Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
1.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
thebeast4000
Zon

Toch verbazingwekkend hoe goed de vaccins werken. Vorig jaar 700 IC bij 7000 besmettingen, nu 385 IC bedden met 20.000 besmettingen lees ik net. (Uit: https://www.gld.nl/nieuws/7443619/bijna-helft-coronapatienten-in-ziekenhuizen-gevaccineerd-hoe-kan-dat) -Verhouding is scheef“In het hele land is 84 procent van de mensen gevaccineerd en dus 16 procent niet. Dan moet je gaan kijken in… Read more »

FERadFxXMAA8kP1.jpeg
Zon

Oprecht, ik denk dat ik dit een kind van 12 nog uit kan leggen en dat die het nog eerder zou snappen dan beest of de meeste andere wappies.

beckenbauer

Regeren is vooruitzien, ja toch. Daarom stel ik voor om reeds op zeer jonge leeftijd wappie testen uit te voeren. Iedere peuter die het niet lukt om de vormen in de kubus krijgt, wordt meteen gevaccineerd. Jammer dat deze test er nog niet was in beast’s jeugd. Dan had hij… Read more »

06189837-23F8-42CC-971B-97D7DCD72B11.jpeg
Dieter

Niks nieuws inderdaad. Ook niet bepaald complexe materie haha, maar voor sommigen zijn zaken al snel complex is de laatste tijd maar weer gebleken.
Wat ik me wel nog afvraag als ik dit lees, die ene procent, wie vallen daaronder? 🙂

Zon

Weten ze niet, dat ze die gegevens niet hebben ofzo? Of bijvoorbeeld maar 1 keer geprikt? Anders geen idee. Typfoutje? Zal volgens beest wel een complot zijn.

Dieter

Hahaha dat is weer voer voor Beest ja, die grijpt alles aan om zn complotten op los te laten 🙂

thebeast4000

daarom is het des te vreemder dat in belgie 2 weken geleden al 55% van de ziekenhuisgangers volledig gevaccineerd was. let op het bijgevoegd staatje vooral op de laatste maand wat er gebeurt:

Naamloos.jpg
Zon

Hahahaha jij snapt het echt niet hé. Des te logischer en niet des te vreemder is dit. Hoe meer gevaccineerden er zijn, hoe meer gevaccineerden in het ziekenhuis komen en dit kan ook uiteindelijk het aantal ongevaccineerden overtreffen, wat in België dus het geval is.

thebeast4000

met het gevolg dat de groep ongevaccineerden op een gegeven moment immuun is. en dat moet eerst maar eens blijken of dat ook op gaat voor de gevaccineerden.

Dieter

Omg jij bent echt bleud hè…..

thebeast4000

daar zou ik niet te vlug mee zijn met die beledigingen, wacht nu maar eens even op de cijfers van het rivm waar ze te laat mee zijn.

Zon

 Vorig jaar 700 IC bij 7000 besmettingen, nu 385 IC bedden met 20.000 besmettingen.
Dit zijn de cijfers van gisteren. Genoeg bewijs dat vaccins werken.

thebeast4000

je moet zo denken hé zonnetje, voordat die boostervaccins werken ben je weken verder. maar eerst moet je ze nog eens zetten. als ze die mensen die er voor gekozen hebben nu eens op tijd die vaccins gezet hadden was de zorg ook niet overbelast?

Dieter

Heeft geen zin dit. Je kunt dit nog 100x tegen em zeggen, kwartje gaat niet vallen.

beckenbauer

Hoe luidt het spreekwoord ook alweer? Als je voor een dubbeltje geboren bent, bereik je nooit een kwartje.
Maw kwartje is te hoog gegrepen voor onze Koi Heino Wappie

thebeast4000

vindt je? terwijl die ouderen nog met de bosjes omkiepen, je weet wel, die beschermd zouden zijn. hoeveel van de groep ongevaccineerden van tussen de 20 en 60 zouden er eigenlijk in het ziekenhuis terecht komen zonnetje? je moet 1 ding niet vergeten beste zonnetje en dat is dat meer… Read more »

beckenbauer

Toen de telkunsten werden uitgedeeld heb je op de achterste rij gestaan (zo wie immer).
5% die wel klachten hebben zijn bijna 1 miljoen mensen. Zal het uitschrijven: 1.000.000
En dat heb je aan 5.000 IC bedden nog niet genoeg Koi Heino

thebeast4000

reageer eens ff op de bovenste prikker met al je geleerdheid?

beckenbauer

Heeft weinig zin om alles in cijfers te gieten. Het is overduidelijk dat we een groot probleem hebben en vaccinatie is het toverwoord om er zo min mogelijk ongemak van te hebben. En dat jij dwarsligt is je eigen keuze. Vraag je wel een kamer met wifi als je in… Read more »

thebeast4000

niks cijfers gieten, reageer nu eens op mijn prikker bovenaan en zeg dat ik lieg.

beckenbauer

Ik reageer toch. Maar niet zoals jij wenst. Misschien als je vliegtuiggeluidjes maakt met je lepeltje dat ik mijn mond wel open….
brrrrrrrr brrrrr

Rjc90

*hé

derharrie

Jonge ,jullie hebben gelijk maar laat dit beest toch links liggen man! Daar kun je toch tegen de muur praten. Reageer er niet meer op ,lok hem hierheen en gooi de sleutel weg! En bassman is een feit. Jullie reageren ook nog de hele dag op ,dat is juist wat… Read more »

thebeast4000

als je daar toch eens over nadenkt, de ongevaccineerden mogen dus niet naar een kerstmarkt of iets dergelijks in duitsland, waar je nog niet dood gevonden wil worden, als volwassene dus, maar als je met papa en mama gaat, die beiden wel gevaccineerd zijn, mag je dat wel, je hebt… Read more »

Dieter

Dan ga je toch met je papa en mama naar de kerstmarkt in Duitsland? Moet je ze wel even lief aankijken.

Rjc90

https://m.limburger.nl/cnt/dmf20211116_97729557
Over de grens hebben ze de zaken gewoon op orde. Prima maatregel. Maar nee, hier blijven ze nog even lekker doorvergaderen. En straks weer een totale lockdown met alles dicht. Idioten

Creperes

Dat wordt ergens anders tanken en boodschappen doen voor beest
Alleen nog gevaccineerden welkom in Duitse publieke ruimte – http://www.1limburg.nl/l/117363 #1Limburg

thebeast4000

heb ik al eerder gezegd, ik heb vrienden zat. hahaha ja dat zal me gaan raken. maar wat betekend dat voor die kindertjes vraag ik me dan af? gelukkig spelen die geen rol in de verspreiding van dit virus en kunnen zonder qr code of iets dergelijks de grens over.… Read more »

Dieter

Vrienden zat.. je doelt op dat getal achter het plusje van diekertjedap op voetbalprimeur?

Schermafbeelding 2021-11-17 om 09.42.55.png
thebeast4000

trouwens, ik zie nergens staan dat ik de grens niet over zou mogen?

Dieter

Wat wil je daar nog doen dan als je nergens meer naar binnen mag?

thebeast4000

en? allemaal aan het kijken naar het ” 2g debat “? gezien wat er met die gevaccineerde ouderen aan het gebeuren is?

Zon

Sorry mensen moeten ook wel eens werken ipv de hele dag (en nacht) te niksen.

thebeast4000

maar zonneke, jij werkt nog geen fractie van de uren die ik draai. als je een beetje had opgelet, wat voor jou vrij moeilijk is, dan zie je dat ik vanaf een uur of 9 s’avonds niet meer reageer. meestal tot een uur of 2. dan staat mijn nieuwe voorraad… Read more »

Zon

Haha dat zijn 25 uur in de week.  ? 

Rjc90

2g zsm invoeren en alle leden van de christenunie verplichte TBS opleggen vanwege hun idiote 1g met enkel testen plan

thebeast4000

vertel eens rjc90, wat gaan we nu doen met die ongevaccineerde kindertjes? je weet wel die geen rol zouden spelen in de verspreiding volgens onze geleerden?

Dieter

Vertel eens Beest, wanneer ben je uitgebaggerd?

thebeast4000

dietertje, ik mag toch wel een legitieme vraag aan je vriend stellen of moet ik daarvoor eerst toestemming aan jou vragen. anders geef jij eens antwoord: wat gaan we nu dan doen met allemaal die kindertjes die volgens onze leiders geen rol zouden spelen in de verspreiding van dat virus?

Rjc90

Het gaat niet zozeer om de verspreiding beest het gaat erom dat wappies zoals jij ruim bovengemiddeld op de IC komen waardoor we nu weer in de shit zitten. Maarja, dat blijk je nog steeds niet te snappen. Ik ga er dan ook verder geen energie meer in steken en… Read more »

thebeast4000

hoeveel ” wappies ” zijn er dat dan precies? Waarom heeft het rivm vandaag de cijfers niet bekend gemaakt met bijv het aantal gevaccineerden die op de ic’s en in de ziekenhuisbedden liggen? die vraag werd ook al gesteld bij dat debat.

thebeast4000

trouwens, ik heb al vaker eens een beetje de kans berekend die ik heb om in het ziekenhuis of ic terecht te komen. dan ga je toch een paar nullen achter de komma kan ik je vertellen. de kans dat een jongere na vaccinatie in het ziekenhuis komt met een… Read more »

Rjc90

Ja maar beest jij bent ook een uitzondering hè, niet iedereen is gezegend met een prima lijf!

thebeast4000

doe jij nu maar achter onze leiders aanlopen, gelukkig spreken die altijd de waarheid. vraag maar eens in israel hoe goed dit plan gaat uitpakken.

thebeast4000

In de afgelopen zeven dagen testten 9416 kinderen van 5 tot en met 9 jaar oud positief. Dat is bijna 85 procent meer dan in de week ervoor. Onder 10-14-jarigen steeg het aantal nieuwe gevallen met 76 procent, onder 0-4-jarigen met 62 procent.”

https://www.telegraaf.nl/nieuws/191398733/afgelopen-week-recordaantal-van-ruim-110-000-positieve-tests

thebeast4000
Dieter

Plemp je hier nu weer al die Telegraaf-zooi om te verdoezelen wat voor modderfiguur je in onderstaande discussies slaat? Heeft geen enkele zin, alle bagger op deze pagina’s is afkomstig van jou, je zet jezelf zo alleen maar meer voor lul. Een verstandig mens, wat jij duidelijk niet bent, zou… Read more »

thebeast4000

dat zou jou goed uitkomen hé dieter? ik hou me aan alle regels, dus wat jij verder van die artikelen vindt jeukt me nu eens h-e-l-e-m-a-a-l niks. en laten we het nu alstublieft niet hebben over een modderfiguur, want dan doe je jezelf toch tekort. als iemand hier toch een… Read more »

thebeast4000

dat doen ze goed, moeten ze in nederland ook doen, kunnen we lachen. gelukkig staat het bedrijfsleven niet te springen om personeel, wat zullen die verpleegkundigen die in dat bedrijfsleven gaan werken en een stuk meer gaan verdienen bibberen zeg. trekken die ziekenhuizen gewoon een blik nieuwe verpleegkundigen open…..oh wacht….elke… Read more »

Rjc90

Stuk meer gaat verdienen? Haha jong je bent weer helemaal niet op de hoogte. Zorgpersoneel is relatief laag opgeleid en wordt in verhouding behoorlijk goed betaald. Iemand met een vergelijkbaar opleidingsniveau in het bedrijfsleven verdient juist een stuk minder.

thebeast4000

dus die eerdere berichten hierover heb je ook al gemist? dat is ook een virus hier, over molletje is gemist, over die experts in die verstappen zaak is gemist, over die arts die heeft gezegd dat de schuld niet elke keer bij de ongevaccineerden gelegd moest worden is gemist, die… Read more »

Rjc90

Wat gemist? Heb je weer niet goed gelezen? Ik heb het niet over een tekort aan personeel in heb het over het salaris van verpleegkundigen en dat dit gezien het opleidingsniveau relatief hoog is. Is totaal onvergelijkbaar met bijvoorbeeld de leraren die gezien hun opleidingsniveau juist een verhoudingsgewijs laag salaris… Read more »

thebeast4000

waarom zijn dan, ook dit jaar weer, zoveel verpleegkundigen overgestapt naar het bedrijfsleven?

Rjc90

Ja zal met de werkdruk te maken hebben. Maar met een mbo als loonslaaf in het bedrijfsleven verdien je zeker minder dan als verpleegkundige

thebeast4000

” Vertrekgolf zorg
Uit onderzoek van FNV onder ruim 12.000 leden blijkt dat twee op de vijf zorgmedewerkers collega’s is kwijtgeraakt omdat ze opstapten. De jeugdzorg, de verpleeghuizen en de academische ziekenhuizen zagen de meeste mensen vertrekken. De vakbond trekt de conclusie dat de zorg leegloopt.17 sep. 2021 “.

Rjc90

Ja nogmaals, de zorg is om allerlei andere redenen gewoon onaantrekkelijk dus dat begrijp ik wel. Maar niet vanwege het salaris

thebeast4000

ik denk dat jij schrikt wat zorgmedewerkers verdienen. ja, de hbo’ers misschien, maar de gewone verpleegkundigen is geen vetpot hoor.

Rjc90

Nee maar jij hebt volgens mij een totaal verkeerde voorstelling wat een MBO’er in loondienst in het bedrijfsleven vangt. Dat is gewoon lager dan in de verpleegkunde

thebeast4000

bedrijfsleven betaald altijd meer dan de zorg.

Rjc90

Nee man. Als laag opgeleide kun je beter een vak leren of bijvoorbeeld in de zorg gaan want in loondienst in het bedrijfsleven zit je helemaal onder aan de ladder qua salaris

thebeast4000

maar daar kun je doorgroeien, iets wat in de zorg gewoon veel minder is. zie dat stukje van nursing.nl een prikker eerder.

Rjc90

Ja dat was vooral vroeger zo maar dat valt tegenwoordig ook erg tegen hoor. Opleiding/diploma is veel meer leidend geworden tov ervaring en zonder het juiste papiertje zijn de doorgroeimogelijkheden beperkt

thebeast4000

dat artikel is uit 2020.

Dieter

RJC90 had het over de doorgroeimogelijkheden in het bedrijfsleven, niet over de zorg. Lezen!

thebeast4000

maar dietertje, lig niet te gillen en lees de prikker hieronder.

thebeast4000

Dat veel nieuwe medewerkers snel de zorg weer verlaten komt volgens de adviescommissie, voluit Commissie Werken in de Zorg, vooral door een gebrek aan loopbaanperspectief en goed werkgeverschap. ”

https://www.nursing.nl/bijna-helft-nieuwe-zorgmedewerkers-binnen-2-jaar-weg-en-niet-vanwege-salaris/

Dieter

RJC90 had het over de doorgroeimogelijkheden in het bedrijfsleven, niet over de zorg. Lezen!

beckenbauer

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in hoger beroep twintig jaar cel geëist tegen Jos B. voor het ontvoeren, seksueel misbruiken en doden van Nicky Verstappen in 1998. Daarnaast zou B. ook kinderporno in bezit hebben gehad Als ik jou was beast zou ik nog snel de pedofiele moordenaar waar je… Read more »

thebeast4000

becky, stomme vraag. stel de politie houdt jou aan een zegt tegen jou dat je rijbewijs in beslag is genomen omdat zij DENKEN dat jij 200 hebt gereden op een plaats waar 30 is toegestaan. aangezien dat op een bospaadje was weten ze niet of dat überhaupt mogelijk was maar… Read more »

Dieter

Wat ben je nou weer dom aan het ijlen?

beckenbauer

Compleet logisch dat jij wederom zo’n stuk stront verdedigd in je ongeëvenaarde twistziekte

thebeast4000

als jij nu ook maar het geringste van intelligentie zou hebben dan zie je dat het helemaal niet om de schuldvraag van de man gaat, maar ja, wie zeg ik dat hé beck?

beckenbauer

Kijk beast, dit plaats jij altijd, de kopregel Coronavirus slaat wild om zich heen, vooral ook in Limburg Dan is rest vh artikel ook wel handig, vindt je niet? Het coronavirus verspreidt zich steeds sneller, vooral ook in Limburg. Bleek eind oktober nog 16 procent van iedereen die zich lieten… Read more »

Zon

https://twitter.com/Rutger_76/status/1460321351168933889
Je gaat toch bijna hopen dat alleen types zoals beest, die totaal geen empathisch vermogen hebben zo tering lang moeten wachten tot ze óf geholpen worden óf dat ze opgehaald kunnen worden (met alle gevolgen van dien).

beckenbauer

Of dat ze die Heino uit de zorgverzekering bonjouren omdat hij er toch geen gebruik van maakt en hij voortaan gewoon zelf de kosten van bv zh of specialist betaalt

thebeast4000

dan wel met terugwerkende kracht alles terug op mijn rekening storten aub. je wilt toch niet dat geld van mij gebruiken om allemaal die sportblessure’s en verkeersongelukken mee te betalen hé? dat is immers ook niet mijn pakkie an. wat kost dat nou totaal, zo’n dikke amateurvoetballers die zich de… Read more »

thebeast4000

och heb je weer een plaatje gevonden wat goed uit kwam? vertel eens zon, wat is momenteel het percentage ongevaccineerden dat op de verpleegafdelingen en ic’s liggen. exact aantal aub, geen natte vinger werk. dan had ik tevens ook graag van jou geweten wat de leeftijdsgroepen zijn die daar nu… Read more »

Dieter

Je slaagt dr met elke prikker in om nog dommer over te komen dan we al dachten dat je was.

Zon

Ja want het wordt hendig zielig dat die na 10 x uitleg nog steeds niet snapt hoe de statistiek van de vaccinatieparadox werkt. Althans was na de 2e keer al zielig, maar goed. En dan denkt ie ook nog dat ik er serieus op inga met z’n ‘vertel eens’. Dacht… Read more »

thebeast4000

ik heb een sticker voor je klaar liggen hé zonnetje. vaccinatieparadox, doet het goed met scrabble. zal je trouwens ff zeggen waarop ik doel. in oostenrijk beroept zich een of andere flappie er op dat mensen die gevaccineerd zijn beschermd zijn. je bent toch wel met me eens dat dit… Read more »

thebeast4000
beckenbauer

Idd
NB: Deze pagina krijgt geen dagelijkse updates meer sinds 31-12-2020, alleen nog incidentele. Check de update datums op de grafieken zelf om te zien hoe recent ze zijn.”

Dieter

Hahaha typisch weer voor onze grasduiner.

Creperes

Geweldig weer dit  ? 

thebeast4000

wat zijn ze nu toch eigenlijk aan het klooien over die aantallen? cijfermatig is er gewoon niet heel veel aan de hand volgens mij als je kijkt op wat voor niveau we nu zitten qua ziekenhuizen:

1920x1080a.jpg
Dieter
thebeast4000

!

EkwbN12XUAAq4Ly.png
Dieter
thebeast4000

?

1920x1080a (1).jpg
beckenbauer

Een lekkere lolly voor alle moeite die je doet en niemand een reet interesseert

70027934-D806-4649-A478-778C32E29C42.jpeg
thebeast4000

blijkbaar wel want je bent alweer hier. krijg je weer geen aandacht?

Dieter
thebeast4000

kijken of je nu antwoord geeft dietertje. 5 jaar geleden werd er al gewaarschuwd, in 2018 nog een keer:

https://joop.bnnvara.nl/nieuws/in-2016-al-waarschuwing-voor-tekort-op-intensive-care-bij-pandemie

Dieter

Yes is bekend. Ben hier ook niet om beleidskeuzes van de regering in het verleden te verdedigen (ze hebben toen, met de kennis van nu, onmiskenbaar gegokt en verloren), maar geef antwoord op je vragen waarom er in de tussentijd (sinds de eerste coronagolf) nog geen IC-capaciteit bij is gekomen… Read more »

thebeast4000

dat is apart. dus dat moet kunnen en jij verwacht wel van mij dat ik me met een redelijk ongetest ” geneesmiddel ” laat injecteren terwijl de kans dat ik in het ziekenhuis terecht kom te verwaarlozen is. ik ga nog een stap verder, jullie zijn zo goed met de… Read more »

Dieter

Knap hoe je weer zoveel onzin in een paar regels hebt weten te verwerken. Petje af.

thebeast4000

jij vindt het meestal onzin als je geen antwoord hebt. hoe groot is de kans om in het ziekenhuis te komen dietertje voor mensen onder de 60?

Dieter

Ja in jouw wereld draait het alleen om jou hè, nooit om anderen. Das ook heel kenmerkend voor de wappie, ikke ikke ikke en de rest kan stikken (letterlijk in dit geval). Maar zelfs als een coronabesmetting voor jou geen gevolgen zou hebben, wat ik in jouw geval sterk waag… Read more »

thebeast4000

ja inderdaad. daar heeft de politiek het heen gemaakt. weet je, ik betaal al verplicht een premie van 130 euro p/m, al jaren en jaren. heb ik geen woord over te zeggen. ook mijn vrouw trouwens. die moet dan 1 x in de 3 maanden 1 receptje hebben en die… Read more »

Dieter

Het egoïsme en het misplaatste gevoel van onaantastbaarheid spatten bij jouw prikkers van het beeldscherm. De maker van deze site heeft anderen hier wel eens beticht van narcistisch gedrag, maar jij bent in mijn ogen toch wel het schoolvoorbeeld van een narcist. Zoals hier al meerdere keren gezegd is het… Read more »

thebeast4000

weet jij wel de betekenis van dat woord vraag ik me dan af? hoe kun je nu zeggen dat je andere mensen beschermd terwijl je nog niet eens de exacte aantallen te horen krijgt van de verantwoordelijken? hoeveel procent van de ouderen zijn volgens jou gevaccineerd? dat zijn er een… Read more »

Dieter

Ongelofelijk maar waar maar je snapt het dus nog steeds niet. Heb ik ergens gezegd dat je niet meer besmet kunt worden of anderen kunt besmetten als je gevaccineerd bent? “52% van de gevaccineerden komen in het ziekenhuis terecht”, aldus meneer Beest. Nee meneer Beest, van de coronapatiënten die in… Read more »

Dieter

Oh, je vroeg nog om de betekenis van narcisme. Hier komt die, niet schrikken:
“Narcisme is een vorm van gedrag die wordt gekenmerkt door een obsessie met het eigen uiterlijk of de eigen persoonlijkheid, een overdadige zelfbewondering, egoïsme, drang tot overheersing, niet-realistische ambitie en een gebrek aan empathie”

beckenbauer

Edit: heeft nog nooit van interpunctie gehoord en daarbij ook nog zwaar twistziek

Zon

Beest vraagt de betekenis omdat ie die zelf niet kent. Hij begint ook weer over de Grondwet. Daar heeft die verstand van zegt ie. Vroeg laatst aan mij of ik die wel snapte. Heb wel nog een paar oude bundels hier liggen die ik hem toe kan sturen. Mag die… Read more »

WhatsApp Image 2021-11-15 at 19.48.58.jpeg
thebeast4000
thebeast4000
Dieter

Aldus de redneckwappie.

1 13 14 15 16 17 19