Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
20371 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
beckenbauer

De gouden koets mag niet meer, dus heeft Willy maar zelf wat in elkaar geflanst

EFEE98D8-8477-40AD-9B2E-E89868F1E04F.jpeg
Bermuda3H

Denk toch echt. dat Klaassen er uit gaat, ten faveure van Falkie..,.en Serra komt er ook in…let maar op.. Streppel gaat die 2 niet “langzaam” brengen…Die wil om de prijzen spelen..en dat kan..

beckenbauer

2-1 kNACworsten door van Hooijdonk. Moet 🤮 als zo’n snotneus met z’n vingers a la Messi naar de hemel wijst. Heeft nog nooit een kerk van binnen gezien.
https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1305586415414259712?s=20

butcher

Heb lang niet meer naar Veronica gekeken ,maar verschrikkelijk die hoeveelheid reclame.

Dieter

NAC – Den Bosch 0-1 (ruststand). Lekker man.

beckenbauer

Is er een Cantinado die het Bulgaars machtig is?
https://youtu.be/wCE_-oi-Ekk

butcher

Hoe is het met Croux zijn slechte Coronatest afgelopen? Iemand die iets vernomen heeft?

zon

Het zal best aan mij liggen, maar ik snap de logica dus echt af en toe niet.
Het middenveld is te zwak, dus moet Klaassen of Vossebelt ophoepelen zodat er voorin iemand bij kan? Nee dan hebben we opeens een sterker middenveld?

LeivanKaalhei

De ommekeer Hé hé, het begint er eindelijk op te lijken dat we voor een ommekeer staan bij onze Koempelkloep. Na jarenlang bestuurlijk wanbeleid én geploeter in de kelder van zowel Ere- als KK-diviesie, ziet er naar uit dat we eindelijk niet meer voor spek en bonen mee doen. Er… Read more »

4F46FCD7-860D-489E-8B4E-10941AE5EA8A.jpeg
beckenbauer

Ondertussen in Parijs, mooie stad achter de duinen. De grootste toneelspeler in de geschiedenis van het voetbal loopt jankend leeg omdat een tegenstander hem racistisch bejegend zou hebben….. toevallig verloor zijn ploeggie ook nog eens, tjsah RAUSSSSS Zie artikel “Neymar verdedigt rode kaart: ‘Ik sloeg hem omdat hij een racist… Read more »

beckenbauer
mod1

Hallo Cantinado’s, vanaf deze week iedere week een discutabele situatie uit het gespeelde voetbal-weekend met deskundig commentaar én toelichting door onze eigen Bassie Nijhuis uit Parkstad: Sjiri Marf.
Deze week: is de rode kaart terecht voor Tagliafico en waarom danwel waarom niet.
http://www.soccernews.nl/news/739389/ajaxfans-koken-van-woede-flikker-op-zeg-wat-een-droefpegel
Kom d’r maar in Sjiri

butcher

Ik ben nog aan het onderzoeken waarom Roda gister zo gefaald heeft. Ik kom dan toch uit bij de tacktiek. Waar men de 1e 2 wedstrijden 433 speelde, met de punt naar achter, speelde men nu 4411. Hierdoor lukte het niet om de bal voorin vast te houden en het… Read more »

butcher

Robben al geblesseerd, jammer.

beckenbauer

Max Max Max, wat heb ik je nu al zo vaak gezegd: koppeling niet te snel laten opkomen bij de start. Jetz has Du den Salat
https://twitter.com/ZiggoSportF1/status/1168154164033204225?s=20

Bacchus

Roda JC begon het seizoen met twee zeges op rij, maar werd zaterdag tegen De Graafschap met de neus op de feiten gedrukt. Wil de ploeg serieus mee gaan doen, dan kan en moet het veel beter. Nee, het was niet om hem nog even wat laatste tactische aanwijzingen in… Read more »

0CF29346-1D19-45FA-B52D-5B4641D879DE.jpeg
beckenbauer

Super foto (muv de uitslag)

A97A1156-20C2-4C07-8E49-84EBB584A86B.jpeg
beckenbauer

The day after……. We hebben gewonnen van de B1 van Mokum, van de nr. 20 kandidaat en verloren van de a.s. kampioen. Maw de 2e plaats (en dus rechtstreekse promotie) is nog steeds een reëele optie. En als met dit materiaal geen P.O. gehaald wordt, dan verbrand ik m’n SK.… Read more »

Sjevemet

Een nederlaag en we hebben de pispaal alweer gevonden? Nooit staan ook eens alle neuzen dezelfde richting op. En dan doel ik niet op de neuzen uit Mokum. Het seizoen is 3 wedstrijden jong en hebben gewoon 6 punten behaald. Ja ik zag ook liever een punt of meer mee… Read more »

viro

Deze nederlaag is niet eens zo erg. Laat heel NL maar denken wat ze willen. Het verleden in de KKD leert dat je in de vierde periode in vorm moet zijn. En met deze selectie moet je gewoon voor plek 1 tot 5 gaan. Ik verlies liever 1 x met… Read more »

Bacchus

Roda JC weer met voetjes op de grond na forse nederlaag – http://www.1limburg.nl/l/102803 #1Limburg

butcher

Goed, deze wedstrijd heeft iedereen hopelijk weer terug op aarde gebracht. De wedstrijden tegen de jonkies van Ajax en de potentiele nummer 20(Oss) heeft het verwachtingspatroon geen goed gedaan. Deze wedstrijd heeft er niemand thuis gegeven, men is slap begonnen, verloor elke pas en had hierdoor abosluut geen overwicht op… Read more »

butcher

Het gepruts van Roda was wel trending op Twitter:


trending.jpg
Bermuda3H

Vrijdag maar gelijk vertrouwen terug winnen, met een mooie 3 punter..

Bermuda3H

Nou was ook te mooi om waar te zijn…ballen kwamen ook wel héél lekker neerdwarrelen voor de Graafschap. Deze wedstrijd kun je verliezen, als je dan maar de punten pakt waar ze je wel moet halen.

beckenbauer

Bam
Kapsel van Martje in de warrie en 4 bijtertjes door de lip

MarF_RJC

Goppel is een arrogante voetballer.. meent dat die ronaldo in het zuur is..
Had k nog liever rosheuvel terug gehaald

butcher

Kom op, 4 nul
Belachelijk dit