Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
656 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
thebeast4000

‘Eerder beginnen met boosterprik had ziekenhuisopnames kunnen voorkomen’ RIVM-directeur Van Dissel denkt dat er minder mensen in het ziekenhuis opgenomen waren als ze eerder een boosterprik tegen COVID-19 hadden gekregen. Hoeveel opnames het had gescheeld en of het beter was geweest om eerder te beginnen met extra prikken, kon hij… Read more »

Zon

Een duidelijker plaatje krijg je niet

20211201_132644.jpg
thebeast4000
Zon

Blij dat je inziet dat vaccins werken.
Zelfs een FvD senator heeft een prik gehaald terwijl Baudet het “vergif” noemt. Tot zover het serieus nemen van dat soort wappies.

thebeast4000

dat zal mij een rotzorg wezen wie wel of niet een prik halen. de werkelijke wappies zijn mensen zoals jij die niet kunnen toegeven dat 75% van alle ziekenhuisopnames 70 jaar en ouder zijn , een groep die voor meer dan 90% gevaccineerd zijn. net zoals wat er in de… Read more »

Zon

Haha je snapt het echt niet he. Tuurlijk komen ouderen het meest in het ziekenhuis want dat is een kwetsbare groep. 90% is gevaccineerd en 10% niet. Maar uit de groep van 10% komen wel 50-60% van de ziekenhuisopnames. Met andere woorden heb je als gevaccineerde oudere nog steeds veel… Read more »

thebeast4000

tuurlijk, als je elk jaar de hele bevolking 3 of 4 x gaat prikken. over wappies gesproken beste zonnetje. het enige wat werkt is de bevolking die ziekte op natuurlijke wijze te laten doormaken.

Zon

Hahaha vind t altijd grappig. Wappies hebben hun mond vol over de angst die ‘schapen’ hebben voor corona. Maar zelf zijn ze bang voor de grootst mogelijke onzin complotten en een prikje 😂😂😂

thebeast4000

wappie, reageer eens op mijn laatste prikker boven aan zou ik zeggen?

Zon

Misschien moet je eens mijn prikker van 14:08 lezen. Laatste zin. Dan heb je mijn antwoord, ouwe prikfobe wappie. Maar goed mijn dagelijkse wappielimiet is weer op. Dus ik ga wat nuttigs doen.

thebeast4000

heb ik gedaan mafklapper. bij onze zuiderburen was het op een gegeven moment zo dat 70% in de ziekenhuizen gevaccineerd was. wij zijn van 5 naar 10 gegaan, naar 22 naar 44 en nu, 5 weken later zeggen ze dat we op 49% gevaccineerden in de ziekenhuizen zitten. vraagje, zou… Read more »

thebeast4000

we zijn nu al 2 jaar bezig, lockdowns, mondkapjes en ga zo maar verder. ondertussen 85% gevaccineerd en we staan er slechter voor dan ooit. heeft geholpen allemaal he zonnetje?

beckenbauer

Vraag je je wel eens af waar we hadden gestaan zonder 85% gevaccineerd?
Laat maar, ik weet het antwoord al.
Ga maar verder ballenlachen

thebeast4000

zo meteen ga je ook nog ff zeggen dat het niet door het te laat reageren van de regering en geleerden komt. de ziekenhuizen zijn voor niks aan het roepen om hun genezen ouders en grootouders in huis te nemen om te herstellen. er is weer een blunder van jewelste… Read more »

thebeast4000

doen we hetzelfde ff voor de ic-bedden. ” Deze grafiek laat zien hoeveel mensen met het coronavirus in een bepaalde leeftijdsgroep op de intensive care zijn opgenomen, per 1.000.000 personen van die leeftijdsgroep. De grafiek toont de weektotalen van de opnames die in die week hebben plaatsgevonden. “. 0-19 jaar… Read more »

thebeast4000

de cijfertjes over de periode 15 t/m 21 november. ” Deze grafiek laat zien hoeveel mensen met het coronavirus in een bepaalde leeftijdsgroep in het ziekenhuis zijn opgenomen, per 1.000.000 personen van die leeftijdsgroep. 0-19 jaar 11,2 20-29 19,2 30-39 50,4 40-49 54,5 50-59 82,0 60-69 173,2 70-79 300,3 80-89… Read more »

thebeast4000
Dieter

Van 125 naar 446 miljoen, kleine kostenoverschrijding hahaha, sjiek hè. Zou Fiod Caanen daar projectleider geweest zijn? Zal in ieder geval een prestigeprojectje geweest zijn voor velen. Moet wel zeggen, ben blij dat die dr is, scheelt me een hoop tijd.

viro

Fiod Ton is zo een mongool die weet het verschil nog niet tussen asfalt of kiezelsteentje. Die oppermongool zou wel de helft in zijn eigen zak gestoken hebben.

thebeast4000

Na vier jaar Londen is Marcel Levi terug in Nederland. Het coronabeleid vindt hij „heel gek”. „Als de IC-capaciteit de bottleneck is waar de hele maatschappij door gegijzeld wordt, doe er dan wat aan.”

261923573_229958239248973_1063804770483029292_n.jpg
Dieter

https://m.limburger.nl/cnt/dmf20211129_97352410 Ik citeer: “Van alle patiënten die afgelopen week in de ziekenhuizen lag was 49 procent niet gevaccineerd, tegenover 51 procent die wel de prik(ken) heeft gehaald. Die cijfers hebben echter wat nuance nodig, stelt Kuipers. „Van de ongevaccineerden in de ziekenhuizen had slechts 35 procent onderliggend lijden. Twee op… Read more »

thebeast4000

dan zijn er toch een hoop 70, 80 en 90+ die niet gevaccineerd zijn. wie gelooft wordt zalig.

Winkie

Die hele familie samen heeft het iq gelijk aan een Jonnie,Filosoof en Maan van bij de buren. Erg laag, mensen waarmee je niet gezien wil worden door hun ik heb heb gezeverd gedrag Ik las laatst ergens dat 10 jaar bezuinigingen door Rutte op de gezondheidszorg niet alleen het sluiten… Read more »

thebeast4000

volgens mij snappen een paar mensen het niet helemaal. ruim 85% van volwassen nederland is ondertussen gevaccineerd, inclusief de ouderen in de verzorgingstehuizen. daar sterven nu evenveel mensen als vorig jaar zonder vaccinaties. in de ziekenhuizen liggen 70,80 en 90+, een paar van die leeftijdsgroepen hebben een vaccinatiegraad van meer… Read more »

Zon

Beest heeft het altijd over linkse hobby’s Nou laten we eens de hobby’s erbij pakken van antivaxx Een coronapatiënt die op de IC komt ligt er gemiddeld enkele weken. Een Zwitsers ziekenhuis heeft de kosten op een rijtje gezet 8 IC-medewerkers en 1000 euro aan medicatie per dag (!!!!) is… Read more »

FFW7XzNXMAQugtp.jpeg
FFW7Zx3WUAAKik6.jpeg
thebeast4000

@Zon

maak nu eens de berekening als je al jaren en jaren zorgpremie hebt betaald en daar nog nooit gebruik van heb gemaakt? kijk jij nu eens eerst in je eigen straatje hypocriet, heb je het druk genoeg mee. mafklapper.

beckenbauer

Je kunt op L1 de wedstrijd volgen pikkie

thebeast4000

heb ik gedaan beckerdebeck, heb net ook de samenvatting gezien die je geplaatst hebt. pure pech, die van pflücke was nog de grootste kans.

thebeast4000

zet net het nieuws op, aantal sterfgevallen in de verpleeghuizen weer net zo hoog als vorig jaar toen nog niemand gevaccineerd was……

beckenbauer

Dus jij bent een pleidooi aan het houden om voortaan maar geen nieuws meer op te zetten?

thebeast4000

nee, ik ben een pleidooi aan het houden over die vaccins die zo goed werken…..

beckenbauer

Ahzo.
nou succes dan maar

Zon

Goed bezig. In verpleeghuizen zijn er veel meer besmettingen (eigenlijk in het hele land) dan in andere golven. Maar door de vaccins wordt de kans op overlijden/ernstig ziekteverloop gereduceerd. En nee dat wordt niet 0. In verpleeghuizen zitten namelijk per definitie kwetsbare groepen. Vanwege leeftijd en onderliggende aandoeningen. Ondanks dat… Read more »

Knipsel.PNG
Knipsel2.PNG
viro

Bespaar je toch de moeite. Dat volk leest een kop zonder het artikel te begrijpen.

Zon

Nouja ik reageer al niet meer zo heel vaak haha. Maar complimenten aan beest als die inderdaad vaccins promoot, moeten toch gegeven worden.

thebeast4000

dat volk. trek jij je dat helmpje eens goed over die dikke varkenskop van je.

thebeast4000

je hebt toch wel meegekregen dat het aantal sterfgevallen op dezelfde hoogte is als vorig jaar zonder vaccinaties hé? je weet dat die mensen in die verzorgingshuizen allemaal gevaccineerd zijn? en betreffende dat aantal besmettingen waar je hieronder aan refereert, hoeveel van die besmettingen komen van gevaccineerden? je weet wel… Read more »

thebeast4000

tjonge, tegen zoveel domheid kan ik niet op. niet alleen in denhaag zitten blijkbaar mongolen:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1797891988/who-houd-grenzen-open-zolang-ernst-omicron-onduidelijk-is

beckenbauer

Kan Jordens onze clown niet slijten aan rooie neuzen-club?

thebeast4000

De Jonge zaait verwarring over testen passagiers uit Zuid-AfrikaTelegraaf Reizigers die uit Zuid-Afrika op Schiphol aankomen, kunnen daar nog altijd zonder testen doorlopen. Minister Hugo de Jonge zei zondagmiddag dat mensen na een dubbele test in Zuid-Afrika ook op de luchthaven hier getest worden, maar dat blijkt op vrijwillige basis… Read more »

butcher
thebeast4000

kom net een mooi stukje tellen tegen bij de buren, let op, de eerste uitspraak: ” Belangrijk om aan te stippen is ook het feit dat 26 procent van de Belgen nog niet gevaccineerd is, maar ze vertegenwoordigen wel bijna de helft van de ziekenhuisopnames. “. ok, geen probleem. dat… Read more »

thebeast4000

dus nu komt er een probleem. zowel moderna alsook pfizer hebben ongeveer 100 dagen nodig om een nieuw vaccin te ontwikkelen. dus als je dadelijk klaar bent met boosteren moet de prik tegen die nieuwe variant gezet worden. zelfs de snor had het gisteravond goed: sluit die scholen!

thebeast4000

31% van de ouders is maar voor vaccineren van de basisschool kinderen. oei oei, gelukkig spelen die geen rol in de besmettingen. kijken hoeveel wappies nu gaan roepen.