Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
39.7K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjevemet

Goedemorgen heren, ligt er in de buurt van Echt toevallig een club als Sixsens?

Bacchus

Wordt nu langzaam echt tijd dat de nieuwe eigenaar met nieuwe spelers gaat komen die een beetje naam hebben zodat de verkoop van het aantal seizoenskaarten ook een boost krijgt. Persoonlijk zou ik graag zien dat Branco van den Boomen gehaald zou worden. Hoorde gisteren bij het foto-persmoment dat Anass… Read more »

butcher

Matchday!!!

JelleuutSnits

Hoi Beckenbauer, Hoe je ut ook bekiekt daar in dat Ech gaat ut so wie so tof en jofel worre,het zou wat zijn om Pierre nog eens te kunne bewondere,zijn driedubbele schaar zal wel niet meer lukke maar een dubbele dat flikt hij nog wel. Jajem neem ik genoeg mee,we… Read more »

Rjc90

Ja ben in een positieve bui peppie.

darkrazer64

Toch wel mooi dat Dylan Groenewegen in zijn mooie Roda shirt de langste adem heeft

Peppie

Met 3-1 kun je tevreden zijn

Rjc90

Die de la Vega wordt een ramp volgens mij. In godsnaam hey laten we hopen dat Korotaev nog een hele belangrijke rol gaat spelen want als we het van die Mexicaan moeten hebben spelen we de komende jaren kansloos rechterrijtje eerste divisie

Rjc90

Wat gaat het worden tegen EVV? Ik denk een verdienstelijke 3-1 nederlaag

Rjc90

Site ziet er echt top uit nu!

Zijn toch geen uitgebreide wedstrijdbeelden man

Ziet goed uit!

beckenbauer

In de menubalk bovenin de site zie je naast het prikbord het topic wedstrijdbeelden staan.
Als je er op klikt, kom je meteen bij de uitgebreide wedstrijdbeelden van de oefenwedstrijden tegen WDZ en Alemannia Aachen.
Neem een kijkje en geniet van de beelden?

Einzelganger

Hallo mensen, wat een goed initiatief! Succes!

Peppie

Zitten straks weer 4000 man op de tribune in een akelig leeg pls met een matig veredeld jeugd elftal dat zijn best doet maar zwaar kwaliteit tekort komt.

Peppie

Roda leeft! Hou op man. Ja onder 50 prikborder ja. Het leeft voor geen meter. Die hype met die inzameling totaal overtrokken. Twente leeft en NAC leeft ook. Als je echt leeft dan heb je nu 7000 kaarten verkocht. Zelfs dat de club niet meer zou bestaan trekt de mensen… Read more »

JelleuutSnits

Hoi die Beckenbauer,Zo hadde wij in ut Noorde ”Us Abe”Lenstra,en hier in het Zuude zat dan “Ome Nol” de geldskieter ja de tiede vergaan mer dit zal met Roda tog niet gaan gebeure,klasse komp altiet weer bovedrieve. Als Roda dan dat Ech niet gaat afmake,oprolle met 6 a 7 nul… Read more »

Afweging maken voor morgen.
Of Beckenbauer in zijn jodelpakje voor het PLS zien staan of naar Roda kijken in Echt!

Nog 4 weken voor de competitie begint, we moeten minstens nog 7 basisspelers er bij krijgen en dat gaat niet lukken. De verkoop van de seizoenkaarten tot nu toe viel onze Mexicaanse vriend tegen, de voortgang, communicatie en invullen van de selectie valt mij tegen. We beginnen in augustus alweer… Read more »

Peppie

Wat er nu staat haalt never nooit niet de play-offs en een blik testers is een teken armoede. Goede spelers komen niet op proef.

Peppie

Noem me maar negatief, maar ik heb geen enkel vertrouwen dat er straks een elftal staat dat makkelijk bij de eerste 9 kan spelen. Totaal niet.

Peppie

Daar staat een foto van de A1. Waar staat een foto van het eerste elftal?

beckenbauer

Selectie foto staat op forum, topic media

JelleuutSnits

Hoi die Beckenbauer, Het is echt jofel van jouw dat je mij gaat oppikke bij het PLS,een ”Kaiserlijk”gebaar.Nee mijn pompebedde shirt zal ik nie aan hebbe,dat is vor Heereveen en Ljouwert (Cambuur). Ik kom in vol Roda-ornaat geel/zwart.Hopelijk gaat al dat volk op dat terrein in Ech,het fanatieke Rodavolk kennende… Read more »

beckenbauer

En ineens was daar Mauricio García de la Vega (51), een Mexicaan die vanuit het niets in Kerkrade neerstreek en de wederopbouw van Roda JC op zich heeft genomen. De investeerder stelt zichzelf voor en verklaart zijn drijfveren. (Lees dit uitgebreide artikel uitbVI verder op het forum)

butcher

Het is ook apart dat er niets aan geruchten speelt. Zou dat pas na een maand komen bij een eventuele goedkeuring door de knvb?

Peppie

Ziet er zeker beter uit.

Top dit nieuwe uiterlijk van het prikbord. Overzichtelijker!

En berichten kunnen editen is heel fijn!

beckenbauer

Bericht van de Website van EVV. De tegenstander van morgen: Op zaterdag 13 juli staat reeds het eerste oefenduel op het programma : Roda JC is dan te gast in Sportpark In de Bandert. Roda JC heeft een zeer hectisch jaar achter de rug. Na het ontslag van Robert Molenaar… Read more »

Bacchus

Zojuist het maken van de selectiefoto mogen meemaken.
Was eerlijk gezegd beetje gênant om te zien.
Meen dat ik 17 spelers geteld heb.
Moet dus nog flink wat bij.