Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
20361 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rjc90

Ja je hebt natuurlijk altijd uitzonderingen, maar meestal is dat 3 keer niks zo’n testspeler

beckenbauer

Ivan Prtajin, spits
https://youtu.be/1nYCxd3Wvyg

zon

@Harrie dat is zeker waar

butcher

Leuk kort filmpje hiernaast op Twitter van de jarige Ger

@zon dat horen we al jaren. Alles begint met een fatsoenlijke td, en zowel Caanen als Harm zijn beide figuren zonder kwaliteiten als td. Welke er nu zit weet ik niet.

zon

Je moet af en toe ook geluk hebben. Roda zit niet in de positie om bewezen spelers te halen

Soundblaze

Onze Kiwi Vicelich was eerst ook een testspeler en dat was jarenlang een zeer bruikbare speler.

Rjc90

@derharrie dat zijn uiteraard ook niet voor niets testspelers. Zijn gasten die transfervrij zijn en nog wil niemand ze hebben. Daar zit zelden een pareltje tussen, meestal kut met peren

Al die testspelers heb je ook geen kut aan. wat was de laatste testspeler die overtuigde? Raymond Atteveld in de jaren 90? Hadden ze vVelzen maar eerst getest!

@ rjc90 klopt ja! tot nu toe is het alweer de zoveelste slechtste selectie ooit.

Rjc90

Ja Harrie, niet de kar trekken nee maar als die nog fit is, dan is dat gegarandeerd een basisspeler, tenminste als je kijkt naar het huidige materiaal

Een vHyfte voor de breedte erbij zou ik absoluut toe juichen! Maar niet halen en dan denken dat hij de kar kan gaan trekken want dat heeft hij nooit gekund. Maar een vHyfte met zn diepgang zie ik graag komen.

Soundblaze

Ik snap trouwens dat er weinig geld is, dat men wacht op goedkeuring van de KNVB voor de begroting, maar het tempo waarin nieuwe spelers gehaald worden blijft erg langzaam. We zitten twee weken in de voorbereiding en kunnen nog niet aan een team gaan bouwen. Of moeten we weer… Read more »

Rjc90

Hé Lodi, wat zou jij vinden van van Van Hyfte? Ben jij geen fan van hè? Lijkt mij een prima aanwinst haha

zon

Welkom Soundblaze! Laat je (ook kritische) mening vooral horen!

hey soundblaze, lang geen prikkers meer van gelezen

Soundblaze

Blijkbaar is er toch echt nog een ander prikbord dan dat van wzr.

ja idd Peppie, vVelzen en Makrini kwamen van Caanen af dus dan vind Beast het goeie, en zal hij ze met hand en tand verdedigen.

Peppie

Beast vindt die alleen maar goed omdat ze van Caanen zijn. Denk je verder dat Twente die vorig jaar bijna geen selectie hadden Jensen lieten gaan als die niet in de weg zou lopen?

Allemaal erfenissen van Harm! Zijn we net verlost van de erfenissen van Caanen zitten we met de nonvoetballers van Harm opgescheept. Die goei kloot had er toch ook totaal geen kijk op die Harm. Pff….

zo ik heb weer een ban bij de buren. Waarom?? omdat ik niet positief meeleuter denk ik. Want je moet zo’n houthakker als Jensen blijkbaar goed vinden. Nou mijn mening is dat die er (in tegenstelling tot zijn broer) er werkelijk niks van kan.

Dacht dat harrie een geintje maakte, maar een nieuw prikbord is niet verkeerd;-)

Peppie

klopt. In Vaals zijn 5 kaarten.

zon

Volgens mij wisselen ze af met de “bevriende” amateurverenigingen waar gespeeld wordt. Vind het wel oke, zo laat je je ook zien in regio’s waar SK houders ook vandaan komen.

Peppie

Vaals ja. Hoe kom je erop. Is ook voor de meeste natuurlijk naast de deur.

beckenbauer

Robert Klaassen is medisch goedgekeurd en gaat spelen met rugnummer 6

Waarom in Vaals? Snapt iemand die logica??

beckenbauer

El Makrini verkast naar het Schotse FC Kilmarnock.
Veel succes gewenst Mo.
En blijf blessurevrij

Zo eens kijken of er vandaag weer wat nieuws naar buiten komt over Roda. Wie naar het trainen gaat kijken ,kan die misschien een update geven?

Peppie

Het is natuurlijk van de zotte dat er pas 1 speler is. Er zal toch wel een lijstje klaar liggen. Ze hadden een budget van 400K voor 5 a spelers. Of willen die allemaal niet meer komen?