Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
63K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
beckenbauer

Triest

darkrazer64

Krijg je.
Eigenlijk weinig van meegemaakt .Zagen met nog ongeveer 20 op hoofdtribune.Onder de cam.
Beetje net als wzr onenigheid onderling icm psv support

wesleylangen

En waarom? Jij moedigt andere kut spelers aan..

derharrie

En wie heeft gewonnen ? Gaven wij die boeren klappen of hun ons?
De johnnies van ons zullen er wel weer schande over spreken maar mij boeit het geen klote.

Koempel

“Vroeger” was er een beperkt gedragen vriendschap tussen Roda- en Eindhovensupporters:
comment image

beckenbauer

Speelde Eindhoven toen zo hoog of Roda zo laag?

derharrie

Ik verwacht nu eigenlijk een huilende kleuter uit Mokum picture hahaha

darkrazer64

Het riedeltje

FotoGrid_20220918_190453282.jpg
darkrazer64

Verwonderde mij dat de scheids al na 8 min extra tijd affloot ipv pas als Ajakkus de 2-2 na 15 min extra tijd had gemaakt

beckenbauer

Zjwenske bôppe

41E97808-81EF-4BA3-B212-28138C2C3C04.jpeg
darkrazer64

Altijd die man belachelijk maken
Foi foi

beckenbauer

Edit

manneTJE

derharrie

Hahaha waar haal je ze weer altijd vandaan? Is dat de achterneef van schaamhaarbulles?

beckenbauer

Gewoon op Google schaamhaarmod intikken

Sjevemet

Hij is geloof ik geen neus. Daar hebben we er maar een van hier in de kantine 😂

beckenbauer

Dan nu een moeilijke

15CBFB7C-ACC1-414E-9655-4D6431ECE48D.jpeg
derharrie

Lidlchef Brunssum aka Schaarmaarbulles?

beckenbauer

Je bent echt goed in dit genre

derharrie

Ja ik heb het stiekum altijd verborgen kunnen houden.

beckenbauer

Wel een leuk initiatief zo’n foto rebus.
Heb er ook een uit de categorie matennaaiers
(hét antwoord komt vóór 20u vandaag)
Dus wie of wat staat hier?

EE66AB23-8C49-459B-976B-E4C815C64E91.jpeg
Sjevemet

is het 🐽

beckenbauer

Begint het met een N wie in NSB?

derharrie

Rodafrenske?

beckenbauer

BINGO👊

Sjevemet

Wat een foutenfestijn daar in Eindhoven zeg. En dan zou Gène Hanssen niet meekomen in het huidige voetbal volgens de buren. Ten eerste zorgde hij wel ervoor dat zijn teamgenoten zulke blunders niet zouden maken en ten tweede kwam je hem niet zo voorbij met dat getruck de hele tijd.

derharrie

Ja dat van Hanssen is onze klopp aka kah3. Dat is er ook ene die geil wordt van die jodenclub uit A’dam maar geen zin heeft om om de 2 weken daar heen te rijden en heeft die maar een seizoenskaart op oost gepakt haha. Mensen die zulke onzin schrijven… Read more »

Sjevemet

Ja precies en dan vooral te denken dat het huidige team dat team ff zou oprollen? Laat mij niet lachen. Een Limbombe zou de hele wedstrijd over de zijlijn rollen. De verdediging van nu zou omgekegeld worden en het middenveld mag hopen dat ze genoeg schone pampers mee hebben. Enige… Read more »

derharrie

Nee Vente zou zeker weten ook op de bank zitten. We hadden toen vanLoen,die was veel beter en Raymond en Huub Smeets en ook Michel Haan waren ook beter denk ik. Is gewoon appels met peren vergelijken hoe kunnen we nu spelers uit de kkd vergelijken met spelers die toen… Read more »

Sjevemet

Eigenlijk wel hè. Wat hoop ik dat we ooit nog eens top voetbal mogen zien van Roda. Maar voor we daar van mogen dromen moeten we eerst eens uit de kkd zien te komen. Dat is al moeilijk zat op moment.

derharrie

Geloof mij maar dat gaat met Streppel niet gebeuren, dit is een hansworst die er niks van begrijpt, die ezel gaat bijvoorbeeld bij een 3-0 voorsprong ff 3 man wisselen wat nergens voor nodig was. Dat doet geen enkele trainer die het wel begrijpt.

Sjevemet

Haha ja die haalt gewoon de hele balans eruit. Als die moet wisselen bij een 2-0 achterstand doet hij het niet. Echt een pannenkoek.

viro

Hanssen zou wel meer rood krijgen als die in zijn carierre gehad heeft. De rest kon juist beter voetballen omdat Hanssen veel vuil werk opknapte. Maar bij de buren is er 1 met verstand en dat is EML. Dat zegt genoeg over de rest.

Sjevemet

Ja maar zo’n speler die het vuile werk opknapt die missen we nu wel eigenlijk al jaren. EML is wel kicks. Had altijd met hem toen als er weer van die dorpsgekken vielen over zijn mindere goede Nederlands.

derharrie

Ik kan me Hanssen zowel als middenvelder als later als cv verdediger herinneren als ook wel eens als rechtsback en overal was hij gewoon een meerwaarde voor een goede ploeg dus ja..het slaat echt nergens mensen die dit zeggen hebben a. of nul verstand van voetbal of b. kunnen totaal… Read more »

Sjevemet

Ja precies. Zie je meteen wat het niveau is van de gemiddelde supporter. Leuk dat ze trots zijn maar zo’n onzin roepen daar zeggen ze zichzelf alleen maar mee voor lul.

derharrie

De Hollandse school is weer vollop aanwezig in Eindhoven, vreselijk. 3 goals waarvan er 2 kwamen door belachelijke fouten door het nutteloos opbouwen van achteruit

derharrie

Haha en de 2-2 valt ook weer dat uiteindelijk een keeper dom door het midden een bal gaat spelen. Het wordt steeds erger.

Dieter

Heb me er ook weer over zitten verbazen ja.

Sjevemet

Eigenlijk hoort dit bij de buren aangezien daar de hoofd vakkenvuller zit van de Lidl. Toch? Maar nu eens wat anders dan dicke titten. Als je deze vreemde combinatie artikelen met elkaar combineert krijg je een populair artikel onder jongeren. En nee, het is geen energydrink 🙃 Weet jij naar… Read more »

DCAD3E4A-EDA3-44FF-B6F8-A47038720FDC.jpeg
Dieter

Hahaha wat is dit dan. Misschien die hulplijn van de buren inschakelen? Die leest hier toch alles mee.

Sjevemet

Denk inderdaad dat we de hulp van die vakkenvuller nodig hebben van de Lidl. Maarja die deus leest wel mee maar reageert hier niet. Hij zal zich hier wel mee volvreten. Moet toch lastig zijn om met zo’n volgevreten pens de vakken te vullen.

viro

Dan zal die nu wel druk aan het bannen zijn.

Creperes

Heb werkelijk geen idee n hele rare combi

Sjevemet

Om 13u geef ik het antwoord 😜

Zon

Doe mij maar n frikadellenbroodje

Sjevemet

Volgens mij ligt het antwoord er naast 😜

Sjevemet

Saucijzenbroodje was het juiste antwoord.

derharrie

Meneertje butthead van de Lidl Brunssum kom er maar in?

beckenbauer

Bij Fürtüna kan eindelijk getütterd worden.
De nieuwe trainer is een mengelmoes van Hyballa en Vreven met een vleugje Simeone.
Wat een mafklapper

Sjevemet

Mooi voor ze. Is er volgend seizoen tenminste een Limburgse club in de eredivisie.

Creperes

Een zwaluw maakt nog geen zomer seizoen is nog lang met deze flap en het Turks wispelturig bestuur zie ik het somber in voor deze nietszeggende club

derharrie

Ja ik baal heel erg,hadden tegen iedereen verloren alleen Excelsior was nog vreselijker. Die gaan uiteindelijk zeker weer degraderen dit Excelsior, bah vreselijk wat een stel eenheidsworsten zijn dat zeg,daar zit werkelijk niks van kwaliteit, was een parodie op voetbal wat die hebben laten zien. Excelsior staat bij mij bovenaan… Read more »

Dieter

Daar wil ik wel in meegaan ja. Is precies zoals je het beschrijft, Fortuna had vanavond van elke andere ED-ploeg verloren behalve van dit Excelsior, die hadden volgens mij nog een paar uur kunnen voetballen zonder echt gevaarlijk te worden.

derharrie

Maar het ergste is dat deze 3punten hun een beetje een boost kunnen geven.

Zon

Zul je zien dat zo’n rare snuiter als die Spaanse trainer nergens slaagt, behalve bij fortuna

Creperes

Als je dit Leest op 1Limburg valt je niks meer In. En ook zou de ploeg wat extra gif kunnen gebruiken om zichzelf over het dode punt in een wedstrijd heen te helpen. Niek Vossebelt heeft dat en kan op het middenveld ook fysiek gezien voor de nodige power gaan… Read more »

Dieter

Tja, 1Limburg…

beckenbauer

is 1Limburg een nicht van ZO-NWS?

wesleylangen

Clownesk. Maar de meute gaat hierin geloven en papegaaien.

Dieter

Heb je het nu alweer over De Boer?

derharrie

Dit vind ik ook een geweldige prikker, is waarschijnlijk iemand die net z’n frietje met appelmoes op heeft : Promotie2223 Misschien vreemde opmerking, maar ik vind het dit jaar echt een heerlijke competitie. Leuke tegenstanders, teams met goede supporters en fatsoenlijke(re) stadions, iedereen wint van iedereen, wij staan er redelijk… Read more »

Sjevemet

Wat een niveau. Je merkt ook gewoon dat er steeds meer ezels zijn die de kkd accepteren. Zo van ja maar nu winnen we wel meer wedstrijden. Wtf wat een debiele.

derharrie

Haha ja wordt steeds gekker. En allemaal gefaclliteerd door rodafrenske. Ze hopen op dit niveau gewoon.
Ook die loco ,wat vroeger een goeie kritische realistische prikborder was daar is ook niks meer van over. Lijkt ook een kleuter tegenwoordig, pure opportunistist van het niveau van kus mn klote.

Sjevemet

Ook gister weer. Zo ongeveer iedereen in het uitvak vierde de gelijkmaker alsof we gepromoveerd waren. Een applausje voor Vente vond ik meer dan genoeg.

viro

Tja frenske leest gewoon mee hier en geeft je daar een ban omdat we over zijn zoon Schrijven. Hij zal zich wel een hele vent voelen met al die dwazen om hem heen.

butcher

Het schrijven over de zoon van iemand heeft ook niet echt een toegevoegde waarde.

viro

Personen die hier prikken daar bannen ook niet. Zijn manier van handelen daar lokt gewoon reactie uit.

beckenbauer

+1.000 Als je mede supporters zo behandelt ben je een grote mongool die ze midden vorige eeuw NSB’er genoemd hadden. En dat allemaal omdat iemand iets zegt over een voetbalclub waar je geen ene zak te vertellen hebt en over doet alsof de wereld vergaat bij een kritische noot. En… Read more »

butcher

Appels en peren. Je valt de zoon niet aan om wat de vader doet.

Dieter

Maar dan mag je de peren nog wel benoemen.

butcher

Je mag zeker , absurd gedrag in jouw ogen, van iemand benoemen. Maar de zoon van een mod op een andere site als discussiepunt meenemen heeft geen toegevoegde waarde, tenzij deze zoon direct bij Roda, de buren of deze site betrokken is. In dit geval gaat deze beredenatie niet op.… Read more »

Dieter

Ben ik natuurlijk 100% met je eens, maar laten we die peren (het absurde gedrag en tevens de reden van het oprichten van deze site) wel gewoon blijven benoemen.

derharrie

Hahhaha op wzr heb je dikke theike die tegenwoordig gastweetikwie is die zegt: ” De spelers van nu tikken de Gene Hanssens van toen tureluurs. Het voetbal van toen is tegenwoordig niveau hoofdklasse, misschien nog lager. Tempo ligt tegenwoordig vele malen hoger. Maar ach… Sigaretje en biertje moet kunnen, toch”?… Read more »

derharrie

Natuurlijk is het voetbal geëvalueerd maar Gene zou als hij nu voetbalde zo bij de eredivisie mee kan, alleen door zijn mentaliteit en kracht. En buiten dat kon hij wel degelijk voetballen anders heb je niet minimaal 10 Europese wedstrijden op je naam en paar bekerfinales en meer dan 500… Read more »

darkrazer64

Tegen wie praat je eigenlijk?haha

derharrie

Ik merk jij hebt ontdekt hoe je zulke dingen moet verzenden he?

darkrazer64

Welke dingen Harrie?
Vertel eens ff aan deze Pablo

derharrie

Zijn zo groot dat je pablo himself niet eens ziet

darkrazer64

butcher

En vaker zonder taalfouten. Hispie is goed bezig.  💪 
Over taalfouten gesproken, geëvolueerd(doorontwikkeld) is iets anders dan geëvalueerd.

derharrie

Haha zie het nu, ik geef gewoon woordenboek de schuld.
@butcher Leg wel hispie uit dat zn gifjes wat kleiner maakt. Want het de helft past er niet op

darkrazer64

Klopt
Max 2 MB.Je zal vannacht wel wakker liggen om 1.45 voor Annemarie v Vleuten he.
Dus heupje erin heupje uit haha

butcher

Ik zal Hispie zijn gifjes wat kleiner maken. Iets wat meer bij hem past.

darkrazer64

Een kannibaal is ook iemand die onmogelijk kan balen😎

darkrazer64

darkrazer64

beckenbauer

In de tijd van Gene waren er ook geen All you can vreet vakanties waar onze sympathieke Theopielke zo van kan genieten als hij zich telkens laveloos volpropt.
Zal wel een zittend beroep hebben lijkt me

darkrazer64

Dolle pret gisteren.
Zien jullie nog wzr bekenden?haha

FB_IMG_1663137787114.jpg
derharrie

Ik zie alleen een stel kinderen staan.

darkrazer64

Ohhhh.
De “banners”🤣

butcher

Viel mij ook op. Was eigenlijk zoekende naar een opvallende bril.

darkrazer64

Dieter

Fact: 7 van de 15 gemaakte doelpunten vielen in het laatste kwartier.

butcher
beckenbauer

Gelukkig zijn er ook nog kenners die wel met hun ogen kijken

6AB7581E-D31D-4656-8496-4ADD618B596E.jpeg
butcher

beckenbauer

Is dat Zjwenske ?

wesleylangen

Want de roda fans staan inderdaad bekend om hun verstand.

darkrazer64

Nee die Frensel heeft er kijk op dat Postema en Vente niet samen gaan.
En hij is notabene de “rechterhand” van Streppel.
Eens kijken of zijn andere zoon die nu ergens in JO 15 speelt het wel tot 1e schopt.

viro

De keeper discussie is makkelijk op te lossen. Als ze er gewoon voor zorgen dat de tegenstander geen doel poging krijgt maakt het ook niet uit wie op doel staat.

Dieter

Zoals in de eerste 3 wedstrijden dus hahaha. Toen maakte het idd niet uit dat De Boer op doel stond 🙂

wesleylangen

Grappig maar dan heb je echt niks mee gekregen van de wedstrijden.

Dieter

Niemand niet want die wedstrijden werden niet uitgezonden, of je moet dr zoals ik tegen Jong Ajax bij zijn geweest. Uit de stats kunnen we echter wel iets afleiden, komen ze: Dordrecht: 1 schot op doel Den Bosch: 3 schoten op doel Jong Ajax: 5 schoten op doel Ja dan… Read more »

butcher

De Graafschap, 5 schoten op doel, 2 goals. Eindhoven, 8 op doel, 3 goals.

Het aantal schoten op doel is nietszeggen doordat de verdediging en het middenveld hier ook een aandeel in hebben.
Straks ga je het aantal toeschouwers er nog bijhalen.

wesleylangen

Tegen den Bosch en jong ajax was ik er beide bij. Beide wedstrijden heeft hij punten gepakt.

Heb je ook de rollertjes op doel die op te pakken zijn en die de schoten waar echt op getreden moet worden?

darkrazer64

Voor statistiek moeten jullie bij Eric Roufs zijn.
Daar kan niemand ,e al helemaal niemand hier in kantine tegenop.
Ondanks dat sommigen menen er wel kijk op te kijken 😎

Dieter

Ter aanvulling op onderstaande glashalfleegbenadering van @butcher hierbij de glashalfvolbenadering: op de keeperspositie zijn we er (flink) op vooruitgegaan, dat scheelt over een heel seizoen al een bak met punten. Dat geldt ook voor de achterhoede, zowel kwalitatief als kwantitatief. Op het middenveld zoals bekend genoeg voetbal maar geen 6,… Read more »

butcher

De zogenaamde betere doelman zie je nog niet terug in de cijfers. Sterker, onder  💅  waren dit seizoen de cijfers beter. En dat Max und Moritz beter zou zijn….gisteren was het ook weer niet overtuigend. En een 6…het gaat niet om een 6, het gaat om een combinatie… Read more »

Dieter

Tegen Dordrecht en Den Bosch had jij ook betere cijfers gehaald @butcher, daar kon je nog dagen tegen spelen zonder dat dr een doelpoging te noteren viel. Heb jij gister meer beelden gezien dan de paar flitsen die in het schakelprogramma en de samenvatting voorbijkwamen? Uit de flitsen die ik… Read more »

wesleylangen

Tegen zowel Dordrecht als den Bosch, (en j ajax) houdt de Boer je absoluut in de wedstrijd met geweldige reddingen. Heb Nicolas nog niks bijzonders zien doen maar wel tegen doelpunten gekregen waarbij de Boer 100% wel de kritiek zou krijgen. Tegen mvv moet je gewoon 1 stap uitkomen en… Read more »

Dieter

Hebben we daar ook beelden van zou Genee zeggen. Ik herinner me net 1 reflex uit een corner oid bij Den Bosch.

butcher

Ik heb het helemaal niet over de pingel. Je moet mij nu geen woorden in de mond gaan leggen. Maar de primaire taak van een doelman is ballen tegenhouden en de verdediging leiden. Ik zie daar nu geen verbetering in tov de Rody van dit seizoen, je eigen speler.

Dieter

Wat dan in godsnaam? Die van richting veranderde kopbal vanaf 5 meter? Die 0-2 vanaf 10 meter door de benen van een verdediger heen?Doe je vrij weinig aan als keeper. Zelfde geldt voor die 0-1 van Jong PSV.

beckenbauer

Kijken jullie (muv memattie @Dieter ) eigenlijk wel hoe een keeper doet wat hij zou moeten doen: keepen. Met die clown op doel ziet zelfs een blinde dat het niks is. Zeg maar Niek maar dan onder de lat. Tijd voor een bezoekje aan Hans. Of als die niet in… Read more »

butcher

En dat doet Max ook niet. Goed, hij is beter in hoge ballen, maar dat kun je trainen. Max is een verbetering tov clown Bassie van vorig seizoen, maar geen verbetering tov de doelman die er de eerste wedstrijden stond en ons gewoon punten heeft opgeleverd. Het is altijd de… Read more »

wesleylangen

Facts!!!

Dieter

Jullie waren er tegen NAC niet bij geloof ik he.. daar had je nog een paar facts kunnen toevoegen aan je feitenverzameling. Mits Butcher zn verrekijker bij zich had natuurlijk. (@butcher niet vergeten om hier weer een minnetje voor uit te delen hè)

wesleylangen

Tegen nac was het sowieso een collectieve offday. Eerste doelpunt dekt reith aan de verkeerde kant. Tweede ziet knullig uit maar wederom reith veranderd het schot nog van richting. Derde moet die bal al 2x naar voor geveegd worden voordat je de keeper kut aanspeelt. Maar als we dit alle… Read more »

Dieter

Eerste doelpunt had die mogen uitkomen, kopbal binnen de 5 meter. Tweede doelpunt kun je nog zo vaak roepen maar werd niet aangeraakt, De Boer stond totaal verkeerd gepositioneerd, was gewoon een hele matige stift. En dat derde doelpunt was een De Boer-klassiekertje, hebben we dr vorig seizoen veel van… Read more »

Dieter

Hoe is die 2e van De Graafschap trouwens een fout hahaha, die had Neuer ook niet gepakt hoor. Zullen we anders elk tegendoelpunt maar als fout van Moritz betitelen? Wel zo consequent.

wesleylangen

Die kopbal van korte. Of was dat de eerste?

In ieder geval mag die uit die hoek niet vallen.. zeg maar net als die 2de van nac.

beckenbauer

Ivartjehhhhhhhh Nieuw shirt De KNVB presenteerde donderdag de nieuwe Oranje-shirts voor het komende WK. Het ging uiteraard gepaard met de nodige poeha. „Elke keer dat ik het shirt aantrek, zie ik als een kans om mooie dingen te bereiken”, braakte aanvoerder Virgil van Dijk een tekst uit die rechtstreeks van… Read more »

darkrazer64

Was een niet denderend Roda gisteren.Ik was wel wat verbolgen dat Vossebelt erin kwam voor Limbombe(hamstringklachten en dus terecht gewisseld om meer schade te voorkomen en langdurig eruit te liggen)maar der Niek brengt op een of andere manier toch wat teweeg in het veld met opzoeken scheids en tegenspelers .… Read more »

butcher

Vorige wedstrijd was  🐈  de 1e helft helemaal niks. Maar zo’n type qua mentaliteit mis je wel. Maar dan wel iemand die wat sneller is en beter kan voetballen.

darkrazer64

Ik zag op samenvatting en volgens Supporters nac dat Javier Vet(hier ook benoemd) helemaal door zijn hoeven zakte tegen notabene Jong Utrecht B .
Oogt ook niet fris.
Dus blij dat we hem niet gehaald hebben.

butcher

Voor de derde keer dit seizoen heeft Roda JC in de slotseconden van de wedstrijd een gelijkspel behaald. In blessuretijd kwamen de Kerkradenaren langszij bij FC Eindhoven: 3-3. Dylan Vente was andermaal de gevierde man aan de zijde van de Kerkradenaren. Na rust tekende de spits voor de 2-1 en… Read more »

butcher

https://keukenkampioendivisie.nl/spelerstatistieken/

Hier kun je een beetje zien wat er scheelt. Geenm reddingen van de doelmannen, gewonnen assists en weinig gewonnen duels.

De transferperiode heeft nog geen opvallende talenten opgeleverd, alleen huurspelers. Dus, je bent idd niets opgeschoten. Misschien zelfs verslechterd doordat je van 3 toppers naar 1 bent gegaan.

wesleylangen

1 van onze keepers staat er bij.

Screenshot_20220917-095535_Chrome.jpg