Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
80.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bermuda3H

Harm was het al een beetje zat natuurlijk. Toen onze zwamneus uit Mexico op het toneel verscheen, en al zonder de beurs te trekken een grote mond had en dingetjes begon te “regelen” dacht Harm; Ik kan dit niet meer voor mezelf verantwoorden en opbrengen, dit Mexicaanse wespennest zal door… Read more »

Peppie

Wat is als die dlv wordt afgekeurd? Is hij dan wel nog verantwoordelijk v die 9 ton?

thebeast4000

ja. dat was een eis van frits zover ik gehoord heb. alleen de tekorten tot 1 juli zijn voor rekening van frits.

beckenbauer
Peppie

Rustig. Hoef je geen 3x te zeggen:-))

Rjc90

Wielrennen is zeker geen B sport

Peppie

Gaan we het nu weer over B-sporten hebben?

Vette sport wielrennen peppie!

beckenbauer

Darten is een B-sport. Met voetbalpubliek. Veel zuipen dus op de tribunes
Turnen ook volgens ons grote voorbeeld de snor

Rjc90

Idd Kruijswijk geweldig. Ook vet van Alaphillipe

die Alaphillipe moet ik eigenlijk niet zo, typerende arrogante Fransoos, ik mis alleen nog een paar stokbroden

Rjc90

Ja arrogant ventje maar vind ik wel een vette renner

beckenbauer

Is Alahphilippe een moslim?

Die Quintana wordt idd nooit wat.

KRUISWIJK super!

beckenbauer

Klopt, die rijdt met te weinig Watt met zijn gedrongen lijfje. Wat zal zo’n gastje nog eens wegen?
Kilo of 55?

Ik schat dat die 7x in het beest past!

beckenbauer

Zo zijn er wel meer

thebeast4000

ze noemen me niet beest om mijn gewicht beste harrie.

Nee? waarom dan?

darkrazer64

Je kunt veel zeggen over rodafrenske
Hij gaf deze week al aan dat er voor vrijdag spijkers met koppen zouden worden geslagen.
GDLV heeft zijn aandelen bij Murcia van de hand gedaan.
Harm is einde oefening.
Benieuwd wat er nog meer komt

ja en welke koppen zijn dan geslagen? Rodafrenske is gewoon iemand die denkt dat die wat meer weet omdat die de godsganse dag op het pls rondhangt,heeft niks beters te doen die ouwe zeur.
Daarnaast is die zo arrogant als maar kan. Rodafrenske das war einmal

Bermuda3H

Wat G.dl.V. betreft; als die daadwerkelijk groen licht krijgt (waar ik nog niet zo van overtuigd ben) gaan we lange steeds donkerder wordende jaren tegemoet. Dat gevoel heb ik bij A.K. nooit gehad.

Rjc90

Ja eens, heb ook totaal geen goed gevoel bij die de la Vega

thebeast4000

daar hoef je je bij ak inderdaad geen zorgen om te maken, als ze iemand uit de olie industrie al niet goed keuren dan zal een vermogensbeheerder het zeker niet gaan redden. dat scheelt.

Couto

Dankzij tip Harrie ook maar even accountje aangemaakt … 😉

Rjc90

Welkom Couto

Dieter

Hey Couto, dat heeft even geduurd. Welkom!
PS Komt Materazzi ook mee in je kielzog?:) Mannen met een mening zien we hier graag.

welkom Couto! Ja de tijdslijn hier slaat hier nergens op, gaat alle kanten uit! Moet de webbie echt wat aan doen, Zal wennen zijn voor je

Dieter

Wordt aan gewerkt Harrie, beetje geduld. Keulen en Aken zijn ook niet op 1 dag gebouwd.

beckenbauer

Hey Couto, leuk dat je aanschuift bij ons in de RodaJC Kantine

Bermuda3H

Jeugdopleiding is leuk en aardig, maar als er eentje bij een KKD “clubje” boven het maaiveld uitsteekt, komt Ajax of PSV hem voor een prikje oppikken, en als er eentje bij Ajax etc. opvalt komen de Britten “langs” Jeugdspelertjes gewoon in de buurt van hun woonadres laten spelen.

klopt, maar willemII krijgt ook een pak geld van Frenkie

thebeast4000

nou noem je 1 hele speler, 1 hele. noem eens alle clubs die dat niet hebben? en dan denk jij dat roda dat ook ineens zal hebben dat geluk? dat is nog nooit gelukt bij roda.

Rjc90

Zijn voorbeelden genoeg van goede spelers die via kleine clubs zijn opgeleid en waar die nog behoorlijk aan verdiend hebben. Zelfs kleine KKD clubs hebben een jeugd. Dat hoort erbij, zonder jeugd ben je geen echte club

Rjc90

Een goede jeugdopleiding betaald zichzelf uiteindelijk terug. Maar zelfs al kost het geld dan nog moet je een jeugdopleiding hebben. Elke profclub heeft een jeugdafdeling, al dan niet in combinatie met een andere club. Zonder jeugdopleiding ben je als profclub totaal niet serieus te nemen. Noem in Nederland eens een… Read more »

thebeast4000

is geen sprake van geen jeugdopleiding, maar wat moet je met kinderen van 11 jaar?

Rjc90

Gaat het wel om beest, want jij wil het liefste de hele jeugd afschaffen. En daarbij, ook die van 11 a 12 jaar moet je hebben als ze goed zijn want daar wordt de basis gelegd. Dus moeten die een zo goed mogelijke opleiding krijgen. Spelers met talent laat je… Read more »

gewoon zoals nu vanaf de E-jeugd

thebeast4000

jij legt me woorden in de mond wat ik niet gezegd heb. wat jij je denkt is absoluut niet relevant. feit is dat die academie handen vol geld kost. en nu zeg niet dat dat niet zo is want die vega is niet achterlijk die ziet ook wel waar het… Read more »

Rjc90

Beest je bent gewoon een udder. Zonder jeugd heb je geen bestaansrecht. Als club moet je spelers uit de regio de kans geven om in het eerste te komen. Dat hoort bij je functie als profclub. Nogmaals, profclubs zonder jeugd bestaan niet. Dan heb je geen identiteit ook. Alleen een… Read more »

En beest ook psv die nooit bekend stond als opleidingsclub hebben laatste jaren een hoop verkocht aan zelf opgeleide spelers en gaan nu weer Bergwijn verkopen voor dik 20milj. Maar goed we mogen ons met niemand vergelijken als het jou niet uitkomt he! Weet wel dat we met udder Collard… Read more »

beckenbauer

Bergwijn is door PSV weggehaald bij Ajax, Bazoer door Ajax bij PSV.

klopt, maar wel in jongere jaren. Dus telt gewoon mee als eigen jeugd.

thebeast4000

waarom spiegel jij roda toch aan die top clubs? die hebben ook ander materiaal in de opleidingen als trainer. daar kun je je niet aan spiegelen. bergwijn komt trouwens uit de jeugd van ajax beste har. roda heeft meer dan genoeg aan 4 teams. 12, 13, 14, 15, die elftallen… Read more »

beest ik gaf toch net ook het voorbeeld van Virgil vDijk en Frenkie bij WillemII? Maar had je weer niet gezien of kon je geen bullshit antwoord op verzinnen he

thebeast4000

je kunt in nederland geen geld verdienen met een voetbalclub.

De enige manier om geld te verdienen aan een club is met eigen jeugd werken. Opleiden en zelf verkopen is de enige manier. Dat weet Mexicano ook en zeker AK. En voor dat beest die dit niet begrijpt zou ik zeggen kijk eens naar die uit A’dam! Verdienen 200milj in… Read more »

Lodi Clearwater

Yep, de jeugdopleiding van ajax heeft ze geen windeieren gelegd. Een Koné kopen voor 1 mln. en voor 10 mln. anderhalf jaar later verkopen, zie ik de Mexicaan niet doen. Die heeft ´t over break-even, daar dacht Nol nooit een seconde over na.

thebeast4000

je gaat roda nu vergelijken met die klote amsterdammers? het merendeel van de spelers halen die weg bij andere clubs. 2e reden waarom jouw redenatie mank gaat: jij telt niet de kosten van een jeugdopleiding. dat zijn namelijk de kosten die gemaakt zijn om een speler in het eerste te… Read more »

beckenbauer

Dat wat ze in Mokum doen, doen ze toch bij alle clubs.
Die halen talenten bij andere clubs weg en als ze geluk hebben, stroomt er af en toe eentje door die voor veel euri verkocht kan worden.
En blijkbaar hebben ze bij Ajax geen Harm klonen in dienst

haha wist ik dat je dat zou prikken, zo voorspelbaar. Ajax heeft ook jarenlang geen kut geproduceerd, maar als je je aan die visie vasthoudt dan komt er wel weer een lichting. Zo’n Sanchez konden ze ook alleen maar destijds halen en jaar later dik verkopen doordat ze vermogen opbouwde… Read more »

thebeast4000

geef nu eens antwoord, wat hebben pauli en werker nu in het echt gekost? is zo moeilijk niet. wij zijn geen ajax.

bullshit met wat hebben ze gekost?? Wat is dat voor onzin, haal eens een Pauli in zn toptijd, ben je tonnen kwijt. Daarnaast hebben ze een Huppertz verkocht voor een dikke miljoen, maar die noem je maar niet he? Jij haalt liever neger met spleetogen en blonde haren uit de… Read more »

thebeast4000

in zijn toptijd? wanneer was die dan? heb ik net die 3 minuten gemist. die heeft ook niks laten zien. ja huppertz, daar hadden ze geluk mee dat ze die kwijt konden in het eerste seizoen dat hij eens wat fatsoenlijks deed. mij maakt het niet uit harrie waar een… Read more »

thebeast4000

19 trainers, 7 medische staf, 1 scout en 7 man ondersteuning. lust u nog peultjes? teams: o12, o13, o14,o15, o17,o19, o21. en wat levert het nu precies op? vertel eens harrie? wat heeft dat nu precies opgeleverd vraag ik je?

Lodi Clearwater

Dat er nog geen aanwinsten zijn te bewonderen is eigenlijk niet zo vreemd, de Mexicaan is officieel helemaal nog geen eigenaar. Maar de veronderstelling dat er met een voetbalclub geld te verdienen valt, is een illusie, een sprookje. Utrecht heeft nu een overschot op de balans door slim transferbeleid, maar… Read more »

thebeast4000

maar de situatie bij utrecht was heel anders dan bij roda. mocht vega roda weer in de ere krijgen dan verdiend hij zijn geld dus met de verkoop van de club, een club die niet verliesgevend is kost al snel enkele miljoenen. die man is niet achterlijk.

Lodi Clearwater

Zonder vSeumeren was Utrecht nu, net als roda een clubje in de marge. Dit geldt nog meer voor vitesse en in mindere mate voor ado.

kijken beest met wat voor redenen je nu weer komt om de mexicaan de hand boven het hoofd te houden.

thebeast4000

weet je wat har? we draaien de vraagstelling eens om: wat heeft die mexicaan tot nu toe eigenlijk verkeerd gedaan?

Zal ik je zeggen. Mexicano wil saneren, en daar is opzich niks mis mee, maar na vorig jaar hebben we de gevolgen gezien! Mexicano gaat dus saneren en stelt een bagger selectie samen die niks kost, en gaat er dan vanuit dat er een bepaalt aantal fans en sponsors komen.… Read more »

Daarnaast wat me ook al tijden irriteert is dat vroeger en dan heb ik het over de tijd Caanen Collard want die spraken het uit, maar ook al al die jaren ervoor is dat er altijd werd uitgesproken dat de inkomsten van fans maar peanuts waren en telde niet mee.… Read more »

thebeast4000

ben je met de teckel aan het wandelen?

beckenbauer

Daar zul jij niet zo blij mee zijn denk ik?

thebeast4000

nee, ik ben niet zo blij, maar ben net toch opgesprongen en in mijn blote niep door de wijk gerend.

butcher

Kon je verwachten. Hij heeft zich tenslotte niet kunnen onderscheiden in positieve zin.

beckenbauer

Als het gaat om pareltjes te vinden die iedereen heeft laten liggen of over het hoofd gezien heeft, kun je toch wel spreken van zeer onderscheidend op het gebied van miskopen.

hahaha bij de buren worden ze nerveus en bang dat Milts verkocht is hahaha. Ik heb Milts lang de hand boven het hoofd gehouden maar ook dat is een waardeloze speler. Is een type Paulissen maar dan in alles 3 klassen minder. Zou daarom heel blij zijn als we deze… Read more »

Peppie

Jordania afgewezen. Dan zal AK niet eens door de voordeur komen. Die kun je dus ook al afschrijven. Maar ja. Je krijgt altijd van die dubieuze eigenaren die zich aandienen als je met de rug tegen de muur staat.

beckenbauer

Het doek lijkt hierdoor idd ook voor AK gevallen om Roda over te nemen.
Over 3 weken staat Molenaar voor de deur met Almere met nieuwe aanwinst die vuurtoren Verheydt.
En wij hebben al 1 spelers gehaald: Klaassen