Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
1.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
thebeast4000

en zonnetje? wat vindt je ervan nu de vuile was buiten komt te hangen?

https://www.foxnews.com/opinion/elon-musks-next-twitter-bombshells-explode-social-media-tyranny

beckenbauer

Dus eind 2034 de laatste benzine auto aanschaffen

butcher

Die kunnen we als arbeider/middenklasse dan al lang niet meer betalen door het Marxistische beleid van de EU

thebeast4000

https://nieuwrechts.nl/

voor de ruimdenkende linkse medemens…..

butcher
beckenbauer

Offer me maar weer eens voor je op, anders komt helemaal niemand meer op je fanpagina wah John Johnson?
Weer paar stadionnetjes erbij volgend jaar met gelukzoekers

https://www.nrc.nl/nieuws/2022/10/23/ministerie-verwacht-volgend-jaar-meer-asielzoekers-blijkt-uit-interne-stukken-a4146049

thebeast4000
thebeast4000

voor de linkse rakkers onder ons, laat maar weer eens zien over wat voor smeerlappen daar tussen lopen:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1425577221/ophef-om-filmpje-klaver-over-stikstofadvies-strik-eromheen-voordat-boeren-echt-zien-wat-erin-staat

beckenbauer

Jesser stond ff niet op te letten, nu is hij de lolly
Btw.
Vind je het fijn hiero, lekker je eigen pagina?

thebeast4000

ben een tijdje weggeweest en het blijkt dat ook anderen hier gebruik van maken. maar jij hebt op het voetbalgedeelte en op fb toch ook een eigen pagina?

beckenbauer

Tja, kan er toch ook niks aan doen dat kwaliteit altijd boven komt drijven?

thebeast4000

en het loopt ze weer dun door de broek, weer die bangmakerij van de democraten, bang voor het vrije woord:

https://www.foxnews.com/media/media-worries-elon-musk-closes-deal-buy-twitter-afraid-actually-afraid

thebeast4000

@Zon ” Van januari tot augustus: 160.000 migranten erbij Nederland stevent af op immigratierecord: ’Dit is ongekendDoor MARCEL VINK Updated 19 min geleden 3 uur geleden  in BINNENLAND AMSTERDAM – Terwijl minister Hugo de Jonge vorige week duidelijk maakte dat de bevolkingsgroei in Nederland moet worden afgeremd, laten de meest recente cijfers van… Read more »

thebeast4000
Winkie
Zon

Goeie docu https://www.2doc.nl/documentaires/2022/09/what-s-left.html
Ook voor d’r Harrie

Hoe de PvdA haar idealen verloochende en bijvoorbeeld akkoord ging met rechtse funeste bezuinigingen in tijden van crisis, maar het neoliberale rechtse beleid gewoon de nagel aan de doodskist zal zijn (en inmiddels is) voor de Nederlandse onder- en middenklasse.

thebeast4000

zonnetje, jij hebt nog nooit een rechtse regering gezien, laat me zwijgen gehad. het tij is aan het keren. de mensen zijn het zat. asiel, klimaat, stikstof, woningnood, allemaal linkse hobby’s. kijk maar naar zweden en italie. en ook hier gaat het vroeg of laat gebeuren.

Zon

Docu niet gezien dus.

thebeast4000

tuurlijk niet joh, alleen al het woord pvda en dan die achterlijke toep timmermans in brussel, die moeten ze ook het rennen bijbrengen.

thebeast4000

ik zie net een mooie docu trouwens beste zonnetje: Breuklijnen, Sinan in de banlieus van Europa, door Sinan Can en Daniëlle van Lieshout, wordt van 26 tot 29 september om 22.15 uur uitgezonden op NPO2.

Zon

Ik kijk vrijwel alle 2docs. Mooie programma’s. Niet alleen die die mijn mening aanstaan omdat ik al bevooroordeelde mening heb. Soms word je namelijk verrast. Maarja jij bent al zo gehersenspoeld dat ik t wel snap.

thebeast4000

laten we het nu niet hebben over gehersenspoeld zijn zonnetje…… er steekt een fris briesje op in europa, het loopt de eu al dun door de bilnaad. geniet van dat briesje zou ik zeggen.

Zon
thebeast4000

alles wat jullie niet in de kraam past is al snel een extremist of racist. het valt op dat links slecht kan omgaan met andere meningen en dergelijke. wen er maar aan. genoeg is genoeg. dat gaat hier ook gebeuren en dan als eerste de npo hervormen zodat ook daar… Read more »

Zon

Die Meloni zegt letterlijk: Mussolini (godfather van het fascisme) was een goede politicus…

Alle rechtse huilebalken: Ze Is GeEn FaScIsT, zE hEeFt eEn AnDeRe MeNiNg

Zon

Groetjes, geen fascist.
Trouwens, vertel eens dat ze, in navolging van Poetin, Orban en meer van dat soort figuren tegenstander is van het homo huwelijk? Ik dacht die beperking van VRIJHEID was alleen iets dat moslims deden? Is natuurlijk ook EeN AnDeRe mEnInG?

20220926_145012.jpg
Screenshot_2022-09-26-14-51-22-89_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
thebeast4000

ik heb ook een andere mening over het homo huwelijk en het adopteren van kinderen door homo stellen. dat recht heb ik beste zonnetje. daar hoef jij het niet mee eens te zijn, sterker nog, het zal me een rotzorg zijn. wij leven hier in het ” vrije ” westen,… Read more »

Zon

Behalve dus die homo’s als het jou betreft hahaha. Hoe hypocriet kun je zijn. Het recht op vrije meningsuiting eindigt daar waar je vrijheden van anderen beperkt.

thebeast4000

wat een onzin. iedereen mag een eigen mening hebben , ook homo’s of god weet wie. ik heb alleen een probleem met de verplichting dat ik het overal mee eens moet zijn. een kind heeft een vader en moeder nodig, dat is zo door de natuur geregeld. allemaal die kunstgrepen… Read more »

Zon

Haha homoseksualiteit komt ook in het dierenrijk voor. Er zijn zelfs gevallen bekend waar een verstoten jong door dit soort stellen wordt “opgenomen”. Of dat ze bijvoorbeeld achtergelaten eieren uitbroeden bij pinguins meen ik. Accepteer nu eens dat dit volkomen normaal is in de natuur. Dat homoseksualiteit taboe is komt… Read more »

thebeast4000

dat komt inderdaad voor, alleen adopteren die geen kinderen. een zeer zeldzame uitzondering daargelaten. dus kun je niet spreken van natuurlijk gedrag. het gaat zich erom of 2 partners van hetzelfde geslacht zich kunnen voortplanten, en dat kan dus niet. niet op de natuurlijke manier in ieder geval. dat betekend… Read more »

thebeast4000

je moet eens leren om mensen te beoordelen op wat ze doen, niet om wat er in de media gezegd wordt.

Zon

Hahaha ze zeggen het toch echt zelf. Je weet wel, hun mond beweegt en er komt geluid uit. Getuige het filmpje

thebeast4000

ondertussen hebben ze hun toon gematigd, maar dat benoem je dan weer niet.

Zon

https://www.berliner-zeitung.de/news/fruehere-partner-verklagen-corona-kritiker-reiner-fuellmich-li.269732.amp

Reiner Fuellmich, een wappie-advocaat die geliefd wordt in FvD en coronawappie kringen, uitgenodigd is bij Willempie Engel en consorten, is er met meer dan 1 miljoen euro donatiegeld vandoor, zonder dat ie zijn beloofde tribunaal begonnen is.

Haha! Word wakker schaapjes!

thebeast4000

schaapjes, hou jij nu maar eens bezig met die leugens van links over het klimaat, heb je het druk genoeg.

wesleylangen

@thebeast4000
Betreft het huizen te kort. Dat is toch puur mensen tegen elkaar uitspelen. Er zijn inclusief asielzoekers minder daklozen in nederland dan daklozen. Het probleem ligt dat pandjesmelkers al die panden kunnen verhuren voor 100 euro per vierkante meter. Leg daar wat latten op en iedereen heeft onderdak.

thebeast4000

dat is bullshit. ik denk dat je laatst ook de uitspraak gehoord hebt dat er elk jaar een stad als venlo bijgebouwd moet worden om alle migranten te huisvesten van dat jaar. dan hebben we het nog niet over de eigen bevolking. dan hebben we het over mensen die nog… Read more »

wesleylangen

Van wie komt die uitspraak dan? Ben er niet bekend mee.

Maar je negeert de leegstand dus volkomen?

thebeast4000

tuurlijk zal er het een en ander leeg staan, maar dat dekt echt de lading niet. nogmaals: er moet elk jaar een stad als venlo bij om alleen de asielzoekers te huisvesten. we zijn op 4 kleine kutlandjes na het land met de grootste bevolkingsdichtheid en toch staan we op… Read more »