Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
1.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zon
thebeast4000

wat een bulshit vertel je toch weer. gewoon een uitzondering op de regel. denk je dat dit niet ook af en toe gebeurt met de griep? wat vindt je dan van deze: ” IC-personeel massaal besmet na kerstviering Bijna 70 verpleegkundigen en artsen van de intensive care-afdeling van een ziekenhuis… Read more »

Zon

“Uitzondering op de regel die voorkomen had kunnen worden met prikje”
Fixed it.

thebeast4000

dat is helemaal niet zeker beste zon. kijk eens hoeveel mensen in de ziekenhuizen liggen die volledig gevaccineerd zijn. kijk eens naar de enorme oversterfte waar geen verklaring voor is.

Zon

Ja dat valt te zien aan het plaatje hieronder. Maar je snapt het plaatje niet dus laat maar. En precies, er is nog geen verklaring voor omdat het nog niet onderzocht is. Dus is er ook geen verklaring dat het aan de vaccins ligt. En als je kijkt naar andere… Read more »

thebeast4000

maar uitsluiten kun je het ook niet, want nogmaals, we hebben het over een hoop.

beckenbauer

De kracht van de propaganda is de herhaling.
Vaccineren bôbbe

A2D77D17-E760-4B82-AD05-8A582E519D9B.jpeg
Zon

De kans dat je doodgaat of ernstig ziek wordt mét vaccin (incl. bijwerkingen) is vele malen kleiner dan de kans dat jij of iemand anders die je besmet doodgaat aan het vaccin. Dit soort grafieken bewijzen dat. 99% van de artsen zeggen dat. Maar de egoïsten met hun LTS ofzo… Read more »

beckenbauer

Het materiaal dat nodig is voor 1 dag IC opname. Heel wat prikjes die je krijgt (verplicht) ipv 3 of 3 vrijwillig

DEBBBC9E-9152-4D1D-9777-03EDECD99C4F.jpeg
thebeast4000

maar zonnetje, zeg je nu dat mensen met een lts opleiding te dom zijn om een eigen mening te vormen? jij hebt wel erg nare linkse trekjes.

Zon

Nee, maar je moet je plek kennen. Ik kan dan wel hoger geschoold zijn, maar no way dat ik kan wat mensen die die opleiding gedaan hebben. Ik bel ook de elektricien als er iets mis is met de stroom. Dan ga ik er niet zelf aan klungelen. Zelfde geldt… Read more »

thebeast4000

weet je zonnetje, het is ieders vrije keus om achter bijv wetenschappers aan te lopen. als ik hoor wat er in duitsland gebeurt is of ik kijk naar een onderzoek waarvan meer dan de helft van de ondervraagden al zelf toe geeft dat ze wel eens fraude hebben gepleegd, tja,… Read more »

Rjc90

De simpele kutwappies krijgen weer hun zin met het op de lange baan schuiven van 2g. In andere landen voert men het gewoon in of zelfs een vaccinatieplicht.
Wat een kutland is dit toch

beckenbauer

Ja zeg dat.
Poldermodelle tot aan t gaatje.
G2 bôbbe

Rjc90

Gelukkig hebben we hier nog 1 troost, je bent zo aan twee kanten de grens over

beckenbauer

Leuke Sinterklaastip voor jou beast.
Jibt het ook in XXL

97BC8CBC-0602-4828-B9AB-47C7FD230AB5.jpeg
69FA401C-0271-4702-83C8-16B41B272CBF.jpeg
Zon

Voor de mensen die vinden dat ik ‘niet zelfstandig kan nadenken’. Die ‘eigen onderzoek’ doen in een door sociale media gecreëerde bubbel, waar die sociale media tering veel geld aan verdient, maar waar je de ‘zelfstandige nadenkers’ vreemd genoeg nooit hoort over de macht van de Big Tech i.t.t. tot… Read more »

thebeast4000

en jij denkt dat dat niet gebeurt bij een griepgolf? er zijn altijd uitzonderingen op de regel. feit is dat meer dan 95% geen tot weinig last hebben, of ga je dat ook ontkennen?

Zon

Zeg ik dat? Wat heeft griep er nu ook mee te maken weer? Wat boeit het in godsnaam? Met griep komen ook mensen op de IC, maar daar is/was onze capaciteit op berekend. Ook daar krijgen mensen de jaarlijkse griepprik voor om zichzelf ertegen te beschermen. Is dat dan minder… Read more »

thebeast4000

dat is weer raar wat je nu zegt. eigenlijk zeg je dus dat ingecalculeerd is dat mocht er eens iets zwaarders dan de griep komen mensen maar bewust moeten overlijden. ondanks de waarschuwingen die al vanaf 2016 zijn gedaan door bijv partijen als het rivm. dat is echt heel apart.

thebeast4000

lust u nog peultjes? maar gelukkig hebben ze geen voorrang volgens onze mp. wij nederlanders kunnen 8 tot 10 jaar wachten op een woning:

” Zij mogen in Nederland blijven en het is de bedoeling dat zij binnen veertien weken huisvesting hebben. “.

https://www.destentor.nl/binnenland/komend-jaar-13-000-extra-opvangplekken-voor-asielzoekers-nodig~afb85518/

beckenbauer

De petitie voor Pierre (opgezet door de Kantine) had meer handtekeningen ?

butcher
thebeast4000
Creperes

Te ziek voor woorden

thebeast4000

In november overleden 3500 meer mensen dan normaal Mede door het coronavirus zijn in november veel meer mensen overleden dan gebruikelijk. Het statistiekbureau CBS telt ongeveer 3500 meer sterfgevallen dan normaal. De statistici kunnen later pas nagaan waaraan deze mensen zijn overleden. Wel weten ze dat verhoogde sterfte tijdens eerdere… Read more »

Bacchus

Knoeiend Roda stuit op hekkensluiter: ‘Misschien denken sommige jongens te veel na’ Vandaag om 17:00 door Jimmy Leenders Knoeiend Roda stuit op hekkensluiter: ‘Misschien denken sommige jongens te veel na’ Roda-trainer Jurgen Streppel.  Afbeelding: De Limburger/Bas Quaedvlieg     Al een paar weken kampt Roda JC met hetzelfde euvel: de… Read more »

Dieter

Je zit hier op de Beest-pagina @Bacchus, en die heeft niks met Roda.

Bacchus

Had het niet in de gaten, sorry

Dieter

Geen probleem.

thebeast4000

oeps…..je zou maar met janssen gevaccineerd zijn. gelukkig doen die anderen het veel beter….. Experts dringen aan op extra vaccinatie ouderen: effectiviteit vaccins daaltUPDATEOuderen en kwetsbaren moeten zo snel als dat kan een extra coronaprik krijgen. Dat stellen vaccinexperts. Haast is geboden, omdat de vaccins minder goed beschermen dan gehoopt. … Read more »

Creperes

Wanneer stop je eens met al deze artikelen hier te dumpen????

thebeast4000

niet?

thebeast4000

https://www.nu.nl/politiek/6170867/kabinet-verslikte-zich-in-boostercampagne-waren-graag-eerder-begonnen.html en alweer een leugen van de bovenste beste de jonge.  ” Toch denkt De Jonge niet dat als er eerder was begonnen met boosteren, de druk op de zorg veel minder hoog was geweest. “Dat komt doordat mensen nog niet eens de eerste prik hebben genomen”, zei hij over… Read more »

thebeast4000

kijk, eentje die nadenkt, omtzigt die een academisch onderzoek vraagt naar de behoorlijke oversterfte omdat de cijfers van het rivm en de werkelijkheid niet overeen komen. dat kon nog wel eens heel vervelend gaan uitpakken heb ik zo het vermoeden. jullie snappen wel waar mijn vermoeden heen gaat hé?

thebeast4000

” “The individual, who was fully vaccinated and had mild symptoms that are improving ”  ” Fox News has confirmed that the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) has identified the first case of the omicron COVID-19 variant in the U.S. “The California and San Francisco Departments… Read more »

thebeast4000

de jong die desinformatie verwerpt….. artsen die een andere mening hebben worden door de inspectie vervolgd en mogen dus niet naar op1, jinek en dergelijke. dat wordt dus van bovenaf geregeld. gelukkig leven wij niet in een dictatuur.

1 7 8 9 10 11 19