Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
80.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Winkbuul.

Wat maken ze het weer spannend bij d’r Kloeb met het presenteren van de vier nieuwe spelers. Doe normaal en pas de presentatie aan aan je niveau waarop je speelt.
Een betere communicatie richting de fans van hoe de vlag er momenteel bij hangt lijkt mij vele malen zinvoller.

Rjc90

Ja precies idd. Nu ben je iedereen lekker aan hrt maken en dan zijn 3 vd 4 dalijk versterkingen waar je geen klote aan hebt. Waarna iedereen teleurgesteld is, en logisch ook. Schiet je jezelf alleen maar mee in de voet met dit soort overdreven filmpjes

Winkbuul.

En waarschijnlijk is één speler gewoon Klaassens.
En als ze Dijkhuizen presenteren dan zou het al helemaal lachwekkend zijn.

beckenbauer

De vlag hangt al weken halfstok in het PLS..
Is een boodschap die in Mexico hetzelfde betekent als in Kerkrade.

Winkbuul.

@beckenbauer,
Als het kantoorpersoneel uit eigen zak het water bij de AH moet gaan halen omdat de trainer anders uitdroogd dan mag de vlag best op half stok. De clubkas is op een paar stuivers na zo goed als leeg.

Van t schip vind ik ook geen kanjer maar het aanstellen van slechte trainers gebeurt vaker, niet alleen in Kerkrade. In nijmegen, zwolle, Breda en Heerenveen ging het zelfs met een dikkere beurs ook mis. Ik durf ook te stellen dat Jaap Stam het niet gaat redden.

viro

Met Jaap Stam ga je gelijk krijgen. Jean paul de Jong vind ik een prima keus, mischien wel de beste keus op dit moment. van t Schip is gewoon een wind ei.

De Jong is prima zeker voor roda, croux er bij en nog wat van deze kwaliteit dan is linker rijtje haalbaar. Dijkhuizen wegdoen zou ik niet begrijpen.

Rjc90

De trainer is gewoon zo goed als z’n materiaal. Altijd dat ophemelen of neersabelen van de trainers. Met dat klote materiaal wat we nu hebben gaat de Jong diep in het rechterrijtje eindigen, net als elke andere trainer. Komen er nog 5 goede versterkingen dan kunnen ze de play offs… Read more »

viro

Een goede trainer haalt het maximale uit een spelers groep en zorgt dat spelers beter worden. Ongeacht het nivo wat ze hebben. Dijkhuizen zou als wij fatsoenlijke trainers hadden gehad nu bij een Eredivisie club zitten.

Rjc90

Ja Viro, maar wat is het maximale met deze groep? Ja dan wordt de Jong er misschien 13e mee en was van t Schip misschien 14e geworden. Want daar hebben we het dan over. De kwaliteit van de selectie is verreweg het allerbelangrijkste. Of denk jij dat Simakala ineens goals… Read more »

viro

Dan moet je maar effe naar A . Madrid bellen. Die betalen 12 miljoen euro per jaar aan hun trainer. Kunnen ze beter Molenaar halen die is een stuk goedkoper. Want aan hun trainer ligt het niet. Die hebben gewoon een goede selectie.

Dieter

Weet niet of je post sarcastisch bedoeld is maar zo is het voor een groot deel echt. Hoeveel procent verschil zou een trainer op dat niveau nou nog kunnen maken? Als het 5 of 10 procent is is het veel. Al is Atletico Madrid nou dan net een voorbeeld waar… Read more »

PWHB

nondeprie, moet niet gekker worden……ik ben het met je eens. Wel met een kleine toevoeging, dat een goede trainer mss niet heel veel invloed kan hebben, maar een slechte trainer des temeer. Die kunnen een redelijk goed elftal naar de galemiezen werken met hun eigenwijsheid. ( en nu pas zie… Read more »

Dieter

Haha dat wordt nog wat met ons PWHB. Laten we het anders eens vaker over voetbal hebben ipv altijd die randzaken, misschien helpt dat 🙂

Een goede trainer is ene die de poppetjes op de goede plek zet en een goede psycholoog is. Dat gelul van maakt spelers beter bestaat gewoon (bijna) niet. Dat zeggen ook haast alle oud profs. Een trainer die spelers beter maakt die zitten bij de jeugd. Als spelers een jaar… Read more »

Dieter

En je hebt goed gesproken. Je hebt ook mensen die hun verhaal steeds zo afsluiten waarvan je denkt had nou maar niet gesproken. Hadden ik en andere lezers hun tijd niet hoeven te verdoen.

Simakala wel of niet opstellen heeft echt wel impact, en die opstelling maakt de trainer.
De matjes van Tomasson waren ook resultaat verhogend…

Dieter

Dan laten we het zo stellen: een slechte trainer kan invloed hebben op de prestaties, maar zodra je een trainer van een bepaald niveau voor de groep hebt staan die een klein beetje mensenkennis heeft en de juiste poppetjes kan opstellen dan maakt het niet veel meer uit.

viro

Dus eigenlijk bestaan goede trainers niet maar wel slechte trainers

Goeie trainers zijn verkapte TD’s ze weten precies wie ze voor bepaalde posities moten halen,. Mourinho, van Gaal en onze vriend van city Guardiola beginnen eerst met miljoenen uit te geven.

Dieter

Klopt ja Viro, zo zie ik het een beetje. Zogenaamde ‘goede trainers’ worden over het algemeen schromelijk onderschat. Kan je wel een lijstje trainers opnoemen waarbij ik sterk het idee heb dat de beschikbare miljoenen voor de successen gezorgd hebben ipv hun trainerskwaliteiten.

Lodi Clearwater

@viro Los ervan wat ik van Dijkhuizen vind, die mening ga ik maar voor mezelf houden, want anders word ik gegarandeerd gemangeld hier. Je uitspraak dat Henkie met een fatsoenlijke trainer bij een eredivisieclub had gezeten slaat nergens op. Als Henk Dijkhuizen die kwaliteiten had, was die nu wel ergens… Read more »

beckenbauer

Doordat Henkies collega’s zo slecht zijn, lijkr het net of Henkie zo goed is.

Dieter

Nu ben ik sowieso niet gauw positief over trainers, maar Stam en Van ‘t Schip lijken me idd allebei ruk. Met name over Stam heb ik louter slechte verhalen gehoord en gelezen. In Nouri bv zag die het totaal niet zitten toen die trainer van Jong was daar, en dat… Read more »

beckenbauer

Nondejuu.
Je prikkers worden steeds langer Dieter.?
Prik workshop gevolgd?

Hij is niet gewend dat ze staan blijven….

Dieter

Hahah jaja mn eerste ‘Read more’-prikker. Maar inderdaad, nu ze blijven staan moet ik daar ook gretig gebruik van maken he. Plus ik wil natuurlijk naar de Canadian Corner!
Nog ene geloof ik… wie houdt de stand bij eigenlijk? 🙂

DerKloon

Goed initiatief deze website! Ziet er mooi uit, denk dat ik hier nog vaker te zien ben

beckenbauer

Welkom in onze Kantine derKloon.
Veel plezier toegewenst en we hopen veel prikkers van je te mogen lezen.

Sjevemet
Peppie

Ik heb die alonso nog niet gezien. Maar ik hoorde v mensen dat het niet veel was. Dat Roda hem dan vastlegt zou dan weer precies passen. Iemand hem aan het werk gezien?

Sjevemet

Dan hadden ze net zo goed Harm kunnen houden. Trok ook zo’n zooi aan.

Sjevemet

Zo ff 3 ton aan grindzakken in de tuin geknald. Nu heb ik wel een kuipje verdient.

Gaan er nog mannen naar de dfb match van onze vrienden uit Aachen?

beckenbauer

Ga je privé saunaatje in de tuin maken?

Sjevemet

Ofcourse en voor de privépartys moet de ondergrond natuurlijk stevig zijn. ?

beckenbauer

Voor wat het waard is,
Rodafans forlife heeft het bericht over Henkie Dijkhuizen verwijderd op hun facebook pagina.
Dat kan 2 dingen betekenen:
-hij traint niet meer mee en vertrekt direct óf
-hij blijft gewoon met een nieuw contract.

We gaan het zien.

Rodafans for life?? Wie de fuck zijn dan? Toch niet die wijven die altijd tijdens de training in midden noord op de telefoon zitten te leuteren?

beckenbauer

De dames die jij bedoelt zijn van Koempels vuur Roda JC.
Doen veel voor de Roda PR onder de fans

viro

Is een van de spelers in de video. Henk blijft gewoon. Althans dat wordt gezegd.

Lodi Clearwater

Harm gaf aan dat hij zich niet kon vinden in de plannen van GdlV. Haha, dat vind ik positief, heel erg positief. Is de screening erdoor, dan verwacht ik nog het een en ander. Dat kan niet anders.

Zon

Ben benieuwd hoe lang het nog duurt. Maar goed, wachten zijn we gewend. AK duurt nu ook al 3 jaar ofzo.

Rjc90

Hmm Lodi, ik weet het niet. Moet het allemaal nog zien met die DLV

Lodi Clearwater

Natuurlijk is het afwachten met de Mexicaan. Als dit het is wordt het huilen met de pet op. JP weet dit ook wel. Er moet wat bij, in elke linie.

viro

Als je van t Schip als trainer wilt spreek dat niet echt van voetbal kennis denk ik.

hahaha zal me ook niet verbazen als die zogenaamde aankopen van dat filmpje gewoon die testers zijn. Doen ze wat stoer over aankopen zijn het verdomme die testspelers oftewel de afdankertjes van de laatste weken. Heb er geen ene gezien die wat toevoegde. De ene nog matiger dan de andere.

Materazzi

Ja verwacht ik ook, dat Durwael en Alonso erbij zitten. Pure selectieopvulling. Maar als Croux er dan ook bij zit, ben ik toch tevreden.

Ja maar met 1 croux begin je eigenlijk net niks.

Materazzi

Eens, dat is een begin. Er moeten nog zeker 3 van zijn kaliber bij, in iedere linie ook nog.

Z24

Beter 1 Croux in de hand, dan geen hand!
#urbanuswijsheid

beckenbauer

Bericht op facebook van Rodafansforlife Onze topper Henk(ie) Dijkhuizen heeft zijn tijd bij ons gehad. Hem zien we niet meer terug in het nieuwe selectie voor komende seizoen. Onze Henk traint nog tot morgen mee dan is hij voorgoed weg. Via deze weg willen wij onze Henk(ie) enorm bedanken voor… Read more »

Materazzi

Erg jammer, vind ik. De trainer heeft dus een voorkeur voor Timothy Durwael, die hij uit zijn Eindhoven periode kent, maar die inmiddels in de 4e klasse in België actief was.

ja echt klote ja! Een Henkie zou ik altijd houden is gvd de enige met ervaring. Onbegrijpelijk weer.

Rjc90

Idd kut van Henk. Met dit klotemateriaal moet je iemand met ervaring gewoon altijd erbij houden. Gewoon een degelijke back, echt prima voor het niveau van Roda. En daarnaast ook nog een beetje een cultheld geworden Henkie

Z24

Jammer dat Henkie weg gaat, vond ik nog 1 vd weinigen die een acceptabel niveau haalde afgelopen seizoen. Ook een stukje ervaring. Verdient een waardig afscheid!!

beckenbauer

Wie gaat vanmiddag de Tour-etappe winnen?
Kruiswijk na vandaag in het Geel?
Wat vinden de “kenners”?

Rjc90

Alaphilippe blijft in het geel.
Voor etappezege gok ik op Bernal

viro

Thomas en die pakt ook het geel.

Rjc90

Hmmm interessante voorspelling Viro. Geloof ik eerlijk gezegd niet in. Etappe zou kunnen maar vandaag geel pakken zie ik niet gebeuren

viro

Movistar maakt het iiig wel leuk om te kijken.

beckenbauer

Bij Bernal weet je het nooit.
Vraag bij hem is altijd:

“que si, que no?”

Rjc90

Denk dat je in de war bent met Quintana BB

beckenbauer

Heet Bernal niet Jody?
Of zingt Quintana?

https://youtu.be/jBZ8LM4ofS8

Rjc90

Oh zo, had je domme grap weer niet begrepen haha

beckenbauer

“Ben ik nu zo slim of jij nu zo dom?”
Aldus de wijze ietwat arrogante woorden van der Louis ?

mod1

Samen met een Vriend van de RodaJCKantine , restaurant Canadian Corner in Brunssum, hebben we een actie bedacht om de berichtenstroom te stimuleren. Hoe werkt de actie? Iedere kantinebezoeker die t/m woensdag 24 juli minimaal 5 prikkers heeft geplaatst op ons prikbord, loot automatisch mee voor een Canadian Corner waardebon:… Read more »

viro

Als ik al lees dat die Garcia van t Schip een belachelijk hoog salaris wou geven vraag ik mij echt af hoeveel voetbal verstand hij heeft.

Dieter

Hoogstwaarschijnlijk vrij weinig inderdaad, en als je je dan ook nog eens niet wilt laten adviseren door mensen die dat wel hebben.. dan is het runnen van een voetbalclub gedoemd om te mislukken. Laten we maar hopen dat dat niet het geval is.

thebeast4000

tegen beter weten in, vertel eens dieter, over wat voor mensen met voetbalverstand heb jij het?

Dieter

Mensen met kijk op het spelletje Beest, maar heb zo het idee dat als ik dr nu een paar opnoem dat jij het daar niet mee eens gaat zijn 🙂

thebeast4000

jij doet een uitspraak, ik niet. kom eens met namen.

Dieter

Haha nee gaan we niet doen, ken jou langer dan vandaag. Hoe dan ook lijkt de Mexicaan me dus NIET ene met veel voetbalverstand. En dat datamodel lijkt ook nog niet echt van de grond te komen he 🙂

thebeast4000

en jij beschouwd jezelf wel als iemand met mensenkennis en voetbalverstand? Laten we er eens van uitgaan dat jij mensen bedoeld zoals vergoossen, stevens en senden, zit ik er dan ver naast?

Dieter

Bij 1 van die 3 namen in ieder geval niet. Of ik zo iemand ben? Dat is weer een hele andere vraag natuurlijk. Moeilijk antwoord op te geven ook haha, zoiets ga je meestal niet over jezelf zeggen 🙂

thebeast4000

dieter, niet voor het een of ander, huub en harm waren beide uitstekende trainers, huub wat meer dan harm, en ger was voor iemand met zijn capaciteiten een uitstekende speler in zijn tijd. maar een goeie trainer is niet automatisch een goeie td of ad. dat moet je kunnen. een… Read more »

Dieter

Heb je gelijk in Beest, ook de Mexicaan verdient een eerlijke kans.

viro

Beest heeft al een nieuwe reet om schoon te likken.

thebeast4000

nee hoor stampertje, ik geef die man even de tijd. doe jij maar wat aan die bruine kring om je nek voordat je anderen beschuldigd. heb ik trouwens ook bij harm gedaan moelejan.

Herman

Hij is toch juist NIET in zee gegaan met van ‘t Schip omdat die 3 ton wou!?

thebeast4000

dat hebben ze even gemist….

viro

Alleen al het feit dat hij van t Schip als trainer wilde hebben zegt mij al genoeg. Dat schip meer vroeg als Garcia wilde betalen doet daar niks aan af. Garcia had gewoon ver willen gaan.

thebeast4000

volgens mij is van het schip nu zelfs een job als bondscoach aangeboden, die zullen er ook wel geen verstand van hebben natuurlijk. vind het wel knap dat jij weet dat vega ver wou gaan. dan vertel ook even voor de nietswetende bezoekers hoeveel dat was?

viro

Klapvee als je het artikel van HvV gelezen had dan wist je dat er in staat dat Garcia enkele tonnen salaris wou betalen. Maar jij plukt natuurlijk alleen de dingen eruit waar je wat aan hebt.

beckenbauer

Welkom in onze kantine Herman.
We hopen nog veel van je te lezen en dat je vaker bij ons op bezoek komt.

Materazzi

Wat heet een belachelijk hoog salaris. Van ‘t Schip wilde 3 ton en dat wilde Garcia de la Vega niet betalen. Daarom schakelde hij over naar JP de Jong, ook een prima keuze. En op een trainer moet je niet bezuinigen, sprak Toon Gerbrands onlangs nog in het PLS.

beckenbauer

Wijze woorden van een wijze én slimme man. (Gerbrandts)
Hoop dat GdlV hetzelfde denkt over kwaliteit van onze nieuwe spelers.
Voor een paar schamele peso’s kun je niet 1e rang zitten.

Bacchus

Als van Veldhoven vertrekt, wie betaalt dan de afkoopsom?
Schatting dat zijn salaris €200.000 is.
2 dienstjaren dus zo rond de €400.000
Komen deze voor rekening van de nieuwe Mexicaanse eigenaar?

Herman

Hoe kom je erbij dat een afkoopsom het jaarsalaris per aantal dienstjaren moet zijn? Er is in Nederland toch een vuistregel, dat je per dienstjaar een half maandsalaris als ontslagvergoeding krijgt. Of niet?

Zon

Je krijgt transitievergoeding. Is gelukkig niet gelijk aan het loon hahaha.

hahaha idd jij begrijpt het! Bacchus lult maar wat. Je kreeg idd een halve maand per jaar, zal met de transsitievergoeding ongeveer hetzelfde zijn. Is dus peanuts tov tonnen.

Bacchus

Ben niet zo op hoogte hoe het werkt bij ontslag, vandaar dat ik het aan de orde stelde.
Bedankt voor jullie toelichting.
Heb je enig idee hoeveel die transitievergoeding bedraagt Zon?

Zon

Aantal halve dienstjaren x 1/6e x salaris dacht ik. Kantonrechtersformule is vaak meer, maar we hopen dat Roda en HVV er zo uitkomen. 4 halve dienstjaren x 1,6e x 200.000 (schatting) = 133.333 bruto Ben vergeten dat het volgens mij in de eerste 10 dienstjaren niet de helft gepakt wordt,… Read more »

Transitieregel geldt alleen voor loonslaven.

Bacchus

Wat was van Veldhoven dan?
Zelfs dubbele loonslaaf, AD en TD
En voor beide ongeschikt is achteraf gebleken.

Ouwkut wat is dat nu weer voor een bleude bullshit met dat filmpje hey!! Is geloof ik gewoon dertien in een dozijn voetballer Milts die verlengd is. Bah bah welk udder bedenkt dit soort blij gedoe?? En dan een beetje zo’n speler de hand op zn hart/logo laten doen en… Read more »

Winkbuul.

Croux is die meneer in de auto

beckenbauer

Is dat degene die in de Maxi-Cosi zit?

Zon

Croux is het in ieder geval niet, die heeft tattoo’s op de armen.

Edit: begreep pas later dat het meerdere spelers op 1 filmpje zijn.

Betty-Boob

Ik vindt dit soort filmpjes geweldig…super professioneel gemonteerd. Zelfs het gezicht is voorzien van een masker.
Het triggert je Mind.

beckenbauer

Hopelijk hoeft Roda zijn prestaties op het kunstgras van PLS niet achteraf te monteren.?
Iig wel weer beweging in de goede richting
Klaassen, Croux, ……….???

beckenbauer
Rjc90

Pfff ja ouwhoer, wat een belachelijk filmpje. Alsof we een of andere topvedette halen ipv een matige eerste divisie speler

beckenbauer

Lijkt gehaald te zijn door der Alexei.
Meteen de Koempelhand op het embleem.
Maw ne richtige

Uit de buurt van Alexei, korte beentjes:
Wesley sneijder

Dieter

Normaal zou ik zeggen, laat het voetbal maar snel weer beginnen, dan hoeven we het hier niet meer steeds alleen over al die zaken te hebben die zich buiten het veld afspelen. Maarja, om nou te zeggen dat dat iets is waar ik momenteel (met het huidige materiaal) naar uitkijk…… Read more »

Overgangsjaren kunnen voor mij niet snel genoeg beginnen, de herhaal TV hangt me ook de keel uit, Netflix ben ik helemaal bij betrapte me gisteren op het kijken naar waterpolo, dikke batsen met een muts op……
Ik wil voetballen.