Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
80.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bacchus

Roda JC heeft aanvaller Jordy Croux definitief vastgelegd. Croux is al medisch gekeurd en traint maandagmiddag voor het eerst mee met de selectie van Jean-Paul de Jong. Aan de transfer van de behendige buitenspeler gingen intensieve onderhandelingen vooraf. Vooral over de stevige salariseisen moest enige tijd worden onderhandeld. MVV Croux… Read more »

Lodi Clearwater

Knuffelbeer Henk. Omg, dan moeten die andere twee wel heel erg bagger zijn.

Ik zeg niet dat het een wereld voetballer is maar met zn 27 jaar kan hij alleen al op ervaring veel beter zijn dan een 22jarige (die ongetwijfeld net zo goed zijn). Ik snap de aversie niet want Henkie Dijkhuizen was vorig jaar in mijn ogen 1 van de betere.… Read more »

thebeast4000

die kwam van stevens beste har…… hahahahahahaha

Och och ik zeg iets over Caanen haha als een bij gestoken is die haha man man man jij verraad je zelf zo erg he.

Is Stevens hier ooit TD geweest??

thebeast4000

jij mag over caanen zeggen wat je wilt, als je het fout hebt, wat je wel vaker gebeurt, dan zeg ik daar wat van. götz is gekomen in het seizoen na caanen, weet je wel, toen huub even wou laten zien hoe je een club moet besturen en vervolgens weer… Read more »

Beest mij ging het helemaal niet om Caanen maar om Gòtz, man wat was die slecht, ik zie ´m nog in de arena van alle kanten voorbij worden gelopen, Maar was ook ene van “hij komt toch van een grote club dus hij moet wel wat kunnen” je weet wel… Read more »

thebeast4000

dan moet je caanen en götz niet in 1 zin noemen. götz was inderdaad niet veel, maar ere wie ere toekomt, hij kwam via stevens. als jij s’morgens niet kunt kakken ligt het ook aan caanen. jij begint over de man, niet ik.

hahaha die Caanen heeft toch wat bij je wakker gemaakt he? Ik heb je al vaker gezegd beest jij hebt een natuurlijke mancrush voor machtige Rodamannen. En dan ook nog altijd de verkeerde. En hoe je nu weer geil wordt van die Mexicaan bevreesd mij heel erg want jij hebt… Read more »

thebeast4000

weet je harrie, zoveel verkeerds heeft die man niet gedaan. ja, hij heeft in de winterstop 8 spelers gehaald. maar die 8 spelers werden gehaald omdat er voor het seizoen geen geld was en toen frits de club overnam geld beschikbaar stelde. mede daardoor heb je je toen rechtstreeks veilig… Read more »

dankzij Caanen hebben we ons veilig gespeeld??? Ja dat is jouw stokpaardje lees je al jaren. Hij haalde geloof ik 45spelers in 2jaar en geen ene verkocht, en allemaal en echt allemaal miskopen. En in de bewuste winter waar jij het over had haalde hij 9 spelers. Raykov, Savic ,Kerklaar,… Read more »

thebeast4000

toe maar, 45 spelers nog wel. misschien dat je ff erbij gaat zetten hoeveel contracten er af liepen na zijn eerste seizoen? of komt dat niet zo goed uit? en nee, tc haalde in zijn eerste seizoen een stuk of 8 spelers in de winterstop. ken je feiten. dat was… Read more »

Als je het over feiten hebt dan zeg dan ook de echte feiten. Niet een stuk of 8, nee 9 stuks en de daawerkelijke namen van deze miskopen heb ik er ook nog bijgezet. 2 van dit brandhout zijn we net pas een paar weken vanaf.

thebeast4000

harrie, de eerste keer die 8 of 9 spelers was het seizoen na de promotie. toen heeft collard nog de selectie samengesteld. caanen kwam pas toen het seizoen begonnen was. in de winterstop van dat seizoen heeft frits de club overgenomen en stelde wat geld beschikbaar. dat waren allemaal huurspelers.… Read more »

Z24

Gvd Harrie, ik ben het eens helemaal met je eens!
Huub en Benji Van Leer hebben RJC dat seizoen erin gehouden, ondanks Caanen. Die was op snoepreisje….

viro

Ton C dacht dat er een nieuwe club intresse in hem had. Bleek het de Fiod te zijn. Die nsb er is zo media geil dat ik vermoed dat hij zelf de anonieme tipgever naar de fiod was.

Lodi Clearwater

Götz, hoe die ooit bij hsv terecht is gekomen? Harrie, Mitchel heeft geen goed jaar gehad, maar die had ik er 100x liever bij gehad als Dijkhuizen. Henkie volgens Viro met de juiste trainer, had nu bij een eredivisie club gespeeld. Haha, ja vast.

ja Lodi, ik heb viro ook vaak genoeg andere dingen over Dijkhuizen zien schrijven. Trouwens ik zeg niet een Henkie perse voor de basis maar met zn leeftijd moet je die gewoon erbij houden in de selectie. Is geen slechte voetballer en voor het evenwicht in de selectie is het… Read more »

viro

Dijkhuizen heeft ook goede periodes gekent. Maar helaas ook slechte. En die slechte periode duurde eigenlijk gewoon te lang. Al is hrt voor een back natuurlijk moeilijk om je echt te onderscheiden als er een bami bal voor je staat.

beckenbauer

Wie is die bamibal vraag ik me dan af Viro

PS je blijft het prima volhouden qua humorgehalte in je prikkers?

viro

Als ik die naam noem heb je nooit meer trek in een bami bal. Hij was echt beestachtig slecht.

Man man man presenteer die spelers gewoon, het zal ongetwijfeld toch brandhout zijn. Op deze manier wordt het alleen maar erger hey! Welke eikel bedenkt zoiets! Moet je dalijk mee maken met welk sjrot ze aankomen! Zal wel net als die Klaasen een afdanker van De Graafschap zijn ofzo, of… Read more »

thebeast4000

harrie, het zijn niet alleen mensen van 65 die de club volgen. zijn ook mensen die dit leuk vinden, of ben jij de maatstaf hoe dingen gedaan moeten worden? het is ook niet mijn ding , daar niet van, maar ga je er dood van of zo? croux moest nog… Read more »

Ja beest ik wordt kotze slecht van.
Ben alleen achteraf blij als Henkie Dijkhuizen erbij zit anders niet. Zo’n sjrot als een Durwael of Alonso ,pff rot op hey.

thebeast4000

dan wordt maar nog niet te blij want die zou er niet bij zitten. wat natuurlijk ook geen ramp zou zijn.

Couto

Ik vrees voor Henkie, de sjrot krijgt de voorkeur boven hem …

thebeast4000

we moeten nu ook niet gaan doen alsof henk de verlosser is. elk seizoen weer hoor je dat god weet welke clubs interesse in hem hebben, maar er komt wel geen een. zelfs als hij transfervrij is komt er niemand. zal toch ergens aan liggen denk ik.

Couto

Nee denk ook dat het meer is omdat Henk een soort van echte koempel is geworden. Hij is de buurman van een vriend van me en zou dolgraag bij Roda blijven en in Landgraaf blijven wonen. Het is geen geweldenaar, maar dat zal die Durwael ook niet zijn.

thebeast4000

zou het onder jp bij eindhoven niet slecht hebben gedaan. ik heb ook niks tegen henkie, maar ook hij maakt deel uit van de vedediging die er vorig seizoen 59 tegen kreeg. dan doe je wat verkeerd. hoop dat er ook een vervanger voor werker gaat komen, had hoge verwachtingen… Read more »

Couto

Durwael zal inderdaad keus van JP zijn en die zal het wel weten. Werker vind ik niveau Groene Ster, dus er zal een rechter cv bij moeten.

thebeast4000

mijn vertrouwen in jp is zeer hoog.

Couto

Heb al eerder gezegd dat JP weleens onze beste aankoop van de laatste jaren zou kunnen worden …

beckenbauer

@Couto
Heb jij info via je vriend dat Henkie zeker weggaat?

Couto

Ja die zou hem dat al vrijdag hebben gezegd dat de keus niet op hem was gevallen. Omdat hij inmiddels ook niet meer meetraint, zal het inderdaad exit zijn voor hem.

beckenbauer

Echt jammer. Het is zoals je terecht al aangaf,
Henkie is inmiddels een echte Koempel geworden.
“Inge va ós”

Couto

Ja precies, ze waren hier gesetteld. Zijn vrouw en kids zitten al paar jaar in een carnavalsvereniging (en daarmee bedoel ik niet Roda). Die had echt graag willen blijven. Verbaas je daarom niet als die misschien wel bij MVV opduikt …..

beckenbauer

Of zou het shirt van de oude én nieuwe nr. 11 zijn?
Even vergeten wie vorig jaar met dat nummer speelde.
Help Beckie ff.

Sjevemet

Krijgen we een nieuwe keeper? ? Zou betekenen dat Novakovic 3e keeper word. Zou ik wel jammer vinden of Muyters zou al moeten vertrekken.

Couto

Nee geen nieuwe keeper voorzover ik weet

beckenbauer

Het schijnt dat er nog een nummer achter de eerste 1 komt.
De nieuwe Dreh- und Angelpunkt met nr. 10 op het middenveld hoop ik.
Zal ook eens tijd worden ipv de huidige nr. 10

Couto

zal de 11 van Croux zijn

LeivanKaalhei

De column van deze week, ook weer terug te vinden onder het topic columns. Held Waar zijn ze gebleven, de kopspecialisten? Het lijkt er steeds meer op dat het een uitstervend ras is, de kopsterke spits. De tijden dat een mooie voorzet vanaf de flanken werd afgerond met een doeltreffende… Read more »

Peppie

Reken maar op niks. Valt het ook niet weer tegen. Croux is een goeie mits in goede doen. De rest zal wel weer B garnituur zijn.

Winkbuul.

Krijgen we vandaag weer zo’n onozel raadseltje voorgeschoteld of slaan ze nu eindelijk eens spijkers met koppen?

Wat ze bij Roda hoofd communicatie maken , maken ze ergens anders prins carnaval dus…..

beckenbauer

Bij Lonny en Pierre in de fanshop zijn vanaf vandaag ook kleurplaten af te halen van de selectie met alle 14 spelers.
Speciaal voor 50-plussers die de spanning van het wachten op nieuwe spelers teveel wordt.

mod1

Samen met een Vriend van de RodaJCKantine , restaurant Canadian Corner in Brunssum, hebben we een actie bedacht om de berichtenstroom te stimuleren. Hoe werkt de actie? Iedere kantinebezoeker die t/m woensdag 24 juli tot 12.00 u ‘s middags minimaal 5 prikkers heeft geplaatst op ons prikbord, loot automatisch mee… Read more »

Sjevemet

Goedemorgen mannen, gaat er nog iemand op de uitkijk staan bij de Hornbach?

JelleuutSnits

Wel jaa daar is ie dan Huup Steeves, hij geeft een klap op het buufet en skreeuwt “Voele klootzak doot mich eine 1/2 lieter beier en gaef die angere auch get te zoepe van mich ” en smijt geliek 2 briefkes van 100 ouwe Duitse Marken op de tap. Er… Read more »

DerKloon

Wat is in de Antoniusstrasse dan te beleven?

Een pretpark voor bejaarden….

beckenbauer

Het mekka voor gyrosliefhebbers

Welke debiel zou er eigenlijk verantwoordelijk zijn voor dat filmpje ??
Wat hadden ze laatst nog eens, toen hadden ze ook zo’n bleud filmpje of foto??

Vergeet niet, we hebben ook 8 jarige fans.

Baas

Mooie actie van de mod, ludiek ook .

Typisch Roda weer , een vaag filmpje over spelers online zetten en er dan niks meer mee doen . Dat kan toch anders.

Moet ik eerst reserveren of kan ik die Pizza zo gaan halen.

Bij mijn laatste bezoek was die tent in handen van een moeder en dochter.

mod1

De 5 prijswinnaars krijgen te horen per email hoe je kunt reserveren

PWHB

Bij mijn laatste bezoek ook. En de huisdieren liepen er lekker vrolijk over de tafels heen. Maar heel vroeger was daar de pizza taco legendarisch!

Winkbuul.

Maar wat ik me eigenlijk graag weten wil.
Hoe ervaart barkeeper “schele Hank” zijn nieuwe baan in de Roda JC kantine? Die heeft toch wat de verduren met al dat gebreuzel.

beckenbauer

Hank hebben we weggeplukt bij de A.A., maar daar zag je hem gewoon met de dag verder afglijden zonder de dagelijks benodigde Booz. Maar bij ons in de kantine voelt hij zich weer als een vis in het water, een Simakala op de lijst van topscorers zo gezegd. Nu hij… Read more »

Zou gratis een half uur op vrijdagmiddag naar de Antoniusstrasse niks zijn voor een leuke actie om de naamsbekendheid te waarborgen?

Winkbuul.

Dat kost daar nog minder dan een pizza…..(heb ik van horen zeggen)

Zou dat niks voor die FCTRADE zijn ? Wordt die misschien wat helderder van! Dat is me toch wanabee opportunistje.

beckenbauer

Toevallig heb ik hetzelfde gehoord van een vriend van een vriend.

Beest is bang dat hij gaat winnen daarom zien we hem niet……of zou die zn aardbeien oogst binnen het halen zijn?

Zon

Vandaag alweer 4 jaar geleden dat Dick “die kogels kop ik gewoon terug” Nanninga overleed.
Tijd vliegt. Mooie herinneringen blijven.

Bacchus

Weet jij hoe de uitspraak die kogels kop ik terug ontstaan is?

Zon

Ik zat net te googlen, en kwam dit tegen. https://www.indehekken.net/die-kogels-kop-ik-gewoon-terug/
WK Argentinië 1978 dus.

Bacchus

Nu begrijp ik de uitspraak ineens een stuk beter, bedankt voor je uitleg.

Betty-Boob

Super actie van de Canadian Corner. Bij 5 prikkers loot je mee voor een pizza.

beckenbauer

Hoeveel prikkers moet je nog??

Betty-Boob

Nog 3 Bekkie….pizza zijn overigens heerlijk ?

beckenbauer

Vertel mij wat. Waarom denk je dat mijn gereedschap droog hangt?