Covid-Politiek

Subscribe
Notify of
1.1K Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dieter
thebeast4000

tuurlijk dieter, gisteren wist van dissel daar nog helemaal niks over te zeggen. gelukkig nu wel?:

” De omikronvariant weet de bescherming van vaccinatie tegen besmetting grotendeels (en wellicht zelfs helemaal) te ontwijken. “.

Dieter

Haha wat ik al dacht, het was je te veel tekst. Laatste alinea (ook door V Dissel benoemd): “Ook belangrijk: een boosterprik beschermt niet alleen tegen ziekenhuisopname, maar krikt ook de bescherming tegen besmetting wel degelijk omhoog. De T-cellen die worden aangemaakt sporen het lichaam namelijk ook aan om meer antistoffen… Read more »

beckenbauer

Voor onze altijd zo goed geïnformeerde en twistzieke flutkrantje koppensneller:

https://joop.bnnvara.nl/kijk-nou/zo-antwoord-je-op-betweterige-ongevaccineerde-mondkapweigeraars

Koekoek

thebeast4000

” Apeldoornse arts in Zuid-Afrika: ‘Misschien is omikron uiteindelijk wel een zegen’De omikronvariant is ‘heel duidelijk minder ziekmakend’ dan de eerdere varianten van het coronavirus. Dat zegt Hugo Tempelman, een arts uit Apeldoorn die al een lange tijd in Zuid-Afrika werkt. ,,Misschien is omikron uiteindelijk wel een zegen”, zegt hij… Read more »

Dieter

Ja niks nieuws, was allang bekend, behalve dan voor de wijze heren in Den Haag.

thebeast4000

zijn we gelijk van deze discussie af” ” Gevaccineerden zijn zonder booster even vatbaarDe omikronvariant weet de bescherming van vaccinatie tegen besmetting grotendeels (en wellicht zelfs helemaal) te ontwijken. Uit de Deense cijfers blijkt dat gevaccineerden bijna even vatbaar zijn voor besmetting als ongevaccineerden. Ruim 85 procent van de Denen… Read more »

beckenbauer

Voor in je boutkiet op te hangen lachebekkie

D7E59A7B-9195-45A9-B53E-F75E4D02694B.jpeg
beckenbauer

zolang de muur niet gebouwd wordt door Pakistani en Indiërs zo wie in Qatar is er wat mij betreft niks aan t henneke.
Persoonlijk zou ik opteren voor Chinezen. Die weten wel wie n muurtje gebouwd moet worden

Dieter

Eigenlijk is het goedbeschouwd voor een groot deel gewoon een welvaartsziekte. Heb niet het idee dat ze zich in Afrika erg druk maken om het virus, daar hebben ze ook wel genoeg andere zaken om zich zorgen over te maken. Europa daarentegen is een continent waar het aantal zwaarlijvigen niet… Read more »

Dieter
thebeast4000

zelden zoveel bullshit gelezen in een prikker. dus jij kunt die oudere niet besmetten omdat jij gevaccineerd of geboosterd bent? geloof je dat nu echt?

beckenbauer

Ja hoor, daar hebben we Fatty Müller ook alweer.
Iedereen kan het virus krijgen en/of doirgeven. Alleen mensen MET vaccinatie hebben aanzienlijk minder kans om ziek te worden, laat staan erger.
Blijf jij bloos met je luie dikke pens lekker thuis op de couch liggen maat?

Dieter

Exact.

Dieter

Ja dat heb ik andersom ook elke keer als ik jouw prikkers lees Beest. En ja dat geloof ik echt, sterker nog, ik heb het onlangs zelf ondervonden. Vrouw en kind waren positief getest, dan zou je zeggen, dan kan besmetting van mezelf niet uitblijven. Maar nee hoor, ben de… Read more »

Winkie

Ben je 60 plus dan datje al een booster hebt gehad?
Booster werkt trouwens niet meteen, duurt ook enkele dagen/weken
Je was er dus vroeg bij

Dieter

Klopt, en nee ik ben de 60 nog niet gepasseerd.

thebeast4000

stomme vraag: je weet dat het merendeel van de mensen zowieso asymptomatisch is? dus zo raar is dat niet.

thebeast4000
thebeast4000

tuurlijk, gewoon die linkse stront blijven doorduwen:

Dat komt vooral door immigratie, die de komende jaren waarschijnlijk verder gaat toenemen.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1313951917/bevolking-naar-twintig-miljoen

thebeast4000

is ook verder nog geen woningnood, en die ruifvreters moeten binnen een paar maanden een woning toegewezen krijgen. gediscrimineerd in eigen land. moet niet veel gekker meer gaan worden.

thebeast4000

ik zie net dat we weer 5 miljard gaan bezuinigen op de zorg, maar wel meer uit gaan geven aan asielzoekers en ontwikkelingshulp. doen ze goed. 

Rjc90

Ben je de tweets van Wilders hier over aan het kloppen? Wel even netjes de bron vermelden dan hè! Neem eens een voorbeeld aan EML

thebeast4000

nee hoor, hoorde ik op de npo. is trouwens niet alleen van wilders over die bezuinigingen.

Zon

We gaan ook meer uitgeven aan de zorg.

thebeast4000

tuurlijk zonnetje. als ze dat in denhaag zeggen klopt het zowieso.

Dieter

Die informatie achten we doorgaans toch nog steeds betrouwbaarder dan de fantasiewereld van wappie Beest uit Brunssum.

thebeast4000

doe jij maar goed opletten wat je dat gaat opleveren.

thebeast4000

links of rechtsom, links zal zijn zin doordrijven: ” Hoewel deze order op last van een federale rechter voorlopig niet van kracht is, is Google dus toch van plan zich eraan te houden. “. DeadlineIn het memo stond tevens dat werknemers die zich niet aan de vaccinatieregels hebben gehouden tegen… Read more »

beckenbauer
Zon

https://www.nrc.nl/nieuws/2021/12/11/nieuw-bewijs-betrokkenheid-medewerkers-trump-bij-bestorming-capitool-a4068658\ Nieuw bewijs voor betrokkenheid van medewerkers Trump bij bestorming Capitool Voorbereiding staatsgreep  Opnieuw blijkt uit documenten hoezeer hoge medewerkers van voormalig president Trump betrokken waren bij de voorbereiding van een coup, die uiteindelijk op 6 januari zou uitmonden in de bestorming van het Amerikaanse Capitool. „I love it!” Zo… Read more »

thebeast4000

wacht nu eens ff af beste zonnetje, ben je het verhaaltje met de russen al vergeten, wat opgezet en betaald is door de democraten? heb ik je nog nooit over gehoord trouwens?

Zon

En beest die een staatsgreep goedkeurt ?

thebeast4000

kom, geef nu eens antwoord? nieuwe bewijzen aan mijn hoela. een commissie met 7 democraten en 2 republikeinen, ja dat zal er geheid eerlijk aan toe gaan. en die man die ze nu voor de rechter willen slepen is immuun en heeft dus geweigerd, wat zijn volste recht is. maar… Read more »

Zon

SMSjes en die andere documenten zijn natuurlijk allemaal fake hé?
Maar goed, we weten dat jij liever Führer Trump ziet regeren 20 jaar zonder eerlijke verkiezingen. Dus daar doe ik geen moeite meer voor.

thebeast4000

je moet je eens afvragen wie van ons eigenlijk achter een ” führer ” aan loopt. weer geen woord over wat die democraten geflikt hebben, iets wat bewezen is en waar mensen voor veroordeeld zijn. maar zo ken ik je ondertussen wel zonnetje. doodsbang zijn jouw democratische vrienden, doodsbang dat… Read more »

Zon

Zegt diegene die na 40 verloren rechtszaken nog in verkiezingsfraude gelooft van de democraten, maar een smsje waar opgeroepen wordt om kiesmannen te vervangen voor eigen mensen normaal vindt  ? 

Ohja en de advocaten van Trump destijds zeggen nu zelfs dat hun klachten onzin waren.

thebeast4000

wat de rechter in die situatie zegt boeit me vrij weinig. feit is dat je de stembiljetten weken uit het zicht verliest en daar dus geen controle op hebt. mag jij verder van vinden wat je wil, jeukt me vrij weinig. maak jij je maar druk om die mensen die… Read more »

Dieter

Aan mijn hoela?? Dat geeft het niveau wel al een beetje weer..

beckenbauer

Dat vraagt om enige duiding: Waar komt de uitroep ammehoela vandaan? Ammehoela, ook wel gespeld als amehoela, ammenoela en aan me hoela, betekent iets als ‘nooit van m’n leven’, ‘geen sprake van’, ‘bekijk ’t maar’, ‘ik geef er niets om’, ‘ik luister niet naar je’. Je roept het uit als je iets niet gelooft of iets… Read more »

Dieter

Zou Beest het nu wel doen denk je? 🙂

thebeast4000

tuurlijk niet. verstappen moet zich bezig houden met racen, daar is die goed in. je bent als mens pas triest als je je laat vaccineren omdat iemand dat zegt. gelezen in duitsland dietertje? daar kun je een maand na je 2e prik al gaan boosteren. hahahahahahahaha, wie is hier nu… Read more »

thebeast4000

@Zon https://www.ftm.nl/artikelen/basis-qr-code-twijfelachtig?share=RbWcCa5lSKG1cxMCtjAE7EzA65Tf9pAa93k40m2Pu6Qq17pII5ct9JuONHS%2BYxE%3D VolksverlakkerijIntegriteitshoogleraar Van Eijbergen zegt ‘met verbazing’ te hebben gekeken naar de onderbouwing van het OMT. ‘Ik heb er begrip voor dat je op basis van aannames tot beleid komt in crisissituaties. Zeker de politiek moet keuzes maken. Je weet niet alles. Maar het is problematisch dat er dusdanig… Read more »

beckenbauer

Wat gebeurt er als je een bosje linkse kinowa troela’s bij elkaar zet?
https://youtu.be/gqMXWhgn-rQ

1 6 7 8 9 10 19