Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
82.3K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JelleuutSnits

Al zijn de problemen bij Roda voor onze begrippen natuurlijk levensgroot onze omzet valt in het internationale voetbal totaal in het niet,als ik vandaag de cijfers lees over het afgelopen boekjaar van Man. United 711,5 miljoenE. inkomsten, De winst was 56 miljoen E.,voor personeel en spelers waren de kosten 377… Read more »

Bacchus
Sjevemet

Hoezo meer kans, mogen eerste divisie ploegen dan Europa in?

Bacchus

Dat waren de woorden van Korotaev, binnen 5 jaar CL

Sjevemet

Vandaag jarig: Tijjani Babangida! De watervlugge Nigeriaan was in de jaren ’90 publiekslieveling bij VVV, Roda JC en Ajax.

https://www.kentudezenog.nl/tijjani-babangida-1973/

JelleuutSnits

En Sjev heeft hij inmiddels Abraham al gezien ?

beckenbauer

Baba was een van de beste vleugelaanvallers die bij Roda gespeeld hebben. Net zoals Pierre en Koné
Was een genot om hem bezig te zien als hij weer eens een back van de tegenstander helemaal zoek speelde

https://youtu.be/wu2CSZVwXsE

beckenbauer
butcher

Even een samenvatting?

beckenbauer

Cyril Engels is SLO en géén familie van Mario

beckenbauer
Bermuda3H

Ik zie de laatste maanden bedragen voorbijkomen waar ik helemaal niets mee kan. 150.000,00 lening , Stadionnaam verkopen, mogelijk; 65.000,00 per jaar, naar mijn inschatting. Sponsoractie; 160.000,00…. 300.000,00 mogelijk als voorschot van de salarissen weer “extern” moeten lenen. Wat of wie gaat RJC helpen…

butcher

Een zak met geld en beleid. De vraag is, Wat is de definitie van goed beleid en hebben we dit nu met GdlV ? Kenmerkend voor goed beleid, is ook rust. Trust ontbreekt er nu. Kenmerkend voor goed beleid zijn sportieve resultaten, dat ontbreekt. Dat je meer uitgaven hebt dan… Read more »

beckenbauer

Stel je hebt een bedrijf en wil iets doen aan sponsoring. Waar geef je je geld aan uit?
Een club waar de vreugde en uitstraling vanaf spat of een club die paar keer per week negatief in het nieuws komt vanwege een eigenaar die op zijn zachtst gezegd “twijfelachtig” is?

Bermuda3H

Laten we de zwarte piet nou niet steeds de KNVB toespelen . Als er een buitenlandse investeerder, of sponsor bij een Nederlandse club “langskomt” ,met een uitpuilend, compleet dossier, duidelijke bedoelingen (mag ook als hobby worden omschreven), geloofsbrieven, bankgaranties, accountantsrapporten van een internationaal opererend bedrijf als PwC, mogelijk zelfs met… Read more »

JelleuutSnits

Betreffende Frits Schrouff,als je er in slaagt om in de Aziatische sambal en wat dies meer zij vechthandel multimiljonair te worden ben je een zeer vlijtig en pienter baasje. Vervolgens laat je van je vermogen in enkele jaren door 2 andere pientere baasjes C & C oftewel Caanen en Collard… Read more »

thebeast4000

ik heb eigenlijk helemaal geen zin om jou liggen te verbeteren, maar kun je die 20 miljoen even aanpassen? bij dat bedrag zit ook die aankoopsom van bijna 9 miljoen die roda al in het krijt stond bij schrouff en dat is ver voor de tijd van c en c… Read more »

beckenbauer

Verhalen over GdlV: fake news

Bermuda3H

m.b.t. mijn opmerking; F.S. is de draad helaas kwijt, had mijn woordkeuze beter moeten zijn. Denk dat; overzicht mogelijk vertroebeld is, bete was geweest. Laat ik vooropstellen we F.S. op onze blote knieën mogen danken, voor zijn inbreng als super sponsor. zo zie ik hem nog steeds, en niet als… Read more »

butcher

De Knvb is tegen buitenlandse investeerder s, dat heeft zij vaak genoeg kenbaar gemaakt. Het is dus niet in haar belang om het proces te versnellen. Aangezien er geen termijnen bepaald zijn waarin zij de beslissing moet nemen, kan de Knvb met haar (onredelijke) eisen qua bewijslast, de boel blijven… Read more »

beckenbauer

Logisch is het hele verhaal verre van.
Daarom voor mij ook niet te snappen

En aflevering 655 van de serie Roda jc is ook een feit..
Wanneer stopt het een keer?

butcher

Het brengt wel leven in de brouwerij, maar het maakt je weer belachelijk in het land.

Precies butcher

beckenbauer

Dit weekend weer leuke prijzen te winnen, primeurtje voor de grossier in prijzen, d’r Marf?

butcher

Is dit weekend al die Thaise massage als prijs wat ik van mijn bron vernomen heb?

beckenbauer

Voordat we prijzen aanbieden, moeten we zelf eerst testen of de prijs goed genoeg is voor onze kantine-gasten.
Maar ben nog niet overtuigd. Denk dat ik nog eerst een paar keer zal moeten testen….
Was nog niet helemaal 100% happy aan het eind

We gaan er weer voor beck.. hahq

beckenbauer

Volgens mij zijn er een aantal prikkers verdwenen door de backup

thebeast4000

was toch 3 ton of ben ik abuis?

Zon

Ik vond het al vreemd dat er 3 ton geleend moest worden om Hessel af te betalen. Neem niet aan dat ze 3 ton per maand aan salarissen kwijt zijn.

thebeast4000

zometeen komt thimister ermee dat frits zijn vriendin bezwangerd heeft.

thebeast4000

arme arme frits. god wat heb ik met die man te doen

Zon

Waarom? Hij is eigenaar, hij is nog steeds verantwoordelijk wa. Had Harm bijvoorbeeld al 1 jaar eerder moeten ontslaan? Of nu niet meer?

thebeast4000

laat harm er nu buiten want harm was gewoon een prutser en heeft ook niks met deze situatie te maken. valt me tegen van je zon, had je hoger ingeschat.

Zon

Wat nou? Het gaat in deze niet om Harm maar om Schrouff. Ik haal een voorbeeld erbij waar hij volgens jou wél verantwoordelijk is. Voor deze onzin is die opeens een arm mannetje. Ik heb oprecht medelijden met Schrouff in ieder geval. Iemand die al lang van zijn pensioen had… Read more »

thebeast4000

van mij mag de stekker eruit, heb het langzaam wel een beetje gehad met de stront.

Zon

Valt me tegen… je ziet liever de club kapot, dan oud-spelers, regionale sponsoren en clubmensen die het mogen proberen (Roda 2.0)

beckenbauer

Lijkt er op dat onze Mexicaanse vriend weinig haast heeft met alles

butcher

Het is en blijft een circus

Zon

“stel het is waar…………..” dan is het helemaal niet gek natuurlijk dat hij eerst zei dat hij over alles inzage zou geven, maar vervolgens niet alles inlevert z.s.m.

Bermuda3H

Laat een iemand eens klare wijn inschudden. Niemand wil of beter geformuleerd durft iets te zeggen. Wie zijn bv die 3 Spanjaarden naast Som niemand weet wat die voor rol spelen. KNVB onderzoek, die doen helemáál niets. Plan B…. F.S heeft het nota bene zelf destijds aangegeven..Supporters zijn de club…ja… Read more »

Bermuda3H

Financiële verplichtingen nagekomen, waar is dat geld dan (hij kon toch niets overmaken) of heeft hij 10€ in het koffiepotje gestopt. En dan wat betreft een bankgarantie. Dat is helemaal geen cash geld, maar een document van garantstelling, dat een bank afgeeft als je kredietwaardig bent, of voldoende liquide middelen… Read more »

thebeast4000

ja inderdaad, laten we frits voor seniel uitmaken, supporters zijn immers veel beter op de hoogte door die geweldige media dan de eigenaar zelf. kunt de man ook gewoon eens geloven.

butcher

Seniel zijn woorden van jou Beast, niet van Bermuda. Je kunt de draad kwijt ook anders, minder scherp, interpreteren.

Winkbuul.

Hebben ze Frits weer eens aan de lijn gekregen toen de oppas effe moest poepen. Zal wel weer zo’n warrig verhaal zijn geweest. Ik hoop dat er beelden of geluidsopnames van zijn.

thebeast4000

nee zonnetje, ik zeg niet dat het feiten zijn, maar bij mij staat het bij ook niet al bij voorbaat vast dat het feiten zijn. maar uitspraken van de man die met vega om de tafel heeft gezeten hebben voor mij wel wat meer gewicht dan een of andere flut… Read more »

Zon

Voor mij heeft het geen gewicht. Aangezien de mensen die om tafel zitten al jaren falen om iets fatsoenlijks op poten te zetten. Dezelfde mensen die vallen voor mooie praatjes, maar waar ondertussen de mensen die daadwerkelijk de dagdagelijkse gang van zaken meemaken, grote vraagtekens stellen en bijv. de salarissen… Read more »

thebeast4000

bij jullie is het altijd een vorm van falen zolang roda niet weer in het linkerrijtje staat van de ere. misschien moet iedereen eens wat meer luisteren en wat minder erbij verzinnen. heb jij dan met allemaal die werknemers gesproken? denk je het nrc of de limburger wel? de man… Read more »

Zon

Dus omdat het de supporters geen hol aangaat, is het allemaal wel oké. Dat een medewerker het salaris moet voorschieten en dat de eigenaar een lening op naam van Roda dat terugbetaald. Alleen met gewoon logisch nadenken snap je het niet. Een eigenaar die zoveel geld zegt te hebben en… Read more »

thebeast4000

oh nee, maar je moet het als supporter niet zo maar aannemen als het in een krant staat. zon, denk nu eens na, wat is er nu al allemaal voor bullshit naar buiten gekomen? de top, laten we zeggen mulleners, frits, nieuwenhuis, vega, hessel, heb jij van iemand van hun… Read more »

Zon

Als je hebt opgelet in eerdere berichten, weet je vanuit welke hoek ik het allemaal heb.

thebeast4000

dat maakt me niet uit waar je het vandaan hebt, ik heb jou ook nog niet gehoord over tuinmannen die leningen moesten afsluiten, of ik heb jou nog niet gehoord dat vega uit het hotel is gezet. er is een machtstrijd binnen roda bezig, tussen de oude hap die alles… Read more »

Zon

Ja tuurlijk, want iemand die GdlV mede naar binnen heeft gehaald wil graag gezichtsverlies lijden. En die tuinmannen, tsja daar weet ik niks van. Dus wat moet ik erover zeggen. Mooi dat t in t NRC gestaan heeft. Maar als voorvechter van “iemand niet meteen veroordelen”. Ben je wel erg… Read more »

thebeast4000

ik ga nooit over een nachtsijs zon.

viro

De waarheid in de krant is alleen waar als het beest uitkomt. Ik geloof er werkelijk niks van dat Garcia zijn afspraken allemaal nakomt. Het is een grotere puinhoop binnen de club als wij allemaal vermoeden.

thebeast4000

dus jij gelooft eerder dat krantje dan de eigenaar? zo ken ik je weer viro.

viro

Dus als L1 zegt met schrouff te hebben gesproken is dat de waarheid maar hebben ze met andere bronnen gesproken dat liegen ze.

Tja draai het zoals je het wilt.

thebeast4000

weet jij dan wie van die andere ” bronnen ” zijn die ze hebben gesproken? stond daar ook een naam bij? lekker makkelijk hé?

viro

Over Ton Caanen had die bron zijn werk goed gedaan. De Fiod was erg blij met die tip. Anoniem en nog waar ook. Dus waar bij Roda rook is is ook brand !!

thebeast4000

ja, alleen niet met dat waar jij hem van beschuldigd hebt. maar dat doet niet terzake hé? zo’n ratten moet je verwijderen, en dan heb ik het niet over caanen, maar over die ratten met een dubbele agenda. maar ja, je moet toch wat als iemand anders er met de… Read more »

Zon

Zoethoudertje nummer zoveel: https://www.1limburg.nl/schrouff-de-la-vega-alle-afspraken-bij-roda-nagekomen?context=topstory

Maar nu zullen het wél feiten zijn hè beest. Dat betaald is enfin, maar de vraag hoe stelt Schrouff niet volgens mij.

CashbackteamLimburg
butcher

Wat een hoop enge ziektes bestaan er eigenlijk toch. Jammer dat men dit overlijden niet gebruikt om weer extra de aandacht op ALS te zetten.

viro

Maak me toch wel ernstige zorgen. Niet om Roda maar om onze vriend beest. Iemand nog iets vernomen van het beest ?

beckenbauer

Sssssstttttt, stil zijn svp, dalijk maak je m wakker.
Laten we hopen dat beastje winterslaapje doet van een maand of 2 of 3 en twintig…..
Zou me ook verstoppen als ik aambeien had opgelopen van het in de kont kruipen bij al die capabele bestuurders

thebeast4000

sorry, heb het te druk met alle feiten lezen in die kwaliteitskrant. ik wacht eerst eens even af voordat ik begin te krakelen. moeten jij en je vriendin misschien ook maar eens doen, kom je naderhand niet zo dom over. maar ook de limburger heeft degelijke journalisten in dienst natuurlijk?

viro

Nou beest dan maakt er eens zich iemand zorgen om je ga je meteen weer op die toon.