Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
80.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
beckenbauer

Bij de wedstrijdbeelden staan de wederom schitterende wedstrijdfoto’s tegen Eindhoven van de vriend van de kantine en huisfotograaf John Melchers

JelleuutSnits

Bedankt voor het plaatsen van de wedstrijdfoto’s tegen Eindhoven,de lege tribunes doen wel pijn aan de ogen,maar iedereen zat op de hoofdtribune,waaronder bekende van mij voor de prijs van 5,E. dit noopt dan ook voor nog eens in het PLS terug te komen. Ook de foto’s van de Open Dag… Read more »

beckenbauer

En als weekendtoetje kunnen we meegenieten hoe de kebabmuisjes om 20u mogen aantreden bij AZ en al meteen op de eerste wedstrijddag op een degradatieplaats komen te staan.

JelleuutSnits

Beckenbauer,jouw analyse klopt als een zwerende vinger,als Sittard bij AZ van het veld gaat geloof ik niet dat ze zich dit als een leuk uitstapje gaan herinneren. Maar a.s. Vrijdag zijn wij zelf aan de beurt, als Molenaar bij Almere hetzelfde gaat klunzen als hij bij Roda gedaan heeft ,dan… Read more »

Bermuda3H

Voor de duidelijkheid; insinueren is m.i. niet aan de orde. Feit is dat F.S. en zijn raadsman Dhr. Nieuwenhuizen, zelf aangeven dat zij feitelijk niets over G.dl.V. weten m.b.t. zijn financiële on/ mogelijkheden, en al helemaal niet wat hij zou willen/ kunnen spenderen. De 2.0 optie geeft ook te veel… Read more »

butcher

Je vraagt je af wat FS bezielde om in zee te gaan met GdlV. Wat is er verteld, afgesproken. Waren de andere partijen dan zo slecht? Welke politiek is er gespeeld. Vragen,vragen,vragen. Jammer dat er geen partij is die tussen de club en de supporters in zit om duidelijk te… Read more »

JelleuutSnits

Voor vanavond een absolute kijktip voor iedere pure voetballiefhebber op NPO 1 om 23.05. Piet Keizer,de genialiteit van een nukkige linkspoot. De linksbuiten van Ajax,Piet Keizer,liet de voetbalwereld na zijn dood (2017 )achter met onbeantwoorde vragen. Piet Keizer 1943 ( A’dam ) – 2017 ( Aldaar) – Speelde slechts voor… Read more »

viro

GAE is ook over genomen vorig srizoen. Dat heeft de KNVB ook goed gekeurd. Dus waarom zouden ze Garcia dan afwijzen als hij alles op orde heeft ?

beckenbauer

Daar wringt nu net de schoen Viro. Heeft Garcia alles op orde? Na de KNVB screening gaan we het weten of Roda een nieuwe dan wel weer dezelfde oude eigenaar heeft in de persoon van dhr. Schrouff. Wel spannende weken voor ons als fans; start van de competitie vrijdag tegen… Read more »

viro

Als GAE het op orde had waarom zou dat Garcia dan niet lukken ?

beckenbauer

Laat ik voorop stellen dat ik hoop dat het GdlV gaat lukken om door de KNVB-screening te komen, maar gezien het gedoe bij den Bosch met Jordania en het gedoe bij Murcia met GdlV zelf, is het nog steeds geen gelopen race. Mogen toch aannemen dat FS ook nog een… Read more »

Bermuda3H

Ik wil helemaal niet negatief zijn, maar wil alleen maar objectief (zonder roze bril) de overname perikelen volgen, en met jullie hier “bespreken”. Zo nam ik gisteren nog eens het artikel in de Telegraaf door, van R. Kerckhoffs….; Nieuwenhuizen heeft GEEN idee mbt de financiële “achtergrond” van G.dl.V. Deze zou… Read more »

thebeast4000

nou, jij bent niet direct negatief maar jij insinueert wel dingen. als iets op feiten gestoeld zou zijn had je een punt, maar met als als als kom je niet ver. ik heb ook bij jou ernstig het vermoeden dat jij voorstander bent geweest van roda 2.0, terwijl roda met… Read more »

beckenbauer

Haha beast, Bermuda betichten van insinuaties en vervolgens doe je hetzelfde als je zaken benoemt mbt Roda 2.0. Apart! We zullen het allemaal pas weten als of GdlV door de KNVB screening komt, dan wel wanneer Roda 2.0 aan het Roda roer komt te staan. Maar voor we het allemaal… Read more »

thebeast4000

becky , weet jij het verdienmodel van roda 2.0? iets zegt mij van niet.

beckenbauer

Een vraag met een wedervraag pareren is een van je specialties.
Doe je goed btw.
Nee, weet het verdienmodel van Roda 2.0 niet.
Jij blijkbaar wel.
Wil je het met je matties van de kantine delen of wordt het de medische tatuumethode?
Maw interessant doen maar niks weten.

thebeast4000

het verdienmodel van roda 2.0 is jonge spelers die boven het maaiveld uitkomen verkopen. aangezien de eigenaar van de 80 procent van de aandelen in principe dus roda is, vloeit elke cent die daarmee verdiend wordt in de beurs van diezelfde eigenaar. is volkomen terecht natuurlijk. er komt in plaats… Read more »

butcher

Maar , hoe hoger je plek op de ranglijst, hoe meer je kunt vangen voor spelers. Afgelopen jaar heeft Roda ook veel jeugdspelers gebruikt(precies zoals men het wil), maar a.g.v. plek 13 leveren die jongens niks op. Alleen puppies is niet voldoende, ook resultaten zijn belangrijk. Om resultaat te realiseren,… Read more »

thebeast4000

dat is geen noodzaak. denk je echt dat de créme de la créme van jeugdspelers gaat komen? en wat bouw je op als je als club elk jaar je beste spelers gaat verkopen? als club groei je niet. de volgende jonge speler staat immers klaar.

butcher

En dat is juist het probleem, het niet groeien als club. De situatie waarin we nu zitten. De jeugdspelers leveren geen resultaat op het veld waardoor ze niet stijgen in waarde. Je kunt ze hierdoor niet voor een ‘goede’ prijs verkopen waardoor je geen winst kun maken, als club,met transfers.

thebeast4000

je groeit met vega meer dan roda 2.0. dat komt door het verdienmodel. voor vega moeten er betere spelers komen om de club zo hoog mogelijk te krijgen, voor roda 2.0 is dat geen vereiste, die verdienen ook geld als een speler wordt verkocht in de kkd. de jeugd wat… Read more »

Sjevemet

Lekker man! van der Gijp zou een geweldige kantine gast zijn! Check zijn hoogtepunten maar eens.

https://youtu.be/YLEYkFvGIg0

viro

Gijp is leuk als die kan uitdelen. Maar moet hij incasseren is het een klein kind.

Sjevemet

Klopt, maar Schele Hank pakt hem wel ff aan!

beckenbauer
Sjevemet
darkrazer64

Moderators.
Kan dat negatieve geschrijf van oa Bermuda3H en Winkbuul ook niet weggefilterd worden nu jullie dat toch al doen.Ze hebben hun eigen forum daarvoor tenslotte.Zou zonde zijn om deze kantine te besmeuren met antipathie berichten..

mod1

Er wordt niks weggefilterd Darkrazer. Wel worden prikkers gecheckt door een automatisch filter. Dit filter haalt “verdachte” prikkers eruit, die vervolgens door de beheerder asap beoordeeld worden. En dat duurt de ene keer iets langer dan we zelf voor ogen hebben. Maar beter iets langer wachten en een eerlijke beoordeling… Read more »

Winkbuul.

Darkrazer64 Zo te lezen heb jij iets wat moeite om het verschil te zien tussen realistisch schrijven en negatief schrijven. Mij zul je zelden of nooit betrappen op het beledigen van bestuurders of spelers, dat is in mijn ogen negatief. Fluiten of spelers uitschelden vind ik zelfs a-sociaal. Ik geef… Read more »

Sjevemet

Nog een paar dagen en dan start het nieuwe seizoen. Ik hoop dat we snel een goed ingespeeld team krijgen. Kwa nieuwe spelers zijn er twee spelers waar ik naar benieuwd en veel van verwacht, Croux en Alberg. Wat zijn jullie verwachtingen dit seizoen? Ik hoop op de eerste twee… Read more »

Bacchus

Rechtstreekse promotie lijkt me uitgesloten maar een periodetitel moet toch haalbaar zijn.
Zeker nadat het team ingespeeld is.
Heb wel vertrouwen in onze nieuwe trainer.
En een spits afkomstig van Chelsea stemt mij ook positief.
Sowieso meer perspectief dan vorig seizoen.
Forza Roda

Sjevemet

Nou sluit niks uit in de keukenkastjes competitie. Maar het is inderdaad niet realistisch om te denken dat we bij de eerste twee zullen eindigen. Maar hoop doet leven zullen we maar zeggen Willen we play-offs halen moeten we of een van de vier periodetitels winnen of bij de eerste… Read more »

butcher

Chelsea komt elk jaar een dozijn spelers, dus dat iemand van Chelsea komt geeft niks aan. Bambi kwam ook van United en we weten hoe dat afgelopen is.

butcher

In elke linie zou er feitelijk een eredivisiespeler moeten staan om kans te maken op promotie, dat heb je volgens mij nu niet. Hoe dan ook, het is koffiedik kijken m.b.t. tot wat dit team in staat is. Je zult eerst nog de tactiek moeten laten inslijpen, Spelers moeten weten… Read more »

beckenbauer

Ingezonden brief in de Limburger nav de open brief aan Garcia de la Vega van Ron Meyer (prominent SP’er en Roda fan): Roda JC Young koempels, column Ron Meyer (1/8) “Ron Meyer haalt in zijn column aan dat ‘ome Frits’ 19 miljoen in Roda JC pompte maar vergat om betrouwbare… Read more »

butcher

Tellen 3 regeltjes tegenwoordig ook al als een brief?

beckenbauer

Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat ingezonden brieven uitgebreid ingekort worden. Maar idd, briefje ipv brief had beter de lading gedekt.

Apropos, hierbij de open brief waar naar gerefereerd wordt:

https://m.limburger.nl/cnt/dmf20190731_00116679/ik-ben-geen-fan-van-miljonairs-die-onze-voetbalclubs-kopen-alsof-het-panini-plaatjes-zijn

beckenbauer

Enne Jelle, genoten van Studio Sport?
Is die PSV’er met de dikke voeten een provinciegenoot van je DummeFries?
Is geen reclame voor de Friezen.

JelleuutSnits

Ja,ik heb wel genoten,ik wist gelukkig geen een uitslag,ik heb mij op tijd pleiten gemaakt,anders zijn er
vaak van die bijdehante (wie de schoen past etc.). Leuk dat VVV nu bovenaan staat,voor zolang dat duurt !

Bermuda3H

Heeft er nog iemand ” iets” vernomen mbt het forensisch accountant onderzoek door Price Waterhouse. Die operen wereldwijd, dus een “normaal” accountants rapport moet toch niet zo moeilijk zijn. Dat had F.S. toch zeker al kunnen verlangen, voordat hij met G.dl.V. in zee ging. Hoe langer het duurt hoe meer… Read more »

beckenbauer

De heren GdlV en van Nieuwenhuizen zullen als ervaren en doorgewinterde zakenmensen heus wel weten wanneer ze wel en niet de publiciteit moeten zoeken.

Winkbuul.

Die Mexicaan zal never nooit de eigenaar van Roda worden.
Wederom een blunder van formaat van Frits en zijn mattie Huub.

thebeast4000

vertel…..

viro

Dan leg eens uit waarom niet ?

Winkbuul.

Het is zoals het er staat en verder ga ik daar niet op in. Het platform heeft zich ooit tot taak gesteld om de fans te informeren en bij 90% van de fans is hun info leidend. Anders denkende worden weggehoond en voor rotte vis uitgemaakt en daar heb ik… Read more »

butcher

Welke informatie van/door het platform? Zo transparant en communicatiefvaardig zijn ze ook niet.

beckenbauer

Het is geen wetmatigheid dat rotte vis op voorhand niet goed is. Zie het voorbeeld van de Zweedse Surströmming. Rottende haring in een blik die giga stinkt. Maar als je de stank doorstaan hebt, blijkt de smaak best mee te vallen. Maar dat weet je pas NA geproeft te hebben.… Read more »

Balletjes opgooien en vervolgens niks zeggen is iets waar men hier doorgaans een hekel aan heeft. Roda hangt in elkaar van diverse groeperingen die mekaar het licht in de ogen niet gunnen , of het nu roda 2,0 , het platform of andere splinters zijn. Op de een of andere… Read more »

beckenbauer

Alweer een prikker die hout snijdt.
Wichtig willen overkomen en vervolgens overgaan in de zwijgmodus en de makke schapen, zich te pas en te onpas Koempels noemend, slikt alles voor zoete koek.
Elke keer opnieuw.
En iedere kritisch geluid wordt weggehoond en/of ontkent.

Winkbuul.

Ik geef enkel mijn mening als supporter Kah3 en ga niemand aan de neus hangen van wie ik het heb gehoord waardoor ik dit beeld vorm. Roda2.0 wilde graag maar zijn zijn door gemeen spel aan de kant gezet door de zittende kliek. Roda2.0 bestaat uit maar drie personen die… Read more »

Je zult maar supporter zijn van deze club en iedere keer weer gedwongen zijn om alle geruchtjes en balletjes aan elkaar te knopen en daar soep van koken. Het stiekeme gelul achter de schermen en de de grote groep onwetend in de kou laten staan is verheven tot clubcultuur. En… Read more »

beckenbauer

Ben je een Desperado en Corona marathon begonnen en het bier vergeten waardoor alleen de limoen en citroen overblijft?
Alles is toch niet zo zuur en erg?
In de kantine is plaats voor iedere mening en dat zou jij toch als beste moeten weten Kah.

thebeast4000

dan moet je ook eerlijk zijn winkbuul en zeggen dat roda 2.0 roda niks had opgeleverd.

viro

Dat kun je niet beweren. Feit is dat we dat nooit zullen weten.

beckenbauer

Dumfries nog last van dikke voeten nav de wedstrijd tegen Basel.
1-0 voor de KKD Kampioen. En een vol stadion.

butcher

Psv is dan ook echt slecht. Ik zie Bommeltje de kerst niet halen.

JelleuutSnits

Wat maak je me nou Beckenbauer,ik wilde fris en fruitig wachten op Studio Sport om 22.30 uur zonder de uitlsagen te weten,gun je me nog wat spanning vanavond ?
Ben nu op de ZDF naar BVB-Bayern aan het kijken,het is nu rust, stand ? Nee zo flauw ben ik niet.

beckenbauer

Je hebt gelijk Jelle. Dacht dat iedereen Fox aan het kijken was.
Zal geen verdere info over de wedstrijden die nog bezig zijn prikken.
Mea Culpa

JelleuutSnits

Dit is een fair antwoord Beckenbauer,maar ik maak me nu weg ,voordat er andere
grapjassen mij wijzer gaan maken.

beckenbauer

Na 23.15 kun je weer zonder problemen inloggen en vrolijk meeprikken.
JeKaMi

mod1

Kah3 Je kunt veel beweren, maar je kunt niet zeggen dat niet iedereen op dezelfde manier behandeld wordt. Bij iedere prikker die door filter wordt tegengehouden, geldt dat deze door de beheerder wordt beoordeeld en alsnog geplaatst danwel verwijderd wordt. Systeem werkt nog niet 100%. En helaas is de goede… Read more »

Naar aanleiding van opmerking van Winkbuul concludeert Zon dat ik ten onrechte verwijten heb geuit, evenals Beckenbaur die vindt dat lezen een kunst is. Dat de post een uur lang weg is geweest …………ach ja De een geloof je meer dan de ander maar voor de rest zijn we allemaal… Read more »

Zon

Ik wist niet dat de prikker weggefilterd was en weer teruggezet. Ik vermoedde wel dat die weggefilterd was. Maar dat jij meteen mij verwijt met je conclusie dat ik in Winkbuuls kont kruip is nog steeds onterecht. Maar goed, geloof wat je geloven wilt. Als je bijvoorbeeld de moeite neemt… Read more »

beckenbauer

Je hebt je punt uitgebreid én zonder ingrijpen kunnen maken @Kah3
Lees persoonlijk liever je humoristische prikkers dan deze ongein.
Maar realiseer me dat velen hetzelfde denken bij het lezen van mijn prikkers.
Zijn we toch nog een beetje gelijk wa?

Wel tof dat je nog af en toe meeprikt?

butcher

Ondertussen Ajax het 1e puntverlies en Peerke Schuurs al een eigen doelpunt.

beckenbauer

Gelijkspel lekker voor mijn toto?

NU, na 1 uur staat hij er weer. Zo kan ik er nog een! Een uur lang is hij weg geweest!! Beheerder Sorry, was in slaap gevallen, 60+ dan krijg je dat. Jelle is fitter. De post werd automatisch tegengehouden omwille van het gebruik van het woord kut. Uiteraard is… Read more »

Zon

?? dat had ik nog niet eens gezien. En maar verwijten.

Ook nog liegen, Tsjonge zeg…

Winkbuul.

Kah3, jouw ongezouten mening staat er gewoon. Klik ff onder mijn prikker, daar staat jouw mening. Kah3 Als kritische Facebook-RSS-er op het eerste fluitsignaal van “schwiegermam” het stinkende Gaiapark op te zoeken i.p.v. de seizoenouverture van je 3e liefde geeft aan hoe ver onze club gezonken is….AK zit vast omdat… Read more »

beckenbauer

Klagen is een andere tak van sport dan lezen. Blijkt nu nog maar eens overduidelijk.

een filter, ambtenaren gelul!!

Iedere onbenul uit Sneek kan alles posten maar gekke Kah3 blokkeren ze, ga kakken man!