Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
78.5K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Croux de eerste aanwinst? Mooi. Wordt wel geen goedkope.

denk het wel, die zal hier niet veel gaan verdienen. Denk 50/60k max. Zal bij mvv ook niet meer gehad hebben. Gaat echt niet meer verdienen denk ik. had ook de clubs niet voor het uitzoeken he.

Zon

Hij zal echt wel meer verdienen dan bij MVV, anders maak je de “gevoelige” overstap niet.

Hoezo dat?? Was toch transfervrij! Gevoelige stap haha, dat boeit spelers geen klote zon.
Als je maar inkomsten hebt. Gevoelige stap hahaha Is geen Ajax naar Feyenoord hoor.

Zon

Denk je niet dat MVV hem geen aanbod heeft gedaan? Jij vindt t onzin, maar is wel zo.

ja mvv heeft ook geen geld

Zon

Ze hebben aangegeven binnen 2 jaar te willen promoveren. Heb ook gehoord dat sponsoren daar extra daarvoor de beurs hebben getrokken. En die schrijven al een aantal jaar zwarte cijfers.

ja maar ze waren al 2weken aan het onderhandelen. Als die ook maar een beetje interesse had ging die wel ergens anders voetballen, bij Roda kun je nu niks verdienen. Lijkt me heel zeker. Die hebben alleen maar afdankers en afdankers kosten niks,

thebeast4000

wie zegt dat harrie? alweer een aanname. weet jij dan wat de begroting is? weet jij dan of die speedy misschien toch zijn beurs trekt? croux had ook bij mvv gewoon een eredivisie salaris, denk jij dat die voor 50 of 60 ruggen hier komt spelen? dan had hij beter… Read more »

haha daar is beest weer, ennuh jong?

thebeast4000

moet je eens tegen jip en janneke persoonlijk zeggen. hebben ze graag. volgens mij zou jij ze zelfs kunnen aaien.

viro

En van de week speelden die nog voor voedselbonnen. Lullen om te lullen wat je doet.

Zou die als transfervrije hier voor anderhalf modaal komen voetballen, ik weet ´t niet hoor.

viro

Hij stond bij Willem 2 onder contract. Maar volgens beestje speelden die daarvoor voedsel bonnen. En was gewoon middelmaat. En opeens nu Garcia hem haalt is het een groot verdiener en een topper.

Baas

Maakt niks uit kwaliteit kost geld .

Zon

Nou………. denk aan V. Velzen wa 😉

Baas

Velzen was geen kwaliteit die kon er geen klote van

Zon

Ja, maar die kostte heeeeeel veel geld. heb je 6 x Croux voor ofzo.

mocht je vorig jaar niet zeggen dat die er niks van kon, en nu hij weg is mag je het opeens zeggen vind ik altijd zo typisch. (geen kritiek op jou he baas)

Vreselijk slechte speler die vVelzen. Verdiende hier dik 3ton en geloof ook nog zelfs netto

Baas

Geen probleem was gewoon een blind paard , slechte motoriek.. Hij deed zíjn best en dat was het dan ook.

Zon

Die JPDJ komt ook niet voor het type Vayrynen hierheen. Die zal echt wel garanties hebben gekregen dat spelers van het caliber Croux aan hem voorgeschoteld worden. En toch, des te meer trainers hier sneuvelen op het kerkhof, des te knapper is het als jij degene bent die wel de… Read more »

Zon

En een type Raykov voor de corners.

Haha . Dat was ook een onvergetelijke moment: Kom maar hier met die bal, daar ben ik goed in.

ja en volgens Beest zei dat niks. Moest wel een goeie zijn want die kwam van Lokomotiv Plovdiv en dan moet je wat kunnen !!

thebeast4000

1 moment haal je eruit harrie, hoeveel van die momenten heeft jouw zoon wel niet gehad?

beest je kunt veel over Pauli zeggen, was laatste 2jaar echt minder (maar dan nog kwa stats waar jij altijd de mond vol over hebt 1 van de beste) Die heeft ons toen dat jaar in 2014 in de jup bijna hoogst persoonlijk naar de eredivisie geschoten. Die haat (in… Read more »

thebeast4000

dat was inderdaad zijn niveau, jupiler. en ik weet niet hoe jij er bij komt dat ik die jongen zou haten, hij heeft genoeg kansen gehad, jaren en jarenlang, dan moet je als club en ook als supporter ook eens zeggen dat het goed is geweest. een goeie voetballer is… Read more »

Beest pauli schoot ons oa met een wereldgoal in Breda naar de eredivisie. En maand later ofzo haalde ze zaalvoetballertje De Silva en Pauli kon in jou ogen oprotten. Toen liet je die haat al zien. Was nergens op gebaseerd want in de jup was hij wekelijks 1 van de… Read more »

thebeast4000

kijk harrie, doe je het alweer. misschien dat zoiets normale uitdrukkingen zijn bij jou in de familie maar in het echt zijn mensen daar toch niet zo gecharmeerd van. kan best dat jij raykov niet zo goed vindt, maar om nu te zeggen dat hij een downsyndroom zou hebben…. omdat… Read more »

En een dikke Duitser voor de ingooien…

En een technische Marokkaan, geen Makrini maar een soort Hadouir

Peppie

Kevin van Veen halen als spits

Dieter

Van Veen roep ik al jaren als een soort Maan met Jamal Gay en Musculus, maar was helaas aan dovemansoren gericht.

Peppie

Holla ben ik voor

Holla halen in den Bosch.

beckenbauer

Gaat lekker te keer daar bij de Africa Cup.
Zal wel het Afrikaanse temperament zijn.
Knokken, zuigen, provoceren etc.
En niks in de juiste volgorde. Zelfs de slimsten kunnen het niet meer volgen?

thebeast4000

harrie, volgens jouw grote vriend zou hij alleen nog maar gekeurd hoeven te worden.

mijn vriend? help me ff!

thebeast4000

ja, je hebt er inderdaad veel die jou een warm hart toedragen…

butcher

?

haha beest vond ‘m wel grappig! Maar wie of wat bedoel je in godsnaam??

Materazzi

Croux zou ik een prima aanwinst vinden. Beetje type Dries Mertens, qua speler (op KKD-niveau dan wel…). Hoop dat ze zijn komst wel weten af te ronden.

@Materazzi ja zou vet zijn. En daarna nog 7 van zulke namen en het wordt nog wat. Had ook graag die Ippel gehad. En ook VanHyfte was vet geweest. Wel een vanhyfte voor de breedte en niet perse voor de basis. We hebben best aardige jongelingen daarom moeten we puur… Read more »

Dieter

Breed is Van Hyfte nooit echt geweest..

Materazzi

Klopt, Ippel had ik ook graag zien komen. Zo’n gifkikker misten we afgelopen seizoen. Hopelijk is Klaasen ook zo’n type. Ervaring is idd wat we nog hard nodig hebben. Enige ‘ervaren’ spelers nu zijn Muyters en Werker, nou dan heb je wat…

beckenbauer

Vond Klaassen tegen EVV goed en dominant spelen. Maar goed, is slechts 1 wedstrijd tegen de amateurs

@Materazzi hoop dat je gelijk hebt, heb Klaasen nog nooit gezien, behalve op de training maar lijkt me ook weer een typische afdanker die nergens anders meer aan de bak kwam. Hoop niet op een 2e Verburgh of een 2e El Makrini. We hebben eindelijk eens kwaliteit op het middenveld… Read more »

Materazzi

Ik heb Klaasen ook nog nooit zien spelen. Had zelfs nog nooit van hem gehoord, totdat ie bij Roda tekende.

Dieter

Meer dan prima aanwinst inderdaad. Een soort Avdijaj light, maar dan zonder de uitspattingen en de schorsingen. Welkom in de kantine trouwens!

Avidjaj light?? Wat is dat nu weer voor onzin?? Ken die Croux niet zo heel erg ,behalve dat die veel op de bank zat, maar ik heb de laatste paar jaar een stokpaardje en dat stokpaardje komt al jaren precies uit. ( als die een beetje goed is dan komt… Read more »

Dieter

Ja kan zijn van je stokpaardje, maar ik heb die Croux wel vaak genoeg zien spelen, en vind dat dus nogmaals de mindere versie van Avdijaj. Light dus.

Peppie

Croux zou top zijn v ons. Dat zijn versterkingen. Daar er 6 van en het ziet er al anders uit.

butcher

En inderdaad jammer dat Ippel afgeketst is.

Is niet makkelijk hoor mod zijn! Je moet vooral zorgen dat uiteindelijk alle criticasters de mond gesnoerd hebt zodat alleen de types overblijven die in het stadion keurig met de armen over elkaar naar de wedstrijd kijken. Kritiek hoort niet bij een voetbalclub, ook niet bij een club als Roda… Read more »

Betty-Boob

Interesse in Croux serieus…..

Zon

Ik vermoed dat Ippel ook wel serieus was. Maar die onderhandelingen liepen, als ik het even chronologisch plaats, ten tijde van Harm als TD. Na ziekmelding lijkt me dat Ippel eieren voor z’n geld heeft gekozen.

Ippel was echt vet geweest. Top speler voor Roda was dat. Een heel erg verbeterde versie van El Makreel. Dan had je tenminste power op het middenveld gehad.

Een mod is een rechter zonder diploma, hij googelt links en rechts wat regeltjes bij elkaar, gooit er zijn eigen sausje over heen en kan daar vervolgens eindeloos over door ouwehoeren….

Dieter

Dit valt onder 1 van die 7 andere definities van ‘filosoof’?

Idd, een vak apart?

Zon

Zolang het maar niet voor 99% rond is, want ervaring leert dat dat nog steeds mis kan gaan.

butcher

Zou daar wel blij mee zijn.

Roda speelt morgen tegen FcWekberg

BarryvanGalen

Wanneer is eigenlijk de volgende oefenwedstrijd?

Peppie

Op wzr kon je ook nooit reageren op iets omdat je dan al een ban had zonder te prikken.

Gelieve te stoppen met de nepaccounts en het persoonlijk aanvallen van mensen (met name de mensen die hier niet actief zijn, die weten dat misschien niet en kunnen dus ook niet reageren).

We willen geen vechtpartij in de kantine 😉

PWHB

goed bezig mod! wellicht kan je ook achterhalen via ip , wie dat zijn?

Dieter

Smash is van jou toch?

PWHB

was van mij……deze zeer zeker niet! Focus jij je maar op andere dingen. Ik ben tenminste wel zo eerlijk om hier onder mijn eigen nick te verschijnen. Vanwaar die aanvallen op mij de hele tijd? ik dacht dat hier iedereen welkom was? johan zou zeggen ; Dieter…………………….een zeer pedant mannetje

dat klopt PWHB , respect dat je onder eigen naam komt. Alleen snap ik het hele prikken van jou nooit. Het gaat nooit ergens over. En het lachwekkendste vind ik dat types als jou altijd denken dat kritiek Roda kan schaden. Hoe wereldvreemd ben je dan wel niet? Zo’n Frenske… Read more »

PWHB

gaan we weer die discussie aan Harrie? Of was het je taalgebruik? die je hier ook al enkele keren hebt moeten aanpassen?

Dieter

Ja is vooralsnog ook je enige fijne bijdrage hier, je nick.. plus dat ene compliment. Maar zelfs jij bent hier welkom PWHB, zelfs jij. Ik zou dan ook zeggen leef je uit met de mods erop te wijzen wat volgens jou allemaal wel of niet kan. Modambities toevallig?

PWHB

Nee hoor, tot nu toe doe je het uitstekend 😉 En laat je persoonlijke rancune tegen mij maar varen. je hebt gelijk, altijd al gehad!

Dieter

Dat siert je dan weer 🙂

BarryvanGalen

daar bloeit nog wat moois tussen jullie tweeën

thebeast4000

ja goeie. butcher heeft wel tijd.

Nee, kan enkel de beheerder. Vanwege privacygevoeligheid wordt dat ook aan niemand bekendgemaakt.

PWHB

Dat hoeft ook niet. Als de beheerder dan maar maatregelen treft