Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
22287 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die Mahispie zit wat een verslag te geven van de wedstrijd en zit niet eens in het stadion. Ouwhoer wat een zat figuur is dat toch.

lekker interessant doen noem je dat.

beckenbauer

Wie de wielerkenners zijn in de kantine is nu wel gebleken.
Couto en Dieter wisten vanmorgen te vertellen dat Bernal de gele trui om zijn schouders zou dragen.
Knap gezien mannen en dat in een rit zonder winnaar???

Neem vanavond er ene extra bij Schele Hank.

Bacchus

Pinot exit

Piet

Ik hoop dat Alberg snel fit is.Paar kilo te zwaar en 3 wedstrijden gevoetbald dit seizoen.Mits wedstrijdfit en hopelijk gevrijwaard van blessures,een geweldige aanwinst.En nu nog een scorende spits.Maar die wil iedere club.

Peppie

En jawel hoor. Zoals voorspelt heeft bij de buren al iemand het woord titel in de mond genomen. Hahaha wat een figuren.

beckenbauer

Zo ziet Alberg dus nu uit Peppie

https://www.instagram.com/p/B0YOT2GC3ze/?igshid=1wvglnekseif5

Geen dikkertje zo te zien

Ik kan me vergissen maar volgens mij was Alberg helemaal geen nummer 10.
Stond volgens mij altijd aan de rechterkant. Speelde zelfs nog een tijdje bij Excelsior nog op rechtsback.

Stond wel vast dat die vaak scoorde .

Peppie

Foto in de Limburger uit zijn ADO tijd. Huidige foto durven ze niet te gebruiken denk ik.

beckenbauer

https://twitter.com/rodajckerkrade/status/1154670351885975552?s=20

Wie van de kantine gasten gaat kijken?
En liggen er nog saunaclubs in de buurt?

butcher

Er zijn een hoop eredivisiespelers met het daarbii behorende salaris vertrokken, die het ook in de knutselklungel competitie niet konden waarmaken. Slechter kan het dus bijna niet. Wachten dus op wie de nieuwe spits gaat worden en een centrale verdediger.

zon

Ik heb ook een goed gevoel bij Cotan. Kan het nergens op baseren, maar misschien verrast die wel.

beckenbauer

Was/ben nog steeds kritisch mbt GdlV maar moet wel eerlijk toegeven dat hij met weldoordacht beleid bezig is. Eerst een prima trainer aangesteld en daarna zoals het op mij overkomt prima spelers gehaald die het nu mogen laten zien. Alberg is echt een hele goede voetballer. Wellicht mentaliteits- en gewichtsprobleem… Read more »

Peppie

Volgens mij heet hij Roland Alberg. Maar op twitter komen ze met welkom Ronald of welkom Aalberg. Verschrikkelijk.

VamosRoda

Alberg nr 7 lijkt er dus op dat wij met 2 spitsen gaan spelen aangezien Alberg middenvelder is. Middenveld voldoende keuze nu Klaassen, Cotan, Alberg daarnaast Souren of Verburgh en Milts evt vanaf links Voorin buiten Croux alleen Remans als echte spits (komt veel tekort) en Simakala is een nr… Read more »

zon

Op sociale media van Roda verschijnt weer een teaser.
Lijkt op Roland Alberg.

beckenbauer

Wie mag vandaag na afloop van de zware bergrit de gele trui aantrekken?

1. Alaphilppe
2 Bernal
3. Thomas
4. Kruiswijk
5. Pinot
6. Quintana

Beckie tipt Thomas

butcher

Het is hier aan het donderen en bliksemen in zuid-west Zeeland. Heerlijk die wind en afkoeling. Ik mis Limburg niet qua weer.

beckenbauer

Enne Jelle?
Jij lust er wel pap van zo te horen.
Heb je airco in je Friese hutje?

JelleuutSnits

Kus mien kloote,ik ga nymphie een lekkere beurt geeve,doei !

Dieter

Hey die Venema van Utrecht kan dr ook echt geen ene klote van he? Zie ik ook altijd overal door alles en iedereen opgehemeld worden, maar niemand heeft me nog kunnen uitleggen waarom. Heeft sowieso al de uitstraling van een eerstejaars B-junior, maar daar gaat toch werkelijk helemaal geen enkele… Read more »

beckenbauer

@Jelle Denk dat de kantinegasten nu ook wel eens andere verhalen willen horen dan over die zuiporgieën in dat boerendorp. Ze moeten al verplicht iedere avond de drankverhalen van onze barkeeper Schele Hank aan horen en staan te popelen om andere spannende belevenissen van je te horen. Ben je nergens… Read more »

Nog ´n centrale verdediger en een knipser zou mooi zijn. Ook hoop ik dat dit middenveld wat meer scorend vermogen heeft dan voorgaande selectie, dat is echt noodzakelijk om een beetje mee te doen.

Laten we hopen dat Alberg fit is, dan hebben op papier een leuk middenveld. Is zeker in de kkd je belangrijkste linie. Nu nog een goede spits erbij en we zijn redelijk goed op weg. De middenvelders wat we nu hebben ken ik behalve Souren niet maar moet beter zijn… Read more »

butcher

Beast heeft een goede kijk op het spel, lees graag zijn commentaren en ben het de laatste tijd vaker met hem eens dan vroeger.

Beest is aan het proberen z’n gelijk te halen en natuurlijk met terugwerkende kracht het gelijk van de onbetrouwbare corrupte hond Caanen. Mbt de nieuwe spelers ..zolang een nobody als Beest het ziet zitten dan hou IK mn hart vast. Want heeft beest het ooit eens goed gehad??? Dat is… Read more »

hetbeestje

ben je utrecht aan het kijken harrie? 1-1 thuis tegen de zware tegenstander zrinjski, wie kent ze niet. utrecht speelt ze helemaal van de mat, onze sterke eredivisionist…

butcher

Stel, Gladon komt, dan heb je toch een paar leuke spelers, op papier, rondlopen dit jaar.

Alberg verwacht ik ook niks van wanneer die zou komen. Denk idd dat hij tot de Kerst nodig heeft om fit te worden.

Dieter

Aangemoedigd door het Beest ben ik ook maar eens op transfermarkt gaan kijken. Nou komtie, Antonio Cotán kwam vorig seizoen liefst tot 10 (!) wedstrijden in de Segunda Division (waarvan 5 invalbeurten) en liefst 12 minuten verdeeld over 2 wedstrijden in de beker.
Jaja dit zijn cijfers!:)

Rjc90

Ja beest, ik zie je hebt alle nieuwe nobodies tot toppers gebombardeerd. En jij verandert nooit van mening dus je standpunt voor dit jaar is alweer bekend. Jij gaat nu het hele jaar volhouden dat d selectie prima is en als ze dan weer 14e ofzo worden dan ligt alles… Read more »

Peppie

Paul Gladon hebben ze het nu over. Nog even en dolberg komt in beeld. Roland Alberg afgekeurd in fucking Australië maar wij hebben hem nodig. Zal wel 10 kg overgewicht hebben en is binnen 3 maanden fit. Spanjaard kent geen hond. Ja Sevilla. Zo ken ik er nog een paar.… Read more »