Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
1.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dieter

Goeie aardbeienoogst?

thebeast4000

weer die woordjes die niet kloppen: ” “een pandemie onder mensen die niet tegen het virus beschermd zijn”. volgens mij laten de cijfers in de besmettingen toch wat anders zien…..

https://joop.bnnvara.nl/nieuws/oostenrijk-nieuwe-lockdown-alleen-voor-ongevaccineerden

Dieter

Nog eens in Jip en Janneke-taal voor Beest:
https://nos.nl/op3/video/2405429-waarom-we-niet-meer-ic-bedden-hebben

thebeast4000

moet eerlijk zijn dat ik het niet gelezen heb, heb al eerder geplaatst wat het rivm en de medisch specialisten ervan vonden in 2016 en 2018. gelukkig gaat het kabinet ervoor zorgen dat de qr code ook op het werk moet gaan gelden. wat de directeur van de limburgse ziekenhuizen… Read more »

Dieter

Nee lezen is te moeilijk voor je, daarom hebben ze dr een filmpje van gemaakt. Kost je 8 minuten van je tijd, daarmee zou het zelfs voor jou helemaal duidelijk moeten zijn.

thebeast4000

ik kan echt niet begrijpen dat jij er zo aan voorbij gaat wat het rivm en die medisch specialisten gezegd hebben in 2016 en 2018. daar snap ik echt geen flikker van dieter. als die in denhaag zeggen dat je moet bukken vraag jij niet waarom maar hoever.

Dieter

En ik kan niet begrijpen dat deuzen zoals jij nog steeds niet gevaccineerd zijn waardoor we met zn allen nog steeds in deze ellende zitten. Dat 2G kan me dan ook niet snel genoeg doorgevoerd worden.

beckenbauer

Maakt voor onze Detleff niks uit want die gaat ja toch nergens naar toe

thebeast4000

ik zal even met je teruggaan in de tijd, je weet wel, toen ik bijvoorbeeld van dat virus hier een ban moest krijgen en dat ze me moesten verbieden om dat te zeggen. we gaan terug naar de massamoorden die plaatsvonden in de pleeg en verzorgingstehuizen. duizenden, duizenden en duizenden… Read more »

Dieter

Je hoeft niet terug te gaan in de tijd Beest, gewoon even filmpje kijken, komt het allemaal aan bod. Zou ons een hoop gezwam moeten besparen, maar je vindt wel weer iets nieuws want je bent nu eenmaal een hardcore wappie. Heb nooit voor een ban gepleit maar je had… Read more »

thebeast4000

je weet dat die site van jullie eigenlijk ook een ” aparte wappiepagina ” is? opgericht omdat jullie niet kunnen functioneren op andere websites vandaar dat hier het uitschot bij mekaar wordt gezet.

Dieter

Tuurlijk wappie, maak dr maar weer je eigen verhaaltje van.

thebeast4000

maar dieter, doen mensen zoals jullie niet precies hetzelfde met het klimaat en dergelijke? of over trump, die weer 2 rechtzaken gewonnen heeft? of over wilders? of over allemaal die vluchtelingen? of over de eu? geef jij wel eens je ongelijk toe? en ik heb nog niet eens ongelijk moet… Read more »

Dieter

I rest my case.

butcher

ITT anderen hier, ben ik vaak niet anti-beast,er moet ruimte voor een andere mening zijn en mensen moeten blijven nadenken, maar hier sla je de plank volledig mis. De insteek van deze site was om de willekeur te voorkomen die bij de buren heerste. Persoon A kon alles zeggen, Persoon… Read more »

beckenbauer

Dan is er twee jaar tijd nog steeds niks veranderd, feitelijk aantoonbaar dat schaamhaarmod uitlokt en vervolgens maandban oplegt zonder verdere reactie of toelichting. En gelachen dattie heeft met Frenske pielewielefrenske

A0D51F52-C006-4601-A6EE-7C7DEC0C5AE1.jpeg
thebeast4000

de ene noemt het willekeur, de ander noemt het andere gebruikers beschermen. butcher, als ik hoor wat hier gezegd wordt af en toe, dat is gewoon niet te tolereren. dat kan gewoon niet. en die uitspraken zijn door deze figuren ook bij de buren gedaan en niet 1 x. dat… Read more »

butcher

We hanteren de regel, zou je dat ook in iemands gezicht vertellen. Alles waarvan we vinden dat over de grens gaat, modereren we. Maar we kunnen niet 24 uur hier actief zijn. De oplossing die we hadden, zelf moderatie werd dan weer door enkelen belachelijk gemaakt. Hoe dan ook, deze… Read more »

thebeast4000

kom butcher, toen je laatst mijn prikker hebt weggehaald liet je die van viro gewoon staan. en die had geen klote te maken met roda of iets met een andere sport. is lekker als je s’morgens je doppen open doet en zo’n prikker van zo’n mongool staat boven aan. dan… Read more »

butcher

Ik weet niet over welke prikker van Viro je het hebt en ik wil die discussie hier ook niet voeren. Je kunt mailen en dan reageren we uiteraard, onbevooroordeeld.

thebeast4000

het is jammer dat maar 5 pagina’s terug te lezen zijn en dat niet te zien is of iemand zijn prikker gewijzigd heeft zoals bij de buren. dan kon je ook laten zien hoe sommige figuren echt in mekaar zitten.

viro

Wat heeft iemand beschuldigen van massamoord met emotie te doen ? Triest dat jullie dit gewoon toestaan. Nee is schandalig zelfs.

thebeast4000

jij moet het woord schande niet in je bek nemen viespeuk.

butcher

Denk je nu dat wij de tijd hebben om alles te lezen? Daarom kunnen mensen een bericht melden. Maar dan moet dat wel gebeuren.

thebeast4000

jullie hoeven niet alles te lezen en a la minute bij te houden, maar als je mijn reactie verwijderd moet je die van viro ook verwijderen. is er geen mogelijkheid om de berichten van de afgelopen tijd terug te lezen?

thebeast4000

ik heb het al gevonden. de plaatser was niet zo slim om die prikker weg te gooien. hebben we wat achter de hand de volgende keer als die weer liegt.

thebeast4000

is het voor jullie mogelijk om net zoals bij de buren alles van een bepaalde gebruiker te lezen?

Dieter

Is bij de buren ook niet mogelijk heino. Vroeger wel ja, tegenwoordig alleen nog maar de laatste 5 of 10 prikkers. Ook de prikkergeschiedenis (dwz wijzigingen in een prikker) is daar al een hele tijd niet meer.

beckenbauer

*Detleff & Gudrün-taal voor de halve Pruus

Dieter

Artsen en patiënten klaar met uitgestelde zorg: ’We hebben één ziekte opeens tot de allerbelangrijkste verklaard’ Vandaag om 07:09 Nu de coronagevallen en druk op de ziekenhuizen blijven oplopen, is verder uitstel van ’gewone’ zorg onvermijdelijk. Maar is het wel terecht dat corona die reguliere ingrepen steeds blijft verdringen? En… Read more »

thebeast4000

gelukkig waren er nog geen ellelange wachtlijsten voor corona. daarom gaan zo’n hoop mensen naar belgie en duitsland of niet dietertje?

Zon

Ah kijk is aan. Nu weet ik waar die 5500 oversterfte vandaan komen waar beest het overhad. Onze statisticus Thierry Baudet die graag met grafiekjes sjoemelt.
Hier de weerlegging door iemand met meer verstand ervan dan middelbare schoolniveau wiskunde (is een draadje op twitter)

https://twitter.com/GordonDarroch/status/1453397799547113475?t=XhF1WQEJQqWFb-yr-t71Rg&s=19

thebeast4000

nee hoor, heb deze week zelf gekeken bij het cbs en het gaat zowieso niet om 5500 sterfgevallen. er is oversterfte. hoe zit het nu dan met jouw niveau wiskunde?

thebeast4000
Zon

Je hebt dat draadje dus niet gelezen.

thebeast4000

nee, hoeft ook niet. ik heb laatst gemeld dat er een oversterfte is en dat ze niet kunnen verklaren hoe dat komt. wat jij daar verder allemaal bij gaat halen aan amateurs op twitter is niet interessant. ik heb geen 5500 genoemd.

Zon

Haahahahaha. amateur zegt die, je kan nog niet eens die vaccinatieparadox duiden. Dat zegt genoeg over je statistiek kennis. Lager dan amateuristisch. Want het is, zoals gewoonlijk, wel te verklaren.

thebeast4000

jong, ik geef je een link van het cbs. die zitten niet op twitter. als je die link volgt zie je dat ze zelfs 20 coronagevallen noemen in 1 week. dus vertel, wat snap je niet? dus die twitteraar weet het beter dan het cbs?

Zon

Succes met weer info zoeken bij je bias. Want als je nou eens goed gekeken had, gebruikt die gast van twitter ook het cbs als bron.

thebeast4000

dan vertel mij eens, ik stuur je de link zodat je rechtstreeks op de site van cbs komt, zonder dat een of andere idioot daar aanpassingen aan doet. en dan zou ik dat moeten lezen? dat is de wereld op zijn kop. vanaf april is er al oversterfte volgens het… Read more »

viro

Straks heeft die het weer over 950 ic bedden. Of wacht 3 uur later zijn het er nog 750 dat klinkt mooier. Daarna gaat hij weer iedereen provoceren en beledigen. Man werkelijk een kansloos figuur.

thebeast4000

heb je gisteren 2 links mee gepost? heb ik nog geen reactie op. en dan bij de buren liggen huilen dat de on_gevacinneerden steeds wel zo lang liggen te zoeken totdat ze wel iets vinden. dacht trouwens dat je hier niet kwam omdat dit een schande was, dik wielrennertje?

beckenbauer

Valt wel mee dat dikke lijkt me zo

AD48FF41-D4B2-4764-8CDD-EC35FFFAD426.jpeg
beckenbauer

Wie zijn die anderen die met jou en je prima lijf (rechts) op de pica staan beast?

4EB76D82-719B-4467-8E93-5896815DAB5D.jpeg
thebeast4000

https://www.telegraaf.nl/nieuws/782993486/kabinet-vraagt-opnieuw-extra-opvangplekken-voor-asielzoekers ” Eerder zocht het kabinet ook al naar extra bedden voor asielzoekers, tenminste 4000. De hoofdreden daarvoor was de enorme toestroom van vluchtelingen uit Afghanistan. Die 4000 plekken zijn gevonden, het zijn er zelfs 6500 geworden, maar ook dat is niet afdoende, melden Ollongren en Broekers-Knol nu. is een… Read more »

thebeast4000

” Minder bedden beschikbaarHet gevolg is dat er minder ic-bedden beschikbaar zijn. Dat zou weleens voor grote problemen kunnen zorgen met de besmettelijke deltavariant die nog altijd rondgaat. Vooral mensen die niet gevaccineerd zijn, zullen daar (ernstig) ziek van worden. ” ” 32 ic-bedden worden momenteel niet benut in het… Read more »

thebeast4000

heb ff voor je gezocht, doe maar eens even goed luisteren met je grote oren wat die ic leidinggevende daar zegt moelejan, iets over bedden sluiten?

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/5262477/ic-personeelstekort-verpleegkundigen-corona-ziekenhuis-brandbrief

thebeast4000

blijkbaar heb je gommers vorige week ook al niet gehoord? heb jij geen stroom thuis of wat?

thebeast4000

dit is geen vaccinatie plicht aldus ons laf herdertje. deze week nog hebben de directeuren van de ziekenhuizen opgeroepen om op de werkvloer geen qr code in te voeren omdat 20% in de zorg ook niet gevaccineerd is en waarschijnlijk thuis gaan blijven. maar die zullen het ook weer niet… Read more »

Creperes

Hou toch je kop WAPPIE

thebeast4000

klop jij je een eitje MAFKLAPPER.

thebeast4000

is toch mooi om die kentering te zien in de meningen over het vaccineren. vooral bij corona artikelen goed terug te zien in de reacties. langzaam gaan de oogjes open dat dat vaccin helemaal niet beschermd…. lees net dat het aandeel gevaccineerden op de ic’s gestegen is naar 45%…….daar komt… Read more »

Zon

Haha mooi om te zien dat vaccineren werkt. Want als 80-85% van de mensen (zelfs hoger percentage bij kwetsbare groepen/ouderen) gevaccineerd is. Hoe kan het maar dat 45% van de mensen op de IC gevaccineerd zijn en niet 80-90% als het vaccin toch niet werkt? Of zou het wel werken… Read more »

E7XZ244WQAAQnp-.jpeg
Creperes

Laat m maar brazelen zon

Zon

Hij komt nu toch weer met iets nieuws, weerleggen kan die niet omdat het gewoon de feiten zijn. Dus bij deze weer bassman. Kan die lekker met z’n mede toetsenbordridders bij alle nieuwssites de reacties terroriseren en denken dat ze opeens in de meerderheid zijn, terwijl het misschien enkele duizenden… Read more »

thebeast4000

is maar de vraag of dat het hele verhaal is hé. de afgelopen 6 maanden is er een oversterfte volgens het cbs en ze hebben geen id hoe of wat. zijn maar een paar duizend sterfgevallen hé zon. beschrijving gelezen van pfizer? goed getest hé?

thebeast4000

dus ik moet me laten vaccineren omdat er teveel bezuinigd is op de zorg? nu snap ik hem.

Zon

Dus vanwege bezuinigingen een x aantal jaren geleden, die nu niet 1 2 3 kunnen worden teruggedraaid, er geen personeel is voor extra capaciteit, de zorg wordt afgeschaald waardoor IEDEREEN met een ziekte de dupe kan worden, en jij daarbij op een positieve manier zou kunnen bijdragen door je nu… Read more »

thebeast4000

dus het kabinet is niet in 2016 en 2018 gewaarschuwd door het rivm en medisch specialisten dat het aantal ic bedden drastisch omhoog moest? dus in 2018 lagen er geen 350 grieppatiënten op de ic’s waardoor de zorg ook afgeschaald moest worden. laat jij je lekker lek prikken zonnetje, niet… Read more »

Zon

Dat vroeg ik niet. Geef eens antwoord. Is een makkelijke ja of nee vraag.

thebeast4000

antwoord? dat moet jij net zeggen zonnetje. mijn antwoord heb je. of ze het geregeld krijgen is niet mijn probleem. misschien eens wat minder miljarden naar die asielzoekers, dan is er ook meer mogelijk in de zorg. dat is ook zo’n mooi probleem waar jouw kornuiten ons mee opgezadeld hebben.

Zon

Oke dat is dus een ja. Jij laat de zorg liever overbelast raken, waardoor geheid extra mensen onnodig gaan sterven aan niet alleen corona maar ook te late behandelingen op andere gebieden, terwijl je zelf er gratis iets aan kan bijdragen, puur omdat je de pik hebt op het beleid… Read more »

thebeast4000

jazeker, laat maar overbelasten. als jij als regering denkt dat elke keer de buren je helpen als je te weinig capaciteit hebt gaat het een keer mis. ze krijgen momenteel nog geen 750 ic bedden fatsoenlijk bemand. 750. op 17 miljoen mensen. de mensen die hier verantwoordelijk voor zijn moeten… Read more »

thebeast4000

nog een keer, nog geen antwoord op gekregen: situatie in israel bij jou bekend?

thebeast4000

@Zon

nee hoor, heb alleen gereageerd. je holmaat peppie was ook aan de gang, maar daar hoor ik je niet over? gemist?

Zon

Och heb je bij de buren ook al de wappiediscussie geopend?
Tsjonge jonge, wat een nutteloos leven.

thebeast4000

toch apart, heb me net eens even de bijsluiter doorgelezen van het pfizer vaccin. daar staat het volgende, gelukkig slikken maar een paar mensen verder nog medicijnen: 4.5 Interacties met andere geneesmiddelen en andere vormen van interactie Er is geen onderzoek naar interacties uitgevoerd. Er is geen onderzoek naar gelijktijdige… Read more »

thebeast4000

gelukkig leven wij in het ” vrije ” westen:

https://video.foxnews.com/v/6281609752001#sp=show-clips

thebeast4000

dit had trump eens moeten zeggen, dan stonden links toch op de achterste benen en had de media de eerste dagen een vast onderwerp. zou blm zich nu ook laten horen? ik heb zo’n vermoeden van niet: ” President Biden referred to the late baseball player Satchel Paige as “the great… Read more »

thebeast4000

https://www.nu.nl/coronavirus/6167323/ongevaccineerden-singapore-draaien-bij-ziekenhuisopname-zelf-op-voor-kosten.html
dan zullen die mensen ook kunnen stoppen met het betalen van premie’s neem ik aan?

Rjc90

Geweldige maatregel! Zouden ze hier ook moeten doen. Dan wens ik jouw een opname toe en dat ze je dan maar helemaal kaalplukken.
Maarja zoiets komt er hier in dit land toch nooit.
Verder kun je de Bassman weer krijgen stuk stront

thebeast4000

stuk stront, toe maar. jij zit toch echt op het denkniveau van een 4 jarige, uitkeringstrekkertje.

thebeast4000
thebeast4000

allemaal mensen die helemaal gevaccineerd zijn, tenminste, dat mag je toch zwaar hopen met de grootste risicogroep:

https://www.1limburg.nl/veel-besmettingen-verpleeghuizen-zorg-trekt-het-nog-net?context=topstory