Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
1.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
beckenbauer

Zijn hullie nu koekoek of zijn wij hiero zo slim?
https://nos.nl/l/2413643#UPDATE-container-58734931

thebeast4000

wat ik nu niet snap, de ic’s en ziekenhuizen blijven leeglopen, waar zijn nu die ongevaccineerden? en toch maar blijven pushen voor te vaccineren, terwijl het blijkbaar geen enkel doel heeft. dat boosteren is ook al zo’n succes. nog niet de helft is geboosterd en nu stokt het al.

Zon

Ik zou niet eens de vraag meer stellen. Die antwoorden zijn makkelijk te vinden maar die wil je toch niet geloven. Laat staan dat iemand de moeite moet doen om jou het uit te leggen.

thebeast4000

maar zonnetje, volgens de duitsers zijn we na de winter allemaal dood, die achterlijke kaag kwam al met dezelfde uitspraken, dus nog een keer, hoe kunnen die ic’s en ziekenhuisbedden niet vol liggen met 250000 besmettingen per week? de ongevaccineerden zullen wel op zijn hé? gek hé dat steeds meer… Read more »

Winkie

Kapitalisme, alles gaat om geld

Dieter

Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel 🙂

https://www.1limburg.nl/voormalig-roda-jc-directeuren-veroordeeld-tot-taakstraf?context=topstory

thebeast4000

maar waar blijft die uitspraak over die fraude bij transfers beste dieter? dus kunnen we nu ook zeggen dat het gewoon laster was was sommigen zich er uit kraamden of zie jij dat anders dietertje?

Dieter

Ik haal em maar weer eens van stal: Bassman!

thebeast4000

is het makkelijkste als je geen antwoord hebt, zoals normaal. misschien kun je bij de buren nog wat gaan neuzelen over de mods. waldheini.

Dieter

Over die 60K bedoel je? Idd niet zo’n frisse zaak nee.

thebeast4000

tja, een zekere ger is voorzitter van die stichting en ook de advocaat heeft een vinger in de pap.

beckenbauer

Kijk, nu komen we stukje verder.
Svp naam en rugnummers, niet zomaar namen noemen ins Blaue hinein

Dieter

Ik verzet me hevig tegen van die met uitroeptekens doorspekte, vermoedelijk door pr-types getikte schrijfsels vol pseudo-dreigementen Vandaag om 08:51 door Ronald Waterreus COLUMN – De Nederlandse profclubs zijn er klaar mee. ‘De stadions moeten en kunnen open voor publiek!’, kopte het statement dat via de clubsites de wereld in werd… Read more »

Dieter

Op welke zender heeft Ronald Koeman Roda zitten kijken dan? Hij lult weer eens uit zn matjesnek.

Zon

Denk niet dat Koeman Roda kijkt  ? 

Dieter
beckenbauer

Youp appte me zojuist waarom zijn columns (bijna) nooit geplaatst worden in de kantine en die van Ivar wel? Hij had het zelfs over discriminatie van boven de rivieren. Ik heb hem geantwoord: beste Youp, aangezien je colums meestal politiek getint zijn en we daarvoor al koppenbeast (helaas) in dienst… Read more »

Dieter

En dan ook nog eens de kolommetjes van Ronald Koeman die wel met enige regelmaat in de kantine te lezen zijn 🙁

beckenbauer

Goed bezig, de Gouden Koets blijft op stal vanwege een afbeelding over het slavernij verleden.
Mooi toch, als we het niet zien, dan heeft het nooit bestaan. Zoiets werd ooit struisvogelgedrag genoemd.

https://nos.nl/l/2412923

thebeast4000

Noorse autoriteiten: ’69 procent minder risico op ziekenhuisopname bij omicronvariant’  Het risico om in het ziekenhuis te belanden bij een besmetting met de omicronvariant van het coronavirus, is 69 procent lager dan bij de deltavariant. Dat zegt het Noorse gezondheidsinstituut FHI. In de eerste week van 2022 werd de omicronvariant… Read more »

beckenbauer

Blowen voor de gezondheid en zuipen voor het welzijn???

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20220112_93466509

Zon

Einde in zicht ook voor Boris Johnson en z’n lockdownfeestjes.

darkrazer64
beckenbauer

Je zult maar net de pijp uitgaan vanwege een griepje, ja toch
En dan bij Petrus janken had ik maar zo’n onnozel prikje genomen.
Koekoek, doe je dat toch gewoon in een volgend leven

darkrazer64

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1462689905/omt-draag-op-meer-plekken-medische-mondmaskers

Bij bezoek voetbalwedstrijden ook.
Dat hele boosteren helpt dus geen ene zier.
Want er komt nog een 4e en 5e Genprik. ?

Dieter

Dit zijn de boosterregels per land: van verplichte prik tot boete van 3600 euro Gisteren om 20:19 door Marouscha van de Groep : ANP/HH Drie prikken, vier prikken, een boosterverplichting of een vrijstelling voor geboosterden. Ieder land houdt er zijn eigen regels en ideeën op na. Zelfs binnen Europa zijn de… Read more »

thebeast4000

dat is leuk die boosterregeltjes. totdat je iemand vraagt waarom ongevaccineerden nu eigenlijk zo gevaarlijk zouden zijn. verder dan uhm en de overheid heeft dat gezegd komen ze niet.

thebeast4000
beckenbauer

Kijktip over de bestorming vh Witte Huis en de rol Blondie

5F860E30-4380-4EE9-BCEB-6D55F109193D.jpeg
Zon

Tsja de volgende verkiezingen gaan sowieso niet meer eerlijk verlopen en dan is de coup compleet. Republikeinen vervangen inmiddels al hun objectieve stemcommissieleden door mensen die wel blind hun leider geloofden mbt verkiezingsfraude (lees: schapen), waardoor ze hoe dan ook de uitslag van de komende verkiezingen in hun voordeel proberen… Read more »

thebeast4000

als er gestemd moet worden zorg je dat je met je legimitatiebewijs in je hand naar de stembus gaat. en niet zoals de democraten willen mensen zonder legimitatie laten stemmen omdat je dat beter uitkomt. en je gaat ook geen stemformulieren opsturen waar je weken geen zicht op hebt. dat… Read more »

thebeast4000

heb je trouwens de npo gisteravond gezien beste zonnetje? had jij ook braakneigingen of vond je dat ze zoals normaal gelijk hadden?

1 4 5 6 7 8 19