Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
1.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
beckenbauer

Kom d’r maar in
Wie? Die met dat prima lijf oes Broensoem die nooit naar het PLS komt

https://www.ad.nl/buitenland/geen-immuniteit-trump-mag-vervolgd-worden-voor-rol-bij-bestorming-capitool~a7085dc7/

thebeast4000

je bent op de hoogte van de samenstelling van dat onderzoeksteam? hij is in ieder geval niet verplicht om te antwoorden. gek dat het ad geen artikel wijdt aan dat akkefietje met russiagate, gek, niet? daar zijn tenminste al 3 veroordelingen.

thebeast4000
thebeast4000
Creperes

Kut wijf is het net als Klavertje.

beckenbauer

Zo’n type ging “in mijn tijd” iedere dag met een pak rammel heem

thebeast4000

die duitsers zijn ook van alle ratten besnuffeld, wat een mafklappers:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1037715497/activiste-greenpeace-aan-het-roer-van-klimaatbeleid-in-duitsland

thebeast4000

VS zetten zich schrap voor Amerikaanse truckerskaravaan  Politiekorpsen in Amerikaanse staten bereiden zich voor op acties van vrachtwagenchauffeurs. Hoewel nog onduidelijk is hoe omvangrijk de protesten uitpakken, heeft het ministerie van Binnenlandse Veiligheid gewaarschuwd dat vanaf komende zondag mogelijk ‘truckerskaravanen’ op gang komen die in maart zouden samenkomen in regeringscentrum… Read more »

thebeast4000

Sanquin: bijna alle bloeddonors hebben antistoffen tegen corona Ongeveer 97 procent van de Nederlandse bloeddonoren heeft antistoffen tegen het coronavirus. Dat heeft bloedbank Sanquin gemeten in de meest recente studies. De meeste van die antistoffen zijn opgewekt door vaccinatie. Mensen die zijn gevaccineerd én een keer zijn besmet met het… Read more »

thebeast4000

ik ben normaal niet zo voor geweld, maar die rechter mogen ze een kogel door de kop schieten. alsof je niet besmettelijk bent als je wel gevaccineerd en geboosterd bent. wat blijven die mongolen de mensen toch wijsmaken?

https://www.foxnews.com/health/unvaccinated-dad-loses-custody-kids-canada-new-brunswick

thebeast4000

toch eens benieuwd naar het commentaar op het opruimen van die leider van is. obama liet ene omleggen en dat was helemaal geweldig, trump liet ene omleggen en dat kon volgens de media toen niet en nu heeft de seniele biden een laten omleggen. en ik kan me de reactie… Read more »

Zon

https://www.hln.be/wetenschap-en-planeet/omikron-blijkt-dan-toch-niet-zo-mild-te-zijn-even-ernstig-als-oorspronkelijke-variant-en-alfa~a6764292/ Omikron is niet de milde variant waarvoor hij vaak versleten wordt. Dat staat te lezen in een artikel dat gisteren verscheen in het gerenommeerde medisch tijdschrift ‘The New England Journal of Medicine’. Meer nog: hij blijkt even ernstig te zijn als de oorspronkelijke Wuhanvariant en alfa, die ons gezondheidssysteem naar de… Read more »

beckenbauer

Daar denkt de LTS professor oes Broensoem heel anders over

thebeast4000

hoe zeg jij dat altijd zonnetje, een artikel uitzoeken wat je goed uitkomt? raar dan dat er verder niemand wat over zegt. er zijn steeds minder mensen ” beschermd ” door die vaccins. en toch is nergens druk op de ziekenhuizen. nog een keer, meer dan 100000 besmettingen per dag,… Read more »

Zon

Herhaaldelijk wordt hier de vraag gesteld waar de ongevaccineerden zijn gebleven. Al vaak beantwoord, maar nu is er weer een mooi plaatje het tonen waard. Een jaar geleden begon de vaccinatiecampagne. Waarbij gestaag de vaccinatiegraad is gestegen. 86,6% van de 18+ NLers dubbel is gevaccineerd en 58,8% is geboosterd. Hoe… Read more »

Screenshot_2022-02-03-10-15-49-52_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg
Dieter
Zon

Je zou bijna gaan denken dat die vaccinaties werken hè?

Dieter

Nee joh ben je gek. We worden bestuurd door idioten!!1! (ofzoiets)

thebeast4000

en hoeveel mensen uit die schitterende grafieken zijn MET corona in het ziekenhuis gekomen en niet DOOR corona? nieuws gevolgd? dus die schitterende statistieken kun je door de plee spoelen beste zonnetje? volgens het rivm is dat namelijk meer dan !! 50 !! %.

Zon

Als je alles door 2 zou delen, zou je dezelfde percentages overhouden uilskuiken. En het is best grappig, want met name de gevaccineerden liggen met onderliggende aandoening op de IC, waardoor het daadwerkelijk percentage van gevaccineerden op de IC zonder onderliggende aandoeningen tov het percentage ongevaccineerden nóg kleiner zou zijn.… Read more »

thebeast4000

uilskuiken, dan zou de bezetting er al heel anders uitzien. dat zou ook betekenen dat je de schuld van die uitgestelde zorg niet meer bij de ongevaccineerden kunt leggen. toevallig ook de uitspraak van het hooggerechtshof in tjechië gelezen? en hoe gaat het met het boosteren?

Zon

Ja met die bezetting, dat zeg ik erna ook, dat zou nog nadeliger voor jou uitzien haha.

En wij hebben geen constitutioneel hof, dus nvt hier hahaha.

thebeast4000

inderdaad niet, vandaar de burgerlijke ongehoorzaamheid die er nu gebeurt. hoe zit het met het boosteren? waarom is net de helft van de volwassenen geboosterd? zijn dat vanaf nu ook wappies volgens jou?

Zon

Hahahaha als je hier een constitutioneel hof invoert, kan de PVV, FvD en nog een paar andere extreemrechtse partijen niet eens regeren, aangezien hun partijprogramma’s tegen de grondwet indruisen.

thebeast4000

kan zowieso niet omdat de gevestigde partijen complete groepen mensen uitsluiten. zolang die groepen blank zijn maakt dat niet uit volgens die partijen, kijken hoe het zou zijn als het om gekleurde mensen zou gaan…..

thebeast4000

ben je de amsterdamse raad aan het volgen, beter gezegd frau halsema? hahaha

beckenbauer

Die is recht op de graat.
Althans zo komt ze over
?

thebeast4000

Opperrechters Tsjechië vernietigen regelgeving 2G-coronapas  De opperrechters van Tsjechië hebben de 2G-coronapas voor onder meer restaurants, clubs en hotels naar de prullenbak verwezen. Een coronamaatregel mag niet bedoeld zijn om burgers indirect onder druk te zetten zich te laten vaccineren, oordeelde het hooggerechtshof.  De regering krijgt een week om te… Read more »

thebeast4000

” Dat de aantallen de laatste dagen toenemen hangt samen met de razendsnelle verspreiding van de omicronvariant van het virus. Hoewel deze variant minder ziekmakend is, komen er toch meer mensen in het ziekenhuis terecht. Daarbij worden er volgens een aantal ziekenhuizen vaker mensen om een andere reden dan Covid-19… Read more »

thebeast4000

@Zon verklaar zou ik zeggen. zijn dat ook allemaal “wappies “? ” Aantal mensen dat boosterprik haalt, daalt snelDe piek van de boostervaccinaties tegen het coronavirus is achter de rug. Vorige week hebben iets meer dan 1,1 miljoen mensen een oppepprik gekregen. Een week eerder haalden bijna 1,9 miljoen mensen… Read more »

thebeast4000

meneertje jetten gaat het wel ff regelen. zo’n gek moeten ze opsluiten.

https://www.telegraaf.nl/financieel/640664120/nederland-doet-ultieme-poging-om-gas-niet-groen-te-maken-in-brussel

thebeast4000

hahaha, kijk……

Daarbij komen er ook waarschijnlijk meer mensen in het ziekenhuis terecht die om een andere reden dan Covid worden opgenomen, maar wel positief testen op het virus. ”

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2094723121/meer-dan-1000-coronapatienten-op-verpleegafdelingen-ziekenhuizen

thebeast4000
Creperes

Blij dat ik gevaccineerd ben in januari geboosterd. Kids besmet geraakt op school. De vrouw en ik niet. Die vaccinaties werken dus wel echt beste beest.

beckenbauer

Spaar je toch de energie om onze dwaler op het juiste spoor te krijgen.
Of denk je dat je een alcoholist stil krijgt met alcoholvrij bier?

thebeast4000

ik kan je een ander verhaaltje vertellen, mijn neefjes beide besmet, beiden geënt, mijn schoonbroer niet geënt, niet positief. heeft al 2 x corona gehad en 0,0 aan klachten. kijk eens naar het aantal besmettingen momenteel, misschien wel meer dan een miljoen per week. en de cijfers van ziekenhuisopnames? had… Read more »

thebeast4000

die biden trekt ons 2 oorlogen tegelijk in, met rusland om oekraine en met china om taiwan. en dan gaat dadelijk een raketje richting de vs en wordt de navo aangevallen. kan niet fout gaan. dat ze zo’n seniele gek als president hebben gekozen gaat ze nog vies opbreken. god… Read more »

beckenbauer

Wie zat er in het Capitool nadat blonde lolly aka grab them by The pussy opdracht gaf voor een bestorming?

thebeast4000

je hebt niet veel op met de waarheid hé?

beckenbauer

Die uitspraak heb je van Roethof?
Jij kijkt zo graag naar bewijs; zou zeggen kijk naar de docu over de bestorming vh capitool

thebeast4000

kijk, alweer iets wat je niet snapt. nu heeft roethof het weer gedaan. ieder mens in nederland heeft recht op bijstand van een advocaat beste becky, ieder mens.

beckenbauer

Kan nog wel een aantal open deurtjes intrappen die allen niet terzake doen.
Je had het over de waarheid toch?
Zeg maar waar je idool Pinokkio Rutte het zo moeilijk mee heeft