Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
1.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
thebeast4000

in augustus israel gemist dieter?

Dieter

In september oktober en november Portugal en Spanje gemist Beest?

thebeast4000

nee hoor, ik zal je ff vertellen wat er in augustus aan de hand was in israel beste dietertje. die hadden toen ongeveer 10000 besmettingen per dag. die zijn toen begonnen met die ” boosterprik “. momenteel zitten ze op 4 a 500 besmettingen. dus het grootste deel van de… Read more »

Dieter

Geprikt, en toch een vierde golf: ‘Bedenk, die oudsten zijn al in januari als eerste geprikt’ Vandaag om 06:30 door Serge Sekhuis Op de corona-afdeling van het Zuyderlandziekenhuis.  FOTO: ANP We dachten dat we het ergste hadden gehad, dat ‘prikken’ de uitweg was uit de coronacrisis. Maar intussen zitten we in alweer… Read more »

Dieter

Deze krijg je gratis van mij Beest. Geen dank.

beckenbauer

Is heel andere koek dan een kopregel omdat je te gierig bent een premium digitaal abo te nemen op dat flutkrantje

thebeast4000

ze moeten die linkse gasten die dit veroorzaken zo meteen voor een tribunaal gaan zetten. beter nog een militaire rechtbank, die hebben fatsoenlijke straffen. die stevenen op een burgeroorlog af in de vs.

https://www.foxnews.com/politics/biden-admin-considering-shutting-down-michigan-pipeline

thebeast4000

https://www.foxnews.com/us/boston-antifa-protest-turns-violent-police-in-riot-gear-sent
gelukkig is alleen ” extreem rechts ” gewelddadig. die linkse halve hanen doen zoiets niet gelukkig.

butcher
thebeast4000

biden heeft in de vs al het deksel op de neus gekregen, die wou hetzelfde invoeren wat in italie is gebeurt, iets wat gewoon niet mag volgens de grondwet. daar is het voorlopig van de baan omdat er grote twijfels zijn over het grondwettelijke. mensen die zich hebben laten vaccineren… Read more »

thebeast4000

dit is niet 1 maar 100 bruggen te ver. in de vs wordt minderjarige kinderen 100 dollar geboden door de democraten als ze zich laten vaccineren. gewoon in spotjes op tv. ongelooflijk. de staat zet de ouders compleet buitenspel. lekker dat extreem links.

butcher

Heb je de hoop op een open discussie nog niet opgegeven? De non-confermistische opmerkingen van je(volgens enkelen hier) bezorgen je een hoop minnetjes. Wil je open kunnen discussieren, dan moet de ander daar ook voor open staan. Beide kanten zijn nu alleen op zoek naar gelijkgestemden en zien de andere… Read more »

thebeast4000

ja die minnetjes hé? volwassen kerels die duimpje omhoog duimpje omlaag geven. gelukkig boeit me dat helemaal niks. ik plaats dat wat onze geleerden en ” leiders ” niet goed uitkomt. ook verschillende media bezondigd zich daar aan. het gaat me helemaal niet om de discussie maar om te laten… Read more »

beckenbauer

*bezondigen

thebeast4000

je weet het hé? tot aan de elleboog…..

thebeast4000

verrek. ben nieuwsuur aan het kijken. daar is een beste man die het heeft over ” boosteren “. in israel zijn ze in augustus begonnen met de 3e prik. daar waren toendertijd 10000 besmettingen per dag. nu, na de 3e boosterprik, nog zo’n 4 a 500 besmettingen. let wel, we… Read more »

thebeast4000

” De in Rusland geboren Dantsjenko was volgens de krant de hoofdonderzoeker. Hij onderzocht voor de Britse oud-spion Christopher Steele of er banden waren tussen de Trump-campagne en Rusland. Het werk werd via een omweg gefinancierd door de Democratische Partij van Hillary Clinton, die het toen als presidentskandidate opnam tegen… Read more »

beckenbauer

Die vinden het wel aangenaam hier
https://nos.nl/l/2404329

thebeast4000

tja, je hoort ook elke keer alleen over die biblebelt, terwijl moslims nog veel minder gevaccineerd zijn. maar dat mag natuurlijk niet in de media komen…..

thebeast4000

even mijn wiskunde van school gebruikt. in een week tijd zijn er dus 55826 besmettingen. het aantal ic opnames gedurende die dagen is dus 140. dan kom je dus op 0,002%. hetzelfde betreffende ziekenhuisopnames. 0,014%. en in die percentages zitten dus ook de 70, 80 en hogere leeftijden…..

thebeast4000

44% van de covidpatiënten die in het ziekenhuis terecht komen zijn volledig gevaccineerd…….. volgens de fabrikanten in het begin zou niemand meer in het ziekenhuis terecht komen? toen waren het 10%, toen 20%, toen 25%, en nu 44%. bron? nos nieuws. begint toch steeds ongeloofwaardiger te worden.

Zon

Nee je bent gewoon te dom om statistiek te snappen. Is pas 10 x uitgelegd.

thebeast4000

ach zonnetje, als de geleerden vertellen dat je lul 10 cm zou groeien na vaccinatie stond je de godganse dag met de meetlat in de hand. even de feiten op een rijtje. de kans dat mensen van 20, 30, 40 ,50 of 60 in het ziekenhuis terecht komen is voor… Read more »

Zon

Ja pipo. 85% van de bevolking is gevaccineerd. Stel je berekent dat met 100 mensen. Dus als van de 85 gevaccineerden 5 in het ziekenhuis komen en van de 15 ongevaccineerden er ook 5 in het ziekenhuis komen, dan is 50% van de ziekenhuispatiënten gevaccineerd. Maar als je dan verder… Read more »

thebeast4000

we zitten nog niet op 85%. volgens jou zou het 90 tot 95% worden en volgens het rivm 90%. laten we daar eerst eens op wachten? lat eens die cijfers zien dat er maar 5% van die groep in het ziekenhuis komt? een linkje is genoeg. jij pakt weer alle… Read more »

thebeast4000
thebeast4000

hoezo gekleurd ” nieuws “? in het journaal wel aandacht voor het feit dat er een democratische zwarte oud-politieagent burgemeester wordt, maar dat een republikeinse witte senator virginia heeft overgenomen van de democraten hoor je niks. altijd apart

thebeast4000

nu hebben ze het over een 4e,5e en 6e prik…..hahahaha

thebeast4000

kijk, en nu hoor je niemand van die mietjes hier hé. ben net jinek aan het kijken, ic’s zijn helemaal niet vol, ziekenhuizen dus ook niet. en dat zegt de baas van de ziekenhuizen. in 2018 liepen de ziekenhuizen dus ook helemaal over, waardoor? verrek, de griep. maar zoals de… Read more »

beckenbauer

Je was zeker net de Koi’s voeren toen werd gezegd dat 80% vd bevolking gevaccineerd is en 20% niet en dat op de IC’s 80% van alle patiënten daaro NIET gevaccineerd is.
Koekoek

thebeast4000

volgens zonnetje zouden we op een vaccinatiegraad van 90 tot 95% uitkomen, dat hadden de geleerden immers gezegd. ik zal je zeggen wat ik nu niet begrijp: dat vaccin is er om de kwetsbaren te beschermen. ook van dijsel zegt vandaag nog dat 99% van de niet gevaccineerden niet ernstig… Read more »

beckenbauer

Laat ik het eens proberen in beast en Janneke taal: als 1 Koi karper in je vijver een heel besmettelijk en dodelijk virus heeft, laat je hem dan vrolijk verderzwemmen bij de anderen of geef je hem een klein tikje op het koppie? Of zet je m in n emmer… Read more »

thebeast4000

ander voorbeeld: de ic heeft 48 bedden in dit artikel, daarvan zijn er !! 8 !! bedden bezet door een corona patiënt. hoeveel van die 8 zijn volledig gevaccineerd? hoeveel verkeersslachtoffers liggen daar? ” De IC van het Erasmus Medisch Centrum telt 48 bedden, die nu allemaal bezet zijn. Er… Read more »

beckenbauer

Wat is je punt? Als er geen COVID patiënten zouden liggen, kon de reguliere zorg gewoon doorgang vinden ipv maanden uitstel

thebeast4000

en de griep dan zo meteen? ook maar de hele bevolking inenten? stel je voor dat die ook nog in het ziekenhuis terecht komen. als er geen verkeersslachtoffers zouden liggen kon de reguliere zorg ook doorgaan?

thebeast4000

kijk. als ik een zieke koi heb moet ik hem in quarantaine zetten. dus elke zichzelf respecterende koi liefhebber heeft een mogelijkheid om zo’n vis in quarantaine te plaatsen. dat noemen ze verder denken dan dat je neus lang is. als ik dat niet zou doen zou ik bij het… Read more »

thebeast4000

kijk deze statistieken:

FDQo4hUWEAM9Rpn.jpg
derharrie

Becky laat gaan ,dit is de basmann poule, hier zit die in isolatie!

thebeast4000

wat kom jij hier doen dorpsgek?

” derharrie
Famed Member
 Antwoord aan thebeast4000
 1 november 2021 11:02
Hahaha die wat daar op jou gaan reageren die sporen ook niet helemaal haha ”
als er eentje in isolatie zit bijv bij de buren ben jij het wel.