Praat mee met ons

Subscribe
Notify of
22287 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JelleuutSnits

Zoojuust is ook ut katroostoofaale nieuws doordronge “Bie Moeke ” in Ech,dat ze een kaapitaale schofteriege streek wille gaan uuthaale bie Roda,de heele kroeg heef de petitie al ondertekend,stand was zojuust 425 onderteekeningen ! Roda “Blief met jullie goore pooten” af van Pierre en Lonnie voor die mense koome de… Read more »

JelleuutSnits

En jaawel hoor daar vliegt de deur oope bij “Bie Moeke” het is Huup Steeves en hij is gut drauf en zegt “Hary klootzak doot hie get te zoepe en pak dich zelf auch get” jaa liet Huup weete hij is in zijn sas met Klaassen,Croux,Alonso en Durwael als nieuwe… Read more »

Idd ja geen hond heeft die Spaanse jongen ooit gezien maar zijn wel positief alsof het een hele grote is. Ik begrijp het niet ,als we een speler halen die van de jeugd van ajax ,psv of Feyenoord halen doet men toch ook niet alsof het een Messi is of… Read more »

beckenbauer

Alberg schijnt contract getekend te hebben.
De naam Gladon wordt ook nadrukkelijk genoemd, net zoals de in eerste instantie afgewezen Kroaat Prtajin.
Zouden prima versterkingen zijn.???

Couto

Alberg is de volgende …. tja als je die fit en op niveau krijgt 🙂

Peppie

Vayrynen werd gehaald door Dortmund. O dan zal die wel wat kunnen hoor je dan. Dortmund is niet gek. We hebben het gezien. Ze kennen niemand en het zijn ineens hele goede. Kwestie van tijd dat je geluiden gaat horen dat ze spelen v de titel.

Sevilla b speelt wel gewoon la liga 2. Sevilla de afgelopen jaren diverse keren live in het stadion mogen meemaken, Cotan ken ik niet. Ook de promotie van Cadiz naar la liga 1 toendertijd getuige van geweest, vergis je niet in de segunda, dat is gewoon grotendeels eredivisie niveau.

mod1

RodaJCKantine is een online petitie gestart voor Pierre en Lonny te behouden voor Roda.
Svp allemaal onderteken én delen met en bij iedereen die deze 2 Roda kanjers wil steunen:

https://petities.nl/petitions/pierre-moet-blijven-in-de-fanshop-van-roda-jc-kerkrade?locale=nl

Peppie

En ja hoor. Johnnie weet dat die cotan of hoe hij ook heet een hele goeie is. Tuurlijk sevilla b heeft die ook gevolgd. Man man wat een figuren. Hebben hem nog nooit gezien. Straks komen ze weer met hun top 3.

zon

ALLE supporters moeten aangeven de fanshop te boycotten als L&P weggaan. Dan wordt er niks meer verkocht. Moet je kijken hoe snel Jumbo de beslissing terugdraait.

Moet zeggen heel leuk idee die podcast. Is prettig om naar te luisteren. Zal ´m vanaf nu iedere keer proberen te luisteren.

Sjevemet
Bacchus

Lonny en Pierre of fanshop in dienst bij Jumbo of Roda.
Deze mensen zet je niet buiten.
Mocht er binnen Roda niemand actie ondernemen om deze 2 toppers aan Roda te binden, zullen vele (oudere) supporters Roda de rug toe keren, inclusief mezelf.

Sjevemet

Lonny en Pierre moeten blijven. Start een handtekeningen aktie ofzo.

Peppie

Als lonny en pierre hun baan verliezen en ze bieden deze iconen geen functie aan dan hebben ze hun ziel aan de duivel verkocht. En dat gaat je kaarten schelen.

butcher

Gdlv moet dan maar zelf de merchandise in handen nemen met L&P gewoon erbij. Deze 2 mensen horen ook bii Roda en zijn belangrijk.

Sjevemet

Goedemorgen Schele Hank! Doe mij een halve Weizen wel Duits a.u.b. En een stokje spek en ei alsjeblieft. Stel je voor een voorhoede met Croux, een nog aan te trekken spits en Cisse met de juiste maat voetbalschoenen. Klinkt veelbelovend mits de spits die nog aangetrokken moet worden een goede… Read more »

zon

De fanshop is in handen van de vorige eigenaren van de jumbo in Kerkrade. Geen besluit door Roda zelf dus.

ScheleHank

Lonny en Pierre weg bij Roda? No way Mauricio. Wij in de kantine gaan flink zuipen voor deze ras Roda mensen. Vanaf morgen wordt iedere consumptie €1 duurder in de kantine en er moet verplicht meer gezopen worden. De meeropbrengst is voor Pierre en Lonny uiteraard. Ons motto: “Zuipen voor… Read more »

Winkbuul.

Dat gedoe met Pierre en Lonny en het niet verlengen van het contract ligt in handen van Payroll. Payroll is een samenwerking aangegaan met Roda support. En daar is Frank Extra van het platform weer bij betrokken. Als lid van het platform ga je toch Pierre verdedigen en proberen te… Read more »

beckenbauer

Wist het al sinds wedstrijd tegen EVV maar mocht het niet verder naar buiten brengen. En beloftes moet je nakomen.
Maar inmiddels wordt er openlijk over gesproken.
De kans is niet ondenkbeeldig dat het binnenkort exit is voor Lonny en Pierre.

Zou echt een schande zijn.

butcher

Wat ik zo lees is die Alberg alles behalve fit, schijnt zelfs nog weken te duren als die al ooit fit gaat worden. Dat is dus ook de reden waarom die bij roda in beeld is. Niks goed beleid of grote club waardoor hij voor roda zou kiezen nee het… Read more »

butcher

Vind het verder jammer dat Dijkhuizen moet vertrekken maar een echt bijzondere voetballer was hij ook niet. Zijn ontwikkeling is blijven stilstaan, komt vermoedelijk ook door zijn zware blessure. Hopen dat Timmieeeeeee een verbetering is. Op basis van inzet en drive voor Roda zal hij een flinke kluit er aan… Read more »

Dieter

‘We’re not done yet’?? Pfff we hebben het over de nummer 13 van de KKD hahaha. Maak je jezelf toch volstrekt belachelijk mee zo’n filmpje van die nieuwe Belg he. Komt nogal surrealistisch over, doet me nog het meest aan Jiskefet denken. Nee die Joris had het lekker bij dat… Read more »

Sjevemet

Zo hallo Schele Hank, schenk mij eens een lekkere Corona in. Wat een nieuws 3 nieuwe spelers in 3 dagen tijd! Wat we nu echt nodig hebben zijn twee aanvallers. Die samen een goal of 30 voor rekening nemen. Iemand enig idee met welke aanvaller Roda bezig is? Leuk dat… Read more »

beckenbauer

Jeugdheld van menig kantinegast Floris is afgelopen vrijdag gaan Hiemelle heeft zijn familie vandaag naar buiten gebracht.

Rutger Hauer R.I.P.

Rjc90

Is er van Durwael ook zo’n idioot filmpje? Heb het nog niet gezien

Rjc90

Ouwhoer hey, ram doorgestoken kaart die pizza actie! Schandalig! Hoe denk je hoe een beest zich nu voelt?

Ik weet niet of Cissé voor een eu salaris kan spelen oftewel een kkd salaris van een paar duizend per maand anders meteen vastleggen.
Vond het bij Roda op een half jaar na een matige speler maar met die ervaring meteen vastleggen aub.