Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
1.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Winkie

Het klimaatmarxisme en de wokegekte rukken op op de instituten die kennis zouden moeten veilig stellen
Demagoog Frans oprotte
https://petities.nl/petitions/geen-erdedoctoraat-voor-frans-timmermans-van-tu-delft?locale=nl

https://www.delta.tudelft.nl/article/discussie-over-eredoctoraat-voor-frans-timmermans#

butcher

Walgelijke vent die Timmerfrens

[wpd-tenor full=’0836b7c06fec4424dfc346157431fc13/tenor.gif’ preview=’d9275c9a47bfad57308a439da86d05a0/tenor.png’ width=’298′ height=’173′]

beckenbauer

Die dikke op de bank is dat beast?

Dieter

Nee die heeft volgens eigen zeggen een prima lijf.

Creperes

Heb hem ondertekend

thebeast4000

ik mag toch zwaar hopen dat ze die trut nu ook eens gaan aanpakken. en ook eens die persvrijheid eens aanpakken, kan niet zo zijn dat die gewoon leugens en laster kunnen verspreiden zonder dat dit eens gevolgen heeft. : https://www.1limburg.nl/aangifte-van-seksuele-uitbuiting-dion-graus-geseponeerd?context=topstory Geert Wilders @geertwilderspvv Nul bewijs dus. Benieuwd wanneer roddelblaadje… Read more »

Winkie

Gebeurt niet, ookal is Dion niet goed tussen de oren.

Rjc90

Dion Graus is gewoon een enorme mongool. Een schande voor de politiek en voor Parkstad.
Daarom neemt beest het ook overal voor hem op, die geilt op dit soort figuren.

Winkie

Maar dan nog behoort hij op dezelfde manier behandeld te worden als anderen. En dat gebeurt helaas niet

thebeast4000

je bent in nederland onschuldig tot het tegendeel bewezen is. het is te debiel voor woorden dat ” journalisten ” mensen zonder bewijs kunnen veroordelen in de media zonder dat dit consequenties heeft. en dat onder de noemer ” persvrijheid ” maar ja, wie vertel ik dat…

butcher

Zo werkt dat nu eenmaal in de huidige tijd. Welkom in de polarisatie periode.

Dieter

Wappie-alert!![wpd-tenor full=’2aa642589d5612ea1717a12b765d5fba/tenor.gif’ preview=’24999f8c191b62916638100ab2156b81/tenor.png’ width=’300′ height=’200′]

butcher

[wpd-tenor full=’282a8e2ab5dfd1b046a69af801c2b427/tenor.gif’ preview=’1d9d2d669bd42368baee229241abc17d/tenor.png’ width=’498′ height=’278′]

beckenbauer

Mag ik ff ???????
Siegkut minister van Financiën en Trekpop Jetten minister van Klimaat.

thebeast4000

ja, dat wordt lachen met die jetten, dat gaat de burger geld kosten.

butcher

Nieuwe politiek met nieuw leiderschap noemen ze dat bij d666. Ipv goede vakmensen, plaatsen ze slechte managers op die posities om de baantjescarousel levend te houden . Alles voor het realiseren van 1 ondemocratische EU met geldstromen van Noord naar Zuid en Oost.

thebeast4000
Zon

Is gewoon een naaistreek van wappies. Gommers gaat netjes met ze in gesprek. Vervolgens plaatsen zij een geknipt filmpje zonder context. Ohja vergeleken met de klimaatcrisis is de pandemie nu idd peanuts, zoals hij zegt. Betekent natuurlijk niet dat de pandemie zelf ‘peanuts’ is nu. Blij dat je dat nu… Read more »

thebeast4000

nee hoor, het is gewoon een virus van niks als je het vergelijkt met bijv ebola. en eindelijk zegt nu iemand van het omt het. net zoals die duitsers waar de wetenschappers de burgers bang moesten maken van de regering. en nog zijn er zat idioten die alles klakkeloos gloven

Zon
beckenbauer

lees je mee beast?
Geheel in de top 2000 stijl:

https://youtu.be/rY0WxgSXdEE

Dieter

Achja, het is een bewuste keuze geweest zullen we maar zeggen. Een soort passieve euthanasie.

thebeast4000

waarom plaats je niet eens een stuk of duizend berichten over overleden volledig gevaccineerden die wijs is gemaakt dat ze vanaf nu beschermd zouden zijn? pak je meteen die duizenden aan oversterfte waarvan ze niet weten hoe dat kan.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1462290738/de-jonge-drie-extra-boosterrondes-volgend-jaar-mogelijk

Dieter

Omdat 1 wappie op de site meer dan genoeg is.

beckenbauer

Griepje en Kickboksen is geen goeie combi wa beast?
Voor de verandering eens een compleet artikel

https://www.telegraaf.nl/sport/964903752/corona-ontkenner-en-sterkste-man-van-belgie-overleden-aan-gevolgen-van-covid

thebeast4000

tja, dat kun je ook over voetballers zeggen die met de bosjes omkiepen. zag afgelopen weken 2 kinderen voorbij komen die een hartstilstand op het veld hadden. triest.

Zon

En dat komt niet door het vaccin.

thebeast4000

beweer ik dat dan ergens? het laat alleen maar zien dat er altijd een uitzondering op de regel is. weet je nog dat verhaal over nicky verstappen? beter gezegd over de doodsoorzaak die niet te achterhalen was? toen kwamen de geleerden en rechters hier met de opmerking dat jonge kinderen… Read more »

beckenbauer

Speciale kerstgroet voor jou?

1A1614BF-1903-4871-BE1B-9FD770AD500A.jpeg
thebeast4000

daar weet jij wel raad mee hé becky? beetje glijmiddel of vloeibare bak en braad en je lekker verwennen.

thebeast4000

https://www.nu.nl/buitenland/6175025/poolse-vicepremier-zegt-dat-duitsland-de-eu-wil-veranderen-in-vierde-rijk.html

tja, zoals in de reacties onder het artikel vermeld wordt, het staat gewoon in het verkiezingsprogramma. maar daar hoor je geen woord over in onze vaderlandse media……

thebeast4000

ja becky, is een betaald artikel, maar het zegt wel voldoende lijkt me?

https://www.telegraaf.nl/financieel/1480429715/ggd-stuurt-ondanks-boosterhaast-hele-teams-de-laan-uit

thebeast4000

als je nu toch die ophef over de mh16 rechtszaak aan het kijken bent krijg je toch last van plaatsvervangende schaamte. dit is het failliet van de nederlandse en europese rechtsspraak. waarom zitten de nederlandse regering, klm en de oekrainse regering niet in de beklaagdenbank? ze wisten dat ze over… Read more »

Creperes

In deze heb je helemaal gelijk Beast. Ik snap dat ook niet. KLM is in deze hoofdschuldige en dat om n paar liter brandstof te sparen.

thebeast4000

oekraine net zo goed, ze hadden gewoon dat luchtruim moeten sluiten, de viespeuken. wat je ook hoort dat ze al eerder op vliegtuigen geschoten hebben. dank je de koekoek, die werden aangevallen door de lucht. wat een goorlappen.

Dieter

Ik krijg toch vooral last van plaatsvervangende schaamte als ik jouw prikkers lees Beest.

thebeast4000

dat is wederzijds beste dieter.

butcher

https://youtu.be/EHazoF6SgIo

Syllie Syl liet haar gebrek aan manieren en respect voor de Nederlands democratie ook weer eens zien . Op naar de 0 zetels voor deze xenofobische racist. Anders maar hopen op een kiesdrempel van 5 zetels.

Zon

Top als het klopt.
Alleen zal je toch moeten uitkijken, als het wel veel besmettelijker is waar het op lijkt, raken er meer mensen besmet en dan kun je relatief wel minder mensen op de IC krijgen, het absolute aantal kan dan wel groter zijn.

beckenbauer

Doe bloos geen moeite, beast tankt al jaren telkens voor €25 dus voor hem geen prijsstijgingen

D69B2AC4-79C1-4723-939F-2633A93B6C3B.jpeg
beckenbauer

*Kon helaas geen plaatje vinden van een Obesietasser met joggingbroek en fleecetrui

Zon

Goed nieuws, als puntje bij paaltje komt geloven wappies wel opeens dit soort berichten van MSM.

FHNyI6QX0AALBji.png
thebeast4000

ach zonnetje, de basis blijft ondanks alles hetzelfde. meer als 95% van de mensen krijgt geen tot weinig klachten. dat is een feit waar zelfs een wappie zoals jij niet aan voorbij kan gaan al zul je dat ongetwijfeld wel proberen.

thebeast4000

becky, ik zag alweer plaatjes van jou voorbij komen op het voetbal gerelateerde deel van de site, hou je daar nu eens wat meer mee bezig. zo’n gedrag had ik toen ik 12 of 13 was. jij bent helemaal niet in de jaren 90 blijven hangen maar in de jaren… Read more »

beckenbauer

Typisch (links) Nederland. Alsof er geen andere zaken zijn die eerst geregeld moeten worden. Geef ze een vinder en voor je het weet heb je gezeik om een fucking poster

https://wnl.tv/2021/12/21/coa-wil-geen-aanstootgevende-posters-in-opvangcentrum/

darkrazer64

Booster vanaf februari waarschijnlijk nodig om groen vinkje te houdenWie vanaf februari een coronatoegangsbewijs wil aanmaken voor gebruik in Nederland, zal waarschijnlijk ook een boosterprik moeten nemen. Demissionair zorgminister Hugo de Jonge zegt van plan te zijn de nieuwe Europese regels voor het internationale bewijs over te nemen, en die… Read more »

beckenbauer

Dan ga ik voor de beast methode tegen de stroom in. Lekker boosteren op 2e kerstdag voordat het pasteitje op tafel komt

Zon

Covid is toch maar een griepje. Daar bestaat ook een jaarlijkse prik voor ?

thebeast4000
Dieter

Lees je even mee @thebeast4000? Beddenbaas Ernst Kuipers: ‘Boosteren cruciaal om omicrongolf snel plat te kunnen slaan’ Vandaag om 16:59 door Martijn Schoolenberg  FOTO: ANP/HH De ziekenhuisinstroom blijft vooralsnog dalen, waarmee er voor de zorg een klein beetje marge ontstaat. Dat stelt Ernst Kuipers. Tegelijkertijd verwacht de beddenplanner dat het aantal… Read more »

thebeast4000

kijk jij alleen maar netflix? kijk je geen nieuws? momenteel wordt in heel europa onderzocht of die boosterprik überhaupt wel werkt tegen deze nieuwe variant. het is al bekend dat de vaccins zelf niet werken. dus dan kan nu een of andere ic figuur wat liggen roepen over boosteren maar… Read more »

thebeast4000
Creperes

Ic-hoofd UMC: overheid vraagt wel heel veel van de niet kwetsbare groep

https://www.ad.nl/binnenland/ic-hoofd-umc-overheid-vraagt-wel-heel-veel-van-de-niet-kwetsbare-groep~a204e45d/

Rjc90

Ja dit geluid hoor je veel te weinig helaas. En dan hoor je Rutte en de Jonge ook weer zeggen dat ze het heel erg vinden maar niet anders kunnen. Nee natuurlijk kan het wel anders, het is jullie besluit! Zij besluiten toch of er een lockdown komt of niet?… Read more »

thebeast4000

heb je gemist dat de vaccins niet werken tegen deze variant?

Rjc90

Heb jij gemist dat mensen die gevaccineerd plus geboosterd zijn wel degelijk beter tegen het virus beschermd zijn domme lul met oren?

beckenbauer

*twistziek lulletje (Dombo qua oren)

Creperes

Dat geeft deze man ook heel duidelijk aan in het artikel. Beast heeft waarschijnlijk weer alleen de kop gelezen

beckenbauer

*die leest niks, wil uitsluitend discussie uitlokken

thebeast4000

drink jij je nou nog maar ene drankorgel.

Creperes

Volgens mij ben je in de war met Mahispe

thebeast4000

becky kon familie van hem zijn.

beckenbauer

Er kan idd veel maar inteelt komt alleen maar voor in omgeving Broensoem wa

thebeast4000

zo, heb je dat zelf verzonnen? mafklapper. 2 dagen geleden wist de heilige van dissel daar nog niks over te vertellen. dat onderzoek heeft dus precies 2 dagen geduurd? dwaas wat je bent. jij hebt toch echt pgb.

Rjc90

Beest, kom ga jij snel je dagelijkse 4 uurtjes zwartwerken kanjer van me

thebeast4000

maak je geen zorgen uitkeringstrekkertje, ik blijf mijn deel afdragen zodat jij je uitkering elke maand hebt. jij zult het helemaal eens zijn met die dorpsmongool in de vs, iedereen gelijk, lekker gratis geld.

thebeast4000

die democraten zijn zo gek als een draaideur. hahaha einde van de democratie omdat iemand niet volgens de partijlijnen stemt hahaha ik lach me de ballen uit de broek. eindelijk ook bij die partij eens iemand die verder denkt dan zijn neus lang is en die weet dat je geen… Read more »

1 5 6 7 8 9 19