Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
656 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
thebeast4000

” Minder bedden beschikbaarHet gevolg is dat er minder ic-bedden beschikbaar zijn. Dat zou weleens voor grote problemen kunnen zorgen met de besmettelijke deltavariant die nog altijd rondgaat. Vooral mensen die niet gevaccineerd zijn, zullen daar (ernstig) ziek van worden. ” ” 32 ic-bedden worden momenteel niet benut in het… Read more »

thebeast4000

heb ff voor je gezocht, doe maar eens even goed luisteren met je grote oren wat die ic leidinggevende daar zegt moelejan, iets over bedden sluiten?

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/5262477/ic-personeelstekort-verpleegkundigen-corona-ziekenhuis-brandbrief

thebeast4000

blijkbaar heb je gommers vorige week ook al niet gehoord? heb jij geen stroom thuis of wat?

thebeast4000

dit is geen vaccinatie plicht aldus ons laf herdertje. deze week nog hebben de directeuren van de ziekenhuizen opgeroepen om op de werkvloer geen qr code in te voeren omdat 20% in de zorg ook niet gevaccineerd is en waarschijnlijk thuis gaan blijven. maar die zullen het ook weer niet… Read more »

Creperes

Hou toch je kop WAPPIE

thebeast4000

klop jij je een eitje MAFKLAPPER.

thebeast4000

is toch mooi om die kentering te zien in de meningen over het vaccineren. vooral bij corona artikelen goed terug te zien in de reacties. langzaam gaan de oogjes open dat dat vaccin helemaal niet beschermd…. lees net dat het aandeel gevaccineerden op de ic’s gestegen is naar 45%…….daar komt… Read more »

Zon

Haha mooi om te zien dat vaccineren werkt. Want als 80-85% van de mensen (zelfs hoger percentage bij kwetsbare groepen/ouderen) gevaccineerd is. Hoe kan het maar dat 45% van de mensen op de IC gevaccineerd zijn en niet 80-90% als het vaccin toch niet werkt? Of zou het wel werken… Read more »

E7XZ244WQAAQnp-.jpeg
Creperes

Laat m maar brazelen zon

Zon

Hij komt nu toch weer met iets nieuws, weerleggen kan die niet omdat het gewoon de feiten zijn. Dus bij deze weer bassman. Kan die lekker met z’n mede toetsenbordridders bij alle nieuwssites de reacties terroriseren en denken dat ze opeens in de meerderheid zijn, terwijl het misschien enkele duizenden… Read more »

thebeast4000

is maar de vraag of dat het hele verhaal is hé. de afgelopen 6 maanden is er een oversterfte volgens het cbs en ze hebben geen id hoe of wat. zijn maar een paar duizend sterfgevallen hé zon. beschrijving gelezen van pfizer? goed getest hé?

thebeast4000

dus ik moet me laten vaccineren omdat er teveel bezuinigd is op de zorg? nu snap ik hem.

Zon

Dus vanwege bezuinigingen een x aantal jaren geleden, die nu niet 1 2 3 kunnen worden teruggedraaid, er geen personeel is voor extra capaciteit, de zorg wordt afgeschaald waardoor IEDEREEN met een ziekte de dupe kan worden, en jij daarbij op een positieve manier zou kunnen bijdragen door je nu… Read more »

thebeast4000

dus het kabinet is niet in 2016 en 2018 gewaarschuwd door het rivm en medisch specialisten dat het aantal ic bedden drastisch omhoog moest? dus in 2018 lagen er geen 350 grieppatiënten op de ic’s waardoor de zorg ook afgeschaald moest worden. laat jij je lekker lek prikken zonnetje, niet… Read more »

Zon

Dat vroeg ik niet. Geef eens antwoord. Is een makkelijke ja of nee vraag.

thebeast4000

antwoord? dat moet jij net zeggen zonnetje. mijn antwoord heb je. of ze het geregeld krijgen is niet mijn probleem. misschien eens wat minder miljarden naar die asielzoekers, dan is er ook meer mogelijk in de zorg. dat is ook zo’n mooi probleem waar jouw kornuiten ons mee opgezadeld hebben.

Zon

Oke dat is dus een ja. Jij laat de zorg liever overbelast raken, waardoor geheid extra mensen onnodig gaan sterven aan niet alleen corona maar ook te late behandelingen op andere gebieden, terwijl je zelf er gratis iets aan kan bijdragen, puur omdat je de pik hebt op het beleid… Read more »

thebeast4000

jazeker, laat maar overbelasten. als jij als regering denkt dat elke keer de buren je helpen als je te weinig capaciteit hebt gaat het een keer mis. ze krijgen momenteel nog geen 750 ic bedden fatsoenlijk bemand. 750. op 17 miljoen mensen. de mensen die hier verantwoordelijk voor zijn moeten… Read more »

thebeast4000

nog een keer, nog geen antwoord op gekregen: situatie in israel bij jou bekend?

thebeast4000

@Zon

nee hoor, heb alleen gereageerd. je holmaat peppie was ook aan de gang, maar daar hoor ik je niet over? gemist?

Zon

Och heb je bij de buren ook al de wappiediscussie geopend?
Tsjonge jonge, wat een nutteloos leven.

thebeast4000

toch apart, heb me net eens even de bijsluiter doorgelezen van het pfizer vaccin. daar staat het volgende, gelukkig slikken maar een paar mensen verder nog medicijnen: 4.5 Interacties met andere geneesmiddelen en andere vormen van interactie Er is geen onderzoek naar interacties uitgevoerd. Er is geen onderzoek naar gelijktijdige… Read more »

thebeast4000

gelukkig leven wij in het ” vrije ” westen:

https://video.foxnews.com/v/6281609752001#sp=show-clips

thebeast4000

dit had trump eens moeten zeggen, dan stonden links toch op de achterste benen en had de media de eerste dagen een vast onderwerp. zou blm zich nu ook laten horen? ik heb zo’n vermoeden van niet: ” President Biden referred to the late baseball player Satchel Paige as “the great… Read more »

thebeast4000

https://www.nu.nl/coronavirus/6167323/ongevaccineerden-singapore-draaien-bij-ziekenhuisopname-zelf-op-voor-kosten.html
dan zullen die mensen ook kunnen stoppen met het betalen van premie’s neem ik aan?

Rjc90

Geweldige maatregel! Zouden ze hier ook moeten doen. Dan wens ik jouw een opname toe en dat ze je dan maar helemaal kaalplukken.
Maarja zoiets komt er hier in dit land toch nooit.
Verder kun je de Bassman weer krijgen stuk stront

thebeast4000

stuk stront, toe maar. jij zit toch echt op het denkniveau van een 4 jarige, uitkeringstrekkertje.

thebeast4000
thebeast4000

allemaal mensen die helemaal gevaccineerd zijn, tenminste, dat mag je toch zwaar hopen met de grootste risicogroep:

https://www.1limburg.nl/veel-besmettingen-verpleeghuizen-zorg-trekt-het-nog-net?context=topstory

thebeast4000

er zijn bijna geen gezinnen. de zoveelste leugen van die wappies die maar alles blijven goedkeuren. het zijn allemaal boten met jonge mannen die hier komen. hopelijk houdt geurts zijn poot stijf. anders gewoon terugsturen naar brussel of het adres van timmermans doorgeven. amsterdam is ook goed, daar is alles… Read more »

thebeast4000
thebeast4000

wij moeten heel snel de mond dichthouden over mensenrechten en dergelijke in rusland, wit-rusland, china en ga zo maar verder. dit gaat over nederland, gewoon ons nederland:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/715780419/kamer-eist-onderzoek-naar-uithuisplaatsing-door-toeslagenaffaire

Betty-Boob

En dat zijn alleen maar gevaccineerde mensen. Dus vanwaar alle paniek…leg dat maar eens uit Hugo !!!
de ongevaccineerde ook wel wappies genoemd testen namelijk niet.

thebeast4000

nee, alleen die ” verstandige ” gevaccineerden testen natuurlijk…..boh.

thebeast4000
thebeast4000

alleen de kop, maar dit kon nog wel eens heel interessant gaan worden. gelukkig hebben wij een eu die dit prima kan managen:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/276610099/loekasjenko-dreigt-gaskraan-naar-eu-dicht-te-draaien

beckenbauer

We konden wel een staan aan de rand van een 3e W.O.
Bedankt voor je wake-up call

thebeast4000

dit is typisch weer eens een voorbeeldje van de eu die denkt andersdenkenden hun zienswijze op te dringen. allemaal die sancties tegen wit-rusland zijn genomen omdat een of ander links clubje in dat land zich onheus bejegend voelde. en aangezien de eu bestuurd wordt door een hele hoop idioten die… Read more »

beckenbauer

Begrijp ik. Als je niet eens een premium abo van €5 per week kunt ophoesten zal een hogere gasprijs er wel flink inhakken in huize Koi

thebeast4000

weet je becky, al zou ik een abbo hebben, als ik de link zou plaatsen kun jij hem toch niet lezen. en zo maar knippen en plakken is diefstal.

Dieter

Ben je nou echt zo bleud, met je sancties door linkse mensen tegen ‘andersdenkenden’? Man man man wat ben jij toch een aardappel..

thebeast4000

tja, dieter, is gewoon een feit dat er een links groepje een hoop stampij heeft gemaakt bij de eu en de eu heeft daarop sancties ingesteld tegen wit-rusland. is geen woord aan gelogen.

Dieter

Daar zit een tiran van het zuiverste soort Beest, nog erger dan Erdogan. Als je er daar een andere mening op nahoudt dan ben je je leven niet zeker. Tegen dat soort figuren kunnen niet genoeg sancties ingesteld worden, ook als dat uiteindelijk ten koste van onszelf gaat.

thebeast4000

nou dieter, heb jij al eens gekeken naar bijv een verhofstadt als die helemaal los gaat? teken hem eens een snorretje en vertaal dat eens in de duitse taal? er zijn toen in wit-rusland verkiezingen geweest, en daar zijn protesten op gekomen. van die mensen die protesteerden zijn er 900… Read more »

beckenbauer

Heb meer respect voor Verhofstadt en Loekasjenko dan voor jou om nog maar eens een slechte imitatie van stal te halen

thebeast4000

is kut als je wil meepraten maar nergens verstand van hebt hé becky? hou jij je nu maar bij plaatjes van blote dames, zelfs daar heb je een vreselijke wansmaak.

beckenbauer

Ok, dan zal ik dat doen als jou dat blij maakt

beckenbauer

Vraag wat het verschil is tussen kruiden en specerijen staat nog steeds open trouwens

thebeast4000

gebeurt me net wat moois dietertje, laat jouw licht daar eens over schijnen zou ik zeggen. ik krijg net een melding van een ” community ” op facebook. er was een actiegroep en die had wat beelden gemaakt van wat varkens die wat wondjes hadden. dat hebben ze dus kunnen… Read more »

Dieter

Ja dat is hetzelfde moois wat ik op wzr heb meegemaakt, maar dan nog een paar tandjes erger. Eigen site eigen regels was het toch?

thebeast4000

nou nee, ik verstoot nergens tegen de regels die hun opgesteld heb.

Dieter

Ik dus ook niet snuggere hahaha. Wil anders nog wel eens herhalen wat je toen tegen mij zei?