Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
54K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
beckenbauer

Aangezien we geen apart showbizzforum hebben, moet het noodgedwongen hier maar.
Aan die import Turk is ook een hoop Botox ingeramd als je het mij vraagt

30807AF5-F98F-47C9-9F8B-CF9C33BDD3DD.jpeg
Winkie

Kijk liever dit

Screenshot_20211201-201418_YouTube.jpg
beckenbauer

Om niet af te dwalen en toch bij Roda te blijven:
v.a. 3.05 m gaat het over Caanen
https://youtu.be/R-XbKk0aoJU

Zon

Haha Roddelpraat is hilarisch

butcher
butcher

Spelersbegrotong 10e van de KKD volgens Jurrie, exclusief de puppies

beckenbauer

En gij gleufdah zeiden ze altijd in Tilburg bij WII

beckenbauer

Beast, jij was toch diegene die zich regelmatig de ballen uit z’n broek lacht?
Dan heb ik je vanmorgen zien zitten op weg naar de snackbar

56A98E20-F789-4A71-90D1-A629CE051374.jpeg
derharrie

Ik dacht ff dat beest de pijp uitgegaan was maar helaas hij zit nog gewoon in zelf quarantaine op de covid pagina.

Rjc90

Jammer

butcher

Dylan Vente oefent zijn pingels
FC Afkicken (@FCAfkicken) Tweeted:
Je verwacht het niet… https://t.co/4xgU8FQAVS https://twitter.com/FCAfkicken/status/1465740798155280388?s=20

Creperes
viro

Triest verhaal.

Creperes

Mijn colega komt van Aruba daar vieren ze nog Sinterklaas zoals het hoort.

IMG-20211130-WA0000.jpg
derharrie

Ja zo hoort het gewoon, maar dit land is gewoon ziek, ziek gemaakt door de gutmenschen van grachtengordellinks en andere krapuul die denken de wereld te kunnen verbeteren. Naïeve schaapjes. Het afschaffen van zwarte piet zorgt alleen maar voor dat er een kinderfeest kapot gaat,oftewel pure Nederlandse cultuur, waar er… Read more »

viro
Dieter

Idd. Maar moet zeggen, wel lekker als je naar een wedstrijd zit te kijken waarin het spel niet continu stilligt maar lekker doorloopt en acteerwerk niet telkens beloond wordt. Dat soort arbiters zijn zeldzaam geworden.

beckenbauer

Wordt tijd voor een nieuwe bril voor je. Bassie is by far de allerbeste scheids die we hebben.. Een schande dat eenheidsworsten de nieuwe maatstaf zijn ipv arbiters met karakter. Bassie misstaat niet in dit illustere rijtje: Leo Horn, Körver, Frans Derks, Jol etc. Jij gaat dus voor Kooij, Guzejoekel,… Read more »

Dieter

Ik kan em wel even voor je beantwoorden namens Viro, met zijn permissie. Viro is heel erg van de regeltjes. Als het spelregelboekje sanctie x voorschrijft in situatie y, dan moet dat van Viro ook zodanig toegepast worden, los van contextuele factoren en de geest van de wedstrijd enz. Das… Read more »

derharrie

Nijhuis is in principe 1 van de beste. Wat mij stoort aan die lul is dat die mannelijk fluit maar wel gaat huilen als iemand reageert ,dan gaat die met kaarten strooien, en nog erger dat doet die niet in een volle kuip maar wel in stadions waar geen agressie… Read more »

beckenbauer

Hoop niet dat je ooit mee komt lurken bij de NIET-koffie gang op Zuid want dan ga je kruipend naar de uitgang en kun je zelfs de taxi niet meer vinden.

viro

Nijhuis is gewoon een lul eerste klas en vind zichzelf te belangrijk. Ooit gaf hij Roda twee rood omdat hij op de heen weg iets op de radio had gehoord over die dood geschopte grens rechter. Een week later mag alles weer

Dieter

Haha ja dat herinner ik me ook nog als de dag van gister, was een thuiswedstrijd tegen Hveen begin van het seizoen waar helemaal niks aan het handje was en we op 3 punten afkoersten, tótdat onze vriend zich ff meende te moeten profileren door 2 rode kaarten uit te… Read more »

viro

Hij laat het alleen gaan als hij erdoor in de belangstelling komt. Daarbij zaait hij onrust omdat een speler nooit weet hoe hij fluit. Maar goed ieder zijn mening.

beckenbauer

Jordens lees je mee hiero?
Laat Anitta en haar vriendinnen voortaan optredens verzorgen tijdens de rust in het PLS voor de rest van het seizoen en de tribunes puilen uit.
Koekoek
https://youtu.be/–G_gEndvlQ

derharrie

Die rodahatz moeten jullie hierheen transfereren! Misschien ruilen tegen twee hansworsten van hier? Mogen wij van jullie rodahatz ,krijgen jullie van ons Winkie en Betty-boop?

Winkie

Kun je met niks originelers komen?

Alhoewel, een post zonder scheldwoorden, dat is uniek voor jou. Je hebt je spuitje tegen Gilles de la Tourette al vroeg genomen deze avond. Hoe komt dat? Mag je misschien alleen naar buiten van je moeder?

derharrie

Hoezo? Ben toch best origineel moet ik zeggen voor kantine begrippen? Dit soort teksten lees ik hier weinig in ieder geval. Kunnen we niet van jou geleuter zeggen.

Winkie

Ik scheld mensen tenminste niet uit als een asociale eencellige met zijn wortels in de Vossekuil

wesleylangen

*Vossebelt

Betty-Boob

Ik kan jou helaas niet meer serieus nemen Harrie, een oude seniele man eenzaam op een zolderkamertje die nog de internet hooligan uithangt…dat verdient een applaus. Laat ik dan maar de verstandigste zijn om niks meer te posten. Dan heb jij eindelijk rust en kan je weer vrolijk erop los… Read more »

viro

Op een flat heb je geen zolderkamer.

derharrie

Jij hoeft me niet serieus te nemen. Geen behoefte aan.

beckenbauer

Voor de Cantinado’s mét smaak:
Katja is weer zu haben😍

04A7FB91-0348-4993-B2ED-6BFE15347429.jpeg
Sjevemet

Nice ik zou haar doen hoor. Vond haar al leuk toen ze nog Jessica Harmsen speelde.

beckenbauer

Jazeker. Heb haar ontmoet tijdens opnames van All Stars waarin ik mocht figureren met het voetbalteam waar ik destijds in speelde. Ze heeft me toen bijna twee jaar gestalkt omdat ze zgn per ongeluk de kleedkamer binnenkwam en ik net uit de douche kwam lopen. Het enige waar zij naar… Read more »

Sjevemet

Je zult wel een pinky hebben als je het zo zegt 😂

beckenbauer

Sssssssttt, niet verder vertellen. Is idd niet al te groot maar wel moddervet en 100 kg om m aan te duwen. Dan willen de oogjes wel draaien bij de dames😜

beckenbauer

Reportage van L1
Streppel is tevreden
https://limburg.bbvms.com/p/L1_video/c/4471743.html

Winkie

Tevreden, pfff, wat zou die slikken

Creperes
beckenbauer

Origineel wedstrijdshirt XL gewonnen, helaas veel te groot voor mij met m’n maatje M

Sjevemet

Het gaat niet zo goed met onze vrienden uit Aachen

CE6EAF70-65CA-43FC-81CB-E0FD3165AFA3.jpeg
Bacchus

MVV en Roda JC scoren beide een keer in restant van gestaakte derbyVandaag om 13:56 ?maxheight=450&maxwidth=800Richard Jensen weet de bal niet te raken met het hoofd.  Afbeelding: Bas Quaedvlieg     De derby tussen MVV en Roda JC is geëindigd in een gelijkspel. In het restant van de eerder gestaakte… Read more »

Sjevemet

En alweer twee verliespunten. Maar we staan nog steeds op nacompetitieplek.

viro

Voor dit Roda is het 1 winst punt

Creperes

We hebben helemaal.niks te zoeken in de nacompetitie. Ik hoop dat het wanbeleid betreft samenstelling selectie met maar liefst 1 spits keihard wordt gevoeld met een 12de plek op het einde van het seizoen.

derharrie

hey, goeie prikker,zo sta ik er ook al het hele jaar in! Komt ook voor een groot deel op het conto van Streppel,waar ik wel al 2 jaar al tot de conclusie kwam dat dit een kut trainer is ipv die teksten van “Streppel is gewoon een toptrainer voor ons”… Read more »

Sjevemet

Plek 12 is nog te hoog gegrepen voor dit Roda. Gelukkig heeft de overheid verboden dat ik niet meer maar kan ik en zend espn dat geweldige spel niet uit. Afgelopen weekend lekker genoten bij Köln van de derby tegen Gladbach. Wat een verschil is dat zeg.

beckenbauer
Winkie

Zwakke verdediging, spits van niks. De kans dat je de play-offs niet haalt is erg klein, maar met deze spelers ga je het absoluut niet redden. Net zoals vorig seizoen.

derharrie

Hoezo denken toch al die udders dat de kans klein is dat we de playoffs missen??

Dieter

Idd ja play-offs halen wordt op deze manier en met deze trainer ook nog een hels karwei. Kansloos allemaal. Lees nu ook wel eens dat de doelstelling ‘binnen 3 jaar bewerkstelligen van promotie’ is verdraaid naar ‘binnen 3 jaar een gooi doen naar promotie’. In dat geval hebben we die… Read more »

Winkie

omdat we nog niet zo ver zijn om een hele emmer citroenen op te eten

derharrie

nee sufkutten als jou stoten zich nog 10x aan dezelfde steen, voetbalanalfabeet!

Winkie

kijk, kun je het niet op inhoud winnen, begin je(zoals gebruikelijk) te schelden. Het is verder wachten op je schoothondjes die minnetjes gaan geven

derharrie

Welke inhoud geef jij dan haha, lees je prikker nog eens terug,iets over citroenen. Zou wel eens willen weten welke topper jij bij wzr bent.

viro

Volgens de kenners zouden we op 2 punten van plek twee komen. 3 weken later zijn het er 11. Seizoen is klaar. Met wat geluk gaan we de po halen. Ben blij dat we volgend jaar voor het kampioenschap gaan.

butcher

Denk dat het financieel gewoon erger is dan men ons wil doen geloven. Waarom heb je anders maar 1 spits in de selectie.

beckenbauer

Volgende week zullen de jaarcijfers naar buiten komen, vorig jaar 8 december.
Bin jesjpant

viro

Dit was de beste spits die bitterbal kon halen. Daarna hebben ze maar afgezien van spits 2 en 3

derharrie

Je hebt 1 spits in de selectie door de wereldtopper Streppel, die heilig verklaard is. Remans moest perse weg,is ook geen wereldvoetballer maar die is gewoon van precies hetzelfde niveau als Vente ,DUS gewoon belachelijk om die weg te doen. Maar het komt waarschijnlijk nog zo ver dat OF Streppel… Read more »

Dieter

Een andere verklaring dan dat we inderdaad 0 euro te besteden hebben en de funders-die-niet funden 0 euro wensen te investeren en mensen die wel een euro willen investeren buiten de deur worden gehouden kan ik ook niet bedenken. Dat maakt promoveren praktisch onmogelijk, nu niet en over 5 jaar… Read more »

derharrie

Andere reden is, wat ik ook al den treuren roep, is dat we al decenia nul voetbalverstand hebben. Die funders van ons daar zit ook niks in. Deze selectie mist zoveel dat het alleen toeschuiven aan de 1 spits krom is. Op iedere plek is het middenmoot kkd hoe kun… Read more »

Dieter

Nee klopt, maar het hebben van maar 1 spits is wel tekenend.

beckenbauer

We hebben een schaduwspits die langzamer loopt dan z’n eigen schaduw. Opzich wel bijzonder alleen heb je er geen reet aan. Zijn naam? Kom d’r maar in @Wesley Langen

Winkie

Pflucke is wel een speler waar mensen voor naar het stadion komen. En die grijpstuiver die je voor hem krijgt, daar kun je niks voor halen

derharrie

Grijpstuiver? Daar had je gewoon mooi minimaal 2 ton voor kunnen krijgen. Had je 3 andere goeie voor kunnen halen. Want wat ik toen al zei ,met de kennis van toen, de selectie was al kapot bezuinigd waardoor je never nooit een fatsoenlijke plek in de eindstand kon halen ,was… Read more »

Winkie

Alsof je voor 2 ton 3 goeie spelers kunt halen. Ben je in de jaren 80 blijven hangen? Of loop je de hele tijd op transfermarkt te kijken. Net zoals Maan, naar exotische spelers de niks kunnen.. 2 ton voor 3 goeie spelers, mijn God. Hoeveel spijkerboeken moeten daar dan… Read more »

beckenbauer

Weer niet verloren en desondanks weer 2 punten extra meer achterstand op promotieplek
Gaat lekker Jur👎

butcher

topselectie samengesteld door Jef&Jur

butcher

En dan ook nog Werker voor Emmers wisselen. Alsof hij Louis van Gaal is.
Anyway, Emmers maakt dus weer geen hele wedstrijd vol.