Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
1.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
thebeast4000

ik heb dat artikel nu 3 x helemaal gelezen om erachter te komen om hoeveel patiënten het nu precies ging, maar ze zeggen het niet hé? maar doet het altijd goed natuurlijk als er gezegd wordt dat een ziekenhuis de stroom patiënten niet meer aan kan:

https://www.nu.nl/coronavirus/6165441/limburgs-ziekenhuis-gaat-per-direct-over-tot-opnamestop-voor-coronapatienten.html

thebeast4000

nog meer bullshit op de vroege ochtend. het aantal daklozen zou dalen. hoe zit dat dan met die uitgeprocedeerde asielzoekers die we het land niet uitgezet krijgen? dat zijn er al elk jaar duizenden en duizenden:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/91225693/voor-tweede-jaar-op-rij-zijn-minder-mensen-dakloos

thebeast4000

ook een goeie hahahahaha niet corona gerelateerd maar daarom niet minder smakelijk hahahaha:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/577169031/eu-kaapt-onze-hypotheekrenteaftrek-hervorming-geeist-voor-coronasteun

thebeast4000

4 uur s’morgens, rtl-z. krijgen we een niet-gevaccineerde te zien die de pech heeft dat hij ernstig ziek is geworden. ik denk bij mezelf dat dan zo meteen ook iemand gaat komen die al volledig gevaccineerd is en net zo ziek is geworden, maar nee hé…….

thebeast4000

” ‘Flinke stijging van links-extreem geweld en meer rechts-extremisten’Kort nieuws – 23 juni 2020 – Auteur: Redactie DuitslandwebHet aantal geweldsdelicten gepleegd door linksextremisten is in 2019 met 40 procent gestegen. En er waren vorig jaar zo’n 30 procent meer rechts-extremisten dan in 2018. Dat melden Die Welt en Der Spiegel op basis van… Read more »

thebeast4000

nog zoiets, dan zie je hoe media, politiek en belangengroepjes ervoor zorgen dat bepaalde dingen gewoon erdoorheen geduwd worden. een mevrouw die overlijdt door een valpartij op een e-bike. is ze dood omdat ze op een e-bike reedt? zou dit ongeluk ook kunnen gebeuren op een gewone fiets? nee, omdat… Read more »

Zon

Hahaha hypocriete narcist is weer bezig.
“dit is een covidpagina zonnetje”.

thebeast4000

jij hebt de toon gezet met je eerste reactie.

Zon

Die is covid gerelateerd. Dit niet.

thebeast4000

narcisme heeft geen flikker met covid te maken.

thebeast4000

dit is een covid pagina zonnetje, vervuil dit niet met persoonlijk aanvallen op gebruikers alleen omdat je hun mening niet aan staat. .

Zon

Zie je niet wat in de titel van het artikel staat: ‘coronacrisis’. En dit is mijn mening, dus probeer mij nou niet te censureren omdat mijn mening jou niet aanstaat. En je bevestigt meteen het stukje dat ik eruit heb gelicht. That’s how extreemrechts rolls. Tijdje geleden plaatste je nog… Read more »

thebeast4000

moet je een ander plaatje erbij zetten. narcisten zijn mensen die van andere mensen verwachten dat ze zich een of andere stof in het lijf laten jagen omdat anderen zo dom zijn. het komt immers niet door de niet-gevaccineerden dat de zorg over de kop gaat maar door de overheid… Read more »

Zon

Haha prima is de kritiek op de bezuinigingen van jaren geleden. Maar daar heeft de zorg nú niets aan. Die kun je niet met een knippende vinger terugdraaien ouwe narcist. Nú raakt de zorg overbelast, dus zullen er nú maatregelen moeten komen, en nú zullen er zoveel mogelijk mensen gevaccineerd… Read more »

thebeast4000

die kritiek heb ik al veel langer. en niet alleen ik. op het moment dat je als land gewaarschuwd wordt door bijv het rivm, waar ik overigens ook geen hoge pet van op heb, dat je te weinig ic bedden hebt om een eventuele noodsituatie aan te kunnen moet je… Read more »

Dieter

Ik schat zo in dat kans dat jij wel tot die minderheid behoort die flink onder het virus zal lijden als die besmet wordt (en dus op de IC geraakt) behoorlijk is. Of val jij niet in een van de risicogroepen? Niet toch maar eens een prik overwegen? Beter laat… Read more »

thebeast4000

heb je de media eens in de gaten gehouden beste dieter? valt het je niet op dat steeds meer mensen zich aan het afvragen zijn of die overkill aan medicijnen die elke dag worden voorgeschreven en geslikt een medeveroorzaker zijn?

Dieter

Haha medeveroorzaker van wat? Waar heb jij het nou weer in godsnaam over?

thebeast4000

over de hoeveelheid medicijnen die iedereen maar slikt, wat bijvoorbeeld ook in het drinkwater teruggevonden wordt? de mens heeft geen virus nodig om uit te sterven, daar zorgt de mens wel zelf voor

Dieter

Wtf man…

thebeast4000

gewoon eens dat door jou gewaardeerde nieuws eens volgen dieter.

thebeast4000

en niet altijd achter die corrupte wetenschappers aanlopen maar zelf eens nadenken.

Zon

Haha ja alles wat jou niet bevalt of jou mening niet heeft is corrupt hé. Ik ben best goed bevriend met een arts. Die is zeker ook corrupt ondanks dat die 8 jaar gestudeerd heeft en jij 2 seconden google research doet, natuurlijk helemaal niets snapt van vaccins of geneeskunde.… Read more »

thebeast4000
Zon

Ja dus? Marktplaats hobbyisten zoals jij werken ook vaak zwart, moet ik dan maar zeggen dat jij geen belasting betaalt?

thebeast4000

maar door mijn werkzaamheden worden geen beslissingen over anderen genomen. volgens mij lopen onze politiek leiders als blinde kippen achter die wetenschappers aan. net ff anders beste zonnetje.

Zon

Ja, maar alsnog ga ik liever naar een arts voor medisch advies dan een facebookwetenschapper zoals jij.

thebeast4000

maar ik bied mijn diensten ook niet aan. feit is dat wetenschappers het vaak niet zo nauw nemen met de uitkomsten. als jij dat normaal vindt, tja, dat is je goed recht natuurlijk.

Zon

Maar een doorsnee arts is geen wetenschapper beest.

thebeast4000

maar die arts schrijft wel medicijnen voor die door wetenschappers ontwikkeld zijn?

Zon

Dus jij stelt dat alle medicijnen niet werken? Op 8% wetenschapsfraude waarbij grotendeels niet bekend is of het gewoon een slordigheid is of daadwerkelijk intentionele fraude.

thebeast4000

nee, jij probeert me woorden in de mond te leggen die ik niet gezegd heb. stel, een wetenschapper die een bepaald medicijn heeft ontwikkeld komt er achter dat er bij een bepaalde combinatie van medicijnen gevaar ontstaat. die uitkomst verzwijgt hij. de kans bestaat dat bij het testen van dat… Read more »

Zon

Dus jij beweert dat zo’n 10 wereldwijde gezondheidsorganisaties die fraude mbt het coronavaccin niet ontdekt zouden hebben na de zwaarst mogelijk testen?
En dan heb ik het niet over bijwerkingen.

thebeast4000

dat weten we toch helemaal niet? normaal duurt het 10 jaar voordat een medicijn door en door getest is en veilig is bevonden. pas dan wordt het vrijgegeven. elke dag worden er weer bijwerkingen ontdekt. dat zijn gewoon feiten.

Zon

Alle testen zijn gewoon doorlopen. Waarom duurt het normaal 10 jaar, omdat andere medicijnen uiteraard geen voorrang krijgen t.o.v. anderen en dat alles in het werk wordt gesteld om zo snel mogelijk die testen uit te voeren.

thebeast4000

dat is bullshit en dat weet jij ook.

Zon

Haha dat is geen bullshit. Maar zo te zien zijn je argumenten op. Doei beest.

thebeast4000

nee hoor, ze wisten ook niet dat je nu ongeveer elk half jaar een ” boostershot ” nodig hebt. en nog liggen de ic’s vol met mensen die al 3 x gevaccineerd zijn. wat heb je dan aan zo’n vaccin?

thebeast4000

ohja wacht ze zijn oud…….

Zon

Haha wat een onzin. Het is gewoon basiskennis dat een vaccin afnemende werking heeft na verloop van tijd. Als ik op vakantie ga moet je ook na zoveel jaar een nieuwe hepatitis prik halen. Echt bullshit wat je zegt. En trouwens. Ga nog eens kijken naar die verklaring van Maastricht… Read more »

thebeast4000

mag ik je er ff eraan herinneren dat bijv l1 ook die gegevens gehad hebben van het ziekenhuis in maastricht en dat toen werd gezegd dat ze het niet konden verklaren? en dan komt opeens een artikeltje en gaan ze het weer hebben over de ouderdom van die patiënten. beetje… Read more »

Zon

Nee hoor, want die onderzoeken wel eerst voordat ze zomaar wat roeptoeteren.

thebeast4000

dus ook heerlen zijn leugenaars? daar kunnen ze de stijging van het aantal gevaccineerden in het ziekenhuis namelijk ook niet verklaren.

thebeast4000

hebben die in heerlen natuurlijk wel niet vlug een of ander artikeltje in mekaar geflanst hé?

Zon

Dus als een woordvoerder (geen arts) het niet direct weet, moet die liegen volgens jou?

thebeast4000

op het moment dat je het niet snapt, waren hun eigen woorden immers, dan zal dat niet van die woordvoerder komen maar zal hij echt wel de artsen hebben gevraagd. die woordvoerder kan dus ook liegen met dat artikeltje wat opeens verschenen is? feit blijft dat er een meerderheid van… Read more »

Zon

Maar goed, ik ga eens wat nuttigs doen. Was gezellig, maar het tekent weer dat de discussie zo gemarginaliseerd wordt naar wat een woordvoerder wel of niet moet zeggen. Dan snap je er niet veel van namelijk. Houdoe

thebeast4000

12 mensen in het ziekenhuis waarvan 10 mensen helemaal ” beschermd ” door vaccinatie. daar gaat het om.

thebeast4000

ik maak mij over mezelf vrij weinig zorgen. ik denk dat de kans groter is dat mijn huis instort of dat ik overlijdt door een verkeersongeluk nog groter is. de mens heeft een immuunsysteem dieter, laat dat gewoon zijn werk doen.

Dieter

Dan zou ik toch nog maar eens naar de fundering van je huis gaan laten kijken als het zo instabiel is. En zó onveilig is het verkeer in Nederland nou ook weer niet hoor.. Of woon je in Caïro?

thebeast4000

zijn er toch 2 per dag. hoe groot is de kans dat ik overlijdt aan covid?

thebeast4000

en tevens, ik betaal al meer dan 40 jaar mijn zorgpremie, zonder er ooit eens wat voor teruggekregen te hebben. dus heb ik ook wel eens recht op waar voor mijn geld. nog zo’n linkse hobby die me door de strot geduwd wordt.

beckenbauer

Jij betaalt voor veel zaken waar je geen gebruik van maakt. Schoolgeld bv zonder ook maar ooit wat geleerd te hebben. Ga lekker emigreren naar Cuba. Daar is de zorg gratis. Zelfs als je niks te bikken hebt van armoede. Zijn wij ook verlost van je tegendraadse gesteggel. Vraagje: loop… Read more »

thebeast4000

tja, nog altijd beter dan te denken dat mensen hun zuurverdiende centjes in mijn hobby moeten steken, ze hebben immers genoeg. dag becky. over opleiding gesproken…….

viro

De vrouw van beest werkt in het onderwijs. Dan ben je wel heel dom als je je niet vaccineren laat. Nog dommer zou natuurlijk zijn als zijn vrouw wel gevaccineerd is.

thebeast4000

mijn vrouw maakt haar eigen keuzes. blijkbaar heeft jouw vrouw niet veel te zeggen thuis?

1 17 18 19