zolang hij geen eigenaar is kan ik begrijpen. Maar alweer staan we stil, zelfs Emmen en Almere… Read more »

beckenbauer

Allemaal logische verklaringen maar ondertussen dalen we steeds verder af in de kelder van het Nederlandse betaalde voetbal.
Veel meer als hopen op betere tijden kunnen we momenteel niet.

beckenbauer

Mauricio García de la Vega wil de nieuwe eigenaar van Roda JC worden, maar de deal is nog altijd niet helemaal rond (Lees verder op forum)

Sjevemet

Shit man nog niet zeker of onze Mexicaanse vriend de club mag overnemen. Maar goed zijn geloof ook pas op de helft van de 8 weken die de knvb nodig heeft. We zullen wel zien of we bij de eerste thuiswedstrijd een Desperado kunnen ?.

butcher

Met een Taco pizza erbij

beckenbauer

Desperado’s zijn voor songfestivallovers
Tequila en Westvleteren, zijn toch geen mietjes geworden ofwah?

Sjevemet

Mwa zo afentoe gaat een Desperado er best in hoor. Sombrero opzetten en gaan met die banaan!

beckenbauer

Is ook niet verkeerd. Ben zelf meer van de Beierse pullen (Mass) inclusief Dirndl jurken (mits behoorlijk gevuld)

beckenbauer

De jaarlijkse vriendschappelijke burenruzie tussen Alemannia Aachen en Roda JC is dinsdagavond een prooi geworden voor de Duitse club.(Lees voor de rest van het verslag verder op het forum)

beckenbauer

Er wordt dit seizoen toch op zondagavond gespeeld in de Eredivisie. Het duel tussen AZ en Fortuna Sittard van de eerste speelronde is door de KNVB verplaatst van 16.45 uur naar 20.00 uur. (Rest van dit artikel is te lezen op het forum: spelen op zondagavond)

beckenbauer

Nog minder dan een maand en Almere is te gast in het PLS. Als je dacht dat vorig seizoen een ramp was, krijg je dit als “verwende” Roda supporter voor je kiezen: -Een faillissement dat ternauwernood afgewend kon worden -de “ster-spelers” zijn (weer) vertrokken -de kroonprins spreekt inmiddels vloeiend Dubais… Read more »

Becky, bij mij is het kwartje inmiddels gevallen. Even had ik de hoop op spelers uit de categorie vdBoomen, Sleegers etc, ook niet de echte toppers maar volgens mij het minimale aan kwaliteit wat je nodig hebt om een beetje mee te doen. Maar goed er is nog tijd, het… Read more »

beckenbauer

Als ik niet beter wist zou ik zeggen de plaat blijft hangen.(je weet wel, zo’n zwarte ronde schijf van vinyl waar muziek op staat en die gedraaid werd in de jeugdsoos waar je met de Zundapp, Puch of Kreidler heen ging om chickies te scoren). Niet jouw plaat maar bij… Read more »

Soundblaze

Het repeterende verhaal van “ dit is een overgangsjaar” en we moeten de club van onder af aan opbouwen ben ik wel een beetje klaar mee. Toegegeven, VVV bungelde jarenlang zonder perspectief onderaan in de KKD en heeft door verstandig beleid de weg naar boven toe ingezet. Dat heeft jaren… Read more »

Hoi Kah3, alles goed?

Hai Erik, danke, goed jong.

Ennuh Kah3, over het ajax trama heen?

Dieter

Ajax-drama of Ajax-trauma?

Had Roda 1% voetbalverstand van Ajax…..

ja het zat je diep he dat ajax verloor. Mij part boeie, dit jaar liggen ze weer 1e ronde eruit. Is maar goed ook. Arrogante klote club. Wel raar dat je dan geen seizoenskaart van ajax pakt ipv oost kah?

Je moet leren wat breder te denken. Heb je behalve naar je eigen vrouw nooit naar een andere gekeken? Bij jou is het Roda of niks! Dat is ook niks…..

ja heb gewoon meer met de grote vijand van Ajax kah.

Dieter

Op Oost zit je dicht bij het uitvak he Harrie.

en minder uitfluiters dan op west……

beckenbauer

Beetje meer respect voor de Mokumboys.
Was toch een geweldige prestatie in de CL. Met één been in d finale.

Jammer dat ze ook hier het stickertjes plakken niet kunnen laten…

beckenbauer

Komkommertijd Kah.
Wat moet je anders? Van Roda komt die ook niet omhoog momenteel

Jullie moeten wel heel radeloos zijn…..

beckenbauer

De enige echte kah3
Welkom, hoe gaat het met je?

Ietsje beter dan beroerd; De emotionele achtbaan, Roda, gaat door met slachtoffers maken. De Mexicaan heeft nog geen cent uitgegeven , lult veel maar doet niks.

Dieter

Beter dan stil zijn en toekijken toch?

Ik lees facebook van Winkbuul & Co en van die twee meisjes, WZR sla ik graag over. Niet dat er overigens veel nieuws is trouwens.

beckenbauer

En vanaf nu ben je weer onder je vertrouwde matties.
Hoop dat we weer vaak mogen genieten van je weergaloze, onnavolgbare op eenzame hoogte staande oneliners.
Zeg maar de langverwachte 20+ spits die we nog missen?

Dieter

Bij deze Beast je bent uitgenodigd door je vrienden.

ja maar hoe is het met z’n antipatie voor hoofdletters?

Dieter

We gaan het meemaken.

@Rjc90 ja humor heeft hij wel maar gewoon totaal geen verstand van voetbal, wel van aardbeien heb ik me laten vertellen.

w11

Hou toch eens op met altijd de boel af te zeiken, beest heeft er dan misschien niet zo veel verstand van voetbal maar ligt tenminste alles en iedereen af te zeiken. Laat iedereen gewoon eens in z’n waarde. En met Peterson zat je ook totaal mis.

Rjc90

Daarbij ook iemand die toch vaak genoeg heeft laten zien kijk op het spelletje te hebben

Rjc90

Harrie alsjeblieft zeg. Dit is een site waar iedereen zich welkom moet voelen en zichzelf moet kunnen voelen. Beest is hier van harte welkom en moet hier kunnen prikken zoals hij wil. Is iemand met een eigen mening en humor die ik er hier graag bij zou hebben

Klopt het trouwens dat beest hier met hoofdletters moet schrijven of anders ban ?