Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
1.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
thebeast4000

er zijn bijna geen gezinnen. de zoveelste leugen van die wappies die maar alles blijven goedkeuren. het zijn allemaal boten met jonge mannen die hier komen. hopelijk houdt geurts zijn poot stijf. anders gewoon terugsturen naar brussel of het adres van timmermans doorgeven. amsterdam is ook goed, daar is alles… Read more »

thebeast4000
thebeast4000

wij moeten heel snel de mond dichthouden over mensenrechten en dergelijke in rusland, wit-rusland, china en ga zo maar verder. dit gaat over nederland, gewoon ons nederland:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/715780419/kamer-eist-onderzoek-naar-uithuisplaatsing-door-toeslagenaffaire

Betty-Boob

En dat zijn alleen maar gevaccineerde mensen. Dus vanwaar alle paniek…leg dat maar eens uit Hugo !!!
de ongevaccineerde ook wel wappies genoemd testen namelijk niet.

thebeast4000

nee, alleen die ” verstandige ” gevaccineerden testen natuurlijk…..boh.

thebeast4000
thebeast4000

alleen de kop, maar dit kon nog wel eens heel interessant gaan worden. gelukkig hebben wij een eu die dit prima kan managen:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/276610099/loekasjenko-dreigt-gaskraan-naar-eu-dicht-te-draaien

beckenbauer

We konden wel een staan aan de rand van een 3e W.O.
Bedankt voor je wake-up call

thebeast4000

dit is typisch weer eens een voorbeeldje van de eu die denkt andersdenkenden hun zienswijze op te dringen. allemaal die sancties tegen wit-rusland zijn genomen omdat een of ander links clubje in dat land zich onheus bejegend voelde. en aangezien de eu bestuurd wordt door een hele hoop idioten die… Read more »

beckenbauer

Begrijp ik. Als je niet eens een premium abo van €5 per week kunt ophoesten zal een hogere gasprijs er wel flink inhakken in huize Koi

thebeast4000

weet je becky, al zou ik een abbo hebben, als ik de link zou plaatsen kun jij hem toch niet lezen. en zo maar knippen en plakken is diefstal.

Dieter

Ben je nou echt zo bleud, met je sancties door linkse mensen tegen ‘andersdenkenden’? Man man man wat ben jij toch een aardappel..

thebeast4000

tja, dieter, is gewoon een feit dat er een links groepje een hoop stampij heeft gemaakt bij de eu en de eu heeft daarop sancties ingesteld tegen wit-rusland. is geen woord aan gelogen.

Dieter

Daar zit een tiran van het zuiverste soort Beest, nog erger dan Erdogan. Als je er daar een andere mening op nahoudt dan ben je je leven niet zeker. Tegen dat soort figuren kunnen niet genoeg sancties ingesteld worden, ook als dat uiteindelijk ten koste van onszelf gaat.

thebeast4000

nou dieter, heb jij al eens gekeken naar bijv een verhofstadt als die helemaal los gaat? teken hem eens een snorretje en vertaal dat eens in de duitse taal? er zijn toen in wit-rusland verkiezingen geweest, en daar zijn protesten op gekomen. van die mensen die protesteerden zijn er 900… Read more »

beckenbauer

Heb meer respect voor Verhofstadt en Loekasjenko dan voor jou om nog maar eens een slechte imitatie van stal te halen

thebeast4000

is kut als je wil meepraten maar nergens verstand van hebt hé becky? hou jij je nu maar bij plaatjes van blote dames, zelfs daar heb je een vreselijke wansmaak.

beckenbauer

Ok, dan zal ik dat doen als jou dat blij maakt

beckenbauer

Vraag wat het verschil is tussen kruiden en specerijen staat nog steeds open trouwens

thebeast4000

gebeurt me net wat moois dietertje, laat jouw licht daar eens over schijnen zou ik zeggen. ik krijg net een melding van een ” community ” op facebook. er was een actiegroep en die had wat beelden gemaakt van wat varkens die wat wondjes hadden. dat hebben ze dus kunnen… Read more »

Dieter

Ja dat is hetzelfde moois wat ik op wzr heb meegemaakt, maar dan nog een paar tandjes erger. Eigen site eigen regels was het toch?

thebeast4000

nou nee, ik verstoot nergens tegen de regels die hun opgesteld heb.

Dieter

Ik dus ook niet snuggere hahaha. Wil anders nog wel eens herhalen wat je toen tegen mij zei?

thebeast4000

mooi artikel, misschien eens wat om bij verveling te lezen…..zijn ook wetenschappers dus zijn net zo geloofwaardig als de klimaatwappie wetenschappers: https://www.klimaatfeiten.nl/klimaatverandering/opwarming/temperatuur-sinds-1850# vooral deze pagina’s zijn echte aanraders: https://www.klimaatfeiten.nl/klimaatverandering/extremen/extreem-weer# https://www.klimaatfeiten.nl/klimaatverandering/extremen/verdwenen-hittegolven alles met bronvermelding en dergelijke en door wetenschappers waar sommigen dan wel dan niet in geloven. veel leesplezier. lees vooral… Read more »

thebeast4000

nog zoiets moois:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/530787266/golf-migranten-uit-wit-rusland-dreigt-zij-die-er-recht-op-hebben-opvangen

en dan lees je een ander artikel en dan lees je dit:

” Ook Bij1-fractievoorzitter Jazie Veldhuyzen wuift het voorstel weg. De partij ziet liever dat er een banner wordt opgehangen met de tekst: ’Vluchtelingen welkom’. “.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1531419968/weinig-animo-voor-nederlandse-vlag-in-raad-amsterdam

Dieter

Jij leest veel hè.

Zon

Alleen de titels hè.

thebeast4000

nee hoor zonnetje, ik heb vannacht bijvoorbeeld liggen lezen op die site over het klimaat. je weet wel, waarvan jij zei dat 97% van de wetenschappers het eens waren dat de mens de veroorzaker was. is dan toch raar dat deze site melding maakt van nog geen 2%, 1,6% geloof… Read more »

thebeast4000

als ik klaar ben met mijn werk heb ik daar tijd voor ja. de een gaat lezen de ander gaat pluisjes uit zijn navel vangen…….

beckenbauer

Hopelijk lees je sneller dan je denkt anders worden het leesmarathons

thebeast4000

ik wou eigenlijk zeggen dat je eens inhoudelijk moet proberen te reageren, maar wie zeg ik dat hé?

beckenbauer

Zegt wie?
Zodra je inhoudelijk vastgeluld wordt, hetgeen niet al te veel moeite kost, switch je over op een ander onderwerp of taai je sneaky af.
Dus ja, wah

thebeast4000

noem me maar eens een paar voorbeelden zou ik zeggen?

beckenbauer

Aangezien je graag leest, blader aantal pagina’s terug hiero en je wens gaat in vervulling

thebeast4000

ik blader helemaal niks terug beckerdebeck, jij beschuldigd mij ergens van dan moet je mij ook ff laten zien waar dat gebeurt is.

beckenbauer

Zodra jij dat voortaan ook doet, zal ik dat doen maat

thebeast4000

dus ff samenvattend: jij hebt dus niks. ok dan.

beckenbauer

Als jij 18 cm niks noemt, dan heb ik idd niks

thebeast4000

ik zou eens naar de gamma gaan, die meter van jou mist de eerste 10 cm…..

beckenbauer

Die had ik al niet meegeteld zei de witte neger gevat

Zon

Zou ik dan nog eens iets leuks droppen aangezien ik nog wakker ben.

Niet dat het gaat gebeuren ofzo. Maar verplichte vaccinatie gaat niet per se in tegen de grondwet en zou in NL gewoon mogelijk kunnen zijn zonder grondrechten te schenden.

Welterusten.

thebeast4000

als jij je al ergens kopzorgen over zou moeten maken, maak je dan zowieso eens zorgen om bijv de maanden augustus, september en oktober, waarin een behoorlijke oversterfte was in nederland, terwijl de corona cijfers toen gewoon laag waren. ook mei, juni en juli hebben als het goed is een… Read more »

thebeast4000

zal wel weer niemand gezien hebben, zoals normaal hier, gisteren was de directeur op tv van de zuyderland ziekenhuizen. daar werd hem gevraagd of hij het een goed id vond als de regering werkgevers ging verplichten om niet-gevaccineerden naar huis te sturen. daar was die man dus echt geen voorstander… Read more »

Dieter

hè*

beckenbauer

Hé hé?

thebeast4000

ja ja, zoiets lees je niet op cnn en komt niet in de nederlandse media. slaap lekker verder allemaal:

https://www.foxnews.com/politics/steele-dossier-key-player-gave-thousands-to-hillary-dems

thebeast4000

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2126755186/on-maanden-later-op-tv-wegens-moeizame-onderhandelingen-met-npo
tja…… de npo en geen politieke voorkeur hebben……triest dat een npo hier überhaupt wat over te zeggen heeft zeker in het licht van wat er in het verleden al gebeurt is.

beckenbauer

Mag je weer eindelijk dit jaar met kerst beast?

FB70F538-5AA5-4720-8D2E-E3C296E2C144.jpeg
thebeast4000

en jij dan?

FB_IMG_1636219112648-1636221847.3475.jpg
thebeast4000

laten we eens een baudetje doen. zonnetje en wesley zullen wel in de startblokken zitten. dit is een onderonsje tussen baudet en de jonge, dat gaat over behoorlijke aantallen jongeren die problemen hebben met een infectie aan de hartspier door dat vaccinatie middel. laat jullie lichtje hier eens op schijnen… Read more »

thebeast4000

maar die kindertjes speelden toch geen rol in de verspreiding van dit killer virus? raar:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/810751250/steeds-meer-basisschoolklassen-naar-huis-gestuurd-om-corona

thebeast4000