Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
63K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
butcher

Feestjes bij Beckie(blauwe muts) zijn altijd “boring”, maar wel inclusief. 

500_F_209928157_zMA7mQtOKM7WdNtvVldRvURpSs0CiirX.jpg
beckenbauer

Vanavond weer naar m’n stamkroeg

0DC0E46C-D16E-47FA-83F0-297144EDC769.jpeg
beckenbauer

altijd gezellig, zelfs op de toiletten

522DA817-1960-41A9-A28B-2A6331158445.jpeg
viro

Als je dit gezellig vind ben ik blij dat ik nooit op jouw feestjes kom.

beckenbauer

Gewoon is bij jou al gek genoeg toch?

3F0FDE10-2B0F-495B-9C25-B9619F55282D.jpeg
darkrazer64

Ouwhoer
Kom je wat te kort haha

beckenbauer

10 cm

wesleylangen

Waar is “de andere pagina” betreft politiek dan? Want @thebeast4000 heeft nog wat uitleg nodig.

Dieter

Die pagina heet niet geheel toevallig ook de Beest-pagina in de volksmond.

https://rodajckantine.nl/covid-discussieplek/

De nada. Have fun.

thebeast4000

ga je het me nog uitleggen?

beckenbauer

Herkennen we hem nog?
Tip: het is niet de dribbelaar die de dozen nog om de schoenen had.

53EB0477-F87B-4C9B-A9F9-3B9DB3B83F7E.jpeg
Dieter

Ehh, toch altijd lastiger om als blanke de negroïde medemens van elkaar te onderscheiden (net zoals Aziaten), dan toch liever stadions. Laat ik eens een wilde gok doen. Die waar Beest fan van was omdat die bij Juve in de jeugd gespeeld had, Boakye? Of die ene verdediger met die… Read more »

beckenbauer

De kleur is iig goed, maar niet zo uit de box denken. Hetgeen overigens wel gewaardeerd wordt. Ben immers Zjwenske niet.
extra tip: houd het dichterbij het PlS

Dieter

Alberg (andere favoriet van Beest)?

Dieter

Maar dichterbij PLS kan natuurlijk ook betekenen IN PLS.. Dan ga ik ff onze negroïde spelers af. Limbombe niet zei je. Amissi? Douglas? Nsingi? Mis ik dr nog 1?

beckenbauer

1? Je kunt beter zeggen hele emmel of zou gutmensch Kah zeggen (oeps, ook blackie) dat zoiets racistisch is? wat te denken van Simsalabim? Nee, auch Fehlanzeige En Rossmeister is t ook nie. Blijven er nog maar weinig over. ‘Gezien de geringe belangstelling van andere kantinehooligans is de opdracht blijkbaar… Read more »

59DBBB7D-0BF2-469B-87A3-6F67E2544E0B.jpeg
Dieter

Hahaha ging ff uit van de huidige selectie.

beckenbauer

Typisch Limburgse reactie zou @viro zeggen maar kan nu niet reageren want die gaat weer de Cauberg af

wesleylangen

Ugbo

beckenbauer

De kenners komen vanzelf bovendrijven

butcher

Zit die in een transitiefase? Genderfluid of zo?

beckenbauer

Studio Roda met Vente

https://youtu.be/Anto5Si0ciE

Sjevemet

Wat een zou een meerderheid voor ja21, fvd en pvv toch lachen zijn. En dan steeds dit soort dingen van Baudet moeten aanhoren.

https://www.dumpert.nl/item/100041729_49c06a51?fbclid=IwAR3yUELhg3PfxHb1RVh9erdds7Lf2bJhQFkSFULLfByhYCdngGfV3EvdGzY

derharrie

Ja21 ,pvv en BBB zou top zijn! Laat dat fvd maar weg.

wesleylangen

Dan heb je echt geen cent meer voor een aardappel meer dan nodig.

derharrie

Ja het mag van mij ook pvv en ja21 zijn ook prima, maar zijn dan net te klein denk ik

wesleylangen

Juist met het beleid wat ja21 voor ogen heeft kan je als modaal inkomen alles op je buik schrijven. Pvv zou er verstandig aan doen om van wilders af te raken en iemand neer te zetten die erg geen eigen clownsact van maakt maar prioriteiten stelt waar hun achterban wel… Read more »

thebeast4000

dat we rutte als mp hebben wil natuurlijk niet zeggen dat we een rechtse lijn hebben in het besturen van het land. asiel, klimaat, dat zijn gewoon linkse hobby’s. het wordt tijd dat we de zweedse kant op gaan. als er rechts gestemd wordt moet er ook rechts beleid zijn.… Read more »

wesleylangen

Belangrijke ‘hobby’s’ maar voor de rijkste kant van Nederland zou een nog rechtser beleid natuurlijk geweldig zijn. Bevind je je tot die kant, snap ik de beredenering.

thebeast4000

weet je wesley, ik heb geen problemen met links. ik heb bijv ook geen problemen met allemaal die migranten. maar dat is wel een hobby voor mensen die kiezen zoals jij. de nederlandse mensen die maar geen woning kunnen krijgen, dat is een probleem dat veroorzaakt is door mensen zoals… Read more »

beckenbauer
wesleylangen

Peters mag zelfs wat hardere taal spreken. In een stadion vervallen de wetten niet opeens.

derharrie

Schei toch uit man dat gehuil de hele dag. Alsof het hier een soort Ado den Haag is tjongejonge… we zijn kwa hooliganisme nog niet eens een rkc volgens mij, we stellen geen ene kut voor ..dat zielig gedoe de hele dag.

Sjevemet

Maar echt hè. Stelletje schijnheilige allemaal.

wesleylangen

Eigenlijk zeg je heel weinig in je reactie.

butcher

https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=408697

Ik vind dit raar van Louiske

Dieter

Ik vind Louiske raar.

butcher

Mee eens, maar brengt wel altijd spraakmakende tv.

Creperes

Geef krul groot gelijk ik was ook niet gekomen voor die strafschoppen en testen.

Dieter

‘Ondertussen in Zitterd/Gluren bij de buren’ met wat meer achtergrond: ‘Wij gaan door die muurtjes bij Fortuna Sittard heen beuken’ Door Geert-Jan Jakobs Ruim zes jaar sinds hij Fortuna Sittard voor de ondergang behoedde, draagt Isitan Gün het stokje over. De nieuwe eigenaar Atilla Aytekin (52) stelt zich voor en… Read more »

viro

Gün doet gewoon wat hij beloofd heeft toch hij in Sittard kwam. En wij maar lachen om Turkse grappen. Maar gelukkig doen ze het bij Roda met beleid….

Zon

Ik weet niet wat ik triester vind, dat je zegt dat we geen “grappen” meer mogen maken omdat zij eredivisie spelen. Of dat je ogenschijnlijk daarvan echter wakker ligt ‘s nachts, want hoevaak heb je dit nu wel niet verteld (ook al bij de buren) 😂 Tsjonge jonge hey boeit… Read more »

viro

Hahaha is ons deusje ook weer. Van mij mag je grappen maken over Fortuna. Je maakt je alleen maar zelf er belachelijk mee. Gelukkig zijn wij een stabiele middenmoter in de KKD. En iemand die een poster van Alberg boven ze bedje heeft hangen kun je niet serieus nemen. En… Read more »

Zon

Lezen is een kunst, mij boeit het niet dat er grappen over gemaakt worden. Zal altijd zo zijn en blijven. Dat hoort erbij. Dat jij gaat kriesje daarvan kan ik niets aan doen. Maar na 100 x snappen we wel dat jij die nacht niet goed slaapt als je een… Read more »

darkrazer64

Nog last van de zomerhitte gast?
Je hebt te hard geschenen.
Niet goed voor je 🥳🤣🤣🤣

Oh wacht.
Nu komt de riedel…..gezopen of gesnoven.
Altijd makkelijk zo mensen de maat nemen.

Sjevemet

Leuk voor ze. Hoop voor ze dat ze slagen en niet zo’n problemen krijgen als wat wij hadden of ADO en Vitesse hebben met om de zoveel tijd een andere maatschappij die de club overneemt.

derharrie

Maak me er niet druk om. Gaat uiteindelijk zeker niks worden. Weet ik wel zeker. Alleen al omdat er nu geen fans zijn. Wat ik begrijp wordt Fortuna dadelijk gewoon een club van de groep. En dan waarschijnlijk een categorie c club. Waar je ieder jaar 12 nieuwe spelers komt… Read more »

Zon

Eens, allemaal hosannagelul wat we ook met Korotaev en De La Vega hebben gehad. Als je al zoiets leest van “wij gaan niet degraderen”, dan weet je al genoeg met welke intentie die erin zitten.

derharrie

Ik geef ze een grote kans op degradatie door deze aanstelling van die trainer enzo
Kijk Fortuna heeft een hele leuke selectie beter dan sommige andere,maar de onrust gaat hun opbreken. FcT had dat paar jaar geleden ook.

Zon

Is bij ons toch ook geweest, de selectie onder Molenaar was kwalitatief nog niet eens zo slecht. Maar de onrust + Molenaar werd ons fataal.

derharrie

Mwahh.. die was kut en er was onrust.

Zon

Wat met name destijds ontbrak, en dat is eigenlijk al jaren een probleem bij ons, was een goede 6. Boh wat heb ik me destijds groen en geel geërgerd aan die El Makrini, wat een slechte speler was dat zeg.

Dieter

Vond dat we toen vanaf januari idd ook nog wel een aardige selectie hadden (met Avdijaj enz toch?), in ieder geval te goed om te degraderen. Bleek ook wel uit het aantal punten wat ze toen na de winterstop nog haalden. Probleem was toen vooral, zoals zo vaak bij Roda… Read more »

beckenbauer

Dat dus; ze hadden in de winterstop 1 of 2 versterkingen moeten halen en ze waren met 2 vingers in de Beus in de eredivisie gebleven.
en wat doet van Veldhoven? Geen versterkingen maar wel Molenaar verlengen

beckenbauer

Geen half werk van de Dönertoeteraars

beckenbauer

Te triest voor woorden en terecht besluit

Zon

Terecht, moeten zich maar eens leren gedragen. Ook top dat er stadionverboden worden uitgedeeld aan die verpesters.

Winkie

Logisch en jammer
Maar je straft nu iedereen en dat is schandalig

Sjevemet

Schandalig de goede worden weer gestraft.

darkrazer64

Geldt niet alleen voor Almere.Ook Oss uit voorlopig.Voorlopig ook geen autocombi meer wordt er gefluisterd.

Triest?.
Was op zich gezellige boel op thuisvak waar we zelfs konden juichen met tientallen.
Tenminste waar ik zat dan op hoofdtribune

butcher

Schandalig gedrag inderdaad door iedereen te straffen voor het gedrag van een kleine minderheid. Lekker polariserend weer. Lekker makkelijk ook. Je doet niet wat er moet gebeuren, namelijk de daders opsporen, maar ziet iedereen als dader. Absurd.

Zon

Lekkere steun hier voor de stewards die alle shit over zich heen krijgen terwijl ze vrijwilligers werk doen! 👍👍 Ervaring leert dat individuen alleen te bestraffen zijn dmv stadionverboden door cameratoezicht, maar het vaak ook in groepsdynamiek gebeurt buiten de camera’s, met bivakmutsen etc. Met andere woorden, zulke doorgesnoven types… Read more »

butcher

Waar heb ik het over de stewards, jij bent nu verbanden aan het leggen die helemaal niet direct te maken hebben met de actie van de club. Wat er nu gebeurt, zou jij absoluut niet goedkeuren wanneer de mensen die niet mogen gaan, een ander kleurtje dan blank hebben. Maar… Read more »

Zon

Haha typische reactie weer. Vandaag zeker Wilders gekeken die al 20 jaar dezelfde speech geeft bij de algemene beschouwingen maar niks bereikt. Overigens het gaat hier om stewards die zich niet meer veilig voelen, waar jij niks over zegt maar meteen “discriminatie” uit de kast haalt. Nogmaals, want dat heb… Read more »

derharrie

Ja ik heb Wilders gezien. Zit al sinds vanmorgen te kijken, en Wilders was weer geweldig! Heerlijke vent gewoon. Heel veel slimme linkse schapen begonnen niet eens eraan alleen Paternotte en Heerma durfde en werd meteen gehakt van gemaakt. Wilders for president!!

Zon

Hahaha ja dat dacht ik al, heerlijk schelden, beetje D66 afkafferen, asielzoekertje hier, asielzoekertje daar en hij is weer verzekerd van zijn zetel voor de komende jaren omdat sommige tuupe zich daar op trekken.😂

derharrie

Ik zeg maar zo hoeveel zetels heeft pvv en hoeveel dat clubje van jou? En hoeveel na de verkiezingen denk je? Hahaha zeg maar niks want jij hebt natuurlijk geen enkel idee. Heb je meneertje Paternotte zien stuntelen de hele dag? Heeft niks met Wilders te maken die krijgt ze… Read more »

Lodi

Elke zichzelf respecterende bvo heeft wel een hooligan afdeling😂 Haha er zit nog leven in de club, een paar man die op de vuist gaan, so what.

derharrie

Weet niet of je het serieus bedoeld maar zo sta ik er ook in. Al die wereldverbeteraars ,ook hier blijkbaar die liggen te huilen tjongejonge waar hebben we het over? Dit is nu het voorbeeld dat Roda niks is van een volksclub. Bij iedere club kun je niet bij de… Read more »

Lodi

Over roda ben ik altijd serieus harrie.

derharrie

Welcome back trouwens. Kun je meteen je riedeltje (met alle respect) weer van stal halen dat we nog steeds geen fatsoenlijke nummer 6 van stal halen haha want die is nog steeds niet gehaald. Paar weken geleden zag je weer overal de teksten dat we met Hartjes er zeker niet… Read more »

Lodi

Haha noem ‘t maar een riedeltje, vorig seizoen had je een 20+ spits, scorende middenvelders. Wat ontbrak waren betere vervangers voor Vossebelt en Klaasen. Zonde, je had zomaar kunnen promoveren. Sorry voor de kenners, 1 uurtje Hartjes en ik had ‘t wel gezien, dat gaat ‘m niet worden. Kan ook… Read more »

wesleylangen

Men noemde Bouchouari- hartjes niet veel achteruit.
Wat ook niet klopt natuurlijk maar ik denk dat alleen streppel Hartjes als een 6 ziet.

wesleylangen

Vechten voor de club? Hahahahahaha

butcher

Waarom moet je andere mensen in elkaar meppen omdat ze voor een andere club zijn? We zijn toch geen groen links stemmers met een antifa vestje aan?

wesleylangen

*boeren op een trekker

derharrie

Butcher je kan het ook anders zien , waarom moet je je constant laten uitdagen en intimideren? Dat kunnen wij bij de andere clubs ook niet. Nu zijn er een paar opgestaan en ik zeg hulde! Is verdomme alleen hier waar het blijkbaar normaal is dat ze daar schande over… Read more »

Dieter

Als het inderdaad zo is gegaan kan ik dr ergens ook nog wel begrip voor opbrengen ja. Je hoeft niet alles over je kant te laten gaan, we zitten niet allemaal op Zuid koffie te leuten.

darkrazer64

Zo is dat.
Hier in Breda kunnen ze erover meepraten haha.
Alleen……zijn er wat meer als man of 25 haha.
Overigens zijn het an sich wel coulante supporters van NAC.

Geven en nemen zeggen ze hier.
Oftewel “wij gaan niet opzij”

beckenbauer
derharrie

Mag dat zomaar een meerderheidsbelang van de knvb?

Dieter

Moet goedgekeurd worden door de KNVB vanaf 25% ja. Blijkbaar is dat inmiddels het geval/staat dat bijna te gebeuren.

Winkie

Die louiske toch

https://youtu.be/EM42Lry0bsg

beckenbauer

Als Lowieke Roda fan was zou hij op Zuid zitten op de seniele mannetjes sectie

Winkie

Iedereen hoedjes aan het tellen?

beckenbauer

Hoe laat is de begrafenis van LilliputterBet

beckenbauer

Voor alle modhelden van de Buuf die alles lezen, bijhouden en noteren wat hier geschreven wordt, wanneer komen jullie na 3 jaar eindelijk eens met opheldering waar de door de fans opgebrachte €62.000 terecht zijn gekomen ? Zelfs jullie moeten toch weten dat je zo een hernia op whiplash oploopt… Read more »

darkrazer64

Aha. Dus zonder “bff kettinkje” is het alleen maar iets waar “bèta mannetjes over blijven praten

Creperes

Die van Gaal spoort ook niet met zn testjes en oefeningen met 6 Keepers.

Dieter

Die is niet goed nee. Hoe vaak is een 3e keeper daadwerkelijk in actie moeten komen op een eindtoernooi? Waarom dan in godsnaam nog een 4e keeper drbij? Echt totale waanzin, sowieso die selectie met al die niet-presterende Ajacieden. Gaat em weer niet worden vrees ik.

Creperes

Dat n blind geselecteerd wordt en een karsdorp voor z’n blessure nooit werd opgeroepen snap ik werkelijk niks van.

viro

Die is er gewoon niet uit welke grabelaar op doel komt.

Dieter

Maar hij wil dus serieus 4 keepers meenemen naar Qatar @viro. 4, van de 26. Dan ben je toch niet helemaal lekker.

beckenbauer

Bij Lowieke weet je een aantal zaken op voorhand: komt met veel tamtam binnen, heeft een grote muil, zelfde pedicure wie Zjwenske en uiteindelijk druipt hij met de staart tussen de benen af via de achterdeur. Qua resultaten prima coach maar qua mens mag hij nog niet eens in de… Read more »

derharrie

Volgens mij mag je maar 3 keepers meenemen?

Dieter

Nee minimaal 3. 4 mag dus ook, heeft alleen nog nooit een land gedaan (waarom zou je ook?).

derharrie

Zou idd bezopen zijn. Denk wel dat je dit wk weer 6 man meer mag meenemen.

Dieter

Nee normaal 23, nu 26. Mag ook 5x wisselen nu natuurlijk.

wesleylangen

Rody de Boer mag zich ook melden.

Creperes

Is misschien wel de penalty killer waar hij naar op zoek is.

darkrazer64

Hoezo
Mss kan er nog een in de spits in blessuretijd.
Ook heel belangrijk als je achterstaat 🤣

wesleylangen

Dat zou echt een streppel move zijn.

beckenbauer

Via een zeer betrouwbare bron (tip: niet ons kale opperhoofd) is me ter oren gekomen dat Zjwenske niet van een kale puyani gecharmeerd is, vandaar hiero een privé kiekje van onze grote vriend

979D6F84-1D9D-4806-9658-6AAC728DF6F5.jpeg
Lodi

Hoe werkt dat bannen daar? Doet de mod dat op eigen houtje of kunnen prikborders daar om vragen. Geen idee waarom, voor mij inmiddels weer 3e keer in korte tijd. Haha ben er wel klaar mee. Gr. Lodi

beckenbauer

Hier is iedereen welkom en de mods gaan wekelijks naar de pedicure

butcher

Jij moet ook weer naar de kapper wanneer ik die foto van hierboven zie

beckenbauer

Zeg dat maar tegen Zjwenske want komt van zijn cloud

Dieter

Ik idem na de zoveelste belachelijke ban van mn alter ego Sieg, en met mij nog een paar hier, dus je bevindt je hier in goed gezelschap 🙂

beckenbauer

Vergeten waarom de kantine ooit het levenslicht zag?
En dat de brancardsjouwer met z’n grote waffel orakelde dat de levensduur Max paar maanden zou zijn?

Dieter

Diezelfde vraag stelde ik Butcher gister nog dus nee hoor, niet vergeten. Zelfde orakel als wat Frenske raadpleegt trouwens mbt Mayer?

beckenbauer

Begint net zo tenenkrommend te worden als Humberto bij Lowieke

Dieter

Wat?

beckenbauer

Zo wie Zjwenske om ons opperhoofd hangt voor info is hetzelfde als Humberto zich tot de dunne darm erin likt bij Louis als hij daar aan tafel zit
🤮

Dieter

Op die manier ja 😂

viro

Welkom bij de club. Je mag daar alleen posief schrijven en vooral niet hier prikken. Wat je hier prikt geven ze daar een ban voor.

Dieter

Komt het een beetje op neer ja. Plus kritiek op de Heilige Streppel, mag ook niet. Nu zijn ze er dus in geslaagd om een prikbord vol ideale schoonzonen en dorpspastoren te creëren. Maarja Frenske en PWHB gaan wel met de tijd van de cancelcultuur mee, moet je ze nageven.… Read more »

Lodi

Ja, kritiek op Streppel mag absoluut niet, lijkt wel een sekte. Heeft Jurgen goed voor mekaar🤣

Dieter

“Vorig seizoen hadden we op basis van expected goals voor/tegen automatische promotie kunnen afdwingen, ondanks het relatief bescheiden spelersbudget.”

Kan iemand mij dit uitleggen?

beckenbauer

Con mucho gusto maar hoe leg je uit dat de aarde rond is aan iemand die denkt dat de aarde plat is? Anders geformuleerd: de stats zijn gebaseerd op het opstellen van de sterkste spelers maar als ons meesterbrein denkt te kunnen promoveren met de 2e keus ipv bv Bouchie,… Read more »

Dieter

Vooral de woorden ‘automatische promotie’ triggerden me. Wist niet dat zoiets bestond op basis van wat statistieken. Weer wat geleerd.

beckenbauer

Statistieken zijn toch al langer in gebruik waarde medecantinado.
Blijkbaar ontgaat een fan veel zo niet alles wanneer hij laveloos op Zuid zit te koekeloeren

Dieter

Dacht dat ze op Zuid alleen maar koffie dronken..

Dieter

Statistieken zijn soms trouwens wel nuttig zijn ja, ook die expected goals kunnen wel eens interessant zijn. Maar ze bieden bepaald geen garantie, voetbal is geen exacte wetenschap. Zoiets als ‘automatische promotie’ omdat je op een bepaald onderdeel het beste scoort bestaat niet.

derharrie

Expected goals? Zelden zo’n bullshit gehoord. Als we zo gaan redeneren dan gaan Pec, Heracles en WillemII met 2 vingers in de neus vechten voor plek 1 en 2 en de rest gaat spelen voor …ja voor wat eigenlijk?

Dieter

Dat dus.

butcher

He, wat? Waar staat dat?

Dieter

Buurtjes.

beckenbauer

Daar leest deze Kaiser niet meer

Dieter

Doe je verstandig aan ja.

derharrie

Haha zet toevallig voor de eerste keer wzr op en dan zalt me weer de broek af. Komt er ene Frank123, ook zo’n hoogvlieger, dat die denkt dat Vitesse ook maar 1 min denkt aan Streppel??? Was het maar waar zou ik zeggen,hoop het zelfs, maar op basis van wat… Read more »

wesleylangen

Zie ze eerder voor Ultee gaan.

derharrie

Ja Ultee heeft ook geen hele slechte naam denk ik. Streppel zn naam is alleen nog goed van zn periode bij WillemII, daarna heeft die overal prutswerk geleverd.

beckenbauer

Toch een mooi gebaar van Bas

D79D267F-4611-428D-A212-CC1E2CC568C0.jpeg
viro

Nou nou staat Bassie weer effe in het nieuws.

beckenbauer

Typisch Limbo reactie.
Is toch een kleurrijk figuur of mag dat tegenwoordig niet meer?

viro

Kleurrijk figuur ? Noemen ze dat zo tegenwoordig. Vind het maar een aandachts kwal

beckenbauer

Dit dus

989D7DE4-8EE4-41FD-8FD2-DDAC719D3E4D.jpeg