Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
78.5K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
beckenbauer

Ergens in Lampegat:
Hey Mark, wat basel jij toch veel met de 4e man?
Kunt beter tegen dat brandhout op het veld baselen, ja toch?

Ik heb gebaseld

Ik heb ook nieuws: Over 2 1/2 week begint de competitie en we hebben geen selectie. De bron moet ik helaas geheim houden…….

DerKloon

De muisjes van Tuddern-Noord hebben toch wel een belangrijke slag geslagen met hun nieuwe spits overgekomen van Everton.

Zon

Dan hopen dat het zo’n Boakye gevalletje is zoals bij ons.

Peppie

Heren ik heb groot nieuws. Er staan spelers aan te komen volgens frenske. Wie? Tja dat mag die niet zeggen. Neem je toch maar even mee v het slapen gaan.

Rjc90

Kijk zo’n dingen weet je alleen als je de hele week koffie gaat drinken in het PLS

beckenbauer

Voor de nieuwtjes moet je gewoon in de kantine zijn, dat weet iedereen nu toch wel?
Voor de zoveelste keer maar weer eens gebleken, dankzij oa Winkbuul
Kwaliteit boven kwantiteit.

Betty-Boob

Wat ik niet zo goed begrijp is waarom iemand die informatie deelt zo wordt afgeserveerd. Alle informatie is toch welkom. Mij maakt het niks uit wie het eerst een twitter bericht of een gerucht opvangt. Zolang het maar gedeeld wordt. Tenslotte zijn we allemaal Roda supporter en willen we maar… Read more »

Dieter

Welke informatie? Dat er binnenkort nog een speler gaat komen? Daar hoef je geen twitter of tamtam voor te hebben kan ik je vertellen.

beckenbauer

Denk dat het meer het steeds maar erom heendraaien is over zgn belangrijke info of nieuws en die dan vervolgens niet gedeeld word.
Maw niks weten maar interessant doenerij
Met het delen van info is idd niks mis.

Zon

Een Spanjaard? Ene van Murcia misschien?

Mensen hieronder, Stevige discussie is prima. Maar houdt het wel binnen de perken. Dwz, elkaar gaan eikelen over hoe iemand schrijft en waarop die reageert is zelfs nog onder kantine-niveau. Daarnaast haal ik nogmaals aan dat personen die geen account hier hebben zich niet kunnen verdedigen en we daarom minder… Read more »

Peppie

Ik gok op busquets. Die mag weg nu frenkie er is.

Winkbuul.

Vandaag is een speler van het vliegveld gehaald en het is een Spanjaard, de naam wordt goed geheim gehouden. Eerst een nog “leuk” raadseltje in mekaar knutselen en dan zal hij donderdag wel worden gepresenteerd. Dat zal ook de info zijn die dat moeloer van WZR heeft.

ooh kijk! Zo kun je ook een tip geven. Klasse winkbuul.

beckenbauer

Had hij een Casa de Papel masker op?
Had hij slippers aan? Is het een blanke speler?
Voorhoede of middenvelder?
Geef svp meer info, anders kan ik van opwinding en spanning niet slapen en blijf ik weer de hele avond hangen bij Schele Hank in de kantine.

Dieter

Zo te zien leest Frenske hier mee 🙂

Peppie

het wordt weer helemaal niets. Je hebt behalve croux niemand die een goal kan maken. O ja simakala en remans. Dan komt het goed. En als ze met een spits komen zal het weer een gevalletje vayrynen zijn.

Dieter

Enne Beestje, weet je al op wie Frenske doelt..? Is het de langverwachte Durwael waar we massaal naar uitgekeken hebben, of zou het toch nog een andere speler kunnen zijn die we mogen verwelkomen… spannend he, kan niet wachten tot je het antwoord hier gaat delen 🙂

hahaha ik keek ff ….en ja hoor opperhoofd4000 liep ook al hijgerig Frenske aan zn balletjes te kietelen. Moest ook lachen om de typische beest opmerking. “….kijk dat zou een bak zijn”hahaha Daarnaast was er ene die begon erover dat Simakala ook een goeie is en ten onrechte wordt afgezeken… Read more »

thebeast4000

nee, je kunt beter vanwege een persoonlijke vete iemand voor rotte vis uitmaken hé harrie, lekker volwassen. als jij zo’n geweldige kijk op het spelletje had gehad had je wel een ” leidinggevende ” functie bij een bvo gehad.

jong beest ff serieus bedoeld he maar hoe vaak zegt die rodafrenske iets wat hout snijdt??? Wanneer noemt die eens man en paard? Wanneer geeft hij eens een technische mening over een speler? Antwoord nooit! Rodafrenske weet 0,5% meer dan een gemiddelde sterveling en doet zich voor als een insider.… Read more »

thebeast4000

ach dieter, dat heb je met geruchten hé. bij de een maakt het niet uit wie ze presenteren, die weten al van te voren dat het schrott is terwijl ze zo’n jongen nog geen seconde aan het werk hebben gezien. ik weet dat alberg inderdaad in gesprek is geweest met… Read more »

Rjc90

Beest, het valt me op dat je telkens ‘hé’ typt wanneer je ‘hè’ bedoelt. Wil je hier voortaan op letten? Zou het waarderen wanneer je deze storende taalfout voortaan niet meer maakt.
Bij voorbaat dank.

thebeast4000

vraag me ‘ns?

Dieter

Hé Beest. Directe versterkingen nog wel. Even denken vanuit jouw perspectief.. een paar exoten dus waar we nog nooit van gehoord hebben maar waar wel een youtube-compilatie van bestaat? Opnieuw, kan niet wachten. Oh je weet niet wanneer. Wel nog deze transferperiode? Halverwege het seizoen is natuurlijk ook prima wie… Read more »

thebeast4000

daar ga je alweer de fout in beste dieter, je probeert te denken, daar gaat het fout. ik ben inderdaad niet zo nationalistisch zoals jou, daar heb je inderdaad gelijk in, mij maakt het niet uit wie er komt, als die maar iets meer kan dan een beetje hard rennen,… Read more »

Ja er komt binnenkort wat bij. Dat is toch informatie waar laag iekuwend WZR helemaal van door elkaar raakt.

Lijkt me ook logisch want je moet een minamaal aantal spelers hebben om mee te mogen doen…….

Hahahaha komt rodsfrenske zich weer een dikke doen! Er komt binnenkort weer iets bij zegt die grijze postduif. Ouwhoerhey dat kan ik ook voorspellen. Zal AHK zich nu wel achter de oren krabben dan hij deze primeur niet gebracht heeft. En al die knakworsten zullen nu wel hijgerig vragen gaan… Read more »

Winkbuul.

Helemaal mijn gedachte Harrie

Peppie

Ongelooflijk wat een figuren daar. Rodafrenske haha. Er komt wat bij. Heeft die gehoord toen hij met zijn rollator naar de training was. Mijn god. En hangen aan zijn lippen.

Winkbuul.

Als Alonso net zo voetbalt zoals die loopt dun kunnen wij nog een hoop plezier beleven aan deze knaap.
Vooralsnog blijkt met deze aankoop geen ambitie maar gaan we het zoveelste overgangsjaar in.

thebeast4000

daar zijn de meningen dan toch over verdeeld want ik hoor toch ook van sommige anderen dat die jongen best wel een balletje kan trappen.

Beest gezien van welke kutclub die komt??? Daar zou Caanen zich nog voor schamen om daar te gaan scouten . Ik heb die rooie nu een paar keer gezien maar maakte verre van een sterke indruk.

thebeast4000

weet je nog malki of juncker? wat hadden die dan bij hun vorige clubs gepresteerd? het gaat zich dadelijk om het geheel. om het elftal. roda kan in de kkd geen tonnen betalen. er zijn zat voetballers uit rare landen die ook wel tegen een balletje aan kunnen trappen. jongens… Read more »

Ja jong Harm had eens met deze naam en afkomst moeten aankomen dan had je jou moeten komen voorspelbaar figuur.

Winkbuul.

Beest, ik laat het nog in het midden of ik ‘m goed of slecht vind. Ik weet alleen dat hij loopt als Donald Duck maar dat zegt uiteraard nog niets over zijn kwaliteiten, dat moeten we afwachten. Afbranden kan altijd nog ?

Glynor Plet naar Telatar . Had ik hier ook wel graag gezien. Maar goed een Plet zag ik het liefste in een 2spitsen systeem naast een kleine spits als Remans ofzo. Maar goed het lijkt erop dat we ALWEER het zoveelste jaar oprij in een 433 gaan ploeteren nu we… Read more »

thebeast4000

croux kan ook als schaduwspits uit de voeten.

Ja ? dan was Plet echt een goeie optie geweest voor de kapstok voorin waar een kleine speler als Croux of Remans omheen kunnen spelen.

Z24

Wat een ophef over een filmpje…
#firstworldproblems #getalife

weet je dat filmpje is gewoon een zoethoudertje voor die josti van ons waar jij ook wel bij zal horen. Ik bedoel moet je eens een close up zien op tv van onze tribunes …schaam je je dood. conclusie we worden al dagen blij gemaakt met een afgedankte dooie mus,… Read more »

Rjc90

Ja en straks wordt je gewoon weer 14e. Met dit soort filmpjes maak je je gewoon echt volstrekt belachelijk

En de volgende afgedankte afdanker gaan ze ook weer blij 2 of 3 dagen over doen terwijl iedere eikel al weet dat het de geteste afdanker Durwael is. En ook Milts is verlengd, gaan ze ook nog blij over doen. Milts schijnt die blije te zijn die in dat filmpje… Read more »

thebeast4000

jp wou durwael er graag bij hebben, dus die trainer is ook weer niks?

dat is veel te kort door de bocht beest. Ook een Durwael geef ik dalijk een kans , en als die goed speelt zeg ik het en als die als een vVelzen over z’n eigen poten valt en er geen kut van kan schrijf ik dat ook. Maar het ging… Read more »

Rjc90

Maar Milts kan eigenlijk niet 1 vd 4 zijn Harrie, denk aan de vlaggetjes!

hahaha de vlaggetjes? ja dat is voor de simpele als johnnie op het verkeerde been te zetten.

Rjc90

Zo’n krankzinnig item bedenken voor een speler waar nog nooit een hond van gehoord heeft. Waar zijn die mee bezig?

Rjc90

Hahaha zie nu het laatste filmpje waarin die Alonso met een Casa de Papel masker een bal staat hoog te houden. Pfff het wordt steeds gekker, waar slaat dit op? Als speler zeg je dan toch ook steek dat masker in je reet. Wie verzint dit?

ja zal wel die Joris zijn, echt waar verschrikkelijk zo’n blij gedoe. Als je zoiets doet dan moet je met pure kwaliteit komen en niet met een 22jarige. Waarom zou zo ene beter zijn als een Keulen of Schlösser vraag ik me dan af? En zeker niet beter dan Henkie.… Read more »